Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
739 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 739 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμακα μου έγραψε:
Maryanastasia έγραψε:Συνεχίζω εγώ με τις απορίες μου ακάθεκτη.

ερχεται με το καλό ο ψηλός στο νοσκοκομέιο να μας πάρει.

Το παιζάκι μου το βάζω στην καλαθούνα και μετά στο κάθισμα του αυτοκινητου?
η κατευεθέιαν στον κάθισμα του αυτοκινη΄του?

η καλαθούνα μπαι δε γουει είναι πιο εντυπωσιακή για την έξοδο έχει φρου φρου κτλ..

μην γελάς Αθανασία δεν ξέρω τι να κα΄νω η μάνα ο άλλος αγοράζει οδοντόβουρτσες εχθές το βράδυ έβαζε τις ταινίες του στην σειρά θα τις βλέπω με την κόρη μου λέει ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ρε άνθρωπε????????????????????????????????

μαρη τρελη πως θα βαλεις την καλαθουνα μεσα στο καθισμα? πολυθρονα ειναι? παει στα πηρε τα μυαλα η κορη, που να γεννηθει κιολας. απευθειας το μωρο στο καθισμα. και θα εχεις και την καλαθουνα στο νοσοκομειθο? γιατι? καλε παρε το καθισμα μαζι και βαλτο εκει το μωρο απευθειας. εμεις με την ιωαννα ετσι καναμε εξοδο και απευθειας δεσιμο στο καθισμα-στο πισω και αναποδα εννοειται ε-.

εφυγε η ιωαννιτσα μου πηγε στην πεθερα-συγκεκριμενα στη ναδελφη της πεθερας -να κοιμηθει εκει γιατι θελουν ολοι να ερθουν να δουν τον μπεμπη-λογικο-. ευτυχως η θεια τα παει σουπερ με την μικρη οποτε ειμαι ησυχη για αυτο.
θα με βαλει πρωτο η δευτερο χειρουργειο, οποτε νωρις ξεμπερδευω.
το κινητο μου ειναι απο το παλε ποτε, οποτε μην περιμενετε φωτο αν δεν ερθουμε σπιτι παρασκευη, σαββατο.
σας φιλω ολες γλυκα.σας ευχαριστω για τις ευχες σας! Very Happy Very Happy

ολ΄κληρη αφιέρωση σου έχω κάνει πιο πάνω αλλά βιάζεσαι...κάνεις λες πως γεννάς αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν είπα μαρή να βάλω την καλαθούνα μέσα στο κάθισμα. Είπα να κάνουμε έξοδο με την καλαθούνα καιμετά να κατευθυνθούμε προς το υπερπολυτελές μου πεζό 106 και να την βάλουμε στο κάθισμα. Για να κάνουμε έξοδο με τα φρου φρου. καλά θα την βάλω απευθείας κάθισμα.

με έχει πιάσει αυτό το νέστινγκ που λένε. ¨εβαλα σεντόνι στην καλαθούνα, στην κούνια μέχρι και στο κάθισμα του αυτοκινήτου λέω να βάλω...!!

Maryanastasia

Maryanastasia
mamameli έγραψε:Μαίρη εγω τα πήρα αγκαλιτσα ως το αυτοκίνητο και καθισματακι οπωσδήποτε!

σωστά. Θα την πάρω αγκαλίτσα και μετά κάθισμα !!!

demmy29

demmy29
Αθανασία μου κι επίσημα μέσω φόρουμ... Με το καλό!!! Να πάρεις αγκαλίτσα τον μπέμπαρο και να είναι γερός και τυχερός! Η Παναγιά μαζί σας!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maryanastasia έγραψε:
mamameli έγραψε:Μαίρη εγω τα πήρα αγκαλιτσα ως το αυτοκίνητο και καθισματακι οπωσδήποτε!

σωστά. Θα την πάρω αγκαλίτσα και μετά κάθισμα !!!
Mαιρούλα εγω κατευθείαν στο κάθισμα την έβαλα,με κοθβερτούλα και τα σχετικά,κ μετά δέσιμο το καθισματάκι ανάποδα εννοείται κ βουρ το Σουμαχεράκι,έτσι θυμάμαι της είπε ο μπαμπάς της,έλα να σε κάνω Σουμάχερ,μπέρδεψε το Μιτσουμπίσι κόλτ μου με την Φερράρι,εμ βέβαια,κόκκινα είανι κ τα 2 μοιάζουν Laughing Laughing

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα, τωρα ειδα τι εγραψα!Η βιασυνη σε κανει ανορθωγραφη, και τσιβδη ταυτοχρονα!Χαχα!
Ασε τι να σου λεω!Σημερα πηγαμε στην παιδιατρο και ημικρη εβαλε 190γρ.Καλουτσικα αλλα οχι καλα!Πρεπει να την ταιζω πιο συχνα μαλλον, αν και παιδιατρος μου ειπε οτι συνεχιζουμε οπως πριν.Θα φανει σε 10 μερες που θα ξαναπαμε.
ο μικρος εβγαλε κατι εξανθηματα σημερα και αφου θα πηγαινα για το μωρο, τον πηρα μαζι μου να τα δει.Ειναι απο την ιωση λεει, η οποια ειναι σε επιδημεια αυτη την περιοδο.Αυριο θα ειναι λεει ακομη χειροτερα.Ευτυχως δεν ειναι με φαγουρα!
Αυτα για σημερα, καληνυχτα !!!!!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τωρα διαβασα τα πιο πανω και μπηκα να ξαναγραψω.
Αθανασια μου με το καλο!Ολα θα πανε καλα!Περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σου!

Maryanastasia

Maryanastasia
εγώ πάλι τους τοίχους κοιταώ....και μου λένε όλοι κοιμήσου τώρα που μπορείς...ποιος σας είπε πως μπορώ?? Twisted Evil

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε νιωθω φιλεναδα. κοιμηθηκα 2 ωριτσες. καλα ηταν!

σε 4 με 4,5 ωρες θα ειμαστε 4.
πωπω απιστευτο μου φαινεται ακομα. ποτε γνωρισα τον ταριφα, ποτε ηρθε η ιωαννα στην ζωη μου, ποτε ερχεται και ο μπεμπης.....

χαχα κλωτσαει το πουλακι, κλωτσα λιγα τα ψωμια σου μεσα στην κοιλιτσα-κοιλαρα μεταξυ μας-.

παω να ανανεωσω το μαλλι....τι να κανω να περασει η ωρα-απαγορευεται και να φαω η να πιω εστω και νερο-.
α καλε θα βαφτω κιολας-μαρκελα δασκαλα-να ανεβω και αλλο, θα βαλω και φορεματακι κοντο με μποτες αμε αμε σεξουλιαρα μαμα......
σας αγαπω λεμε οοοοολες! Very Happy
μαιιιιιιρη εισαι εδω?η κοιμηθηκες?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεκιναμε....
εγω για το τζανειο και
η μαιρη για το ρεα.εσπασαν τα νερα της. γενναει....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!! Τι ωραία νέα, θα έχουμε αλλά 2 νέα μωράκια στην παρέα σήμερα;
Αθανασία μου με το καλό να αντικρύσεις το γιόκα σου, είδες για ποτέ πέρασε ο καιρός!!!!! Περιμένουμε τα νέα σου!
Μαιρούλα μας την έφερες κι εσύ!!! Άντε, ήρθε η ώρα που θα ζουλήξεις κι εσύ το δικό σου μωράκι!!!! Και πες του ψηλού ψυχραιμία γιατί θα κατουρηθεί από τη χαρά του!!! Με το καλό λοιπόν να φέρεις κι εσύ το μπεμπάκι σου στον κόσμο, να είναι γερό και δυνατό!!!

Ειρήνη μου, μετά από σήμερα μία μας έμεινες, να σε προσέχουμε!!!

Αναστασία μου σε αγαπάμε κουκλίτσα μας!!!

Λοιπές μανούλες κουράγιο με τα μπεμπάκια, σύντομα θα στρώσουν και θα κοιμόμαστε περισσότερο!!!

Σας φιλώ, να έχουμε μια όμορφη μέρα - που θα έχουμε δηλαδή με 2 γεννητούρια!!!!!

mamameli

μαμακα μου έγραψε:ξεκιναμε....
εγω για το τζανειο και
η μαιρη για το ρεα.εσπασαν τα νερα της. γενναει....

Καλημέρα!!!
Απίστευτο!!! Με το καλο κορίτσια μου!
Έπρεπε να γεννουσατε και στο ίδιο μαιευτήριο !
Τέλεια !
Ειρήνη κρατα γερά!

Φιλακια σε όλες!

Fotini77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και καλα γεννητούρια στα κορίτσια μας,2 μπεμπάκια μαζί σήμερα,τέλεια!Μια που είναι αγόρι-κορίτσι και στην ίδια πόλη,ας πουμε πόλη-χάος,εννοείται πως λέει να γίνει το ανάλογο κονέ!Μουντάδα και κρύο η Θεσσ,η μπέμπα μου κοιμάται κ εγλω κάνω δουλειές,φιλια Very Happy

Μπου

Μπου
Κοριτσακια μου με το καλο! Ειρηνουλα μου καλη υπομονη κ με το καλο κ συ! Κ καπου εδω σας αφηνω κ γω! Μου ειναι τρομερα δυσκολο να σας ακολουθησω στο νεο θεματακι που θ ανοιξετε! Σαν αυριο ειχα ΠΗΤ κ ακομη ποναω! Καλη ζωη με τα μωρακια σας! Σας αγαπω πολυ κ σας ευχαριστω για ολα! Μακαρι να βρεθω στη θεση σας...

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασία δε σε πρόλαβα. Θα'χεις μάλλον γεννήσει, το ίδιο κ η Μαίρη. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά κ να'χετε δει ήδη τα μωράκια σας. Περιμένουμε νεότερα. Ειρήνη, last but not least. Σε πολύ λίγο θα΄ρθει κ η σειρά σου.

Στέλλα, περαστικά σας. Τι ακριβώς έχει ο μικρός; Πάντως απ'ότι είδα στο φέις βολτάρατε την Κυριακή.

Ο αποστειρωτής μου είναι άσπρος με λίγο γκρι κ σιελ κουμπί. Μάλλον θα μπω στο σαιτ να δω για σίγουρα. Ευχαριστώ πάντως. Όλο κ αναβάλλω τη χρήση του, βαριέμαι φριχτά. Είπα μία να πάρω το μωρό μαζί μου στη σχολή γονέων αλλά δεν άκουσα πολύ θερμή την διευθύντρια με την ιδέα μου, οπότε ή θα βγάλω γάλα ή δε θα πάω. Κρίμα γιατί ειδικά τώρα το θέμα όρια/τιμωρία με ενδιαφέρει πολύ Crying or Very sad

eirini2

καλημερα κοριτσια.και το ελεγα εγω οτι θα γεννησει και η μαιρη και θα μεινω μονη μου τελευταια.μεχρι τις 23/12 εχω.αντε να δουμε.με το καλο κοριτσια να ερθουν τα μωρακια σας.
αναστασια συντομα κι εσυ θα εχεις ενα μωρακι στην κοιλιτσα σου και θα γραφεις παλι εδω μεσα για την εγκυμοσυνη σου.

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:Κοριτσακια μου με το καλο! Ειρηνουλα μου καλη υπομονη κ με το καλο κ συ! Κ καπου εδω σας αφηνω κ γω! Μου ειναι τρομερα δυσκολο να σας ακολουθησω στο νεο θεματακι που θ ανοιξετε! Σαν αυριο ειχα ΠΗΤ κ ακομη ποναω! Καλη ζωη με τα μωρακια σας! Σας αγαπω πολυ κ σας ευχαριστω για ολα! Μακαρι να βρεθω στη θεση σας...

Αναστασία μου, τα λόγια είναι περιττά. Όλων η σκέψη κ οι ευχές είναι μαζί σου κ θα περιμένουμε πως κ πως να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα όταν έρθει η ώρα. Πολλά φιλιά

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια... Τι ωραία νέα 2 μωράκια σήμερα μαζί ... Περιμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση ....

evi86

evi86
Καλησπερα!Μολις μπηκα διαβασα τα ευχαριστα!Αθανασια και Μαιρη με το καλο να ερθουν και τα δικα σας μπεμπακια!2 γεννητουρια σημερα.Αυτα ειναι νεα.Οι υπολοιπες πως τα πατε;Μανουλες και μωρακια εχετε συνηθησει την νεα κατασταση;Εμεις το παλευουμε ακομη και βρισκουμε εναν εναν τους ρυθμους μας.Σημερα κλεινουμε εναν μηνα με τον μπεμπη!Μου φαινεται απιστευτο και εχουμε να δουμε ακομα πολλααα.Εχει αρχισει να τρωει πιο πολυ και τα γευματα του πλεον ειναι πιο συχνα.Χθες ξυπνουσε καθε 2-2μιση ωρες για να φαει απο εκει που κοιμοταν 3ωρο-4ωρο.Θρεφταρι μας βγηκε!Δυστυχως δεν θα χαρει πολλες βολτουλες.Απο εδω και περα θα εχουμε πολυ κρυο και βροχη.Αφηστε τα χιονια που ηδη μας κανουν επισκεψεις.Πολλα φιλια σε ολες!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαιρη και Αθανασια ελπιζω να εχετε γεννησει!Αντε μανουλες και δευτερομανουλες πλεον!Περιμενουμε τα νεα σας!
τζενη την πεμπτη πηγαμε αφου περασαμε καλα πηγαμε σπιτι και αρχισαν τα οργανα(ολα αυτα που σας εγραψα).Η παιδιατρος μας ειπε πως ειναι μια ιωση που ειναι σε επιδημεια και εχει πυρετο, διαρροια και αφου περασει μετα τις 3 μερες βγαζει κατι εξανθηματα.Δεν εχει φαγουρα ομως.
Το αγορακι μου ευτυχως ειναι καλα!
Το κοριτσακι μου ομως ρε κοριτσια πολυ ξερατιαρικο μου βγηκε!Συνεχεια βγαζει!Απορω μενει κατι στο στομαχι Της?

eirini2

stellaef έγραψε:Μαιρη και Αθανασια ελπιζω να εχετε γεννησει!Αντε μανουλες και δευτερομανουλες πλεον!Περιμενουμε τα νεα σας!
τζενη την πεμπτη πηγαμε αφου περασαμε καλα πηγαμε σπιτι και αρχισαν τα οργανα(ολα αυτα που σας εγραψα).Η παιδιατρος μας ειπε πως ειναι μια ιωση που ειναι σε επιδημεια και εχει πυρετο, διαρροια και αφου περασει μετα τις 3 μερες βγαζει κατι εξανθηματα.Δεν εχει φαγουρα ομως.
Το κοριτσακι μου ομως ρε κοριτσια πολυ ξερατιαρικο μου βγηκε!Συνεχεια βγαζει!Απορω μενει κατι στο στομαχι Της?
αν περνει τα κιλα που ειναι να παρει δεν εχει προβλημα.οτι δεν θελει το βγαζει.

demmy29

demmy29
Αχ κοριτσάκια μου θα έχετε γεννήσει τώρα!!! Περιμένουμε νέα με αγωνία!!! Αναστασία είπαμε πάντα θα ανήκεις σε αυτή την ομάδα! Ούτε θα αλλάξει τίποτα! Καλά καμία δε γέννησε στην πητ της, δεν το συζητώ!!! Ειρηνάκι μας τώρα που είσαι μια θα σε προσέχουμε περισσότερο!!! Φιλάκια και χαδάκια την κοιλίτσα σου!!! Μια σε έχουμε τώρα!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stellaef έγραψε:Μαιρη και Αθανασια ελπιζω να εχετε γεννησει!Αντε μανουλες και δευτερομανουλες πλεον!Περιμενουμε τα νεα σας!

Μήπως είναι κοξάκι; Είχαμε στον παιδικό κ τον σταμάτησα για 1 βδομάδα. Τώρα πάει το πρωί με σχολικό κ στη 1 τον παίρνω εγώ, δεν τον αφήνω να κοιμηθεί εκεί, έτσι προληπτικά. Πρόσεχε τη μπέμπα, όσο είναι δυνατόν. Κ ο δικός μου βγάζει συνέχεια αλλά αφού βλ'επω μαγουλάκια να φουσκώνουν κ να γεμίζει πάνες δεν ανησυχώ.
Κάνα νέο απ'τις φρεσκομανούλες;

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμαυε καμια κατι για τη Μαιρη? Της εστειλα ενα μην αλλα δεν μου εχει απαντησει. Φανταζομαι πως θα εχει γεννησει και θα ειναι ολα καλα, ισως ειναι ταλαιπωρημενη! Με την Αθανασια μιλησα, ολα μια χαρα. Ο μπεμπης γεννηθηκε 3970γρ και 53 ποντους! Και η ιδια ηταν πολυ καλα.

mamameli

Εγω έστειλα το πρωι στην Μαίρη και ούτε αναφορά δεν ήρθε..οπότε έλεγα μήπως έχω λάθος νούμερο!
Μπράβο μπεμπαρος η Αθανασία!
Να σου ζήσει καλη μου,γέρος και δυνατος!

Τζένη ο κοξακιι έχει εξανθημα χέρια πόδια λαιμό σαν αφθες και φεύγουν γρήγορα εκτός απο το λαιμό και τα παιδιαδεν καταπίνουν και δεν τρώνε!Το περάσαμε κ αυτο τη πρώτη χρόνια στον παιδικο!

eirini2

μαρκελλα τα εμαθα κι εγω τα νεα της αθανασιας.ουτε σ'εμενα εχει απαντησει η μαιρη στο μηνυμα που της εστειλα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις