876 Απ: Εγκυούλες και μανούλες Νοεμβριου - Δεκεμβρίου 2012 Νο12 Δευ Δεκ 10, 2012 12:27 pm
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμακα μου έγραψε:Maryanastasia έγραψε:Συνεχίζω εγώ με τις απορίες μου ακάθεκτη.
ερχεται με το καλό ο ψηλός στο νοσκοκομέιο να μας πάρει.
Το παιζάκι μου το βάζω στην καλαθούνα και μετά στο κάθισμα του αυτοκινητου?
η κατευεθέιαν στον κάθισμα του αυτοκινη΄του?
η καλαθούνα μπαι δε γουει είναι πιο εντυπωσιακή για την έξοδο έχει φρου φρου κτλ..
μην γελάς Αθανασία δεν ξέρω τι να κα΄νω η μάνα ο άλλος αγοράζει οδοντόβουρτσες εχθές το βράδυ έβαζε τις ταινίες του στην σειρά θα τις βλέπω με την κόρη μου λέει ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ ρε άνθρωπε????????????????????????????????
μαρη τρελη πως θα βαλεις την καλαθουνα μεσα στο καθισμα? πολυθρονα ειναι? παει στα πηρε τα μυαλα η κορη, που να γεννηθει κιολας. απευθειας το μωρο στο καθισμα. και θα εχεις και την καλαθουνα στο νοσοκομειθο? γιατι? καλε παρε το καθισμα μαζι και βαλτο εκει το μωρο απευθειας. εμεις με την ιωαννα ετσι καναμε εξοδο και απευθειας δεσιμο στο καθισμα-στο πισω και αναποδα εννοειται ε-.
εφυγε η ιωαννιτσα μου πηγε στην πεθερα-συγκεκριμενα στη ναδελφη της πεθερας -να κοιμηθει εκει γιατι θελουν ολοι να ερθουν να δουν τον μπεμπη-λογικο-. ευτυχως η θεια τα παει σουπερ με την μικρη οποτε ειμαι ησυχη για αυτο.
θα με βαλει πρωτο η δευτερο χειρουργειο, οποτε νωρις ξεμπερδευω.
το κινητο μου ειναι απο το παλε ποτε, οποτε μην περιμενετε φωτο αν δεν ερθουμε σπιτι παρασκευη, σαββατο.
σας φιλω ολες γλυκα.σας ευχαριστω για τις ευχες σας!
ολ΄κληρη αφιέρωση σου έχω κάνει πιο πάνω αλλά βιάζεσαι...κάνεις λες πως γεννάς αύριο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν είπα μαρή να βάλω την καλαθούνα μέσα στο κάθισμα. Είπα να κάνουμε έξοδο με την καλαθούνα καιμετά να κατευθυνθούμε προς το υπερπολυτελές μου πεζό 106 και να την βάλουμε στο κάθισμα. Για να κάνουμε έξοδο με τα φρου φρου. καλά θα την βάλω απευθείας κάθισμα.
με έχει πιάσει αυτό το νέστινγκ που λένε. ¨εβαλα σεντόνι στην καλαθούνα, στην κούνια μέχρι και στο κάθισμα του αυτοκινήτου λέω να βάλω...!!