Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 17]

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρίνα και εμένα 8500 ειναι βεβαια χοροπηδαει στη ζυγαρια χαχα θα τον βάλω και στη δική μου αυριο απο περιέργεια...
Κότα ειναι ανάλογα πως κανει ο καθε γιατρός τα εμβόλια έμενα ας πούμε δεν μου εχει κανει ποτε δυο μαζι τωρα έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου το μηννυγγιτιδιοκοκου τον Μάρτιο ειναι η Τρίτη δόση μετα εχει εμβόλιο τον Σεπτέμβριο και θα ειναι η Τετάρτη δόση του του πενταπλου εμβολίου δλδ του pentavac σε μπέρδεψα ε??

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα χιονιζει !!!!!!!!!!!Τι κανετε ???????? Εμεις καλα ?Βρε κοριτσια με το αυγο τι δωσατε φρεσκο ή του εμποριου ?????? Ακομα δεν του εχω δωσει γιατι τα ψιλοφοβαμαι λιγακι ...

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμείς παίρνουμε κάθε βδομάδα από τη λαική η' μας φέρνουν γνωστοί από χωριό, έχει τύχει να χρησιμοποιήσουμε και από σούπερ μάρκετ, που νομίζω είναι και λογικό στις μεγαλουπόλεις... ο γιατρός τι λέει¨?

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια.Σημερα που ξυπνησα χιονιζε.Τι ωραια!!!Εβαλα κ στον μικρο μπουφαν κ βγηκαμε στο μπαλκονι να του το δειξω.Φυσαγε κ ερχοταν το χιονι πανω μας.Ειχε χαζεψει αλλα δεν ξερω αν καταλαβε τιποτα.Ολα καλα εγω με την εγκυμοσυνη μου την αλλη βδομαδα θα κανω την αυχενικη.Πητ εχω στης 5Αυγουστου.Κ μενα ο μικρος μου τρελενεται να τον γαργαλαω να του κρυβομαι κ να του κανω τζα κ ξεκαρδιζεται κ να τον δαγκωνω στα πλευρακια του.Τι ομορφα που ειναι.Αρχισε σιγα σιγα κ προσπαθει να μιλησει.Λεει τα δικα του βεβαια αλλα μαρεσει πολυ.Σουζαν να σου ζησει κ καλα τρεχαματα.Κ μενα για μπουσουλημα ουτε που το προσπαθει αλλα θελει να τον κραταμε να περπαταει η στην στρατα.Εμεις τα εμβολια τα καναμε ολα μαζι κ τωρα εχουμε στο χρονο πανω.Ρωτα την παιδιατρο Μαρινα.Και μενα 8500 ειναι ο μικρος μου.Οσο για το αυγο εγω του δινω τον κροκο μονο κ του αρεσει κ ψωνιζω απο το σουπερμαρκετ γιατι δεν εχω απο αλλου κ περνω τα πιο ακριβα που λενε κ ημερ.παραγωγης.Αν ισχυει βεβαια.Αυτα συγνωμη για το σεντονι.ΑΑΑΑ κοριτσια αυριο ειναι κ η πρωτη μερα μου στη δουλεια. Crying or Very sad Crying or Very sad

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κούκλες τι κάνετε??ωραιο ηταν το χιονακι!!!
Ευη εγω του παίρνω απο την λαϊκή αλλα καλο ειναι να μην ειναι ημέρας αυτο ξερω καλο ειναι να ειναι απο δυο ημερών και μετα.εμενα του αρέσει πολυ τα αυγο και ευτυχώς στο φαγητο δεν εχω κανενα θέμα σημερα έφαγε σου πίτσα που είχαμε και ενα γιουβαρλακι χιχι τρελαθηκε γλυφοταν...
Και εμένα με το τζα τρελενεται,επισης με παίρνει παντου απο πίσω αλλα καμια φορα μου την σκάει και παει αλλού το άτιμο!

mariameint

mariameint
Γειά σας κορίτσια.

Μαρινάκη μου, περαστικά στον Βαγγελάκη και με το καλό να τελειώσετε και με την άλλη επέμβαση. Γερός και δυνατός να είναι!

Κατερίνα καλή αρχή αύριο στη δουλειά αν και φαντάζομαι ότι δεν θέλεις με τίποτα να πας. Καλά αποτελέσματα να έχεις και με την αυχενική.

Εύη γιατί φοβάσαι να δώσεις αυγό; Ιδίως εσένα που χρόνισε κιόλας δεν είναι τόσο επίφοβο. Άλλωστε θα το βράσεις πολύ να είναι σφιχτό. Δε νομίζω να υπάρχει θέμα. Το αυγό τους κάνει πολύ καλό. Εμένα μέχρι τα 2 χρόνια θα τρώει κάθε μέρα μου είπε ο παιδίατρος.

Γεωργία και εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο. Είναι 74,5 πόντους και 11 κιλά ζωή να χει Smile Πάντως εμένα δεν κλαίει με τα εμβόλια. Για 5 δευτερόλεπτα κλαίει φωνάζοντας μαμά, αλλά της μιλάω και μετά σταματάει. Ίσως να έχει και ελαφρύ χέρι ο γιατρός Smile
Εμείς τώρα θα αρχίσουμε γιαουρτάκι και τυρί. Και μόλις γίνει 11 μηνών θα φάμε και ψάρι.
Αυγά μας φέρνει ο πεθερός μου από έναν γνωστό του που δίνει στη λαϊκή.
Εν τω μεταξύ, την έχουμε περιορίσει σε ένα μέρος του σαλονιού μέχρι να μαζέψω τα επικίνδυνα πράγματα, και εκείνη στριμώχνεται και καταφέρνει να περάσει εκτός. Μόνο να δείτε ύφος που παίρνει όποτε τα καταφέρνει Very Happy Βγάζει κραυγές χαράς και μπουσουλάει σφαίρα!!!

http://www.something-special.gr

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κοριτσούδια! Τι κάνετε? Ωραίο το χιονάκι, ε? Εμένα η μπέμπα πήγαινε στο τζάμι και γελούσε!!
Κι εγώ της δίνω τον κρόκο του αυγού. Εχω φέρει από το χωριό φρέσκα, αλλά οταν μου τελειώσουν δεν θα της δώσω μέχρι να μου στείλουν άλλα.
Μαρινάκι, ρώτα τον παιδίατρο για τα εμβόλια.

Γεωργία, γιατί δεν κάνει να δίνουμε στα μικρά αυγά ημέρας? Στο είπε παιδίατρος?

Σούζαν, μπράβο στο μικρούλη σου! Καλά τρεξίματα!!

Κατερίνα, καλή αρχή με τη δουλειά! Καλό κουράγιο! Πότε θα πάρεις άδεια?

Καλό ξημέρωμα

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!! Σουζαν καλα τρεξιματα !Αχ μαρια και μενα οταν περναει απο εκει που τον εχω περιορισει καμαρωνει σα γυφτικο σκερπανι!!!!! Μωρε με εχουν ζαλλισει ολοι λενε οτι πρεπει να φαει αφου τρωει απο ολα και αυγο εχει φαει μαγειρεμενο με αλλα φαγητα !! Αλλα εχω μπερδευτει με το θεμα φρεσκο ή οχι !!!Η γιατρος μου ειπε μεχρι 2-3 φορες την βδομαδα δινεται και φρουτο μετα ??

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!!!! Σουζαν καλα τρεξιματα !Αχ μαρια και μενα οταν περναει απο εκει που τον εχω περιορισει καμαρωνει σα γυφτικο σκερπανι!!!!! Μωρε με εχουν ζαλλισει ολοι λενε οτι πρεπει να φαει αφου τρωει απο ολα και αυγο εχει φαει μαγειρεμενο με αλλα φαγητα !! Αλλα εχω μπερδευτει με το θεμα φρεσκο ή οχι !!!Η γιατρος μου ειπε μεχρι 2-3 φορες την βδομαδα δινεται και φρουτο μετα ??

Καλημέρα! Εμένα τρώει μόνο τον κρόκο ακόμα και μετά κανονικά τη φρουτόκρεμα! Μην αγχώνεσαι, απλά ό,τι αυγουλάκι δώσεις να το βράσεις πολύ καλά. Εγώ στη μεγάλη έχω δώσει και από το σούπερ μάρκετ όταν είχα ξεμείνει από φρέσκα. Ο παιδίατρος μου είπε 2 με 3 φορές την εβδομάδα να τρώει αυγό

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!!τι κάνετε??
Νικολετα ναι το είχα απο παιδιάτρο αλλα ακριβώς δεν θυμάμαι τον λόγο μη σου πω και βλακεία αλλα μιλάμε μονο για ημέρας και ο αυγουλας μας στη λαϊκή μου το λέει θα το ρωτήσω και θα στο πω.εγω αν τύχει και το φάει κατα τις 12 το αυγο μετα δεν του δίνω φρούτο και του δίνω το απογευμα αλλα αν ειναι πιο νωρίς και πειναει του δίνω και φρούτο.εγω πάντως δεν το κάνω και τελείως σφιχτό οπως στην αρχη

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νικολετα το διάβασα στο Ίντερνετ για την σαλμονελα το λενε οχι την πρωτη μέρα που το γεννάει απο την δεύτερη οκ.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και ναι σημερα κλεινουμε τον πρωτο χρονο ζωης γιναμε 1 χρονων θυμαμαι τετοια ωρα περισυ ημουν στο δωματιο και περιμενα να παει 17.00 για να μου τον φερουν στο δωματιο να τον θηλασω στις 11.55 ειδα για πρωτη φορα το προσωπακι του

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalispera manoules!

Efxomai se sas kai ta zouzounia sas ena omorfo kai xaroumeno 2013, me ygeia, agaph kai mono xamogela!!

Xronia kai zamania na ta poume... alla twra synhltha ligo...

Thymaste pou hr8a mesh dekemvriou na parw to mwro mou? e papaleks.... to diavathrio den htan etoimo, eixe kanei o mamakas o dikhgoros mia vlakeia kai mas akyrwsan thn aithsh... Opote katalavainete... ksanaanoiksame ta mpogalakia mas, strwsame pali to spiti, kaname thn nea aithsh kai perimename... Telika ta kataferame na gyrisoume molis mia mera prin ta xristougenna sto spiti mas... Den eixame dentro, den eixame stolidia, den eixame tipote... tis giortes tis perasame stis mamades mas... alla... eixame to megalytero dwro sta xeria mas.... kai eimastan mazi sto spitaki mas...

E meta akolouthisan giortes, symazema, strwsame to spiti, ksepaketarame sxedon ena forthgo pragmata.. xixixixi, metaferame to miso spiti sto ypogeio giati mazepsame oooooooolaaaa afta pou tha mporousan na kanoun zhmia sto mikro tarzanaki mas...

Arrwsthsa kai egw prwta me gastrendteritida kai meta me gripph mexri kai mia angina pou mou xtyphse thn porta...

Twra eftyxws ola kala, o mikros synh8hse to spiti kai to neo periballon...

Perpataei apo ton 10o mhna, opote twra trexei sferatos apo dwmatio se dwmatio, kserei poly kala pou mporei na kanei zhmies kai tis kanei afou prwta mas koitaksei gelwntas ponhra... e nai, mas to anakoinwnei to paidi oti tha thn kanei thn koutsoukela... Milaei olh mera, vevaia akatalavistika, alla olh mera kati leei, opote pistevw oti den tha arghsei kai afto...

Kai avrio exei gennethleia...

Perase enas xronos... Dyskolos kai omorfos mazi, me poly eftyxia alla kai para para poly zorisma, pono, apogohtefsh kai klama...
alla perase.....

Nomizw thn hmera pou tha svhsei to keraki tou sthn tourta, tha pethanw apo xara...!

Eseis ti mou kanete? Pws einai ta mwrakia??? Arxisan ta gennethleia twra e??
Souzan na sou zhsei o mikroulhs, na einai eftyxismenos kai tyxeros sthn zwh tou!

Filoures kortisares mou!

agapi31aa

agapi31aa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
souzan να σας ζησει!! Να ειναι γερος και εσεις ευτυχισμενοι πλαι του!! petrini και εσεις αυριο! να εχει υγεια και να απολαμβανεις τις στιγμες διπλα του!! Μονο εμεις δεν εχουμε γενεθλια φετος αφου γεννηθηκε 29 φεβρουαριου!!Θα τα γιορτασουμε ομως μια μερα νωριτερα! εμεις δεν τρωμε ακομα αυγο! Μηπως αργησαμε λιγο?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σουζαν μου να τον χαίρεσαι γέρος να ειναι!!!
Πέτρινη και εσυ να τον χαίρεσαι και να ειναι γέρος και ευτυχισμένος που σίγουρα θα ειναι με τόση αγάπη που παίρνει!!
Εμεις καλα ειμαστε ο μπεμπης σημερα κοιμάται ευτυχώς στη κούνια του απο τις 10.30 ο ατιμος ειναι με τις μερες χτες τον εβαζα στη κούνια και ξυπναγε επέμεινα αλλα τιποτα σημερα οκ.

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εμείς μια χαρά! Σήμερα κράτησε η αδερφούλα μου τις μικρές και πήγαμε με τον αντρούλη μου βόλτα! Είχαμε πολυυυυυύ καιρό να βγούμε!!!

Σούζαν και Πετρίνη να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Να τα χιλιάσουν!

Μαρινάκι, πώς είναι ο Βαγγελάκης?

Κατερινάκι, ξεκίνησες δουλεια? Πήγες για αυχενική?

Κωνσταντίνα,να υποθέσω γέννησες φυσιολογικά,ε? Δεν πειράζει, θα τα κάνετε τα γενέθλια μία μέρα νωρίτερα!!

tomaraki

tomaraki
Καλημεραααα !!!!! Βρεχει παλι!!!!Εμεις ειμαστε οκ τρεχουμε σκαρφαλωνουμε μιλαμε ολη την ωρα ασχετα αν δεν καταλαβαινω τι λεει ...εχει πολυ πλακα !!!!!Σουζαν να τα εκατοστησει το παιδακι σου !!!! Πετρινι τι περασες και εσυ τωρα δεν κοιτας πισω !!Μαρινακη καλα ειναι ο βαγγελακης ???? Η εγκυουλα τι κανει ??????????Αχ σημερα ηθελα το παπλωμα μου και το κρεββατι μου τιποτα αλλο !!!!!!!

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια καλημέρα!εμεις εχουμε ιωση οικογενειακως!θα ηθελα τα φωτα σας αν ειναι ευκολο! το ενα μωρο μου αρνειται να κοιμηθει στη κουνια το βραδυ και αν δε παει 2 δεν κλεινει ματι. τι κανουμε?ευχαριστω

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?απο το πρωι τωρα κάθησα....
Κοίμησα το μπεμπη και ήρεμω για λίγο...
Περαστικα σας οικογενειακως.....τι να πω εμένα οταν δεν μπαίνει με τιποτα στη κούνια και προσπαθω και σηκώνεται και ξανα τα ίδια τον παίρνω διπλα μου.εμενα ειναι με τις μερες του πάντως δεν ειναι οτι εχει μάθει διπλα μου....
Κατερίνα στη δουλεια ολα καλα τι κανει το σπορακιιιι???χιχι

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σας ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια μου αυριο θα μαζευτουμε λιγα ατομα στο σπιτι και θα σβησουνε τα κερακια τους τα παιδακια μου ο μεγαλος το 7 και ο μικρουλης το 1 παλι καλα που εχουνε 4 μερες διαφορα τα γενεθλια τους και θα τα κανουμε μαζι.
η εγκυουλα μας τι κανει?
αχ δεν υπαρχει πιο ωραιο και χαλαρωτικο πραγμα να αφηνεις για λιγες ωρες τα παιδια και να βγαινεις με τον αντρα σου μια φορα την εβδομαδα προσπαθουμε να το κανουμε και εμεις με τον αντρακο μου να βγαινουμε τα 2 μας να ηρεμουμε απο το αγχος της καθημερινοτητας

Μαρινακη τι κανετε?

για το θεμα υπνου διαβαζα σε ενα βιβλιο οτι πρεπει απο μωρα να τα μαθαινουμε να εχουν προγραμμα στον υπνο και αν κοιμουνται αργα να τα βαζουμε καθε μερα απο ενα τεταρτο νωριτερα για υπνο μεχρι να φτασουμε στην ωρα που θελουμε εγω τον βαζω στην κουνια γυρω στις 9 με 9.30 καθεται λιγο και μετα κοιμαται μονος του οταν ειμαστε εκτος σπιτιου τον κοιμιζω στο καροτσι

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστω το διαβασα και εγω αλλα με εμας δεν πιανει ακομα...που θα παει θα στρωσουν ελπιζω τα κοριτσακια μου

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Χρονια πολλα κ στα παιδακια της Σουζαν κ της Πετρινη.Να ζησετε να τα χαιροσαστε.Εγω ξεκινησα δουλεια ολα καλα αλλα κουραζομαι.Ξεσυνηθισα βλεπεται ειναι κ η εγκυμοσυνη κ γυρναει 10παρα βαζω τον μικρο για υπνο κ μετα απο απο λιγο κοιμαμαι ορθια.Η εγκυμοσυνη μια χαρα δεν εχω καμια ενοχληση την Τριτη θα κανω κ την αυχενικη κ θα σας ενημερωσω.Κοριτσια το σηματικοτερο.Ο μικρος μου σημερα με ειπε μαμα[b] λιγο πριν φυγω για δουλεια κ μετα το ελεγε συνεχεια.Ανατριαχιασα ολοκληρη.Τι τελειο συναισθημα.Μετα γυρισε κ κοιταξε τον μπαμπα του κ ειπε κ μπαμπα κ το απογευμα μου ειπε ο αντρας μου οτι ειπε κ για για.Νομιζω οτι πηρε μπρος κ θα αρχισει να μας λεει λεξουλες.Αυριο λεμε να παμε οικογενειακη βολτουλα στο Ζαππειο η στο παρκο του Τριτση το πρωι.Δεν το εχουμε αποφασισει ακομα.Τελοσπαντων σας καληνυχτω.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?
Ωραία μέρα σημερα έκανα τις δουλιτσες μου το πρωι και μετα πήγα τον μικρο λίγο στις κούνιες ξετρελενεται με την κούνια το καλο μου...
Κατα αλλα μια χαρουλα και στον υπό εχει φτιάξει εδω και μερες το μεσημέρι κοιμάται 2.30 ώρες και το βράδυ το πολυ 10.30 εχει κοιμηθει και ευτυχώς ξυπνάει δυο φορές ελπιζω να συνεχίσει ετσι τουλαχιστον..
Αυριο θα πάω και εδω στην εκκλησία να κλείσω ημερομηνία για την βάφτιση!
Μαρίνα ολα καλα χαθηκες??κατερινα καλα αποτελέσματα να έχεις.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου τι κανετε γλυκες μανουλιτσες?????

Εμεις καλα ημαστε μεγαλωνουμε,πλεον τρωμε απολα,εκτος ξηρους καρπους μελι κ ψαρακι,μολις μπει ο Φεβρουαριος θα αρχισω δειλα δειλα να της δινω,τρωει λιγο απολα δλδ ειναι επιλεκτικη δν θα φαει τον αχορταγο θα φαει αλλα με προσοχη χαχαχα απο τωρα προσεχει χαχαχα λατρευει μανταρινι κι φυσικα εδω κ ενα μηνα εχουμε κοψει τα αλεσμενα της δινω σε κομματακια το φρουτο,το απογευμα πια δν δινω φαριν λακτε μονο γιαουρτακι κ απο τν αλλο μηνα θα της δινω με μελι στραγγιστο.

Η μικρη πανεξυπνη μας εχει τρελανει,παει παντου κρατιοντας στα επιπλα μπουσουλαει τρεχωντας προσπαθει νανεβει σε καναπεδες κτλ,κανει γεια σας λεει κ μαιααανααα την αδερφη της,την φωναζει υψωνει φωνη στον μπαμπα κ κανει κουπεπε κτλ κ παλαμακια παιξετε της τραγουδαω εγω ενα βραζιλιανικο τραγουδι κ αμεσως χτυπαει παλαμακια κι το κυριοτερο απολα ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΠΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΕΝΗ,ΚΛΕΙΝΕΙ ΧΟΥΦΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ Κ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ Κ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΑΑΑ πεθαινω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια!

Πόπη τι κάνεις; Αυτό που σου κάνει η μικρή με το χέρι με τρέλανεεεεεεε!!!!!

Γεωργία τι καλά που στρώνει ο μικρός με τον ύπνο!

Μαρίνα όλα καλά; Σας σκεφτόμαστε!!!!!

Κατερίνα είδες τι όμορφο που είναι να ακούς αυτή τη φωνούλα να σε λέει μαμά; Καλό κουράγιο με την δουλειά και καλά αποτελέσματα να έχεις με την αυχενική.

Διδυμομανούλα περαστικά σας εύχομαι με την ίωση.

Σούζαν να χαίρεσαι τα πιτσιρικάκια σου. Να είναι γερά και ευτυχισμένα Very Happy

Νικολέτα να το καθιερώσετε και να βγαίνετε που και που με τον άντρα σου. Χρειαζόμαστε και μεις χρόνο για τον εαυτό μας. Και για τον άντρα μας επίσης Very Happy

Εύη από ακαταλαβίστικα άλλο τίποτα και η δικιά μου. Σκέτη παρλαπίπα είναι. Μέχρι και τα παιχνίδια της μαλώνει γιατί δεν της απαντάνε Very Happy

Εαν ξέχασα κάποια μανούλα πολλά φιλάκια  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 -4 .......<3<3 <3 - Σελίδα 6 417472

Εμείς το Σάββατο πήγαμε σε ένα γάμο και η μικρή ξεσάλωσε. Την κράταγε όρθια στα πόδια του ο πεθερός μου και εκείνη συνέχεια χόρευε. Έβλεπε και τα άλλα πιτσιρίκια που χοροπηδάγανε στην πίστα και τσίριζε από την χαρά της. Άμα δεν της δίνανε σημασία τους φώναζε "Εεεεεεεεε" χαχαχχαχαχα! Δεν κρατιόταν. Ήθελε να κατέβει και εκείνη κάτω μαζί τους. Χοροπήδαγε καταϊδρωμένη μέχρι τις 12 ώσπου παρέδωσε πνεύμα και την πήραμε και φύγαμε.

Δείτε και το ημερολόγιο που έφτιαξα και έκανα δώρο στους γονείς μου και στα πεθερικά μου την πρωτοχρονιά.

http://forum.eimaimama.gr/t16930-topic

http://www.something-special.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις