76 Απ: ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ..... Πεμ Φεβ 17, 2011 12:12 pm
ALEXANDRA STR.
Πανταχού παρούσα!
Τα συγχαρητηρια μου στον αντρα σου!!!μπραβο του!!!!σπανιο...να κανουμε το σταυρο μας που εχουμε τετοια παιδια διπλα μας γιατι για μενα αυτο ειναι το αλφα και το ωμεγα!!!εχω ακουσει περιπτωσεις αντρων που ...εχω βγει απο τα ρουχα μου!!φτου φτου μακρυα απο μας!!nena1988 έγραψε:ALEXANDRA STR. έγραψε:vasoula μου δυστυχως ειμαι ατυχη στο θεμα μαμα-πεθερα,τους εχασα στα τελευταια τρια χρονια μαμα μου μπαμπα μου και πεθερα μου!μονο ο πεθερος μου εμεινε να ναι καλα ο ανθρωπος!!!!αλλα εχω εναν αντρα διαμαντι(οχι επειδη ειναι ο αντρας μου ειλικρινα)αλλα μου ειναι και πατερας και μανα και φιλος και ολα!!!οποτε δε στεναχωριεμαι το ξεπερασα αυτο το θεμα!!!
(υ.γ:τωρα που γραφω στο πληκτρολογιο παρατηρω τα δαχτυλα μου ...ρε κοριτσια αυτα χορευουν...αντε να δουμε...
αφου εχεις τον αντρα σου μην φοβασαι τιποτα,εγω δεν ξερω τι θα εκανα αν δεν τον ειχα,και η μαμα μου και η πεθερα μου ειναι μακρυα,προχθες ελεγα ποσο ηθελα να κανω μια γενικη στο σπιτι, να κατεβαζα τις κουρτινες,να αεριζα τα χαλια και να επλενα τα καλυματα,το σπιτι ειναι καθαρο απλα ετσι για να ανανεωνοταν η ατμοσφαιρα λιγο τωρα που θα ερθει και το μπεμπουλινι και ο καλος μου μου λεει,μην στεναχωριεσαι θα τα κανω εγω,και τα εκανε αυτος,μεσα σε 4 ωρες τα ειχε τελειωσει ολα και εγω το μονο που εκανα ηταν να βαλω τις κουρτινες στο πλυντηριο και να σφουγγαρισω..Οταν νιωθεις τρεμουλο πιες κανενα χυμο πορτοκαλι θα σε βοηθησει εμενα με βοηθουσε στην αρχη οταν επερνα ενα ολοκληρο..