Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
474 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 474 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:εγώ θα σας θέσω και ένα ακόμα ζήτημα...

τώρα είναι το/τα τρολ που μας κάνουν να μαλώνουμε μεταξύ μας και για αυτό ''φταίνε'' οι διαχειριστές... ;

πριν που μαλώνατε μεταξύ σας, τότε ποιος έφταιγε ;
πάλι οι διαχειριστές ; τότε γιατί δεν κάνατε παράπονα ; και οι παλιές ξέρετε τι εννοώ.
Εννοώ θέματα για όσες δεν ξέρετε που γινόταν χαμός απο αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών και τρομερά ειρωνικά σχόλια, τρομερά !!

εχεις δικιο, αλλα και τοτε παλι απο τρολλ ξεκινησε! μετα διογκωθηκε γιατι καποιες εξυπνες μιλουσανε με π.μ και κατηγορουσανε.. μεχρι μαζικες κλησεις απο σκαιπ για να θαβουν καποιες αλλες.. γιαυτο ο χαμος τοτε... γιατι απο την μια σας αγαπω και σας σεβομαι και απο την αλλη το φτυαρι συννεφο!!!!! αυτα δεν μπορω εγω

Λεμονάκι έγραψε:και κάτι ακόμα, και εγώ χάθηκα με κάποια άτομα λόγο τρόλ ή και κακόβουλα μέλη του φόρουμ αλλά με αυτά που ήθελα να κρατήσω επαφή κράτησα για αυτό μην λέμε συνέχεια χάσαμε αγαπημένα πρόσωπα.

Respect

δεν θυμάμαι απο που είχε ξεκινήσει, νέο μέλος τότε Very Happy
πάντως συμφωνώ μαζί σου σε κάποια που είπες ποιο πάνω.
και το σκάιπ να φανταστείτε τώρα τα ακούω Razz

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εδω ειμαι!!!!!
δεν εχω καταλαβει για πιο θεμα λετε...για skype δεν εχει παρει κατι τα αφτι μου....!!!!

οπως κ να εχει...το πουλακι τσιου!!!!!!!!!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vetaki..! έγραψε:εδω ειμαι!!!!!
δεν εχω καταλαβει για πιο θεμα λετε...για skype δεν εχει παρει κατι τα αφτι μου....!!!!

χαχχαχαχαχα Razz Razz Razz Razz
μην ξεχνάς ρε και την μετάφραση
''πάλι το πουλί του παίζει''

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Πεμ Φεβ 21, 2013 6:43 am, 1 φορά

vetaki..!

να σας πω κ κατι να αλλαξουμε θεμα....!!!

θα με τρελανει ο γιος μου!!!!!!!!!!

4-5 μερες τωρα λεει:μα-μα!!!!!μπα-μπα-μπα....!!!ντα-ντα-ντα!!!!!!

εχω παθει πλακαααααααααα..!!!
κ τωρα παλι αυτα μουρμουραει......!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

παλιά,πονεμένη και γελοία ιστορία!!
τσιρκολίκι που λεει και η φίλη μου η Κατερίνα!! jocolor jocolor jocolor

dimitrarodos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ! Very Happy ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΜΠΑ!!!!!!!ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Laughing

Angiela

Angiela
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vetaki..! έγραψε:
θα με τρελανει ο γιος μου!!!!!!!!!!

4-5 μερες τωρα λεει:μα-μα!!!!!μπα-μπα-μπα....!!!ντα-ντα-ντα!!!!!!

εχω παθει πλακαααααααααα..!!!
κ τωρα παλι αυτα μουρμουραει......!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Να δεις την πρώτη φορά που θα το πει συνειδητά...!
Θα έχει να σε δει 10 λεπτά πχ, θα είσαι στο μπάνιο ας πούμε.. Με το που βγεις και σε δει, θα πει "μαμά", χαμογελώντας και δείχνοντας ξεκάθαρα ότι σε αναγνώρισε, και ότι του έλειψες..!!
Θα κάνεις πιπί σου πάνω σου..... θα με θυμηθείς..... Smile

vetaki..!

athina24 έγραψε:

παλιά,πονεμένη και γελοία ιστορία!!
τσιρκολίκι που λεει και η φίλη μου η Κατερίνα!! jocolor jocolor jocolor

κ πιτα απο ολα που λεει κ ο μουτσινας!!!!

dimitrarodos έγραψε:ΑΧ! Very Happy ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΜΠΑ!!!!!!!ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Laughing

δημητρααα κ ο δικος μου!!!!!μονο που δεν τα κανει πανω του!!!αλλα εδω που τα λεμε κ εγω ανατριχιαζω οταν τον ακουω!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Angiela

Angiela
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Angiela στις Τετ Απρ 10, 2013 2:25 pm, 1 φορά

vetaki..!

Angiela έγραψε:
vetaki..! έγραψε:

Θα έχει να σε δει 10 λεπτά πχ, θα είσαι στο μπάνιο ας πούμε.. Με το που βγεις και σε δει, θα πει "μαμά", χαμογελώντας και δείχνοντας ξεκάθαρα ότι σε αναγνώρισε, και ότι του έλειψες..!!

οταν θα κανω να μπω πανω απο 2 μερες στο φορουμ να ξερετε οτι το ειπε κ επεσα ξερη.....!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers

????????

Επισκέπτης
mama katerina έγραψε:
arco iris έγραψε:
mama katerina έγραψε:
arco iris έγραψε:
Vivian έγραψε:Δεν μαλωνει κανείς με κανέναν! Κάνουμε κουβέντα!

Πέρα απο τον έναν γνωστό τρελο που πλέον θα τον αναλάβουν άλλοι αλλο θέμα δεν υπάρχει κορίτσια!

Ξέρετε κάποια πράγματα θέλουν χρόνο για να λυθούν! Και επίσης σε αυτόν τον άνθρωπο πολλές φερθηκατε καλα και γίνατε φίλες μαζι του και λάμβανε μηνύματα ώστε να του δώσουμε δεύτερη ευκαιρία παλαιότερα!

Να τα θυμόμαστε και αυτα!
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.......ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΛ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.........ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ

συγνωμη αλλα θεωρω πως δεν εχει καμια υποχρεωση να σε ενημερωσει αν λυθηκε το θεμα...συγνωμη αλλα νομιζω οτι πρεπει οπωσδηποτε να μας ενημερωσει αν λυθηκε το θεμα! δε ζητησα λεπτομερειες, μια ανασα απ την παρανοια ζητησα!!!!
καποτε ημουν πολυ ενεργο μελος σε αυτο το φορουμ, τωρα απλα διαβαζω και απανταω επιλεκτητα, οποτε σε μενα οχι αυτα Στελλα γιατι τα εχω ζησει ολα εδω μεσα οκ; ακομη και το περιστατικο που μπηκαν μαζικα κοπελες και κανανε εγγραφη για να πουνε πως σε αλλο φορουμε τα ειχες κανει μπαχαλο!!!!! η Βιβιαν τοτε ητανε καλη που σε υποστηριξε;;;

ουτε θεωρω λογικο να της λες τι να κανει και πως να κινηθει με το φορουμ..προσωπικα το λες σε μενα η σε ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ εδω και μερες προτεινουν να μπουν και αλλα ατομα???
το λεω σε σενα γιατι εχεις την ταση να ανακατευεσαι στο τι θα κανει η οχι η διαχειρηση οχι μονο με αυτο το θεμα αλλα με πολλα... Η διπλωματια θελει και τεχνη ξερεις Wink

ειναι απλα τα πραγματα .. οι κανονες το γραφουν ξεκαθαρρα οτι "Δεν ταιζουμε τα τρολ"
ο δυγκεκριμενος εδειξε απο την αρχη ποιος ηταν κι εσυ η ιδια εγινες φιλη μαζι του... λοιπον ας αναλαβουμε κι εμεις τις ευθυνες μας λιγακι ε;

εγω προσωπικα πιστεψα τη δευτερη φορα οτι μπηκε με καλο σκοπο οπως οι περισσοτερες ....... αλλα στα θεματα του ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΛΕΞΗ!!!
αυτο δεν σημαινει πως δεν επρεπε να κραταμε τις πισινες μας

μην ΑΠΑΝΤΑΤΕ!
ολα τα αλλα θα τα κανονισει η διαχειρηση και πολυ απλα οποιος δεν νιωθει ανετα σε αυτο το χωρο αποχωρει!
AYTO θα μας το υποδειξει η διαχειριση και κανεις αλλος οπως κι εσυ πολυ καλα λες....
τωρα σε ενοιαξε τωρα το τι λεει η διαχειρηση;; εγω τουλαχιστον συμβαινει να ειμαι πολυ κοντα με τη Βιβιαν και οτι γραφω το γραφω για καλο και δεν δωναζω (κεφαλαια)

τι θα γινει τωρα θα τους βαλουμε στον τοιχο; οτι μπορουν κανουν!!!!!!
δεν βαλαμε κανεναν στον τοιχο και μαλιστα για την ακριβεια πριν το μηνυματακι σου μολις τα ειχαμε βρει.........

εμενα ευθυνες δεν θα μου ριξεις εσυ για τιποτα.. αυτο το φορουμ το αγαπησα περισσοτερο απο σενα..εκανα ουσιαστικες φιλιες εδω μεσα και αυτο που ειπα ειναι το αυτονοητο γιατι στεναχωριεμαι με ολη την τροπη που εχει παρει το θεμα...

το μηνυμα μου ειναι λιγο επιθετικο γιατι πηρες τα λογια μου και τα εφερες οπως σε συμφερει! αλλα οπως ειπαμε εγω σε ξερω απο πριν οποτε δεν μπορεις εσυ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ,, ΟΚ;;;;

δεν μιλησα για καποια αλλη κοπελα γιατι κατανοω πως εχουν κουραστει ολοι με αυτη την ιστορια και δεν ειναικακο να λενε τις αποψεις τους στη διαχειρηση. ομως το τι θα κανει η διαχειρηση απο κει και περα ειναι δικο της θεμα...δεν ειναι κακο αυτο που ειπε η Βιβιαν.. οποιος θελει μενει οποιος θελει φευγει! κανεις δεν κραταει καποιον με το ζορι! η πραγματικη ζωη ειναι εξω απο δω!!!!!

επισης εχεις την ταση να λες οτι λες και μετα να στελνεις π.μ..

σου απαντω λοιπον απο δω πως δεν εχω τιποτα μαζι σου απλα με ενοχλει που τα κοβεις και τα ραβεις ολα ετσι οπως θες εσυ και ετσι οπως σε συμφερει! το αρχικο μου μηνυμα δεν ειχε σκοπο την επιθεση αλλα δεν μπορουσα και να μην απαντησω μετα απο το δικο σου...

δεν δειχνω σε κανεναν την εξοδο! υπσοτηριζω και παλι πολυ απλα πως ναι καλο οτι μας χαλαει να το βγαζουμε απο τη ζωη μας...αν ειναι τοσο κακο αυτο που λεω τι να πω, να με συγχωρειτε κι ολας
[quote="mama katerina"]
ΤΟ ΕΙΠΑ ΙΣΑΜΕ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΒΙΒΙΑΝ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ......ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΒΑΙΝΕΙ ΟΜΑΛΑ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΛΩΣΩ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...KAI ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΑΧΙΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟ......ΔΕΝ ΕΚΟΨΑ ΚΙ ΕΡΑΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ.......ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΕΣ....ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙP, ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΠΑ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ.....ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΙΠΑ....ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΡΑΒΩ ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Φεβ 21, 2013 7:08 am, 3 φορές συνολικά

Angiela

Angiela
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vetaki..! έγραψε:
οταν θα κανω να μπω πανω απο 2 μερες στο φορουμ να ξερετε οτι το ειπε κ επεσα ξερη.....!!!!!!!!!!!! cheers cheers cheers

Έεεεεετσι!!!! cheers

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δέστε τους βλέπετε ; Very Happy

άντε κορίτσια είναι η καλύτερη ηλικία τώρα, θα μάθετε και καινούργιες λεξούλες τώρα η μανούλες ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 536304

vetaki..!

δεν με αφηνει να δω αλλα εχω την τηλεοραση κ μουρμουραει οποτε ριχνω καμια ματια!!!!!πλακα πλακα θα επρεπε να υπαρχει μαμαδοδιαλεκτος ή μαμαδογλωσσα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vetaki..! έγραψε:
Angiela έγραψε:
vetaki..! έγραψε:

Λοιπον ακου, σε λιγο καιρο που θα αρχίσει να περπατα στο σπιτι, οταν πηγαινεις σε αλλο δωματιο θα ερχετε τρεχοντας κ θα φωνάζει συνχεια μαμα μαμα μαμα......... Εκει θελω να σε δω απο καπου ..... ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 215994

Angiela

Angiela
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vetaki..! έγραψε:δεν με αφηνει να δω αλλα εχω την τηλεοραση κ μουρμουραει οποτε ριχνω καμια ματια!!!!!πλακα πλακα θα επρεπε να υπαρχει μαμαδοδιαλεκτος ή μαμαδογλωσσα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Υπάρχει καλέ!!! Θα στη μάθει ο γιόκας σου πολύ σύντομα Very Happy
Και στην αρχή θα τον καταλαβαίνεις μόνο εσύ! Και θα λες και στους άλλους τι είπε cheers

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MagdalineK έγραψε:
vetaki..! έγραψε:
Angiela έγραψε:
vetaki..! έγραψε:

Λοιπον ακου, σε λιγο καιρο που θα αρχίσει να περπατα στο σπιτι, οταν πηγαινεις σε αλλο δωματιο θα ερχετε τρεχοντας κ θα φωνάζει συνχεια μαμα μαμα μαμα......... Εκει θελω να σε δω απο καπου ..... ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 215994

αχ κοριτσια κι εμενα η μικρη μου (21 μηνων) ειναι διαφορετικη απο τη μεγαλη! η μεγαλη σε αυτην την ηλικια ηταν πιο ησυχη και δεν μιλουσε πολυ! αυτη η μικρη με κυνηγαει και μου λεει! "μαμα μαμα που ειΤΑΙ; ελα ΓΙΟ" το τι λεει το στομα της!!!!!
παιζουν τα κοριτσακια μου και τις ακουω που κανουν διαλογο και τρελαινομαι!!!!!!

να σας ζησουν κοριτσια τα παιδακια σας !!!!!!!

vetaki..!

[quote="MagdalineK"]
vetaki..! έγραψε:
Angiela έγραψε:
vetaki..! έγραψε:

θα το παθω το εγκεφαλικοοοοοο...!!!!τι σου ειναι ομως τα παδακια μας....μας ψηνουν το ψαρι στα χειλη αλλα με ενα βλεμμα εχουμε λιωωωωσει σαν παγωτο στον ηλιο κ εχουμε ξεχασει τα παντα...!!!!

I love you I love you

Angiela έγραψε:
vetaki..! έγραψε:

Υπάρχει καλέ!!! Θα στη μάθει ο γιόκας σου πολύ σύντομα Very Happy
Και στην αρχή θα τον καταλαβαίνεις μόνο εσύ! Και θα λες και στους άλλους τι είπε cheers

αντζελα θα κανω κ τον διερμηνεα??αυτο δεν το περιμενα!!! cheers cheers

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Angiela έγραψε:
Ποιο skype;;; Πες μου ότι έγινε "ομαδική" συνομιλία, μέσω skype...... πες το μου...! Smile

κάποτε είχε συμβεί και αυτό!

vetaki..!

[quote="mama katerina"][quote="MagdalineK"]
vetaki..! έγραψε:
Angiela έγραψε:
vetaki..! έγραψε:

αχ κοριτσια κι εμενα η μικρη μου (21 μηνων) ειναι διαφορετικη απο τη μεγαλη! η μεγαλη σε αυτην την ηλικια ηταν πιο ησυχη και δεν μιλουσε πολυ! αυτη η μικρη με κυνηγαει και μου λεει! "μαμα μαμα που ειΤΑΙ; ελα ΓΙΟ" το τι λεει το στομα της!!!!!
παιζουν τα κοριτσακια μου και τις ακουω που κανουν διαλογο και τρελαινομαι!!!!!!

να 'σαι καλα!!να τις δεις οπως ποθεις!!!!υγιεις κ καλοτυχες να ειναι!!!!!

δακρυζω μονο στην ιδεα οτι θα μου φωναξει "μαμα!!!"

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="vetaki..!"][quote="mama katerina"]
MagdalineK έγραψε:
vetaki..! έγραψε:
Angiela έγραψε:
vetaki..! έγραψε:

να 'σαι καλα!!να τις δεις οπως ποθεις!!!!υγιεις κ καλοτυχες να ειναι!!!!!

δακρυζω μονο στην ιδεα οτι θα μου φωναξει "μαμα!!!"

εισαι και αγορομανα θα τρελαθεις στο κατουρημα απο τη χαρα σου!!! χαχαχαχαα Very Happy

υγεια να χουν!!!!!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια..Καλά?Πωπω πόσο καιρό έχω να σας δω?Σας πεθύμησα καλέεεεεεεεε!!Τι βλέπω?
Τσακωμοί,ίντριγκες,αναφορές σε περσινά ξινά σταφύλια κτλ...Σας δικαιολογώ..είπαμε είναι ανάδρομος ο Ερμής Wink !!!
ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 14 379767

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria που είσαι εσύ ;
τι κάνεις ; Very Happy

????????

Επισκέπτης
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΨΥΧΗ ΕΣΥ???? Ε ΝΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΤΩΡΑ ΗΡΕΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:natali-maria που είσαι εσύ ;
τι κάνεις ; Very Happy

Γεια σου λεμονάκι!!!Είμαι εδω και είμαι καλά... Wink !!! Εσυ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις