676 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Τετ Ιουλ 03, 2013 4:28 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Νενοπουλοοο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:Νενοπουλοοο!
litsakos έγραψε:
trilly ...την καλυτερη δουλεια εκανες και εφυγες. Με τις προϋποθεσεις τις δικες σου,εδω θα σε ετρωγε η μαρμαγκα. (Ας φαει εμας τωρα η μαρμαγκα )
litsakos έγραψε:Σωστα εχουμε και τον ηλιο!
Nena έγραψε:litsakos έγραψε:Σωστα εχουμε και τον ηλιο!
Ε δεν τον εχουμε? Πώς την έπαθα την ημι-ηλίαση σήμερα? Ή μήπως ηταν μινι-εγκεφαλικό διοτι μου εβγαλαν το λάδι στην παραλία??
Θα κάνω μια βόλτα απο το φόρουμ να δω τι νέο παίζει! Μου έλειψε!
inka έγραψε:Γ_ έγραψε:Τί σκέφτεστε τώρα.... Χμμμ...
Πόσο σκύλα μπορεί να γίνει μια μάνα απέναντι στο παιδί της,απλά και μόνο επειδή δεν είναι το δουλάκι της...
Πόσο σκύλα μπορεί να γίνει μια μάνα όταν καταλάβει ότι το παιδί της θέλει να αρραβωνιαστεί και απλά διαφωνεί χωρίς λόγο...
Πόσο σκύλα μπορεί να γίνει μια μάνα γενικότερα χωρίς ουσιαστικό λόγο απέναντι στο παιδί της!!!
Κορίτσια(και αγόρια)ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ!!!!!
Χωρις λόγο αποκλείεται βρε κοριτσακι μου..θες να μας πεις τι έγινε??
trilly έγραψε:παρε κι ασπιρινες
Γ_ έγραψε:Τίποτα συγκεκριμένο!!! Απλώς οτιδήποτε της συμβαίνει το ξεσπάει σε 'μενα. Το θέμα είναι ότι ''παίρνει η μπάλα'' το αγόρι μου,το οποίο μέχρι πρότινος συμπαθούσε.
Σκεφτόμαστε να αρραβωνιαστούμε τώρα και σε υπαινιγμούς που της έκανα δεν θέλει να ακούει κουβέντα. Είναι μεγάλη ιστορία. Αν ξεκινήσω,θα μιλάω για ώρες.
Τέλος πάντων.. Κράτα απλά ότι κατά τη γνώμη της για όλα φταίω εγώ και μου κάνει καψώνια γι 'αυτό. Λόγου χάρη χθες σιδέρωσε όοοοολα τα ρούχα(τα δικά της,του πατέρα μου,των άλλων παιδιών-3 στο σύνολο)και τα δικά μου απλά τα πέταξε στον καναπέ ασιδέρωτα. Ξύπνησα λοιπόν το πρωί,τα είδα και έπαθα τραμπάκουλο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
trilly έγραψε:παρε κι ασπιρινες
Nena έγραψε:Πήρε το μάτι μου αρκετα παντως.
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ..
Nena έγραψε:trilly έγραψε:παρε κι ασπιρινες
Εχω αλκοόλ δίπλα μου, αρκεί λες?Γ_ έγραψε:Τίποτα συγκεκριμένο!!! Απλώς οτιδήποτε της συμβαίνει το ξεσπάει σε 'μενα. Το θέμα είναι ότι ''παίρνει η μπάλα'' το αγόρι μου,το οποίο μέχρι πρότινος συμπαθούσε.
Σκεφτόμαστε να αρραβωνιαστούμε τώρα και σε υπαινιγμούς που της έκανα δεν θέλει να ακούει κουβέντα. Είναι μεγάλη ιστορία. Αν ξεκινήσω,θα μιλάω για ώρες.
Τέλος πάντων.. Κράτα απλά ότι κατά τη γνώμη της για όλα φταίω εγώ και μου κάνει καψώνια γι 'αυτό. Λόγου χάρη χθες σιδέρωσε όοοοολα τα ρούχα(τα δικά της,του πατέρα μου,των άλλων παιδιών-3 στο σύνολο)και τα δικά μου απλά τα πέταξε στον καναπέ ασιδέρωτα. Ξύπνησα λοιπόν το πρωί,τα είδα και έπαθα τραμπάκουλο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Έδωσε κάποια εξήγηση γι'αυτο?
Nena έγραψε:Βασικά για όλα. Για το οτι δεν θελει τον γαμπρο, για το οτι σε θεωρει υπέυθυνη - για ποιο πράγμα? - για το οτι επελεξε να μη σιδερωσει τα δικα σου ρουχα...
Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος πού κάποιος αντιδρά με συγκεκριμένο τρόπο για κάτι - το θέμα είναι αν αυτος ο λόγος ειναι αρκετα σοβαρος και για σένα. Είναι θεμα προσωπικής συμπάθειας ή έχει κάποια αιτία να θεωρεί οτι ο φίλος σου δεν είναι καλος για σενα?
Nena έγραψε:Μήπως η μητερα σου ζηλεύει τη ζωή που ζεις και που δεν έζησε αυτη?
Εξαρτασαι οικονομικά απο τους γονεις σου? Είναι εύκολο να φύγεις από το σπίτι?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?? ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ !!!trilly έγραψε:κοριτσια μην τον κοροιδευετε τον ηλιο. τι να πω κι εγω που με τα κυαλια τον βλεπω....
trilly έγραψε:γεια σου μαριλου μου! τι κανεις? μου λειπει και ο ηλιος και ολα! χτες και προχτες ειχαμε παλι βροχες, ομιχλη, συννεφια, ολο το πακετο! ενα θα σου πω και μη γελασεις. την κυριακη που μας περασε το βραδυ ανοιξα λιγο το καλοριφερ!!! τωρα βεβαια μας κανει καλο καιρο με ζεστη, να μην παραπονιεμαι.
χτες μου ελεγε ενας γερμανος επι λεξει ''πλακα πλακα καλο καιρο κανει μονο ιουλιο και αυγουστο, απο σεπτεμβρη χαλαει παλι''. αυτο ηταν θα παθω καταθλιψη, θα παρω χαπια εδω που'ρθα! χαχαχα!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΡΑ ΔΗΛ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ !!!ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΕΡΝΩ ΑΔΕΙΑ !!!trilly έγραψε:γεια σου μαριλου μου! τι κανεις? μου λειπει και ο ηλιος και ολα! χτες και προχτες ειχαμε παλι βροχες, ομιχλη, συννεφια, ολο το πακετο! ενα θα σου πω και μη γελασεις. την κυριακη που μας περασε το βραδυ ανοιξα λιγο το καλοριφερ!!! τωρα βεβαια μας κανει καλο καιρο με ζεστη, να μην παραπονιεμαι.
χτες μου ελεγε ενας γερμανος επι λεξει ''πλακα πλακα καλο καιρο κανει μονο ιουλιο και αυγουστο, απο σεπτεμβρη χαλαει παλι''. αυτο ηταν θα παθω καταθλιψη, θα παρω χαπια εδω που'ρθα! χαχαχα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης