701 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Παρ Ιουλ 05, 2013 7:03 am
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΜΠΟΡΑ ΑΧ ! ΑΧ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Και οι μερες δεν περνανε ε?
Εμεις δεν παμε πουθενα (και) φετος. Ευτυχως η θαλασσα ειναι κοντα, το νησι ειναι κοντα, το ποταμι ειναι κοντα, ξεσκαμε λιγο. Αυτο το κουβαλα ολη την πραματεια σου στην παραλία με μπρατσακια-καρεκλες-κουβαδακια-ψυγειακια-ομπρελες-σωσίβια-κροκοδειλους με κουραζεο ομως.. Ειδικα οταν ειναι η ωρα να τα μαζεψουμε
Nena έγραψε:Αχ με σενα εχει γενεθλια ιδια μερα? Τον Μάρτιο?
Το σκεφτομουν τις προάλλες και δεν θυμομουν ποια μαμα ηταν που εχει γενεθλια ιδια μερα με το μικρουλη μου.
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι, ηταν και μια μαμα που εχει γενεθλια ιδια μερα με τον μεγαλο, τελη Ιουλιου. Γμτ, εχασα επαφες!
Ωχ σορυ, δεν το καταλαβαtrilly έγραψε:ναι βρε το φανταζομαι οτι χωρις δουλεια ειναι ζορι. το γνωριζω το στορυ! πολυ καλα. αλλα δεν εννοουσα αυτο. αν καλοπερνας με το κριαρακι σε ρωτησα, ειμαστε λιγο τζαναμπετηδες εμεις!
Φιλια πουλοπομ!trilly έγραψε:τουλαχιστον θα δροσιστειτε! αντε σαφηνω, παμε για παγωτο στον ιταλο, φιλια!
florentiab έγραψε:καλησπέρα
είπα να πω μια καλησπέρα και στο γνωστό μου στέκι
έχω καιρό να μπω. κυκλοφορεί καμια γνωστή;
trilly έγραψε:florentiab έγραψε:καλησπέρα
είπα να πω μια καλησπέρα και στο γνωστό μου στέκι
έχω καιρό να μπω. κυκλοφορεί καμια γνωστή;
γεια σου! τι κανεις καλε? ολο εκπληξεις ειστε τελευταια η παλια φρουρα
Οταν λες παλιες θα διευκρινιζεις αριθμο μηνυματων. 1000? 3000? 15267354??? Να ξερουμε αν ανταποκρινομαστε στα στανταρ σουflorentiab έγραψε:πρεπει να φτιάξω και την υπογραφή μου.
το κορίτσι μου είναι παραπάνω από 4 ετών πλέον
καμια από τις παλιές κυκλοφορεί;
florentiab έγραψε:πρεπει να φτιάξω και την υπογραφή μου.
trilly έγραψε:καλα τα παμε στα ξενα εχει καυσωνα... τι κανει η μικρη σου???
γεια σου νενα βορεια!
Nena έγραψε:Οταν λες παλιες θα διευκρινιζεις αριθμο μηνυματων. 1000? 3000? 15267354??? Να ξερουμε αν ανταποκρινομαστε στα στανταρ σουflorentiab έγραψε:πρεπει να φτιάξω και την υπογραφή μου.
trilly έγραψε:florentiab έγραψε:πρεπει να φτιάξω και την υπογραφή μου.
μπααααα μη φανταστεις. λιτσα και νενα εκαναν εντυπωσιακο come back! Για αλλες δεν ξερω, αν και γεμισαμε στα διπλοπροφιλια λεμεεεε!!!
Nena έγραψε:Χαιρομαι που τα στανταρ σου δεν εχουν χαμηλωσει ουτε πιθαμη
florentiab έγραψε:trilly έγραψε:florentiab έγραψε:πρεπει να φτιάξω και την υπογραφή μου.
μπααααα μη φανταστεις. λιτσα και νενα εκαναν εντυπωσιακο come back! Για αλλες δεν ξερω, αν και γεμισαμε στα διπλοπροφιλια λεμεεεε!!!
διπλοπροφίλια;;;;;; γουστάρω πλάκες
από τρολ πως είστε; κρατάει καλά ή μάπα το καρπούζι;
trilly έγραψε:απο τρολ ησυχια θα ελεγα. μεχρι κι αυτες που μυριζοντας το κρινο νομιζοντας οτι γκαστρωθηκαν κοψανε λασπη....
trilly έγραψε:florentiab έγραψε:trilly έγραψε:florentiab έγραψε:πρεπει να φτιάξω και την υπογραφή μου.
διπλοπροφίλια;;;;;; γουστάρω πλάκες
από τρολ πως είστε; κρατάει καλά ή μάπα το καρπούζι;
απο τρολ ησυχια θα ελεγα. μεχρι κι αυτες που μυριζοντας το κρινο νομιζοντας οτι γκαστρωθηκαν κοψανε λασπη....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης