376 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Πεμ Φεβ 21, 2013 7:49 am
MamaTheodora
Πανταχού παρούσα!
Περαστικα σας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑMagdalineK έγραψε:Σε ευχαριστώ Δημητρα! κι εγω το ιδιο κανω αλλα δεν φευγουν. ουτε τα καταπινει κ ελεχιστα φευγουν εξω.... συνεχίζουμε κ μαλλον την Δευτερα θα παμε να μας δουνε.
MamaTheodora έγραψε:Περαστικα σας!!!
dimitrarodos έγραψε:ΑΑΑΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!!!!ΕΓΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΙΣΩ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ
dimitrarodos έγραψε:
MamaTheodora έγραψε:Κοριτσια,
Καποια στιγμη πριν απο αρκετο καιρο ζητουσε μια κοπελα απο τα γιαουρτακια Advance της ΔΕΛΤΑ της ετικετες με την κουκουβαγια.
Θυμοσαστε ποια ηταν?
Εχω αρκετα, μπορω να τα στειλω .
Ευχαριστω!
MagdalineK έγραψε:MamaTheodora έγραψε:Κοριτσια,
Καποια στιγμη πριν απο αρκετο καιρο ζητουσε μια κοπελα απο τα γιαουρτακια Advance της ΔΕΛΤΑ της ετικετες με την κουκουβαγια.
Θυμοσαστε ποια ηταν?
Εχω αρκετα, μπορω να τα στειλω .
Ευχαριστω!
δεν το θυμαμαι καθολου
Μια εντριβή με οινόπνευμα βοηθάει επίσης... έχεις το συστημα οτρισαλίν;MagdalineK έγραψε:dimitrarodos έγραψε:ΑΑΑΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!!!!ΕΓΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΙΣΩ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ
Αυτο το εκανα οταν ηταν μικρη αλλα τώρα που ειναι 16 μηνων κ 9500 κιλα δεν μπορω να το κανω τοσο γρήγορα οσο χρειαζεται για να τρεξουν εξω..... Σε ευχαριστώ πολύ παντως
εγω τον ευκαλιπτο δεν τον αλλαζω με τιποτα τρια παιδακια εχω και τα τρια μολις δω οτι αρχιζουν μυξουλλες βραζω φυλλα ευκαλιπτου και τους κανω μπανιο με το νερο που βγαζει και τουσ κοβετε η αρρωστια.ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλα κανω αλλα πρεπει να αποφευγετε σε περιπτωση που τα παιδακια εχουν ασθμα.MagdalineK έγραψε:για τον ευκαλυπτο εχω ακουσει τα απειρα. Η γιατρος στην Ελλαδα μου ειπε οχι ακομα, κ οι εδω γιατροι δεν εχουν προβλημα ακομα κ σε οσα γραφουν (ευκαλυτο μεντα κτλ) οτι ειναι πανω απο 2 ετων. θα δοκιμασω μονο με ατμο σημερα το βραδυ κι ας ελπίσουμε οτι θα κοιμηθεί/ούμε
MagdalineK έγραψε:Βετα καλο μαμ!
Το ξερω σας το χαλαω αλλα θελω να ρωτησω κατι κ δεν τολμο πλεον να ανοιξω θεματα καινουργια. Η κορη μου ειχε συναχι απο την Δευτερα κ τωρα ενω της βαζω ορο συνεχεια ακουω ενα ρουθουνισμα κ δεν ξερω τι αλλο να κανω. Μου εχουν πει να μην της κανω αναροφηση - εσεις τι κανετε? μηπως να παμε στο γιατρο?
Εμένα πάντως με χρόνια ασθματική βρογχίτιδα με είχαν βοηθήσει πολύ τα φύλλα ευκαλύπτου. Επίσης η συγχωρεμένη η γιαγιά μου, μου έκανε βεντούζες και ήμουν περδίκι (τί θυμήθηκα τώρα..)georgia78 έγραψε:εγω τον ευκαλιπτο δεν τον αλλαζω με τιποτα τρια παιδακια εχω και τα τρια μολις δω οτι αρχιζουν μυξουλλες βραζω φυλλα ευκαλιπτου και τους κανω μπανιο με το νερο που βγαζει και τουσ κοβετε η αρρωστια.ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλα κανω αλλα πρεπει να αποφευγετε σε περιπτωση που τα παιδακια εχουν ασθμα.MagdalineK έγραψε:για τον ευκαλυπτο εχω ακουσει τα απειρα. Η γιατρος στην Ελλαδα μου ειπε οχι ακομα, κ οι εδω γιατροι δεν εχουν προβλημα ακομα κ σε οσα γραφουν (ευκαλυτο μεντα κτλ) οτι ειναι πανω απο 2 ετων. θα δοκιμασω μονο με ατμο σημερα το βραδυ κι ας ελπίσουμε οτι θα κοιμηθεί/ούμε
περαστικα σας!!!!
οινοπνευμα ε? με την ατοπικη δερματιτιδα?? μηπως την καψει? Το ορισαλιν το εχω αλλα δεντο εχω χρησιμοποιιησει για πες....toutounaki έγραψε:Μια εντριβή με οινόπνευμα βοηθάει επίσης... έχεις το συστημα οτρισαλίν;MagdalineK έγραψε:dimitrarodos έγραψε:ΑΑΑΑ!!!!!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!!!!!ΕΓΩ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΙΣΩ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΤΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ
Αυτο το εκανα οταν ηταν μικρη αλλα τώρα που ειναι 16 μηνων κ 9500 κιλα δεν μπορω να το κανω τοσο γρήγορα οσο χρειαζεται για να τρεξουν εξω..... Σε ευχαριστώ πολύ παντως
Σε ευχαριστώ Γεωργια! αν κ το φοβαμαι ακομα! Τωρα θα μου πεις εσυ εχεις κ 3 οποτε περισσοτερη εμπειρια....τι να πω ισως το δοκιμασω καποια στιγμη κ αυτόgeorgia78 έγραψε:εγω τον ευκαλιπτο δεν τον αλλαζω με τιποτα τρια παιδακια εχω και τα τρια μολις δω οτι αρχιζουν μυξουλλες βραζω φυλλα ευκαλιπτου και τους κανω μπανιο με το νερο που βγαζει και τουσ κοβετε η αρρωστια.ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλα κανω αλλα πρεπει να αποφευγετε σε περιπτωση που τα παιδακια εχουν ασθμα.MagdalineK έγραψε:για τον ευκαλυπτο εχω ακουσει τα απειρα. Η γιατρος στην Ελλαδα μου ειπε οχι ακομα, κ οι εδω γιατροι δεν εχουν προβλημα ακομα κ σε οσα γραφουν (ευκαλυτο μεντα κτλ) οτι ειναι πανω απο 2 ετων. θα δοκιμασω μονο με ατμο σημερα το βραδυ κι ας ελπίσουμε οτι θα κοιμηθεί/ούμε
περαστικα σας!!!!
mama katerina έγραψε:MagdalineK έγραψε:Βετα καλο μαμ!
Το ξερω σας το χαλαω αλλα θελω να ρωτησω κατι κ δεν τολμο πλεον να ανοιξω θεματα καινουργια. Η κορη μου ειχε συναχι απο την Δευτερα κ τωρα ενω της βαζω ορο συνεχεια ακουω ενα ρουθουνισμα κ δεν ξερω τι αλλο να κανω. Μου εχουν πει να μην της κανω αναροφηση - εσεις τι κανετε? μηπως να παμε στο γιατρο?
Λοιπον για να φυγουν οι μυξες θελει αλλο τροπο! μου το δειξανε γιατροι στο παιδων και μια γιατρος δικια μου μου το επιβεβαιωσε...
κρατας το παιδι στο στηθος να κοιταει προς τα κατω και γεμιζεις με φυσιολογικο ορο 8 δεκαρες συρριγες.. ετσι οπως το εχεις ξαπλωμενο να κοιταει προς τα κατω (στο νιπτηρα του μπανιου καντο) βαζεις μια απο το ενα ρουθουνι και μια απο το αλλο αντιστοιχα... με αυτον τον τροπο καθαριζει καλα το παιδι και δεν τα καταπινει.. καθαριζει και ο σταυρος που λενε που ειναι αναμεσα στη μυτη! εκει μενουν οι μυξες και το παιδι χειροτευει! μη σου φαινεται παραξενο η ποσοτητα του ορου! οταν λεει ο γιατρος πολυ ορο αυτο εννοει! εγω σωθηκα τους κανω πολυ ορο και το προλαβαινω!... ορο χυμα σε μπουκαλι και καθαρισμο με συριγγες.. καντο να σωθεις! το βραδυ θα σου κοιμαται ανετα!!!!!!!!!!!
toutounaki έγραψε:Δεν τους βάζω το καθαρό με τους 90 βαθμούς, αλλά το πιο ελαφρύ, τρίβω αρκετά στο θώρακα και στην πλάτη πριν τον ύπνο και τα σκεπάζω άμεσα να έχουν ζεστασιά στο θώρακα. Το συστημα οτρισαλίν, το χρησιμοποιώ συμφωνα με τις οδηγίες. Τους βαζω μπόλικο ορό στη μύτη και το ρουφάω μετά από κάθε ρουθούνι. Ο γιος μου βέβαια ποτε δε το συνήθισε και πάντα τσιρίζει αμα με βλέπει με αυτό ή με το φυσιομερ.
Αυτά τα έχω συζητησει με την παιδιατρο και μου ειπε οκ, το οτρισαλιν εκεινη το προτεινε άλλωστε...
Δοκίμασε κι αυτό που λέει η Κατερίνα, αν δε με απατά η μνήμη μου είναι νοσηλεύτρια οπότε κάτι ξέρει...
Ευχαριστώ Βετα μου. θα σας πω αυριο μαλλον τι απολα δοκιμασαvetaki..! έγραψε:MagdalineΚ δεν εχω να σου προτεινω τπτ γιατι δεν ξερω..απλα περαστικα σας!!!
μην με ευχαριστεις χαρα μου να βοηθησω οπου μπορω!!!!εμπειρια μην νομιζεις οτι εχω μεγαλη ευτυχως δεν αρωστενουν ευκολα τα παιδακια μ εκτος απο το μικρο που ειναι 2,5 χρονων και καθε μηνα ειναι αρρωστος πριν μια βδομαδα πυρετους και τωρα ωτιτιδαMagdalineK έγραψε:Σε ευχαριστώ Γεωργια! αν κ το φοβαμαι ακομα! Τωρα θα μου πεις εσυ εχεις κ 3 οποτε περισσοτερη εμπειρια....τι να πω ισως το δοκιμασω καποια στιγμη κ αυτόgeorgia78 έγραψε:εγω τον ευκαλιπτο δεν τον αλλαζω με τιποτα τρια παιδακια εχω και τα τρια μολις δω οτι αρχιζουν μυξουλλες βραζω φυλλα ευκαλιπτου και τους κανω μπανιο με το νερο που βγαζει και τουσ κοβετε η αρρωστια.ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλα κανω αλλα πρεπει να αποφευγετε σε περιπτωση που τα παιδακια εχουν ασθμα.MagdalineK έγραψε:για τον ευκαλυπτο εχω ακουσει τα απειρα. Η γιατρος στην Ελλαδα μου ειπε οχι ακομα, κ οι εδω γιατροι δεν εχουν προβλημα ακομα κ σε οσα γραφουν (ευκαλυτο μεντα κτλ) οτι ειναι πανω απο 2 ετων. θα δοκιμασω μονο με ατμο σημερα το βραδυ κι ας ελπίσουμε οτι θα κοιμηθεί/ούμε
περαστικα σας!!!!
περαστικα κ σε εσας!!!!!!!!!!!! φιλιαgeorgia78 έγραψε:μην με ευχαριστεις χαρα μου να βοηθησω οπου μπορω!!!!εμπειρια μην νομιζεις οτι εχω μεγαλη ευτυχως δεν αρωστενουν ευκολα τα παιδακια μ εκτος απο το μικρο που ειναι 2,5 χρονων και καθε μηνα ειναι αρρωστος πριν μια βδομαδα πυρετους και τωρα ωτιτιδαMagdalineK έγραψε:Σε ευχαριστώ Γεωργια! αν κ το φοβαμαι ακομα! Τωρα θα μου πεις εσυ εχεις κ 3 οποτε περισσοτερη εμπειρια....τι να πω ισως το δοκιμασω καποια στιγμη κ αυτόgeorgia78 έγραψε:εγω τον ευκαλιπτο δεν τον αλλαζω με τιποτα τρια παιδακια εχω και τα τρια μολις δω οτι αρχιζουν μυξουλλες βραζω φυλλα ευκαλιπτου και τους κανω μπανιο με το νερο που βγαζει και τουσ κοβετε η αρρωστια.ο παιδιατρος μου ειπε οτι καλα κανω αλλα πρεπει να αποφευγετε σε περιπτωση που τα παιδακια εχουν ασθμα.MagdalineK έγραψε:για τον ευκαλυπτο εχω ακουσει τα απειρα. Η γιατρος στην Ελλαδα μου ειπε οχι ακομα, κ οι εδω γιατροι δεν εχουν προβλημα ακομα κ σε οσα γραφουν (ευκαλυτο μεντα κτλ) οτι ειναι πανω απο 2 ετων. θα δοκιμασω μονο με ατμο σημερα το βραδυ κι ας ελπίσουμε οτι θα κοιμηθεί/ούμε
περαστικα σας!!!!
MagdalineK έγραψε:Ευχαριστώ Βετα μου. θα σας πω αυριο μαλλον τι απολα δοκιμασαvetaki..! έγραψε:MagdalineΚ δεν εχω να σου προτεινω τπτ γιατι δεν ξερω..απλα περαστικα σας!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης