401 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Πεμ Φεβ 21, 2013 8:46 am
Anna - mana
Πανταχού παρούσα!
MagdalineK έγραψε:mama katerina έγραψε:MagdalineK έγραψε:Βετα καλο μαμ!
Το ξερω σας το χαλαω αλλα θελω να ρωτησω κατι κ δεν τολμο πλεον να ανοιξω θεματα καινουργια. Η κορη μου ειχε συναχι απο την Δευτερα κ τωρα ενω της βαζω ορο συνεχεια ακουω ενα ρουθουνισμα κ δεν ξερω τι αλλο να κανω. Μου εχουν πει να μην της κανω αναροφηση - εσεις τι κανετε? μηπως να παμε στο γιατρο?
Λοιπον για να φυγουν οι μυξες θελει αλλο τροπο! μου το δειξανε γιατροι στο παιδων και μια γιατρος δικια μου μου το επιβεβαιωσε...
κρατας το παιδι στο στηθος να κοιταει προς τα κατω και γεμιζεις με φυσιολογικο ορο 8 δεκαρες συρριγες.. ετσι οπως το εχεις ξαπλωμενο να κοιταει προς τα κατω (στο νιπτηρα του μπανιου καντο) βαζεις μια απο το ενα ρουθουνι και μια απο το αλλο αντιστοιχα... με αυτον τον τροπο καθαριζει καλα το παιδι και δεν τα καταπινει.. καθαριζει και ο σταυρος που λενε που ειναι αναμεσα στη μυτη! εκει μενουν οι μυξες και το παιδι χειροτευει! μη σου φαινεται παραξενο η ποσοτητα του ορου! οταν λεει ο γιατρος πολυ ορο αυτο εννοει! εγω σωθηκα τους κανω πολυ ορο και το προλαβαινω!... ορο χυμα σε μπουκαλι και καθαρισμο με συριγγες.. καντο να σωθεις! το βραδυ θα σου κοιμαται ανετα!!!!!!!!!!!
Να πω την αληθεια αυτο το δοκιμασα οταν ηταν πιο μικρη κ δεν τα καταφερα. Ολο μου κουνιοταν κ φοβομουν μην μου πεσει απο τα τιναγματα κ τα κλαματα! ΤΟ γυριζεις στο πλαι κ μετα κατω ετσι δεν ειναι? ναι πολλες μου φαινονται οι 8 συριγγες..........
Εγώ τον παίρνω αγκαλιά (καθισμένη στον καναπέ) τον γυρνάω λίγο στο πλάι (να κοιτάει προς τα έξω - η πλάτη προς εμένα), του βάζω τον ορό στο ένα ρουθούνι (στο επάνω όπως είναι πλαγιαστός) και τον κυλάω πανω στα πόδια μου μπρούμυτα. Τον χτυπάω και ελαφρά στην πλατούλα για να φύγουν οι μυξούλες. Έτσι γίνεται γρήγορα και δεν έχεις φόβο μη σου πέσει το παιδί. Αν κατάλαβες περίπου τι λέω και νομίζεις πως θα σε βοηθήσει, δοκίμασέ το. Επίσης, όπως είπε και μια κοπέλα πιο πάνω, οι υδρατμοί στο μπάνιο βοηθούν πολύ για να μαλακώσουν οι βλέννες και ίσως ένας υγραντήρας το βράδυ στο δωμάτιο (όταν είναι μπουκωμένα θέλει περίπου 60 - 70% υγρασία απ' όσο ξέρω.
Περαστικούλια σας!!!
@ toutounaki: καλησπέρα συμπεθέρα!!!