726 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Τρι Ιουλ 23, 2013 6:02 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
'πεμονη Φλω, θα ξαναρθουν, γεματος ειναι ο κοσμος απο δαύτες.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
trilly έγραψε:απο τρολ ησυχια θα ελεγα. μεχρι κι αυτες που μυριζοντας το κρινο νομιζοντας οτι γκαστρωθηκαν κοψανε λασπη....
litsakos έγραψε:
Αει μαρηlitsakos έγραψε:ειστε φλυαρες ρε
iouliana έγραψε:Κλεισε το παραθυρο με το forum και δουλεψε λιγο !
Nena έγραψε:iouliana έγραψε:Κλεισε το παραθυρο με το forum και δουλεψε λιγο !
iouliana έγραψε:Nena έγραψε:iouliana έγραψε:Κλεισε το παραθυρο με το forum και δουλεψε λιγο !
στον εαυτο μου το ελεγα!αλλα εξακολουθω να χαζευω οπως καταλαβες
Nena έγραψε:Καλως την
Τι ειδατε στο σινεμα φλω? Εχω να παω ουουουου ages, ευτυχως που προβαλουμε ταινιες στο στεκι τα Σαββατα και βλεπουμε καμια.
Nena έγραψε:Είναι η κινηση ενεργων πολιτων του τοπου μας, το ξεκινησαμε πριν κανενα-εναμιση χρονο. Καθε Σαββατο προβαλλουμε ταινιες, εχουμε ανακυκλωση πλαστικου/αλουμινιου/χαρτιου, προσπαθουμε να φτιαξουμε μια υποτυπωδη βιβλιοθήκη διοτι ο δήμος μας δεεεν, κανουμε συναντησεις και συνελευσεις, γενικως προσπαθουμε να πεισουμε κι άλλο κοσμο να γινει πιο ενεργος.. ως πολιτης. Ακόμα εχοπυμε πολυ δρομο βεβαια, αλλά τουλαχιστον ειμαστε σε καλο σταδιο - ο δημος ειπε οτι θα φτιαξει βιβλιοθηκη κι επισης οτι θα ξεκινησει ανακυκλωση εντος ολιγων μηνων.
florentiab έγραψε:Nena έγραψε:Είναι η κινηση ενεργων πολιτων του τοπου μας, το ξεκινησαμε πριν κανενα-εναμιση χρονο. Καθε Σαββατο προβαλλουμε ταινιες, εχουμε ανακυκλωση πλαστικου/αλουμινιου/χαρτιου, προσπαθουμε να φτιαξουμε μια υποτυπωδη βιβλιοθήκη διοτι ο δήμος μας δεεεν, κανουμε συναντησεις και συνελευσεις, γενικως προσπαθουμε να πεισουμε κι άλλο κοσμο να γινει πιο ενεργος.. ως πολιτης. Ακόμα εχοπυμε πολυ δρομο βεβαια, αλλά τουλαχιστον ειμαστε σε καλο σταδιο - ο δημος ειπε οτι θα φτιαξει βιβλιοθηκη κι επισης οτι θα ξεκινησει ανακυκλωση εντος ολιγων μηνων.
μπράβο σας!
εγώ νομίζω οτι η λύση εκεί βρίσκεται. στο μεταξύ μας. γιατί αν περιμένουμε από τους "πάνω" .............. κλάφτα .......
ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ Η ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ???Σοφία 26 έγραψε:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης