751 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Σαβ Αυγ 10, 2013 3:30 am
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Bonsoir! Ξέρει καμία κανένα κόλπο για το κιτρινισμα των νυχιών από σκούρο βερνίκι; Βαριόμουν να απλώσω βάση πριν τα βαψω και την πάτησα :-(
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευχαριστώ πολύ, αλλά μη μας κάνεις και φιγούρα με τους οργανικούς διαλύτες, κάναμε κι εμείς Χημεία στο Λύκειο ναούμε!Nena έγραψε:Σοδα? Ασετον? Ξυδι? Λαδι? Βενζινη? Νεφτι?
Θα κανω μια λιστα με ολους τους οργανικους διαλυτες, δεν μπορει, καποιον θα πετυχουμε!
Ωχ σορυ, ε να ειδες? Κατι τετοια πεταωmhtsaina έγραψε:Ευχαριστώ πολύ, αλλά μη μας κάνεις και φιγούρα με τους οργανικούς διαλύτες, κάναμε κι εμείς Χημεία στο Λύκειο ναούμε!Nena έγραψε:Σοδα? Ασετον? Ξυδι? Λαδι? Βενζινη? Νεφτι?
Θα κανω μια λιστα με ολους τους οργανικους διαλυτες, δεν μπορει, καποιον θα πετυχουμε!
Άσε, φοβάμαι μη μου προτείνετε να τα καθαρίσω με βορικό οξύ, λες κι είμαι πάτωμα κι εγώ!Nena έγραψε:Ωχ σορυ, ε να ειδες? Κατι τετοια πεταωmhtsaina έγραψε:Ευχαριστώ πολύ, αλλά μη μας κάνεις και φιγούρα με τους οργανικούς διαλύτες, κάναμε κι εμείς Χημεία στο Λύκειο ναούμε!Nena έγραψε:Σοδα? Ασετον? Ξυδι? Λαδι? Βενζινη? Νεφτι?
Ειχαμε ενα θεματακι παλια εδω, σχετικα με οικολογικους τροπους καθαρισμου του σπιτιου και διαφορα κολπα, δεν θυμαμαι πώς το λεγανε ρε γμτ. Κλασικα το ειχε ανοιξει η Δεσποινα. Θα το ψαξω.
Κορίτσι μου, κι εγώ το είπα πιο πάνω μόνη μου, ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά φοβάμαι μη μου καταστρέψει το δέρμα η χλωρίνη κι ύστερα έχω άλλα... Ήταν και βερνίκι των 40", ίσως για αυτό άφησε τόση κιτρινίλαadore3 έγραψε:Σκέφτομαι να προτείνω στην mytsaina χλωρίνη αλλά φοβάμαι μην κάνω βλακεία
Υπερλευκαντικο ρουχων? Ευρηκα?mhtsaina έγραψε:
Άσε, φοβάμαι μη μου προτείνετε να τα καθαρίσω με βορικό οξύ, λες κι είμαι πάτωμα κι εγώ!
Ξέρεις ποια είναι η πλάκα Lillybell; Ότι είναι κιτρινισμένα από τη μέση του νυχιού και κάτω μόνο! Δε θέλω μωρέ να τα καμουφλάρω απλώς, αν και τώρα που το είπες πρέπει να έχω κάπου καταχωνιασμένο ένα ειδικό βερνίκι της Mavala για να λευκαίνουν τα νύχια. Θενκ γιου, θα ψάξω μήπως το βρω και δεν έχει κολλήσει τελείως!Lillybell έγραψε:Βρε mhtsaina ...γιατι δεν τα ξαναβαφεις ενα ανοιχτο χρωματακι, μεχρι να μακρυνουν λιγο;;; Τουλαχιστον να μην διεχνουν κιτρινισμενα..
Viacal; Αqua forte; Αzax 3 σε 1;Nena έγραψε:Υπερλευκαντικο ρουχων? Ευρηκα?mhtsaina έγραψε:
Άσε, φοβάμαι μη μου προτείνετε να τα καθαρίσω με βορικό οξύ, λες κι είμαι πάτωμα κι εγώ!
Πληκτρολογώ με ένα καλαμάκι που έχω βάλει στο στόμα μου, σου απαντά αυτό;Nena έγραψε:Τα δοκιμασες τωρα αυτα? ή με κοροιδεύεις????????? Ε? Ε? Ε?
5 λεπτά όχι, ομολογώ ότι δεν τα άφησα, θα το δοκιμάσω Νενούκω μου!Nena έγραψε:Τα δοκιμασες τωρα αυτα? ή με κοροιδεύεις????????? Ε? Ε? Ε?
δες τι βρηκα
"Αν πάλι τα νύχια σας είναι κίτρινα από βερνίκι νυχιών, βάλτε τα μέσα σε μια κούπα λεμονιού και αφήστε τα για 5 λεπτά και στην συνέχεια τρίψτε τα με αυτήν!"
Τα αφησες 5 λεπτα μεσα στο λεμονι???????
Καλημερα Μαριλουmariloy έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΝΕΝΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
Τι κανεις πουλοπομ? Σου πεφτει η συνδεση??? Πώς περνατε στα μερη τα εξωτικα?litsakos έγραψε:επ!επ!επ!
γεια σας
Νενα, ξαναλεω το τσατι δεν ανοιγει...απο το μεσημερι.οβερ.
Ειμεθα στο εξοχικο και η συνδεση οταν μιλαει κανεις στο τηλεφωνο μας κανει νερα...νιωθω σαν να ειμαι στα 90s παλι....
Τι κανετε κοριτσΑ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης