Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
375 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 375 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariloy έγραψε:
florentiab έγραψε:σκέφτομαι πως οι υπευθυνοι προγραμματος στον Αντέννα είναι για πολλές σφαλιάρες. παίρνουν ναρκωτικά δεν εξηγείται αλλιώς

δε φτάνει που μας έπρηξαν με τα κωλοτούρκικα ένα χρόνο τώρα, δε φτάνει που μας έχουν ταράξει στο χαζοΘέμο και στις επαναλήψεις, ξεκινούν μια σειρά της προκοπής σήμερα και το βάζουν στη 1 τη νύχτα!!!!!!!!!!!!!!!!! Οτι δηλαδή τι; θα κάτσουμε όλοι στη 1 μετά τα μεσάνυχτα να τη δούμε;;;;;;;;;;
ΦΛΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ??
Entourage
βασικά την έχω δει αλλα δεν παύει να μου τη δίνει Twisted Evil 
δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό βασικά. βάζουν σαβούρες και επαναλήψεις 9-12 το βράδυ και αγοράζουν σούπερ σειρά (υποθέτω με ένα σκασμό λεφτά) και τη βάζουν 1 τη νύχτα

όπως καταλαβαίνετε δεν έχω με τι να ασχοληθώ και κράζω στους υπεύθυνους του αντέννα Razz Razz Razz Razz

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:θα μου πείτε τι είναι οι αχλάδες ή θα τα κάνω όλα λίμπα;;;;;;;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Την εμαθα κ εγω περσι, κατι βαρκες ειναι καπως πλατιες κ σερνουν πισω ενα βαρκακι γιατι πισω εχει η αχλαδα την ουρα Laughing 

*νομιζω απο τον Αλεξ της Νενας το εμαθα.

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας ξανα
Ουτε σφουγγαρισα, ουτε κεικ εφτιαξα, ουτε τα παραθυρα εκανα, απλα πηγα σαν καλη κυρια και την επεσα και τωρα ξυπνησα. Shocked Σαν να μη με καιει τιποτα ρε.

θα ερθουν αυριο οι θειες για καφε το πρωι και  αντι για κανενα κέικ θα τους βγαλω ψωμι με μαρμελαδα Razz 

αχλαδες μαρη Φλω, τσ τσ τσ, εσεις οι πρωτευουσιανες... (κι εγω απο το γιο μου το εμαθα, για να μη σας κανω την εξυπνη..)

Ο οποιος γιος μου αρχισε να διαβαζει τον Δον Κιχωτη. Να δεις που θα τον εχει διαβασει αυτος κι εγω ακομα δεν θα τον εχω τελειωσει...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε το ατομο ο Αλεξ!Ευγε!

Νενοπουλο χρονια σας πολλα για σημερα! cheers Υγεια και χαρες!Εχετε ευχες και απο τους δυο μας I love you 

*το φουμπου απο χθες δεν ανοιγει...απλα. Θα τα πουμε κ οβερ δε φοουν πιο μετα Smile 

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμα διαβαζει Θερβαντες απο τωρα στο γυμνασιο τι θα διαβαζει αυτος ρε συ? Θα χει κατεβασει την βιβλιοθηκη με τα πανεπιστημιακα σας τοτε Cool 

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας κοριτσια! καλα να περασετε σημερα!

νενα και μαριλου χρονια σας πολλα! ο,τι επιθυμειτε κορες σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

με τις αχλαδες εφαγα κι εγω ενα σκαλωμα. που να φανταστω οτι ειναι ατακα υιου νενας? ο οποιος διαβαζει δον κιχωτη??? ντοινγκ!

λιτσα και φλωρα διακοπαρετε? καλες βουτιες! εμεις εδω κραταμε τα μποσικα. δεν ειναι καν αργια να φαντατειτε μη χεσω. αλλα την αλλη βδομαδα ερχομαστε ελλαδα οποτε κανουμε λιγη υπομονη ακομη...

κι εμενα γιορταζει το κοριτσακι μου σημερα! να ειναι παντα γερο και καλοτυχο το σκατιαρικο μου! σημερα εχουμε γκραν εξοδο και αυριο θα κανουμε το παρτυ μας ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 654316 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 654316 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 654316 

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:καλημερα σας κοριτσια! καλα να περασετε σημερα!

νενα και μαριλου χρονια σας πολλα! ο,τι επιθυμειτε κορες σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

με τις αχλαδες εφαγα κι εγω ενα σκαλωμα. που να φανταστω οτι ειναι ατακα υιου νενας? ο οποιος διαβαζει δον κιχωτη??? ντοινγκ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ !!!!

λιτσα και φλωρα διακοπαρετε? καλες βουτιες! εμεις εδω κραταμε τα μποσικα. δεν ειναι καν αργια να φαντατειτε μη χεσω. αλλα την αλλη βδομαδα ερχομαστε ελλαδα οποτε κανουμε λιγη υπομονη ακομη...

κι εμενα γιορταζει το κοριτσακι μου σημερα! να ειναι παντα γερο και καλοτυχο το σκατιαρικο μου! σημερα εχουμε γκραν εξοδο και αυριο θα κανουμε το παρτυ μας ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 654316 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 654316 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 654316 

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mαριλου κ εσυ γιορταζεις? Χρονια σου πολλα!Με υγεια!

Τριλυ να χαιρεσαι την κουκλα σου!Υγεια και σε εσας ευχομαι!

Αχλαδες λεγονται οντως! Κ απο εκει βγηκε κ η εκφραση ,σερνουν ενα βαρκακι απο πισω. Απλα επρεπε να μου το πει το 5χρονο για να το μαθω Razz 

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστω όλες, ειναι διπλη γιορτη σημερα στο σπιτι, γιορταζει και ο αντρας μου, με τον οποιο ανταμωσαμε για σημερα μολις πριν μια ωρα Razz 
Χρονια σας πολλά και σε σας, Μαριλου, Βασιλικη μου να χαιρεσαι τη μικρουλα σου, και ολες οσες εχετε καποιον να τον χαιρεστε και να σας χαιρονται.

Τελικα πηγαμε Θασο. Ομολογω οτι τα παιιδα μου δεν μου εβγαλαν το λάδι, τουναντιον μαλιστα, οπερ και σημαινει ένα εκ δύο τινων:
Πρωτο τινο, τα παιδια μου να τρομοκρατηθηκαν τοσο πολυ απο το λουκ της μανας τους χτες το βραδυ, οταν τα νουθετουσα "αυριο θελω να ειστε καλα και φρονιμα παιδακια και να μη μου αλλάξετε τα φωτα Twisted Evil Twisted Evil " και απλα πηγαν με τα νερα μου για να μη μου γυρισει το μάτι και τα πεταξω στη θαλασσα απο το φερρυ, το οποιο και θα σημαινε οτι τη Θασο θα την ξαναδουν οταν πανε εκδρομη με το Λυκειο.
Δευτερο τινο, τα παιδια μου εχουν ωριμάσει και ειναι πλεον αξιοπιστα (ναι, κι εγω δυσκολευομαι να το πιστεψω αυτο...).
Εγω νομιζω οτι ειναι ενας συνδυασμος των δύο βασικα Razz 

Γυρνωντας στο φερρυ πετυχαμε και τον Βρυζα. Δεν ειχα την πολυτελεια να τον θαυμασω για πολυ βεβαια διοτι ο μικρος επελεξε ΕΚΕΙΝΗ ακριβως την ωρα για να χεσει τον τοπο. Να μη γινω γραφικη μερα που ειναι. Αλλα αμα ηταν σε ονειρο θα σημαινε οτι θα ημουν ο πλουσιοτερος ανθρωπος στον κοσμο. Με διαφορα δισεκατομμυριων απο τον δευτερο.

Καταγγελλω τα φερυ που δεν εχουν ουτε ενα σημειο να παει μια μανα να αλλάξει το παιδι της και αναγκαστηκα να γονατισω μεσα στις τουαλετες για να του βαλω πανα. Και αντε το δικο μου το παιδι στεκεται ορθιο - τα μωρα αμα χεστουν πού τα αλλαζουν?

Κατα τα άλλα μια χαρα περασαμε.
Τα δικα σας νεα?

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλησπερα κοριτσια τι κανετε? πως τα περασατε εχτες?

νενα να χαιρεσαι και τον αντρα σου κι εσυ λιτσα την γιαγια!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! χτες περασαμε πολυ ωραια. και σημερα εχουμε παρτακι κι εχω μαγειρεματα....

αυτο με τις αχλαδες...τι να πω. μεγαλη φαντασια.! κι αυτο με το ποστο αλλαγης στο φερυ..ρε νενα θα μας κουφανεις??? εδω δεν εχει αλλου κι αλλου!

σας φιλω! παω να ετοιμασω τον μπουφε!!!ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 328109 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 328109 

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας
Τριλλυ μου ευχαριστουμε για τις ευχες. Τι παρτακι εχετε? Τι καλο θα ετοιμασεις?

Εμενα μου ηρθε περιοδος σημερα και σουρνομαι. Δεν μπορω να ισιωσω ρε σεις..

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω κανει πιτα του βοσκου, πρασοτυροπιτα, πιτσα, και κατι τυροπιτακια με μπεσαμελ. απο γλυκο εναν κορμο (all time classic σε παιδικο παρτυ) και ενα αλλο τυπου cheese cake αλλα βασικα καμια σχεση. εχει ναι μεν μπισκοτο τριμμενο σαν βαση και η κρεμα ειναι μια πανευκολη και νοστιμοτατη που γινεται με μισο κιλο στραγγιστο γιαουρτι και ενα ζαχαρουχο. απο πανω γλυκο του κουταλιου βυσσινο που μου εστειλε η μανα μου. και επισης οπωσδηποτε σαλατα χωριατικη και τζατζικι διοτι οι γερμανοι τρελλαινονται.

και ψοφησα. τωρα η μικρη κοιμαται και εγω τελειωσα με το σφουγγαρισμα.

και διψαω αλλα δεν θελω να σηκωθω και να πατησω στα σφουγγαρισμενα. Twisted Evil 

υπομονη με την περιοδο....μες στο καλοκαιρι ειχε αισχος.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω ππω τριλυ ωραιο μενου!
καλα να περασετε, κ ευχαριστω για τις ευχες.Very Happy 
Νενα το σημειωσα, να ξερω ποτε θα ερθει κ σε μενα Cool 

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με λιγωσες. Ειδικα αυτο το τσιζ-κεικ....pig 

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω κοριτσια! νενα αυτη η κρεμα ειναι ολα τα λεφτα και τοσο μα τοσο ευκολη. ειναι παραλλαγη απο ενα γλυκο που ειχα δει στην τηλεοραση. θα στο πω αλλη φορα. κλεινω τωρα εχω κατι τελευταια να κανω. θα τα πουμε, φιλακια!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΧΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΓΩ ΜΑΖΕΥΩ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ !!!!Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σας!
Μαριλου καλα να περασετε!
Τριλλυ πώς ηταν το παρτυ? Τη συντγκ του τσιζκεικ θελω α.σ.α.π Razz 
Οι υπόλοιπες τι μου γινεστε? Very Happy 

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μενα!

μαριλου καλα να περασετε!

νενα ποια συνταγη θελεις? την αυθεντικη για cheese-cake ή την ιμιτασιόν?

χτες περασαμε τελεια, αλλα οταν εφυγαν οι καλεσμενοι και συμμαζεψα το σπιτι, δεν εβλεπα την ωρα να την πεσω στο κρεββατι και να απλωσω το γερικο κορμι μου....

τι κανετε οι υπολοιπες???

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:...νενα ποια συνταγη θελεις? την αυθεντικη για cheese-cake ή την ιμιτασιόν?...
Και τις δυο αν δε βαριεσαι Cool 

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν βαριεμαι καθολου.! Very Happy 

για το cheese-cake μου την εδωσε πριν πολλα χρονια μια αγγλιδα και μου ειπε οτι ειναι η αυθεντικη συνταγη.

βαζεις στο μουλτι εναμιση πακετο μπισκοτα digestive και τα βαζεις μετα σε μια φορμα δαχτυλιδι. πανω χυνεις λιωμενο βουτυρο γυρω στα 200. θα το δεις με το ματι, αν βαλεις πολυ θα γινει στουμπος, αν βαλεις λιγο θα ειναι σαν να τρως χωμα Laughing . και το πλαθεις να γινει ομοιογενης μαζα και αυτη θα ειναι η βαση του γλυκου.
χτυπας στο μιξερ απο 2-3 λεπτα τα εξης υλικα με την σειρα που θα σου πω.
1 μορφατ
1 ζαχαρουχο
1 φιλαδελφεια
1 κρεμα γαλακτος
χυμο απο 2 λεμονια.
στρωνεις πανω στο μπισκοτο την κρεμα και αφου την καλυψεις με μια μεμβρανη την αφηνεις στο ψυγειο το λιγοτερο 2 ωρες. εγω πολλες φορες οταν εχω πολλα πραγματα να κανω, την κανω απο την προηγουμενη μερα.
απο πανω κανονικα μπαινουν κρανμπερις με μια διαδικασια του τυπου βραζεις το ζουμι απο μια κομποστα κτλ, αλλα μπορεις να βαλεις τα παντα. εγω συνηθως βαζω γλυκο βυσσινο της μαμας ή σιροπι φραουλας.
και ειναι ετοιμο.

το 2ο γλυκο εχει ως εξης. να σου πω οτι θα χρειαστεις ενα μεγαλο μπωλ απο αυτα που βαζουμε τις σαλατες τυπου σγουρες.
παιρνεις 2 συσκευασιες μπισκοτα σαβαγιαρ. τα μουσκευεις σε χυμο βυσσινο, πολυ λιγο ομως για να μην γινουν τελειως νια-νια, και αρχιζεις και στηνεις. βαζεις στον πατο του μπωλ και περιμετρικα γυρω γυρω στο μπωλ. μεσα ριχνεις την μιση δοση απο μια κρεμα που γινεται ανακατευοντας 1 κιλο στραγγιστο γιαουρτι και 1 ζαχαρουχο.
πανω στην κρεμα βαζεις βυσσινα. ξαναχτιζεις μια δευτερη δοση απο σαβαγιαρ κατα τον ιδιο τροπο, ριχνεις την υπολοιπη κρεμα και τελειωνεις με γλυκο βυσσινο.

την τελευταια συνταγη την ειχα δει στην εκπομπη σεφ στον αερα, αλλα ειχε βαλει αλλο φρουτο, νομιζω πορτοκαλι. αλλα εγω το εκανα παραλλαγη γιατι εμεις δεν το τρωμε το πορτοκαλι και με το βυσσινο ειναι απλα τελειο.

οσοι εχουν φαει αυτα τα 2 γλυκα εχουν ξετρελλαθει. και το 2 ειναι ιδανικο για μπουφε.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι πως ενω λεω παντα οτι δεν ειμαι γλυκατζου, καθε φορα που διαβαζω μια συνταγη, προσπαθω να φανταστω το γλυκο και μου τρεχουν τα σαλια........
αφηστε που την ωρα που την διαβαζα ετρωγα παγωτο μερεντα και εκανα απιστευτους συνειρμους.......
τι μου συμβαινει?

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:σκεφτομαι πως ενω λεω παντα οτι δεν ειμαι γλυκατζου, καθε φορα που διαβαζω μια συνταγη, προσπαθω να φανταστω το γλυκο και μου τρεχουν τα σαλια........
αφηστε που την ωρα που την διαβαζα ετρωγα παγωτο μερεντα και εκανα απιστευτους συνειρμους.......
τι μου συμβαινει?

τιποτα δεν σου συμβαινει! εισαι φυσιολογικος ανθρωπος Razz Razz !
καλημερα!

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σκέφτομαι πως έχω μαγείρεμα...πλυντήριο...σιδέρωμα...σφουγγάρισμα...κτλ κτλ....

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΕΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ?? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΟΛΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ !!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 40746 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 40746 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 40746 

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας

Τριλλυ ευχαριστω πολυ για τις συνταγες, θα τις φτιαξω συντομα ελπιζω και θα σου πω εντυπωσεις. Εχουν καταγραφει και οι δυο στο βιβλιαρακι των συνταγων όπου δεν μπαινει ο,τι κι ό,τι!

Μαρκελλα κ εμενα φυσιολογικο μου φαινεται αυτο που σου συμβαινει Razz 

Μαριλου περνατε καλα? Να κανετε πολλα μπανια και να ξεκουραστειτε!

Δεσποινακι οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε δυστυχως. Εγω το μεσημερι επλυνα στο χερι ενα παντελονι του αντρος και το απλωσα και τωρα βλεπω οτι δεν το ξεπλυνα καλα και πρεπει να το ξαναξεπλυνω την τυχη μου μεσα ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 679259 ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! - Σελίδα 35 679259

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις