801 Απ: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ν 34 !! Δευ Αυγ 12, 2013 1:18 pm
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σε ολες!
florentiab έγραψε:Τωρα που εφυγα θα πας ΡΕ? Με αφησες μαναχεσα εκει περα ,ολα τα επαθα, γαστρεντεριτιδα, στρουμφιτιδα, φυσουσε κ ηταν μαπα η θαλασσα, λιωσαμε απο την ζεστη, με τσιμπησε σφηκα....μιλαμε θα πεσω στην αναγκη κανενος τραγοπαπα και θα τον φερω για ευχελαιοNena έγραψε:
γεια σου νενίδιο με τις μπουκλές σου
καλα θα κάνετε.
εγώ σκέφτομαι να αφήσω το σπίτι μου στο χάλι του και να φύγω αύριο για το εξοχικό με τη μικρή. πήγα το πρωί σούπερ και νομιζα πως έγινε πυρηνική καταστροφή. όλα κλειστά και ερημια στους δρόμους. είχα χρόνια να βρεθώ παραμονές 15αυγουστου στας Αθήνας
Αλλα....απο την ωρα που φυγαμε αλλαξε το καρμα, τυχαιο? δεν νομιζω..τωρα εδω αν εξαιρεσουμε κατι τερατα εντομα καλα ειμαστε.που σαι Δεσποινετοοοοοο??desT έγραψε:Ουζοκατάσταση ακούω και ήρθα. Ε, ρε δε θα τελειώσει ο θηλασμός.... θα πιω και θα καπνίσω θάλασσες!
Το Σάββατο περνούσα από τα μέρη σου Νένα. Πήγαμε μονοήμερη με το φέρυ Θάσο και κατά λάθος περάσαμε μέσα από την πόλη σου (πάντα κάτι γίνεται και μας διαφεύγει η διασταύρωση του περιφερειακού). Έριξα ένα βλέφαρο μήπως σε δω τριγύρω αλλά 8:30 το πρωί μάλλον δεν έχεις λόγο να τριγυρίζεις έξω.
Και μην ακούω σίδερο καλοκαιριάτικα! Εγώ το καλοκαίρι το καταργώ το σίδερο. Είναι βαρύ σπορ! Για τα απολύτως απαραίτητα κάποιον βρίσκω να του το φορτώσω..... σήμερα είχε την τιμητική της η πεθερά μου.