126 Απ: Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Τετ Ιαν 23, 2013 2:30 pm
halla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Η διαπίστωση μου αυτή πηγάζει από την ανάγνωση όλων των posts για το θέμα. Από το σκηνικο που έψαχνες (μάταια) να βρεις κάποιον να πας για καφέ έξω από το νοσοκομειο τη στιγμή΄που η κοπέλα θα πηγαινε το μωρό της, μέχρι και το ότι έκοβες το κεφάλι σου και ήσουνα σιγουρος οτι το μωρό έχει κάτι άσχετο, και μας το έπαιζες ξερόλας και γιατρος σε επανελημένα ποστ του τύπου μα τι βλάκες που είναι όλοι αφου σας λέω το μωρό έχει αυτο! Και οχι ένα ποστ, αλλά συνεχομενα. Και σίγουρος κιόλας. Και αφού΄αποδείχτηκε η περίτρανη αποτυχία της εκτίμησης σου, δεν γύρισες σαν ώριμος άνθρωπος, παιδιά συγγνώμη ελεγα πίπες. Και συνεχίζεις να το παίζεις ντεντέκτιβ και δικαστής, για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει, λυσσαλέα να αποδείξεις πως η μάνα ήταν τέρας και εσύ ο πανέξυπνος θεός που τα ξέρει όλα. Υπομονή δείξαμε αρκετή, αλλά έχει κι αυτή τα όρια της.antonis_45 έγραψε:halla έγραψε:antonis_45 έγραψε:Και θεωρείς τον εαυτό σου τόση μεγάλη διάνοια που μας συμβουλεύεις τα αυτονόητα; Ποια μάνα ξέρει τι να κάνει; Εγω ακόμα δεν είμαι μανουλα αλλά ούτε πως να κρατήσω δεν ξέρω ένα μωρό. Γι αυτό είναι οι γιατροί για να δίνουν κατευθύνσεις σε μια καινούρια μητέρα. Εχω ακούσει κι άλλες ιστορίες από παιδάκια που πέθαναν από΄λάθη της μαμάς τους. Πιστεύετε πως έστω και μίά απο αυτές ήθελαν να χάσουν το παιδί τους;;;halla έγραψε:χαχαχαχαχχαχαα!!!! ok είσαι μεγάλος τρόμπας!! Κοίτα τον βλαμένο τί λέει!! Ελεος ρε παιδιά σβήστε τον πανηλιθιο απο δω μέσα!antonis_45 έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
"ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ"
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΗΡΙΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ,ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ SUPER MAMA ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ "ΤΡΟΜΠΑ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
Αυτονόητο είναι για μια μαμά να ξέρει ότι όταν έχει μωρό στην αγκαλιά της ,έχει τεράστια ευθύνη και οι μπαμπάδες το ίδιο.Τεράστια Ευθύνη.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να καταλάβει τα αυτονόητα εκτός και αν ......!
Δηλαδή όταν εσύ με το καλό σου εύχομαι, θα βλέπεις το παιδάκι σου να μην τρώει ή να χάνει το 1/3 του βάρους του (όταν μάλιστα λες στο forum ότι πίνει 150ml )δεν θα πας σε ένα γιατρό ; Και ξαναλέω αν δεν υπάρχει παιδίατρος,δεν θα υπάρχει ένας παθολόγος ένας γιατρός τέλος πάντων ; Από χειρούργος μέχρι (τώρα αν το πω πάλι θα με κατηγορήσετε αλλά θα το πω απλά και μόνο για την ροή της σκέψης μου) και κτηνίατρος .
Μορφωμένοι άνθρωποι είναι, ένας γείτονας, μια γειτόνισσα , κάποιος τέλος πάντων.
Γι αυτό όταν γίνεις με το καλό μανούλα σου συνιστώ να έχεις μάθει τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνεις έστω και για τα βασικά.
Πάντως ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τους χαρακτηρισμούς σου "ΤΡΟΜΠΑΣ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟΣ" .
ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΕΤΣΙ.
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ; ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ.