Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 29]

halla

halla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

"ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ"

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΗΡΙΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ,ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.
χαχαχαχαχχαχαα!!!! ok είσαι μεγάλος τρόμπας!! Κοίτα τον βλαμένο τί λέει!! Ελεος ρε παιδιά σβήστε τον πανηλιθιο απο δω μέσα!
Και θεωρείς τον εαυτό σου τόση μεγάλη διάνοια που μας συμβουλεύεις τα αυτονόητα; Ποια μάνα ξέρει τι να κάνει; Εγω ακόμα δεν είμαι μανουλα αλλά ούτε πως να κρατήσω δεν ξέρω ένα μωρό. Γι αυτό είναι οι γιατροί για να δίνουν κατευθύνσεις σε μια καινούρια μητέρα. Εχω ακούσει κι άλλες ιστορίες από παιδάκια που πέθαναν από΄λάθη της μαμάς τους. Πιστεύετε πως έστω και μίά απο αυτές ήθελαν να χάσουν το παιδί τους;;;

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ SUPER MAMA ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ "ΤΡΟΜΠΑ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

Αυτονόητο είναι για μια μαμά να ξέρει ότι όταν έχει μωρό στην αγκαλιά της ,έχει τεράστια ευθύνη και οι μπαμπάδες το ίδιο.Τεράστια Ευθύνη.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να καταλάβει τα αυτονόητα εκτός και αν ......!
Δηλαδή όταν εσύ με το καλό σου εύχομαι, θα βλέπεις το παιδάκι σου να μην τρώει ή να χάνει το 1/3 του βάρους του (όταν μάλιστα λες στο forum ότι πίνει 150ml )δεν θα πας σε ένα γιατρό ; Και ξαναλέω αν δεν υπάρχει παιδίατρος,δεν θα υπάρχει ένας παθολόγος ένας γιατρός τέλος πάντων ; Από χειρούργος μέχρι (τώρα αν το πω πάλι θα με κατηγορήσετε αλλά θα το πω απλά και μόνο για την ροή της σκέψης μου) και κτηνίατρος .
Μορφωμένοι άνθρωποι είναι, ένας γείτονας, μια γειτόνισσα , κάποιος τέλος πάντων.
Γι αυτό όταν γίνεις με το καλό μανούλα σου συνιστώ να έχεις μάθει τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνεις έστω και για τα βασικά.

Πάντως ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τους χαρακτηρισμούς σου "ΤΡΟΜΠΑΣ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟΣ" .

ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΕΤΣΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ; ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ.

Η διαπίστωση μου αυτή πηγάζει από την ανάγνωση όλων των posts για το θέμα. Από το σκηνικο που έψαχνες (μάταια) να βρεις κάποιον να πας για καφέ έξω από το νοσοκομειο τη στιγμή΄που η κοπέλα θα πηγαινε το μωρό της, μέχρι και το ότι έκοβες το κεφάλι σου και ήσουνα σιγουρος οτι το μωρό έχει κάτι άσχετο, και μας το έπαιζες ξερόλας και γιατρος σε επανελημένα ποστ του τύπου μα τι βλάκες που είναι όλοι αφου σας λέω το μωρό έχει αυτο! Και οχι ένα ποστ, αλλά συνεχομενα. Και σίγουρος κιόλας. Και αφού΄αποδείχτηκε η περίτρανη αποτυχία της εκτίμησης σου, δεν γύρισες σαν ώριμος άνθρωπος, παιδιά συγγνώμη ελεγα πίπες. Και συνεχίζεις να το παίζεις ντεντέκτιβ και δικαστής, για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει, λυσσαλέα να αποδείξεις πως η μάνα ήταν τέρας και εσύ ο πανέξυπνος θεός που τα ξέρει όλα. Υπομονή δείξαμε αρκετή, αλλά έχει κι αυτή τα όρια της.

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
teok28 έγραψε:Οτι και να λεμε ολοι, δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο οτι ειχε προθεση η κοπελα να βλαψει οτι πιο πολυτιμο ειχε στην ζωη της, ειχε...τι στεναχωρω και μονο που το γραφω τρελαινομαι. Οσο για την θεια, αν εγω κλεψω κατι δεν κανει τον αδερφο μου ιδιο με μενα, ο καθενας αντιδρα με τον δικο του τροπο σε γεγονοτα, συμφωνω οτι το γελακι και η αναιση στην καμερα ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι η μαρια, δεν ειναι η μανα...

Δε νομίζω να είπαμε πουθενά ότι είχε πρόθεση, και για να πω την άποψή μου δεν το πιστεύω κιόλας. Εξέφρασα πολλές φορές την αντίθεσή μου στον τρόπο που κάποιοι της επιτέθηκαν με φανατισμό και την πήρα και τηλέφωνο. Ακούστηκε συντετριμμένη και προσωπικά δεν πιστεύω ότι προσποιείτο. Απλώς θεωρώ ότι στην υπόθεση αυτή δεν είναι τόσο εύκολη η εξαγωγή συμπερασμάτων, όπως κάποιοι υποστηρίζουν.
Ναι Κατερίνα, Βιβή με λένε, καλά το θυμάσαι.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για τον Δουρη.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
toutounaki έγραψε:Κατερίνα μου, οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές. Ναι, χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Και μάλιστα, εάν πήγε για πρώτη φορά το Σάββατο το πρωί στο Νοσοκομείο η μητέρα (που είναι και το πιθανότερο) ήταν ήδη πολύ αργά. Εδώ είχαμε ανησυχήσει εμείς που μας περιέγραφε την κατάσταση του μωρού κι έτυχε εκείνη τη στιγμή να είμαστε on line. Εγώ δεν είχα κοιμηθεί εκείνη τη νύχτα... Ναι έπρεπε να τρέξει.Ίσως αν είχε πάει από την Παρασκευή το μωράκι να ζούσε- ίσως λέω.
Αλλά η ποινική αξιολόγηση μιας συμπεριφοράς είναι πολύ δύσκολη (δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες τα έχω πει πολλές φορές με παραδείγματα). Και όπως είπα και πιο πάνω, όσο με μπέρδεψαν τα όσα έλεγε η Μαρία, άλλο τόσο με μπέρδεψε και προβλημάτισε η σπουδή του Δημάρχου που ουσιαστικά χαρακτήρισε την πράξη, ενώ το ΑΤ Λέρου είχε ήδη σχηματίσει δικογραφία και μάλιστα κατά την αυτόφωρη διαικασία.
Το τί πιστεύω εγώ όμως λίγη σημασία έχει...Γιαυτό περιμένω: Το πόρισμα και την απόφαση της δικαιοσύνης. Όχι από τα κανάλια, τα κανάλια μας είχαν πείσει και ότι ο Δουρής σκότωσε το αγοράκι του και τελικά αποδείχθηκε ότι το DNA του δράστη στο κορμάκι του Νικολάκη δεν ήταν του Δουρή!

Bιβη σε λενε ετσι; καλα θυμαμαι;

Λοιπον μαθε οτι κι εγω εκεινη την μερα ξενυχτουσα μαζι σας και σε ειδα που της ελεγες ΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ.. σωστα; εκεινη κοιμηθηκε και πηγε το επομενο πρωι... δεν λεω οτι το κανε επιτηδες ξανα λεω οτι μαλλον δεν περιμενε οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα... αλλα πως μπορεις και κοιμασαι; η αν δεν κοιμασαι πως μπορεις να βλεπεις ενα μωρο να μην ξυπνα και να μην αντιδρα;.. δεν θελω να περιαυτολογησω αλλα εχω παθει κριση πανικου οταν μια μερα η 6χρονη κορη μου μου ειπε πως δυσκολευεται να αναπνευσει.. την πηγα στο νοσοκομειο την ειδανε και οταν ηρεμησα επαθα κριση πανικου απο το σοκ... δεν μπορω να την καταλαβω πως σκεφτηκε.. οσο για τον δημαρχο τι περιμενες να πει; αυτος πανω απο ολα θελει να μην κακολογησει καποιος το νησι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.. οσο για τον γιατρο αν εδινε τετοιες οδηγιες απαραδεκτος και αυτος αλλα για μενα εχει τεραστιο μεριδιο ευθυνης και η Μαρια.. γιατι το αγγελουδι ηταν η ανασα της η ιδια και επρεπε να μην αργησει τοσο... συμφωνω μαζι σου αυριο θα μαθουμε αλλα ακομη και προβλημα να ειχε το μωρο απο την αρχη παλι χαθηκε χρονος.. δεν σβηνει ετσι ενας ανθρωπος .. μικρος, αλλα ανθρωπος

το μωρο μπηκε στο νοσοκομειο την 33η μερα, την 28η μερα η κοπελα ρωτουσε στο φορουμ αν μπορει να κανει σεξ λογω καισαρικης γιατι ειχε ορεξη..
??????????

toutounaki

toutounaki
Maria x. έγραψε:Για τον Δουρη.

Αλήθεια είναι. Αν το ψάξετε στο Ίντερνετ θα το βρείτε. Το έγραψαν και οι εφημερίδες αλλά στα ψιλά αυτή τη φορά...

Koproskylo

antonis_45 έγραψε:[
Η "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ !

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ! [/b]

Συνεχόμενα φιλαράκο για αυτό σου το συστήνω !!! Τουλάχιστον εγώ ΔΕΝ ψάχνομαι σε φόρουμ για μαμάδες για να προξενέψω φίλους μου αλλά ούτε κάνω και το δικαστή και το γιατρό !! . Πάνε και εσύ εκεί στα φόρα που σε λέω και θα βρεις την υγειά σου .

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω ηδη πει οτι εχω σχηματισει γνωμη απο πολυ νωρις.... Προσπαθω παρα πολυ πραγματικα να μην μιλησω και διαβαζω.... διαβαζω.... Θα συγκρατηθω και παλι, ομως ενα πραγμα δεν μπορω πραγματικα να αφησω ασχολιαστο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ το εγραψαν πολλα χερια με διαφορετικα λογια πιθανον.... Καταλαβαινω πραγματικα οσες και οσους πιστευουν πως εφταιξαν οι παντες εκτος της μητερας. Αυτο που δεν μπορω να κατανοησω ειναι το πως μπορει καποιος να λεει "πιστευω πως εφταιξε η μητερα αλλα την δικαιολογω λογω απειριας πχ". Διαβασα οτι ειναι λογικο να μην ξερει γιατι ειναι μικρη, γιατι ζουσε στη Λερο, γιατι δεν ειχε κοντα τη μαμα ή την πεθερα της, γιατι εγινε πρωτη φορα μανουλα.... Διαβασα οτι πολυ κακως λεχωνα δεν ειχε βοηθεια απο καποιο αλλο συγγενικο ισως προσωπο.... Για σταθειτε δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω, ειναι δυνατον να βρισκομαστε στο 2013 και να διαβαζουμε κουβεντες οπως "που να ηξερε τι πρεπει να κανει?" Θεωρω απαραδεκτο (και αυτα που λεω αυτη τη στιγμη δεν απευθυνονται στην Μαρια γιατι εκεινη ακομα δεν δικαιολογηθηκε με αυτον τον τροπο, αλλα σε καποια ατομα που την δικαιολογησαν λογω απειριας) να φτανεις να φερεις στον κοσμο ενα παιδι χωρις να εχεις φροντισει απο πολυ νωρις να ενημερωθεις για καποια πραγματα. Που ζουμε δηλαδη? Αν δεν ειχατε κανει μαθηματα οδηγησης θα βγαινατε ποτε στους δρομους με αμαξι? Ξεροντας πως εχετε μεγαλες πιθανοτητες να προκαλεσετε μεγαλο κακο?
Η δε κουνιαδα..... ηταν η γουλια που ξεχειλισε το ποτηρι.... "δεν φταιει η Μαρια για τις διακοπες ρευματος φυσικα". Η για το οτι δεν της εδωσαν απο το νοσοκομειο ΓΡΑΠΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ (?) γιατι και παλι "που να ξερει? πρωτη φορα γεννησε".
Κριμα ρε παιδια.... πραγματικα πολυ κριμα.....

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki έγραψε:
teok28 έγραψε:Οτι και να λεμε ολοι, δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο οτι ειχε προθεση η κοπελα να βλαψει οτι πιο πολυτιμο ειχε στην ζωη της, ειχε...τι στεναχωρω και μονο που το γραφω τρελαινομαι. Οσο για την θεια, αν εγω κλεψω κατι δεν κανει τον αδερφο μου ιδιο με μενα, ο καθενας αντιδρα με τον δικο του τροπο σε γεγονοτα, συμφωνω οτι το γελακι και η αναιση στην καμερα ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι η μαρια, δεν ειναι η μανα...

Δε νομίζω να είπαμε πουθενά ότι είχε πρόθεση, και για να πω την άποψή μου δεν το πιστεύω κιόλας. Εξέφρασα πολλές φορές την αντίθεσή μου στον τρόπο που κάποιοι της επιτέθηκαν με φανατισμό και την πήρα και τηλέφωνο. Ακούστηκε συντετριμμένη και προσωπικά δεν πιστεύω ότι προσποιείτο. Απλώς θεωρώ ότι στην υπόθεση αυτή δεν είναι τόσο εύκολη η εξαγωγή συμπερασμάτων, όπως κάποιοι υποστηρίζουν.
Ναι Κατερίνα, Βιβή με λένε, καλά το θυμάσαι.

Κανενας και καμια θελω να πιστευω,δεν νομιζει οτι ειχε προθεση.
ή οτι δεν διαλυθηκε...ειναι το δεδομενο και το αυτονοητο...
Σε κανέναν ανθρωπο να μην ξημερώσει τέτοια μερα οπως η χθεσινη γι'αυτην...

Απλά λεμε την γνώμη μας για τον αν ευθυνεται για αμέλεια ή οχι.
Για μενα ευθυνεται και σε μεγάλο βαθμο.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
letitsa έγραψε:

το μωρο μπηκε στο νοσοκομειο την 33η μερα, την 28η μερα η κοπελα ρωτουσε στο φορουμ αν μπορει να κανει σεξ λογω καισαρικης γιατι ειχε ορεξη..
??????????

http://forum.eimaimama.gr/t16788-topic#628898

anastasia82

anastasia82
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
διαβαζω ολο αυτο το τραγικο θεμα απ την πρωτη στιγμη που δημοσιοποιηθηκε...απο σημερα το μεσημερι,εχω διαβασει ολα σας τα μηνυματα,μεταξυ αυτων και της μητερας.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!δεν θελω να την κατηγορησω ευθεως και να πω οτι φταιει αλλα σιγουρα δεν εκανε ολα οσα επρεπε.Οταν το παιδι μου ποναει,το αρπαζω και τρεχω!!!δεν μπαινω στο ιντερνετ και μαζευω γνωμες!ειναι τραγικο παιδια....σοκαριστηκα οταν διαβαζα μανουλες ολο αγωνια να φωναζουν "ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΟΟ ΤΩΡΑΑΑ" και η μητερα να λεει με λεπρομεριες τι συμβαινει στο παιδι της λες και επροκειτω για αλλο παιδι!! Για τους γιατρους,τα νοσοκομεια,τα ελικοπτερα και τα καραβια δεν εχω τπτ να σχολιασω μιας και ειναι γνωστη η κατασταση.Ευχομαι η δικαιοσυνη να κανει τη δουλεια της αν και ειναι πια αργα....

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
letitsa έγραψε:

??????????

απλα τραγικο για εμενα εγω αμα αισθανομαι οτι εχει κατι το παιδι μου οχι σεξ δεν κανω αλλα ουτε νερο δεν μπορω να πιω

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βεβαια η αποψη μου που μπορει να την δικαιολογησω καπου ειναι οτι η κοπελα πρεπει να ειχε επιλοχεια καταθληψη και πραγματικα να χρειαζοταν αυτην βοηθεια πρωτα για να μπορεσει να μεγαλωσει το παιδακι της... μονο αν αεχει κατι τετοιο εγω θα την δικαιολογουσα ....καπως....

Koproskylo

Άντε να ρωτήσω και εγώ κάτι όλους εσάς . Ξέρετε αν το μωράκι έπρεπε πίνει ειδικό γάλα ή αν είχε αλλεργίες ?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maria x. έγραψε:

Κανενας και καμια θελω να πιστευω,δεν νομιζει οτι ειχε προθεση.
ή οτι δεν διαλυθηκε...ειναι το δεδομενο και το αυτονοητο...
Σε κανέναν ανθρωπο να μην ξημερώσει τέτοια μερα οπως η χθεσινη γι'αυτην...

Απλά λεμε την γνώμη μας για τον αν ευθυνεται για αμέλεια ή οχι.
Για μενα ευθυνεται και σε μεγάλο βαθμο.

αυτο ακριβως........

aleca

aleca
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συμπεθερα μαζεψε τα και παμε για υπνο..ελεος τρεις ημερες εδω μεσα!!!!
Παει το μωρουλι δυστυχως....οπως πανε και αλλα παιδακια λογω της απανθρωπιας μας ...ενα βρεφακι απο το ξυλο και ενα 11χρονο , παιδι των φαναριων , απο τροχαιο...

Τα υπολοιπα ειναι μπουρδολογια και βλεπω να σε μπανΙαρουν και απο εδω.

Οι παιδικες ψυχες ειναι η μονη ενδειξη οτι δεν μας εχει ξεχασει ο Θεος...και οταν χανεται καποια ειδικα σε τετοιες συνθηκες, ειναι η καταντια μας.....ολων μας!

Δυστυχως ομως με το να κανουμε τους εισαγγελεις και τους δικαστες στα φορα, σκατα θα αλλαξουν!

Αιντε...μαζευτα, καληνυχτισε τους φιλους σου και παμε!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki έγραψε:
Maria x. έγραψε:Για τον Δουρη.

Αλήθεια είναι. Αν το ψάξετε στο Ίντερνετ θα το βρείτε. Το έγραψαν και οι εφημερίδες αλλά στα ψιλά αυτή τη φορά...
Τωρα που το λες θυμηθηκα οτι μια φιλη μου Ζακυνθινια μου το ειχε πει.
Οτι το ειχε κανει ο εραστης της μανας αλλα ο δουρης την αγαπουσε πολυ και το πηρε επάνω του.ή ο γιος του.
Τοτε την ειχα πει μουρλη(οχι οτι δεν ειναι) και οτι λεει βλακειες.
Τωρα που το λες εσυ ομως,εχω παθει σοκ!
γιατι απ'οτι εχω καταλαβει εισαι δικηγορος ετσι δεν ειναι;

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koproskylo έγραψε:Άντε να ρωτήσω και εγώ κάτι όλους εσάς . Ξέρετε αν το μωράκι έπρεπε πίνει ειδικό γάλα ή αν είχε αλλεργίες ?
Τοτε το παιδι δεν θα ειχε συμπτωματα που λογικα θα επρεπε να ανησυχησουν τον γονιο?

Koproskylo

viki32 έγραψε:
Koproskylo έγραψε:Άντε να ρωτήσω και εγώ κάτι όλους εσάς . Ξέρετε αν το μωράκι έπρεπε πίνει ειδικό γάλα ή αν είχε αλλεργίες ?
Τοτε το παιδι δεν θα ειχε συμπτωματα που λογικα θα επρεπε να ανησυχησουν τον γονιο?

Δε ξέρω , δεν είμαι μαμά αλλά ούτε και γιατρός . Για αυτό ρωτάω και εγώ για να μάθω ... Ας μας πεί ο Αντωνάκης που μας τα τσουρέκιασε για τις Τρανσαμαμίνες , που είσαι κούκλε έχω κάτι ελέυθερες φίλες για τους <φίλους> σου .

angelsfa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
letitsa έγραψε:
mama katerina έγραψε:
letitsa έγραψε:

??????????

απλα τραγικο για εμενα εγω αμα αισθανομαι οτι εχει κατι το παιδι μου οχι σεξ δεν κανω αλλα ουτε νερο δεν μπορω να πιω

ελεος δηλαδη...και μεχρι τοτε το παιδακι, δηλαδη, ηταν οκ..μετα χειροτερευσε;

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επειδη τα γραπτα μενουν μπορειτε να τα διαβασετε ολααααααααααααααααα και μετα να πειτε τη απο ολα ισχυει..... αρχιστε απο την σελιδα τρια και μετ αδυο και καταληξτε στην ενα...

http://forum.eimaimama.gr/spa/Maria_90

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
letitsa έγραψε:επειδη τα γραπτα μενουν μπορειτε να τα διαβασετε ολααααααααααααααααα και μετα να πειτε τη απο ολα ισχυει..... αρχιστε απο την σελιδα τρια και μετ αδυο και καταληξτε στην ενα...

Τελικα στις 17:12 γεννηθηκε το αγορακι μου,μετα απο 4 μερες βγηκαμε απο το νοσοκομειο!Ηταν η καλυτερη στιγμη της ζωης μου πιο πολυς ηταν ο φοβος μου παρα η γεννα..ουτε πονο καταλαβα ουτε τπτ κ το νοσοκομειο ΑΨΟΓΟ καλυτερο κ απο ειδιοτικη κλινικη!Ευχαριστω ολους τους γιατρους κ τις νοσοκομες για την αψογη συμπεριφορα τους!

αυτα ειναι όγια της Μαριας για το νοσοκομειο και το γιατρο! τι αλλαξε μετα;;;

Elena 2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Η κοπέλα με απλά λόγια ήταν...
ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΡΟΥ-ΚΟΥ.

toutounaki

toutounaki
Προσωπικά θεωρώ ότι έχω πει ό,τι είχα να πω και απο δω και στο εξής θα επαναλαμβάνομαι. Ναι κι εγώ πιστεύω ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος κι εγώ ήμουν ανάμεσα σ' εκείνες που της έγραφαν 'τρέξε στο νοσοκομείο ΤΩΡΑ'. Όμως, επειδή είμαι του ...επαγγέλματος (ναι Μαρια Χ είμαι δικηγόρος) η λέξη αμέλεια για μένα είναι πολύ συγκεκριμένη και η αξιολόγηση της συμπεριφοράς (ποιό αδίκημα έχουμεWink πολύ δύσκολη). Άκουσα ότι ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση, αλλά το μεταφέρω με επιφύλαξη μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα.
Περιμένω λοιπόν να δω. Να κάνουν τη δουλειά τους αυτοί που έχουν και θα έχουν τα στοιχεία στη διάθεσή τους συμπεριλαμβανομένου του ιατροδικαστικού πορίσματος την έκδοση του οποίου περιμένουμε όλοι.

Εύχομαι καλό Παράδεισο στην όμορφη ψυχούλα που έφυγε τόσο νωρίς και κουράγιο στους γονείς, γιατί -η άποψή μου είναι ότι πόνεσαν και πονάνε, η δε μητέρα έχει στοχοποιηθεί ανελέητα.

Το αγγελούδι αυτό δε θα γυρίσει πίσω δυστυχώς, θα μείνει για πάντα στη γειτονιά των αγγέλων. Μακάρι όμως να μη ξανακούσουμε να χάνονται αθώες ψυχούλες.
Ευχαριστώ όλους σας για την όμορφη κουβέντα.
Καληνύχτα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Τετ Ιαν 23, 2013 2:59 pm, 1 φορά

angelsfa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
letitsa έγραψε:επειδη τα γραπτα μενουν μπορειτε να τα διαβασετε ολααααααααααααααααα και μετα να πειτε τη απο ολα ισχυει..... αρχιστε απο την σελιδα τρια και μετ αδυο και καταληξτε στην ενα...

πολυ μπερδεμα, οσα εχει γραψει..

elenisimo

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ το φόρουμ χρόνια τώρα, από όταν αποφάσισα να κάνω μωρό και ήμουνα συχνή επισκέπτρια αφού η θέληση μου και μόνο φάνηκε να μην επαρκεί. Τελικά στάθηκα (ανέλπιστα) τυχερή και ένα μήνα πριν την εξωσωματική έμεινα έγκυος. Αρκετά για μένα όμως… ¨Έτυχε να είμαι εδώ όταν η κοπέλα αυτή έστειλε το πρώτο μήνυμα. Συγκινήθηκα με την ανταπόκριση που βρήκε και ένοιωσα ότι ό,τι και όπου κι αν μας συμβεί, πάντα θα μπορούμε να βρούμε ανθρώπους να μας βοηθήσουν (άσχετα αν θεωρώ γελοίο που δεν τους αναζητούμε στη διπλανή μας πόρτα παρά χιλιόμετρα μακριά μέσα από το σπίτι μας). Είχα αγωνία για το δικό της μωρό, ήμουν σίγουρη ότι (δεν μπορεί) όλα θα πάνε καλά στο τέλος και έκλαψα πολύ όταν έμαθα ότι το μωράκι αυτό δεν τα κατάφερε, λες και το ήξερα, λες και το είχα αγκαλιάσει και το χα δει να χαμογελά.
Δεν θα πω ποια είναι η άποψη μου, δεν θεωρώ ότι έχει και καμιά σημασία. Γράφω μόνο γιατί λυπάμαι πολύ, λυπάμαι πολύ για όλους αυτούς που δεν έχουν την πολυτέλεια που έχω εγώ να υπάρχουν κάμποσα νοσοκομεία στην πόλη μου και εκατοντάδες, ιδιώτες και μη, γιατροί έτοιμοι να με βοηθήσουν όταν το χρειαστώ. Το μωράκι αυτό θα ξεχαστεί κάποια στιγμή, όπως ξεχάστηκε και κάποιο άλλο μωράκι (ή και ενήλικας) που πριν, ας πούμε, δέκα χρόνια ξεψύχησε επειδή δεν βρέθηκε κανείς να το βοηθήσει, ή αυτός που βρέθηκε δεν έφτανε βρε αδελφέ…μη με ρωτήσετε ποιο μωράκι ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ και για αυτό λυπάμαι. Γιατί αυτά τα δέκα χρόνια τίποτα δεν άλλαξε ή μάλλον άλλαξε αλλά προς λάθος κατεύθυνση.
Μακάρι να είναι το τελευταίο.
Και τώρα κλαίω για αυτή την ψυχή, κλαίω που βλέπω τα δυο δικά μου μωράκια (δίδυμη η ανέλπιστη κύηση) και ξέρω πως αν δεν ζούσα εδώ ίσως αυτή τη στιγμή να μην τα είχα. Να κλαις από λύπη και ταυτόχρονα από χαρά, το σωτήριο έτος 2013 με τις #$^τεχνολογίες του, κάπως έτσι τρελαίνεσαι…
Δεν έχω λόγια να πω σε αυτή την ψυχούλα…

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις