Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 29]

mama mpoulekou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το μηνυμα που ρωτούσε για τη σεξουαλικη επαφή ήταν 8 Ιανουαρίου. Αν το μωρό ήταν 34 ημερών όταν έφυγε, στις 8 ιανουαρίου θα ήταν 20 ημερών. Η μαμά γράφει όμως οτι γέννησε πριν 28 μέρες(από τις 8 αιανουαρίου που γράφει το ποστ). Rolling Eyes

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Για μενα η κοπέλα αυτή εχει πρόβλημα σοβαρο.Απ'ολα αυτά που διάβασα....
Και δεν εννοω επιλοχιο μονο...
Αλλα σε καμια περιπτωση δεν εκανε κατι εσκεμενα...
Δυστυχως δεν περιμενε...δεν έβαλε στο μυαλο της το χειροτερο...οπως κανουμε συνηθως ολες οι υστερικες με τα παιδια μας μανες...
Και εφυγε το μωράκι κριμα και αδικα.
Αν φταιε λοιπον,να τιμωρηθει παραδειγματικα.
Αν δεν φταιει,να τιμωρηθει ο γιατρος ή οποιος αλλος παραδειγματικα...
Οποιος και να φταιει,ο θεος να της δώσει δυναμη να αντέξει ολη αυτη την τραγωδια που περνάει....

Καληνυχτα.

antonis_45

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

"ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ"

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΗΡΙΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ,ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.
χαχαχαχαχχαχαα!!!! ok είσαι μεγάλος τρόμπας!! Κοίτα τον βλαμένο τί λέει!! Ελεος ρε παιδιά σβήστε τον πανηλιθιο απο δω μέσα!
Και θεωρείς τον εαυτό σου τόση μεγάλη διάνοια που μας συμβουλεύεις τα αυτονόητα; Ποια μάνα ξέρει τι να κάνει; Εγω ακόμα δεν είμαι μανουλα αλλά ούτε πως να κρατήσω δεν ξέρω ένα μωρό. Γι αυτό είναι οι γιατροί για να δίνουν κατευθύνσεις σε μια καινούρια μητέρα. Εχω ακούσει κι άλλες ιστορίες από παιδάκια που πέθαναν από΄λάθη της μαμάς τους. Πιστεύετε πως έστω και μίά απο αυτές ήθελαν να χάσουν το παιδί τους;;;

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ SUPER MAMA ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ "ΤΡΟΜΠΑ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

Αυτονόητο είναι για μια μαμά να ξέρει ότι όταν έχει μωρό στην αγκαλιά της ,έχει τεράστια ευθύνη και οι μπαμπάδες το ίδιο.Τεράστια Ευθύνη.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να καταλάβει τα αυτονόητα εκτός και αν ......!
Δηλαδή όταν εσύ με το καλό σου εύχομαι, θα βλέπεις το παιδάκι σου να μην τρώει ή να χάνει το 1/3 του βάρους του (όταν μάλιστα λες στο forum ότι πίνει 150ml )δεν θα πας σε ένα γιατρό ; Και ξαναλέω αν δεν υπάρχει παιδίατρος,δεν θα υπάρχει ένας παθολόγος ένας γιατρός τέλος πάντων ; Από χειρούργος μέχρι (τώρα αν το πω πάλι θα με κατηγορήσετε αλλά θα το πω απλά και μόνο για την ροή της σκέψης μου) και κτηνίατρος .
Μορφωμένοι άνθρωποι είναι, ένας γείτονας, μια γειτόνισσα , κάποιος τέλος πάντων.
Γι αυτό όταν γίνεις με το καλό μανούλα σου συνιστώ να έχεις μάθει τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνεις έστω και για τα βασικά.

Πάντως ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τους χαρακτηρισμούς σου "ΤΡΟΜΠΑΣ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟΣ" .

ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΕΤΣΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ; ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ.

Η διαπίστωση μου αυτή πηγάζει από την ανάγνωση όλων των posts για το θέμα. Από το σκηνικο που έψαχνες (μάταια) να βρεις κάποιον να πας για καφέ έξω από το νοσοκομειο τη στιγμή΄που η κοπέλα θα πηγαινε το μωρό της, μέχρι και το ότι έκοβες το κεφάλι σου και ήσουνα σιγουρος οτι το μωρό έχει κάτι άσχετο, και μας το έπαιζες ξερόλας και γιατρος σε επανελημένα ποστ του τύπου μα τι βλάκες που είναι όλοι αφου σας λέω το μωρό έχει αυτο! Και οχι ένα ποστ, αλλά συνεχομενα. Και σίγουρος κιόλας. Και αφού΄αποδείχτηκε η περίτρανη αποτυχία της εκτίμησης σου, δεν γύρισες σαν ώριμος άνθρωπος, παιδιά συγγνώμη ελεγα πίπες. Και συνεχίζεις να το παίζεις ντεντέκτιβ και δικαστής, για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει, λυσσαλέα να αποδείξεις πως η μάνα ήταν τέρας και εσύ ο πανέξυπνος θεός που τα ξέρει όλα. Υπομονή δείξαμε αρκετή, αλλά έχει κι αυτή τα όρια της.

Λοιπόν, το έχω πει ίσως δεκάδες φορές.
Είχα πει ότι "να συναντηθούμε στο Παίδων" αν θα έρχονταν οι γονείς στην Αθήνα και αν ήθελαν μερικές και μερικοί να συναντιόμασταν όχι για να παίξουμε μπιρίμπα αλλά για να συμπαρασταθούμε στο ζευγάρι,ίσως ένα καφέ, γιατί όχι απέναντι, θεωρώντας ότι αυτά που έλεγαν ήταν και αυτά που τελικά αυτοαναιρούσε η μαμά σχεδόν σε κάθε της post την Παρασκευή το βράδυ που και εγώ το έζησα επειδή ήμουν εδώ.
Επομένως οι υπαινιγμοί περί καφέδων και γνωριμιών μακρυά από μένα ,δεν με αγγίζουν.Όλοι γνωρίζουν ότι γύρω από ή μέσα στα νοσοκομεία υπάρχουν δεκάδες καφέ.Συγνώμη αν το εξέλαβαν μερικοί ως μια ευκαιρία για να πιούμε καφέ και πούμε πέντε μπούρδες για να περάσει η ώρα.
Ούτε μου λείπει ο καφές ούτε όμως έχω και το χρόνο για να πίνω καφέδες έξω."Στέκεστε" σε κάτι που δεν ισχύει έτσι όπως το λέτε εσείς αλλά έτσι όπως το είπα και το εννόησα εγώ.Θέλετε να πιαστείτε από κάπου για να συνεχίσει το γαιτανάκι των κατηγοριών εναντίον μου και γι αυτο το αποσαφηνίζω και αυτό για άλλη μια φορά.
Ούτε ψάχνομαι,ούτε καφέδες έχω το χρόνο καν να πίνω χωρίς λόγο, ούτε γκόμενες ψάχνω γιατί και αυτό το άκουσα,ούτε οτιδήποτε σχετικό.
Τώρα όσον αφορά αυτά που έλεγα στη Μαρία ,ήταν για δύο λόγους και θα σας παρακαλέσω όλους μα όλους να τα διαβάσετε προσεκτικά στο αρχικό Θέμα της Παρασκευής ,το SOS.......
Κατάλαβα ότι ήταν σε πανικό και άρα έπρεπε μαζί με τα σωστά μηνύματα να της περάσω(για μένα μιλάω τώρα) και το μήνυμα ότι όλα θα πάνε καλά αλλά ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ και σε ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΕΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .
Έτσι δεν είναι ή κάνω κάποιο λάθος ;
Υπήρχαν και άλλοι που ξενύχτησαν μαζί μου τρέμοντας και το ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.

Για όλα με κατηγορείτε ,είμαι ο "κακός Αντώνης" , το "Μίασμα του forum"

Κανείς όμως δεν είπε ότι προσέφερα το σπίτι μου στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Στο άλσος Παγκρατίου ) που ενώ είναι ενοικιασμένο αλλά θα λείπουν οι ενοικιαστές για ένα διάστημα ενός μήνα περίπου, θα μπορούσα να το προσφέρω σαν μια ανακούφιση σε αυτούς τους ανθρώπους ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ COPY/PASTE ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑΤΊ ΞΑΝΑΓΡΑΦΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΑΝ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΛΟ COPY/PASTE
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! στό Σαβ Jan 19, 2013 5:55 pm
ioanna_41

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αριθμός μηνυμάτων: 784
Ημερομηνία εγγραφής: 22/12/2012
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΠΑΓΟΥ/ΧΟΛΑΡΓΟΣ

arco iris έγραψε:συγνωμη λιγο.............προωρο ειναι τελικα η οχι??????εχει σημασια για την υγεια του!

τι εννοειτε αλλου ειχε πει γενναει φεβρουαριο και αλλου ειχε πει σε δυο μερες????????? και τι εννοειτε σε δυο μερες κοριτσακι περιμενει, και εκανε αγορι?????????? παιδια συγνωμη εχω καταζαλιστει..........

αντωνη σ αγαπαω σ εκτιμαω αλλα εσυ πριν λιγες μερες ησουν κατα της διαδικτυακης ιατρικης..........

και αν το παιδι χτες βραδυ οπως ειπε η μανα ηπιε 150 ml πως μετα απο δυο ωρες που πηγαν εκει το βρηκαν υποσιτισμενο??????

ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ.
ΚΛΙΝΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΞ'ΆΙΤΙΑΣ ΙΚΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΣ .
Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΜΗΛΟΣ ,ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.

352 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! στό Σαβ Jan 19, 2013 10:16 pm
ioanna_41

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ (ΟΔΟΣ ΦΑΙΔΡΟΥ,ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ).

ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Select/Unselect multi-quote Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ "ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ" ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ "ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ" .

ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ .
ΑΝ ΙΣΧΥΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maria x. έγραψε:Για μενα η κοπέλα αυτή εχει πρόβλημα σοβαρο.Απ'ολα αυτά που διάβασα....
Δυστυχως δεν περιμενε...δεν έβαλε στο μυαλο της το χειροτερο...οπως κανουμε συνηθως ολες οι υστερικες με τα παιδια μας μανες...
Οποιος και να φταιει,ο θεος να της δώσει δυναμη να αντέξει ολη αυτη την τραγωδια που περνάει....

Καληνυχτα.

αυτα ακριβως πιστευω κι εγω..

καλη νυχτα και απο μενα..

angelsfa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω παλι λεω, οτι σαν νεα μαμα, θα κοιταζα να ενημερωθω για το τι πρεπει να κανω για το παιδι μου, κ οχι για τις ορεξεις μου! να μην ζητησω συμβουλες οταν τα πραγματα, φτασουν στο απροχωρητο, αλλα απο την αρχη, αφου δεν εχω πειρα..υπαρχουν τοσες μανουλες, που εχουν γεννησει μικρες, μονες, ή και προωρα τα παιδακια τους! δεν λεω να αφησει τις οδηγιες του παιδιατρου στην ακρη, αλλα να κανει σωστο συνδυασμο βλεποντας κ το παιδι πως αντιδρα!
χαθηκε χρονος πολυτιμος πιστευω..

θα ηθελα να ρωτησω κατι, αν ειχε καποια κοπελα μαθει, η διαβασει απο τη Μαρια. το παιδι, πριν απο το Σαββατο, απο ποτε ειχε να το δει, ο παιδιατρος;

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

"ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ"

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΗΡΙΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ,ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.
χαχαχαχαχχαχαα!!!! ok είσαι μεγάλος τρόμπας!! Κοίτα τον βλαμένο τί λέει!! Ελεος ρε παιδιά σβήστε τον πανηλιθιο απο δω μέσα!
Και θεωρείς τον εαυτό σου τόση μεγάλη διάνοια που μας συμβουλεύεις τα αυτονόητα; Ποια μάνα ξέρει τι να κάνει; Εγω ακόμα δεν είμαι μανουλα αλλά ούτε πως να κρατήσω δεν ξέρω ένα μωρό. Γι αυτό είναι οι γιατροί για να δίνουν κατευθύνσεις σε μια καινούρια μητέρα. Εχω ακούσει κι άλλες ιστορίες από παιδάκια που πέθαναν από΄λάθη της μαμάς τους. Πιστεύετε πως έστω και μίά απο αυτές ήθελαν να χάσουν το παιδί τους;;;

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ SUPER MAMA ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ "ΤΡΟΜΠΑ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

Αυτονόητο είναι για μια μαμά να ξέρει ότι όταν έχει μωρό στην αγκαλιά της ,έχει τεράστια ευθύνη και οι μπαμπάδες το ίδιο.Τεράστια Ευθύνη.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να καταλάβει τα αυτονόητα εκτός και αν ......!
Δηλαδή όταν εσύ με το καλό σου εύχομαι, θα βλέπεις το παιδάκι σου να μην τρώει ή να χάνει το 1/3 του βάρους του (όταν μάλιστα λες στο forum ότι πίνει 150ml )δεν θα πας σε ένα γιατρό ; Και ξαναλέω αν δεν υπάρχει παιδίατρος,δεν θα υπάρχει ένας παθολόγος ένας γιατρός τέλος πάντων ; Από χειρούργος μέχρι (τώρα αν το πω πάλι θα με κατηγορήσετε αλλά θα το πω απλά και μόνο για την ροή της σκέψης μου) και κτηνίατρος .
Μορφωμένοι άνθρωποι είναι, ένας γείτονας, μια γειτόνισσα , κάποιος τέλος πάντων.
Γι αυτό όταν γίνεις με το καλό μανούλα σου συνιστώ να έχεις μάθει τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνεις έστω και για τα βασικά.

Πάντως ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τους χαρακτηρισμούς σου "ΤΡΟΜΠΑΣ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟΣ" .

ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΕΤΣΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ; ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ.

Η διαπίστωση μου αυτή πηγάζει από την ανάγνωση όλων των posts για το θέμα. Από το σκηνικο που έψαχνες (μάταια) να βρεις κάποιον να πας για καφέ έξω από το νοσοκομειο τη στιγμή΄που η κοπέλα θα πηγαινε το μωρό της, μέχρι και το ότι έκοβες το κεφάλι σου και ήσουνα σιγουρος οτι το μωρό έχει κάτι άσχετο, και μας το έπαιζες ξερόλας και γιατρος σε επανελημένα ποστ του τύπου μα τι βλάκες που είναι όλοι αφου σας λέω το μωρό έχει αυτο! Και οχι ένα ποστ, αλλά συνεχομενα. Και σίγουρος κιόλας. Και αφού΄αποδείχτηκε η περίτρανη αποτυχία της εκτίμησης σου, δεν γύρισες σαν ώριμος άνθρωπος, παιδιά συγγνώμη ελεγα πίπες. Και συνεχίζεις να το παίζεις ντεντέκτιβ και δικαστής, για το ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει, λυσσαλέα να αποδείξεις πως η μάνα ήταν τέρας και εσύ ο πανέξυπνος θεός που τα ξέρει όλα. Υπομονή δείξαμε αρκετή, αλλά έχει κι αυτή τα όρια της.

Λοιπόν, το έχω πει ίσως δεκάδες φορές.
Είχα πει ότι "να συναντηθούμε στο Παίδων" αν θα έρχονταν οι γονείς στην Αθήνα και αν ήθελαν μερικές και μερικοί να συναντιόμασταν όχι για να παίξουμε μπιρίμπα αλλά για να συμπαρασταθούμε στο ζευγάρι,ίσως ένα καφέ, γιατί όχι απέναντι, θεωρώντας ότι αυτά που έλεγαν ήταν και αυτά που τελικά αυτοαναιρούσε η μαμά σχεδόν σε κάθε της post την Παρασκευή το βράδυ που και εγώ το έζησα επειδή ήμουν εδώ.
Επομένως οι υπαινιγμοί περί καφέδων και γνωριμιών μακρυά από μένα ,δεν με αγγίζουν.Όλοι γνωρίζουν ότι γύρω από ή μέσα στα νοσοκομεία υπάρχουν δεκάδες καφέ.Συγνώμη αν το εξέλαβαν μερικοί ως μια ευκαιρία για να πιούμε καφέ και πούμε πέντε μπούρδες για να περάσει η ώρα.
Ούτε μου λείπει ο καφές ούτε όμως έχω και το χρόνο για να πίνω καφέδες έξω."Στέκεστε" σε κάτι που δεν ισχύει έτσι όπως το λέτε εσείς αλλά έτσι όπως το είπα και το εννόησα εγώ.Θέλετε να πιαστείτε από κάπου για να συνεχίσει το γαιτανάκι των κατηγοριών εναντίον μου και γι αυτο το αποσαφηνίζω και αυτό για άλλη μια φορά.
Ούτε ψάχνομαι,ούτε καφέδες έχω το χρόνο καν να πίνω χωρίς λόγο, ούτε γκόμενες ψάχνω γιατί και αυτό το άκουσα,ούτε οτιδήποτε σχετικό.
Τώρα όσον αφορά αυτά που έλεγα στη Μαρία ,ήταν για δύο λόγους και θα σας παρακαλέσω όλους μα όλους να τα διαβάσετε προσεκτικά στο αρχικό Θέμα της Παρασκευής ,το SOS.......
Κατάλαβα ότι ήταν σε πανικό και άρα έπρεπε μαζί με τα σωστά μηνύματα να της περάσω(για μένα μιλάω τώρα) και το μήνυμα ότι όλα θα πάνε καλά αλλά ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ και σε ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΕΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .
Έτσι δεν είναι ή κάνω κάποιο λάθος ;
Υπήρχαν και άλλοι που ξενύχτησαν μαζί μου τρέμοντας και το ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.

Για όλα με κατηγορείτε ,είμαι ο "κακός Αντώνης" , το "Μίασμα του forum"

Κανείς όμως δεν είπε ότι προσέφερα το σπίτι μου στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Στο άλσος Παγκρατίου ) που ενώ είναι ενοικιασμένο αλλά θα λείπουν οι ενοικιαστές για ένα διάστημα ενός μήνα περίπου, θα μπορούσα να το προσφέρω σαν μια ανακούφιση σε αυτούς τους ανθρώπους ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ COPY/PASTE ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑΤΊ ΞΑΝΑΓΡΑΦΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΜΠΑΝΑΡΑΝ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΛΟ COPY/PASTE
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! στό Σαβ Jan 19, 2013 5:55 pm
ioanna_41

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

arco iris έγραψε:συγνωμη λιγο.............προωρο ειναι τελικα η οχι??????εχει σημασια για την υγεια του!

τι εννοειτε αλλου ειχε πει γενναει φεβρουαριο και αλλου ειχε πει σε δυο μερες????????? και τι εννοειτε σε δυο μερες κοριτσακι περιμενει, και εκανε αγορι?????????? παιδια συγνωμη εχω καταζαλιστει..........

αντωνη σ αγαπαω σ εκτιμαω αλλα εσυ πριν λιγες μερες ησουν κατα της διαδικτυακης ιατρικης..........

και αν το παιδι χτες βραδυ οπως ειπε η μανα ηπιε 150 ml πως μετα απο δυο ωρες που πηγαν εκει το βρηκαν υποσιτισμενο??????

ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ.
ΚΛΙΝΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΞ'ΆΙΤΙΑΣ ΙΚΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΕΣ .
Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΜΗΛΟΣ ,ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.

352 Απ: SOS!!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! στό Σαβ Jan 19, 2013 10:16 pm
ioanna_41

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ (ΟΔΟΣ ΦΑΙΔΡΟΥ,ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ).

ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Select/Unselect multi-quote Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ "ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ" ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ "ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ" .

ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ .
ΑΝ ΙΣΧΥΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

AΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ... FAN CLUB ΣΟΥ.

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
η κοπελα γεννησε στις 16 δεκεβριου και το μωρα εφυγε στη 37η μερα

http://otanexoesena.blogspot.gr/

astero2000

astero2000
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συγνώμη αλλά 2 ημέρες πριν γεννησει κοπέλα μπαίνει και συζητάει ότι σε 2 ΜΕΡΕΣ θα γεννήσει... με μία απλή ανάγνωση των όσων λέει καταλαβαίνω ότι εννοεί σε 2 ΜΗΝΕΣ!!!! Για ξαναδείτε το... είναι δυνατόν να ξέρει ότι γεννάει σε 2 μέρες και να ρωτάει πως θα καταλάβει για τον τοκετό; Να ανησυχεί πως θα φτάσει στον γιατρό της όταν χρειαστεί;Δεν σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσετε και άλλο να λέτε (μέρες) ενώ άλλο να εννοείται (μήνες)... και να επιμένετε κιόλας;
Ότι είναι κορίτσι το μωρό που έχει στην κοιλιά δεν μου λέει τίποτα και εγώ στον 7ο έμαθα το φύλο.
Σεξ μετά από την καισαρική; το έχω διαβάσει και από άλλες μανούλες δεν με σοκάρει...
Ότι το νοσοκομείο ήταν τέλειο... όλα τέλεια μας φαίνονται μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και εφόσον μας τα όλα πήγαν καλά γιατί να έχει παράπονο; Παραπονα συνήθως ακούς από αυτούς που δεν πήγαν όλα καλά...
Όσο για την μοιραία βραδυά εγώ καταλαβαινω ότι μάνα ήταν ευησυχασμένη αφού και ο γιατρος αλλά και κάποιοι εδώ της λέγανε ότι όλα καλά θα πάνε... μπορεί και να κοιμήθηκε και να πήγε το πρωί στο νοσοκομείο αλλά δεν νομίζω ότι το έκανε από αδιαφορία. Απλά δεν είχε καταλάβει ή δεν είχε πιστεί για την σοβαρότητα της κατάστασης...
Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός. Η αποψή μου είναι ότι όλοι φταίνε και ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος από το μωράκι...

καλό ταξίδι μπέμπη και κουράγιο στους γονείς σου!!!!

ΕΒΙΤΑ

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
astero2000 έγραψε:συγνώμη αλλά 2 ημέρες πριν γεννησει κοπέλα μπαίνει και συζητάει ότι σε 2 ΜΕΡΕΣ θα γεννήσει... με μία απλή ανάγνωση των όσων λέει καταλαβαίνω ότι εννοεί σε 2 ΜΗΝΕΣ!!!! Για ξαναδείτε το... είναι δυνατόν να ξέρει ότι γεννάει σε 2 μέρες και να ρωτάει πως θα καταλάβει για τον τοκετό; Να ανησυχεί πως θα φτάσει στον γιατρό της όταν χρειαστεί;Δεν σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσετε και άλλο να λέτε (μέρες) ενώ άλλο να εννοείται (μήνες)... και να επιμένετε κιόλας;
Ότι είναι κορίτσι το μωρό που έχει στην κοιλιά δεν μου λέει τίποτα και εγώ στον 7ο έμαθα το φύλο.
Σεξ μετά από την καισαρική; το έχω διαβάσει και από άλλες μανούλες δεν με σοκάρει...
Ότι το νοσοκομείο ήταν τέλειο... όλα τέλεια μας φαίνονται μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και εφόσον μας τα όλα πήγαν καλά γιατί να έχει παράπονο; Παραπονα συνήθως ακούς από αυτούς που δεν πήγαν όλα καλά...
Όσο για την μοιραία βραδυά εγώ καταλαβαινω ότι μάνα ήταν ευησυχασμένη αφού και ο γιατρος αλλά και κάποιοι εδώ της λέγανε ότι όλα καλά θα πάνε... μπορεί και να κοιμήθηκε και να πήγε το πρωί στο νοσοκομείο αλλά δεν νομίζω ότι το έκανε από αδιαφορία. Απλά δεν είχε καταλάβει ή δεν είχε πιστεί για την σοβαρότητα της κατάστασης...
Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός. Η αποψή μου είναι ότι όλοι φταίνε και ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος από το μωράκι...

κ ναι συμφωνω σε όλα που αναφέρεις!!!!ετσι ΑΠΛΑ!!!!

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι τι ειναι χειροτερο να εχει συμβει τελικα, μια μανα να παραμελλει το παιδι της σε σημειο να πεθανει απο ασιτια?? ενας γιατρος που αδιαφορισε για την κατασταση του παιδιου και εκανε ενα τργικο λαθος?? ή οι οδηγιες που εδωσε ο γιατρος παρανοηθηκαν απο την μανα και το μωρο ειχε αυτη την καταληξη??

πραγματικα και τα 3 με τρομαζουν!!!
σε αυτο παντως που εχω καταληξει ειναι οτι και μετα απο την ανακοινωση του πορισματος θα νιωθω τον ιδιο πονο και εχω την ιδια στεναχωρια...

καλο παραδεισο ψυχουλα μου...

maria17

Maria x. έγραψε:Για μενα η κοπέλα αυτή εχει πρόβλημα σοβαρο.Απ'ολα αυτά που διάβασα....

Καληνυχτα.

mama katerina έγραψε:

Καληνυχτα.

αυτα ακριβως πιστευω κι εγω..

καλη νυχτα και απο μενα..
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΥΤΗ ???ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ???? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
astero2000 έγραψε:συγνώμη αλλά 2 ημέρες πριν γεννησει κοπέλα μπαίνει και συζητάει ότι σε 2 ΜΕΡΕΣ θα γεννήσει... με μία απλή ανάγνωση των όσων λέει καταλαβαίνω ότι εννοεί σε 2 ΜΗΝΕΣ!!!! Για ξαναδείτε το... είναι δυνατόν να ξέρει ότι γεννάει σε 2 μέρες και να ρωτάει πως θα καταλάβει για τον τοκετό; Να ανησυχεί πως θα φτάσει στον γιατρό της όταν χρειαστεί;Δεν σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσετε και άλλο να λέτε (μέρες) ενώ άλλο να εννοείται (μήνες)... και να επιμένετε κιόλας;

το παιδακι δεμ ανοιγε τα ματάκια του....δεν πας για υπνο όταν το παιδακι σου δεν ανοίγει τα ματάκια του...

mairyz

mairyz
Πολυ λυπηθηκα για το θανατο του μικρουλη.Απο χθες που το εμαθα δεν μπορω να το βγαλω απ'το μυαλο μου.Γιατι να χαθει μια ψυχουλα 1 μηνα??Λυπηθηκα επισης και γι'αυτη τη μανουλα η οποια εχασε το αγγελουδι της,πως θα το αντεξει αυτη η κοπελα ολο αυτο?Λυπηθηκα επισης και με καποια σχολια εδω μεσα.Γιατι ρε κοριτσια λετε αυτα τα λογια?Γιατι βγαζετε δικα σας συμπερασματα για το αν φταιει η μανουλα ή οι γιατροι?Πως κρινετε ετσι ευκολα χωρις να γνωριζετε ακριβως τι εχει γινει?Μανουλες ειστε οι περισσοτερες.Δεν καταλαβαινετε τον πονο αυτης της μανας?Καθεστε και κρινετε παλαιοτερα ποστ της κοπελας που στην τελικη μια μικρη κοπελα ειναι και αν ειπε και καμια βλακεια τι πειραζει?Ολες δεν εχουμε πει?Γιατι γινεστε τοσο σκληρες και απολυτες?Συμπαρασταθειτε στην κοπελα και μην την κρινετε αλλο!!!Καμια φορα τα λογια ειναι περριτα....
Τα βαθυτατα συλληπητηρια μου στην κοπελα,κουραγιο και καλο παραδεισο να εχει το αγγελουδι της.

panos32

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koproskylo έγραψε:
viki32 έγραψε:
Koproskylo έγραψε:Άντε να ρωτήσω και εγώ κάτι όλους εσάς . Ξέρετε αν το μωράκι έπρεπε πίνει ειδικό γάλα ή αν είχε αλλεργίες ?
Τοτε το παιδι δεν θα ειχε συμπτωματα που λογικα θα επρεπε να ανησυχησουν τον γονιο?

Δε ξέρω , δεν είμαι μαμά αλλά ούτε και γιατρός . Για αυτό ρωτάω και εγώ για να μάθω ... Ας μας πεί ο Αντωνάκης που μας τα τσουρέκιασε για τις Τρανσαμαμίνες , που είσαι κούκλε έχω κάτι ελέυθερες φίλες για τους <φίλους> σου .
δεν καταλαβες ..αυτος τις θελει για παρτυ του! δεν τον εχεις καταλαβει ακομα ? που εισαι αντωνη?? σου χω ιδεα φιλε.. μιας και απο οτι φαινεται εισαι "παραμελημενος "..στο μενιδι υπαρχει μια οικοδομη και ειναι στα τουβλα ! οχι μια ..οχι 10.. αλλα 1000 τρυπες θα βρεις εκει !! ορμα !!

efaki0

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
letitsa έγραψε:
mama katerina έγραψε:
letitsa έγραψε:

το μωρο μπηκε στο νοσοκομειο την 33η μερα, την 28η μερα η κοπελα ρωτουσε στο φορουμ αν μπορει να κανει σεξ λογω καισαρικης γιατι ειχε ορεξη..
??????????

http://forum.eimaimama.gr/t16788-topic#628898

απλα τραγικο για εμενα εγω αμα αισθανομαι οτι εχει κατι το παιδι μου οχι σεξ δεν κανω αλλα ουτε νερο δεν μπορω να πιω

Την 28η μερα που λες το παιδι ηταν μια χαρα.Αυτο ηταν πριν!

????????

Επισκέπτης
ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, το έχετε κάνει καραμέλα
"ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ "
Αφού την έχετε καταδικάσει!!!!!!!!!!!!!!! απο την 1η στιγμή.

mairyz

mairyz
DimiKgianni έγραψε:ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, το έχετε κάνει καραμέλα

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!Ειναι μια θλιβερη στιγμη και ολοι εχουνε πεσει πανω της να την φανε!!Κριμα στην ψυχουλα που χαθηκε...

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοντος ψαλμος αλληλουια.
Τρεις ωρες εμειναν ακομα...

ΕΒΙΤΑ

mairyz έγραψε:
DimiKgianni έγραψε:ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, το έχετε κάνει καραμέλα

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!Ειναι μια θλιβερη στιγμη και ολοι εχουνε πεσει πανω της να την φανε!!Κριμα στην ψυχουλα που χαθηκε...

κ εγω συμφωνώ...παρα πολυ κρίμα...όλοι λέμε τι τα θα εκανα εγω τι θα εκανες εσυ τι επρεπε να κανει η Μαρία....κ εγώ αν μου συνέβενε θα το πήγαινα κ κολυμπώντας..ο καθενας σκέφτετε κ πράτει διαφορετικά...ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ!!!!ας ηρεμήσουμε λίγο να αφήσουμε λίγο κ το αγγελούδι να αναπαυτεί... Sad

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kαλημέρα.

Αν θελετε να βρισετε τον Αντώνη,γνώμη μου ειναι να του στέλνετε πμ. και να μην βριζετε δημοσια και κυριως μεσα σε ένα θεμα που αφορά το αγγελάκι.

Επισης χθες μια χαρά πολιτισμένη συζητηση εγινε και θελω να πιστευω θα γινει και μετά το πορισμα του ιατροδικαστη.

ΕΒΙΤΑ

melina3 έγραψε:Κοντος ψαλμος αλληλουια.

κ τι θα αλλάξει;;;θα γυρίσει πίσω το μωρό;;;ΟΧΙΙΙΙ..

ΕΒΙΤΑ

Maria x. έγραψε:Kαλημέρα.

Αν θελετε να βρισετε τον Αντώνη,γνώμη μου ειναι να του στέλνετε πμ. και να μην βριζετε δημοσια και κυριως μεσα σε ένα θεμα που αφορά το αγγελάκι.

Επισης χθες μια χαρά πολιτισμένη συζητηση εγινε και θελω να πιστευω θα γινει και μετά το πορισμα του ιατροδικαστη.

σωστη!!!!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΒΙΤΑ έγραψε:

Αυτο σκεφτομουν χθες...
Οτι οσες αντιπαραθεσεις και να γινουν,οσες γνώμες και να πουμε το μωρο δεν γυριζει πισω..
Ειλικρινα δυσπνοια με πιάνει και μονο στην ιδεα οτι το μωρο θα μπορουσε να ειχε σωθει.
Ευχομαι και παρακαλαω να υπηρχε ιατρικο προβλημα.
Δεν μπορει να φευγουν αγγελάκια για αλλους λογους....

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria x. έγραψε:
ΕΒΙΤΑ έγραψε:

Αυτο σκεφτομουν χθες...
Οτι οσες αντιπαραθεσεις και να γινουν,οσες γνώμες και να πουμε το μωρο δεν γυριζει πισω..
Ειλικρινα δυσπνοια με πιάνει και μονο στην ιδεα οτι το μωρο θα μπορουσε να ειχε σωθει.
Ευχομαι και παρακαλαω να υπηρχε ιατρικο προβλημα.
Δεν μπορει να φευγουν αγγελάκια για αλλους λογους....

Oχι φυσικα.Θα τελειωσει αυτο το θεατρο του παραλογου που εχει δημιουργηθει μερες τωρα στα μεσα μαζικης ενημερωσης και σε αυτο το φορουμ.Θα αποδωθουν ευθυνες και θα αναπαυθει με ηρεμια το κορμακι του.
Κατω τα χερια απο τον Αντωνη!!!

didymakia

didymakia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια δεν μπορω να δεχτω οτι η κοπελα αν και 24 χρονων ειναι απειρη.Δεν λειτουργησε το μητρικο ενστικτο;οι περισσοτερες απο εμας ειμαστε μαμαδες και μολις παθει κατι το μωρο μας τρεχουμε..λιγο πολυ ξερουμε ολες πως να φροντιζουμε ενα μωρο και αν δεν ξερουμε κατι ρωταμε.κι αν δεν ρωταμε γιατρο,ρωταμε την μανα μας,την γειτονισσα,μια φιλη καποια..ναι δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι λαθος των γιατρων αλλα αφου ειδε οτι το μωρο δεν ηταν στα καλα του γιατι δεν το εψαξε λιγο παραπανω;πραγματικα λυπαμαι για το μωρο που χαθηκε..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις