Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 29]

efaki0

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
*Όπως είπε ο κ. Μιχαλοδημητράκης θα γίνουν και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το εάν είχε προσβληθεί από κάποιο μικρόβιο.

Δεν ξερω αν το διαβασε αυτο κανεις η εμεινε στα πρωτα...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα κοριτσια εδω μεσα κανανε οτι καλυτερο μπορουσαν και σαν μανουλες μαλλον δεν θελανε να πιστεψουνε πως μπορει να συμβει κατι τετοιο εν ετη 2013...

με τις ακραιες εκφρασεις και συμπεριφορες δεν συμφωνω και τις καταδικαζω αλλα η ενσταση μου ειναι οτι η λογικη υπερτερουσε και καποιοι επιμενανε λεγοντας μας απανθρωπους.. αυτο με ενοχλησε πολυ...

ακομη και τωρα θα σας πω ειλικρινεστατα οτι θα ηθελα να μην εβγαινε ετσι το πορισμα, θα ηθελα να ημουν λαθος θα ηθελα καποιοι ανθρωποι να μου πουν "στα λεγα" αληθεια και μεσα απο την καρδια μου αυτο θα ηθελα.. Ακομη δεν μπορω να πιστεψω πως εφυγε ενα ψυχουλακι...

Δεν ξερω αν αυτη η μανα ειχε ψυχολογικο προβλημα δεν ξερω τι εγινε και δεν ταιζε το μωρο της, αυτο που ξερω ειναι οτι εφυγε ενα μωρο αδικα..

αυτο ειπα εγω και πριν το πορισμα με τη λογικη μου σαν μητερα και απολυτως αξιοπρεπεστατα...

Τωρα το να βριζουμε με τον χειροτερο τροπο νομιζω δεν ειναι ωραιο, πρωτα απο ολα για εμας τους ιδιους.. ολοι το συζητησαμε ολοι παρεθεσαμε τη γνωμη μας νομιζω φτανει!

το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να σταματησετε... το πορισμα βγηκε και η ουσια ειναι οτι χαθηκε ενας ανθρωπος, ολα τα αλλα δεν εχουν νοημα πια.!

Sad

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
toutounaki έγραψε:
Elenimama έγραψε:
toutounaki έγραψε:
viki32 έγραψε:Κριμα ειλικρινα πολυ κριμα..
Το παιδακι χαθηκε αδικα..

Πολλες πιστευετε οτι ειναι αδιανοητο μια μανα να αφησει ετσι το παιδι της.
Μεσα σε δυο μερες εχω διαβασει ομως 3 ειδησεις που αφορουν τετοια περιστατικα.Μια μανα παρατησε στην Κυπρο το παιδι της νεογεννητο κατω απο ενα δεντρο και αυτο πεθανε απο το κρυο και την ασιτια.Δευτερη μανα παρατησε διδυμα και τριτη περιπτωση ενος ζευγαριου,επειδη το παιδι τους εκλαιγε το χτυπησαν με σιδερο στο κεφαλι και πεθανε......

Πειτε μου πραγματικα σε τι κοσμο ζουμε?Ζουμε στον ιδιο?Μη μου πειτε οτι δεν εχετε ακουσει τετοιου ειδους περιστατικα.Γιατι λοιπον μιλατε με τοσο απολυτο τροπο?Υπαρχουν ανθρωποι με διαφορα ψυχολογικα προβληματα.[color=red]Οντως η κοπελα δεν ηθελε να πεθανει το μωρο της.Αυτο ομως για μενα δεν της δινει κανενα ελαφρυντικο.Δεν ηξερε,ηταν νεα,δεν καταλαβε..αυτες οι δικαιολογιες δεν ειναι αποδεκτες οταν μιλαμε για τη ζωη ενος ανθρωπου!
Δεν ειμαι αυστηρη ουτε σκληρη.
Αλλα δεν θα δικαιολογησω την μητερα αυτη.Αν δεν ηξερε ας ρωταγε.Αν ειχε ψυχολογικα την πληρωσε το παιδι.Αν ο γιατρος εδωσε λαθος οδηγιες επρεπε να παρει δευτερη γνωμη τριτη και τεταρτη.Αν δεν ηξερε ας μην εφερνε ενα παιδι στον κοσμο.
Λιγη αντικειμενικοτητα.Το μονο που πρεπει να λυπομαστε εδω ειναι το βρεφος.Αυτο δεν εφταιγε πουθενα.
Οι υπολοιποι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους
Ο τιτλος μανα δεν μας δινει το ακαταλογιστο

Κοπέλα μου ναι, είσαι πολύ αυστηρή. Είσαι πιο αυστηρή και από τον ίδιο το νομοθέτη που δε νομίζω να μην έχει λάβει υπόψη του όλες τις παραμέτρους. Κατ' αρχήν δεν κάνεις διάκριση ανάμεσα σε δόλο και αμέλεια που σαφώς δικαιολογούν εντελώς διαφορετική ποινή (ακόμα και στην ανθρωποκτονία από πρόθεση ο βρασμός ψυχικής ορμής μειώνει το αξιόποινο).

Αρθρο 299.

1. Οποιος με πρόθεση σκότωσε άλλον τιμωρείται με την ποινή
του θανάτου ή με ισόβια Κάθειρξη.

2. Αν η πράξη αποφασίστηκε και εκτελέστηκε σε βρασμό ψυχικής
ορμής, επιβάλλεται η ποινή της πρόσκαιρης Κάθειρξης.

Αρθρο 302.

1. Οποιος επιφέρει από αμέλεια το θάνατο άλλου τιμωρείται με
Φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

2. Αν το θύμα της πράξης η οποία αναφέρεται στην προηγούμενη
παράγραφο είναι οικείος του υπαιτίου, το δικαστήριο μπορεί να
απαλλαξει τον υπαίτιο από κάθε ποινή, αν πεισθεί ότι λόγω της ψυχικής
οδύνης που υπέστη από τις συνέπειες της πράξης του δεν χρειάζεται να
υποβληθεί σέ ποινή.

Θα μπορούσα να αναφέρω άπειρα παραδείγματα από τη νομοθεσία αλλά θα γίνω κουραστική.
Το ότι είσαι μάνα, σαφώς δεν είναι από μόνο του ελαφρυντικό, αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι λόγος απαλλαγής από την ποινή (εδώ περιλαμβάνεται όχι μόνο η μάνα αλλά όλοι οι οικείοι)

Ο παιδίατρος σαφώς κι ευθύνεται ΑΝ έδωσε λάθος οδηγίες. Ενώ δέχεσαι ότι κανείς (ούτε ο παιδίατρος ούτε η μάνα) δεν ήθελαν να πεθάνει το μωρό, δέχεσαι ότι μια λάθος οδηγία του γιατρού είναι άμοιρη ευθυνών, ενώ ένα λάθος της μάνας δεν επιδέχεται κανένα ελαφρυντικό.

Συνεπώς, ενώ μας συμβουλεύεις να μην είμαστε απόλυτοι, είσαι και η ίδια απόλυτη στις θέσεις σου.

Καταλαβαίνω ότι ο άδικος χαμός ενός παιδιού μας έχει συνταράξει όλους ειδικά όσες είμαστε μανούλες. Αλλά θα επιμένω να λέω ότι αυτοί που έχουν την ευθύνη θ' αποφασίσουν. Και θα έχουν πολύ δύσκολο έργο παρά το γεγονός ότι έχουν υπόψη τους πολλά περισσότερα στοχεία από μας (ολόκληρο φάκελλο).

Στις κοπέλες δε που είπαν ότι κάναμε καραμέλλα την αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης -αλλά ο ιατροδικαστής δεν είναι δικαστής απαντώ, ότι ναι σαφώς και δεν είναι δικαστής, αλλά η ιατροδική έκθεση θα είναι από τα πιο βασικά στοιχεία της δικογραφίας κατά την εκτίμηση των αποδείξεων.

Εν κατακλείδι είπαμε πολλά πάνω σ' αυτό το θέμα (και δε βγάζω την ουρά μου απέξω). Νομίζω όμως ότι επαναλαμβανόμαστε χωρίς νόημα. Όσοι έχουν την ευθύνη θ΄αποφασίσουν βάσει στοιχείων και η δική μας άποψη δίκαιη ή άδικη θα αφορά εμάς και μόνο.
Ειρηνη ημιν όπως είπε και η arco...

ΥΓ Θα μου πει κάποιος και τότε γιατί ξαναγράφεις και μας ζαλίζεις; Γιατί σήμερα έφαγα κι εγώ μια γερή κατακεφαλιά. Πήγα τη μικρή μου για υπέρηχο και με ρώτησε ο καρδιολόγος. Και γιατί δεν είχατε έρθει νωρίτερα; Δυστυχώς, η μόνη απάντηση που μου ήρθε να πω ήταν ότι 'γιατί η παιδίατρος δε μου το είχε πει νωρίτερα'. (Και αυτό αληθεύει, αλλά ούτε εγώ ειχα παρει 2η, 3η, 4η γνωμη όπως λέει η φίλη πιο πάνω).

Ο Π.Κ είναι διαθέσιμος σε όλους στο διαδύκτιο, δε χρειάζετε σε κάθε ευκαιρία να μας αραδιάζεις τα άρθρα του.. Επίδειξη δυνατοτήτων στις δικαστικές αίθουσες λοιπόν, όχι στα φόρουμ!

Κατ' αρχήν δεν έκανα καμία επίδειξη γνώσεων (για να μλάμε με ακρίβεια) και δεν την χρειάζομαι, πίστεψέ με. Κατά δεύτερον, εσύ δεν είσαι η κοπέλα που μου είπες αν ξέρω τί θα πει λαϊκή ετυμηγορία; Που βέβαια μόνο τις εκλογές αφορά και δεν έχει καμία θέση σε μια δημοκρατική χώρα που αποφασίζουν μόνο τα δικαστηρια. Αν με το καλό είτε εγω είτε εσύ κληθούμε ως ένορκοι στο ΜΟΔ τότε και μόνο τότε μπορεί να συμμετεχουμε στη λήψη μιας απόφασης. Συνεπώς, εσύ καλύτερα να μην κάνεις επίδειξη επιθετικότητας και μίσους και μάλιστα σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις. Ειδικά εφόσον είσαι μάνα και όπως λες έχεις συγκλονιστεί από το θάνατο ενός μωρού...

Συνέχισε να αγορευεις καλή μου...

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toutounaki έγραψε:Κορίτσια μου ευχαριστώ.
Τουλάχιστον το προλάβαμε
(Τι τραβάμε όλες οι μαμάδες, αυτό ας σκεφτόμαστε...)
τουτουνακι περαστικα ολα καλα θα ειναι με το παιδακι σου!

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maria x. έγραψε:Εχει δικιο η κοπέλα η δικηγορος.
Οι λεχωνες εχουν ελαφρυντικο την επιλοχιο κατάθλιψη.
Δεν ξέρω αν υπαρχει καποια ειδους καταθλιψη βεβαια στην εγκυμοσυνη,γιατι απο τα λεγομενα της μανας εσω,αποδυκνειεται οτι δεν επασχε απο καμια ειδους καταθλιψη αλλα απο βαρυ ψυχολογικο νοσημα κατ'εμε.

Τουτουνάκι περαστικα στο παιδάκι σου,Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο.

Αυτό Maria x αφορά την παιδοκτονία, εδώ όμως είχαν περάσει πόσες μέρες από τον τοκετό.
Τώρα εάν είχε κατι ψυχολογικό πάει αλλού, σε άλλες διατάξεις. Και πάλι άλλες ιατρικές εκτιμήσεις...

Κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου καλή μου, όλες οι μανούλες δηλαδή....

methismeno_troufaki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
stefy έγραψε:
GINA1 έγραψε:
stefy έγραψε:Αλλαξαμε τροπαρι τωρα.....

τι δεν κατάλαβες καλη μου να σε βοηθησω?

Εγω ολα τα καταλαβα μην ανησυχεις για μενα... Δεν ειμαι περιορισμενης ευθυνης εγω...

Εδω 1 αρθρο γραφτηκε που υποστηριζε την μητερα και βγηκαν και πανηγυρισαν μερικες...

Αλλα βεβαια .. τωρα που βγηκε και επισημα αποφαση του ιατροδικαστη σε οσες δεν αρεσει το γυριζουν το τροπαρι... "δεν ντρεπεστε να πανηγυριζετε" και τετοιες μπουρδες...

Κανεις δεν πανηγυρισε αλλα τοσα που ακουσαν οσες δεν υποστηριζαν αυτην την "μανα" ε ναι τωρα καποια δικαιωση την νιωθουν!

Και δεν μιλαω για μενα γιατι αποψη δεν ειχα εκφρασει για το τι πιστευω μεχρι και σημερα. Απλα περιμενα να μαθω...

Προσωπικά χαίρομαι που μέχρι τώρα όσα έχω πει δεν προσβάλλουν κανέναν και κυρίως το μικράκι...

Υ.Γ.: Μην το πάρεις προσωπικά αυτό που λέω...

????????

Επισκέπτης
mhtsaina έγραψε:
Για πες ...
Ναι σε παρακαλώ πες και άλλα, δείξε ποια είσαι Maria x. Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DimiKgianni στις Πεμ Ιαν 24, 2013 6:11 am, 1 φορά

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαμα κατερινα συμφωνω σε ολα!

Οσον αφορα για μικροβιο κτλ.
Εγω πρωτη ειπα οτι το παιδάκι μπορει να ειχε προβλημα οργανικο πχ. στονοισοφάγο,στομαχακιτ κάτι τελως παντων που να δικαιολογει τα λεγομενα της μανας.

Το παιδι δεν ηταν απλά συγκαμμένο για να το αναφέρει και ο ιατροδικαστης....
Το παιδι δεν επινε ουτε καν νερο που ελεγε οτι του δινει τσάι...

Τι παμε να δικαιολογησουμε τώρα;;;

Ζητώ απο ολες τις υπολοιπες συγνώμη για τις βρισιες.
Δεν το μετανιωνω βέβαια γιατι υη συγκεκριμενη την διαβάζω εδώ και μερες να βρίζει και να προσβάλει ανθρωπους...
Αλλα παιδια και κυριως τα δικα μου δεν τα πιανει καμια στο στομα της εμεσα ή αμμεσα.

toutounaki

toutounaki
Κι εσύ Ελένη μου, συνέχισε να ειρωνεύεσαι και να επιτίθεσαι ...

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
DimiKgianni έγραψε:
mhtsaina έγραψε:
Για πες ...
Ναι σε παρακαλώ πες και άλλα, δείξε ποια είσαι!! Cool

Καλα το ποια ειμαι εγω δεν μπορεις καν να το φανταστεις γι'αυτο αστο...

Εδειξες εσυ οχι ποια αλλα τί εισαι και φτάνει!

mercury44

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
efaki0 έγραψε:*Όπως είπε ο κ. Μιχαλοδημητράκης θα γίνουν και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το εάν είχε προσβληθεί από κάποιο μικρόβιο.

Ναι το διαβάσαμε , και αν προσβλήθηκε από μικρόβιο σημαίνει πως κι αυτό το προκάλεσε η μάνα του , τα παιδιά δεν προσβάλονται από μικρόβια μόνα τους , αλλιώς θα έλεγε "αν γεννήθηκε με κάποιο μικρόβιο" πράγμα αδύνατον ...

methismeno_troufaki

toutounaki έγραψε:Κορίτσια μου ευχαριστώ.
Τουλάχιστον το προλάβαμε
(Τι τραβάμε όλες οι μαμάδες, αυτό ας σκεφτόμαστε...)

Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο σ'αυτά τα πράγματα... Πάντως μην φοβάσαι, ο κολλητός μου έφτασε 20 ετών για να βρουν ότι είχε ένα "άνοιγμα" 4cm στην καρδιά και δόξα το Θεό όλα καλά! Εσείς που το βρήκατε και νωρίς, θα δεις όλα καλά θα πάνε! Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... - Σελίδα 18 417472

methismeno_troufaki

toutounaki έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ μεθυσμένο τρουφάκι, ειλικρινά δεν ξέρω τί θα γίνει. Κατ' αρχήν δεν ξέρω για ποιό αδίκημα έγινε η δίωξη. Κατά δευτερον, δεν έχω δει το φάκελλο της δικογραφίας (υποθέτω θα ειναι ογκώδης)
Αισθάνομαι ειλικρινά ότι μιλάω χωρίς να ξέρω παρά ελάχιστα (δεν είναι τυχαίο που κρατάω ουδέτερη στάση)

Ναι έχεις δίκιο, ας μην το κάνω συγκεκριμένο... Απλώς δεν ήξερα ότι ακόμη κι αν μια μητέρα ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού της υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που αν ισχύουν μπορεί να μην φυλακιστεί...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μήπως να το έκλεινε επιτέλους η διαχείριση αυτό το θέμα και οποιοδήποτε άλλο προκύψει; Ποιό το νόημα, να βρίζονται οι δυο πλευρές;

????????

Επισκέπτης
Maria x. έγραψε:
Δεν το μετανιωνω βέβαια γιατι υη συγκεκριμενη την διαβάζω εδώ και μερες να βρίζει και να προσβάλει ανθρωπους...
Αλλα παιδια και κυριως τα δικα μου δεν τα πιανει καμια στο στομα της εμεσα ή αμμεσα.

Ξέρω ότι για μένα λες, αλλά ουδέ ποτέ εδώ μέσα στο forum, απο τότε που έχω κάνει εγγραφή, δεν έχω βρίσει και προσβάλει κανέναν!!! Δείξε μου, έστω και ένα ποστ που το έχω κάνει, και θα ζητήσω συγνώμη δημόσια, και απο σένα!!!

mhtsaina

mhtsaina
Maria x. έγραψε:Μαμα κατερινα συμφωνω σε ολα!

Οσον αφορα για μικροβιο κτλ.
Εγω πρωτη ειπα οτι το παιδάκι μπορει να ειχε προβλημα οργανικο πχ. στονοισοφάγο,στομαχακιτ κάτι τελως παντων που να δικαιολογει τα λεγομενα της μανας.

Το παιδι δεν ηταν απλά συγκαμμένο για να το αναφέρει και ο ιατροδικαστης....
Το παιδι δεν επινε ουτε καν νερο που ελεγε οτι του δινει τσάι...

Τι παμε να δικαιολογησουμε τώρα;;;

Ζητώ απο ολες τις υπολοιπες συγνώμη για τις βρισιες.
Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ για τη συγνώμη σου, να είσαι καλά κι εσύ και τα παιδιά σου.

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mercury44 έγραψε:
efaki0 έγραψε:*Όπως είπε ο κ. Μιχαλοδημητράκης θα γίνουν και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το εάν είχε προσβληθεί από κάποιο μικρόβιο.

Ναι το διαβάσαμε , και αν προσβλήθηκε από μικρόβιο σημαίνει πως κι αυτό το προκάλεσε η μάνα του , τα παιδιά δεν προσβάλονται από μικρόβια μόνα τους , αλλιώς θα έλεγε "αν γεννήθηκε με κάποιο μικρόβιο" πράγμα αδύνατον ...

ε, καλά μην υπερβάλλουμε. δηλαδή αν είχε κάποιο μικρόβιο, π.χ της ουρολοίμωξης, θα έφταιγε και πάλι η μάνα του? αρκετές ευθύνες φέρει ήδη, μην της ρίχνουμε κι άλλες.

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΡΩΤΟΝ:H κυρια που μιλησε για τo vetaki φαινεται πωs δεν εχει συνηθισει να βοηθαει καποιον που εχει αναγκη.Το vetaki εκανε οτι θα κανε καθε ανθρωποs που του ζητουσαν βοηθεια.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ:To τουτουνακι πολυ καλα κανει και παραθετει αποσπασματα νομων διοτι εδω μεσα με αυτα που λεγονται χρειαζονται να ακουγονται και καποια λογικα πραγματα.
ΤΡΙΤΟΝ:Για οσεs κυριεs βριζουν ακαταπαυστα...απλα ντρεπομαι για λογαριασμο σαs!!!!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και τι εγινε και να μπει φυλακη;;;
Θα γυρισει το αγγελάκι πισω;;Οχι...
Θα τιμωρηθει η ιδια;;;Οχι...
Αυτη την στιγμη βιωνει την μεγαλυτερη τιμωρια που υπαρχει...

Γιατι εγω ειλικρινα πιστευω οτι το εκανε απο αμελλεια...δεν της εκοβε ρε παιδι μου...
Αλλα μια ψυχιατρικη γνωματευση θα ηθελα να την δω...

toutounaki

toutounaki
Ευχαριστώ τις κοπέλες που ρωτάνε για το μωρό μου, θα στειλω π.μ
αρκετά καταχράστηκα το θέμα του μικρούλη.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.

Ας σταθούμε σε αυτό και μόνο, κατά τα λοιπά άλλοι αρμοδιότεροι θα πάρουν την τελική απόφαση

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Πεμ Ιαν 24, 2013 6:20 am, 1 φορά

ekv

ekv
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Μα αν δεν τρεφόταν σωστά και είχε πέσει το ανοσοποιητικό του πολύ πιαθνόν να είχε προσβληθεί... αυτό δεν αλάζει την παραμέληση που δέχτηκε.

mama katerina έγραψε:τα κοριτσια εδω μεσα κανανε οτι καλυτερο μπορουσαν και σαν μανουλες μαλλον δεν θελανε να πιστεψουνε πως μπορει να συμβει κατι τετοιο εν ετη 2013...

με τις ακραιες εκφρασεις και συμπεριφορες δεν συμφωνω και τις καταδικαζω αλλα η ενσταση μου ειναι οτι η λογικη υπερτερουσε και καποιοι επιμενανε λεγοντας μας απανθρωπους.. αυτο με ενοχλησε πολυ...

ακομη και τωρα θα σας πω ειλικρινεστατα οτι θα ηθελα να μην εβγαινε ετσι το πορισμα, θα ηθελα να ημουν λαθος θα ηθελα καποιοι ανθρωποι να μου πουν "στα λεγα" αληθεια και μεσα απο την καρδια μου αυτο θα ηθελα.. Ακομη δεν μπορω να πιστεψω πως εφυγε ενα ψυχουλακι...

Συμφωνώ!

afroad έγραψε:Μήπως να το έκλεινε επιτέλους η διαχείριση αυτό το θέμα και οποιοδήποτε άλλο προκύψει; Ποιό το νόημα, να βρίζονται οι δυο πλευρές;

Γιατί να το κλείσει; Ας διαγράψει τις βρισιές.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουτουνακη περαστικα για το παιδι σου τωρα το ειδα τι επαθε ?το μικρο σου η το μεγαλο παιαδακι σου αν θελεις στειλε μου πμ .φιλια

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτη την στιγμη πρέπει να παω να εξηγησω,σε ένα 8χρονο κοριτσάκι τη διαφορά προσωπικων και κτητικων αντωνυμιων...
Και ενα 3χρονο κοριτσάκι κοιμάται στα ποδια μου...
Ομολογουμενως πανέμορφα και τα δυο!
Σε αυτά εστειλες κατάρες!
Αρα καταλαβαινεις οτι εχω \ πολυ πιο σημαντικα πράγματα να ασχοληθω, απο το να ψάξω τους οχετους σου!!!

methismeno_troufaki

mercury44 έγραψε:Ναι το διαβάσαμε , και αν προσβλήθηκε από μικρόβιο σημαίνει πως κι αυτό το προκάλεσε η μάνα του , τα παιδιά δεν προσβάλονται από μικρόβια μόνα τους , αλλιώς θα έλεγε "αν γεννήθηκε με κάποιο μικρόβιο" πράγμα αδύνατον ...

Αυτό δεν είναι κι απόλυτο νομίζω... Τόσες φορές έχουμε ακούσει για ενδονοσοκομειακές μολύνσεις... Πριν λίγες μέρες έγραψε κάτι σχετικό μια κοπέλα εδώ που ευτυχώς η ιστορία της είχε αίσιο τέλος...

Όπως και να έχει εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είμαστε αρμόδιοι για να κρίνουμε κανέναν...

didymakia

didymakia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="viki32"]Κριμα ειλικρινα πολυ κριμα..
Το παιδακι χαθηκε αδικα..

Πολλες πιστευετε οτι ειναι αδιανοητο μια μανα να αφησει ετσι το παιδι της.
Μεσα σε δυο μερες εχω διαβασει ομως 3 ειδησεις που αφορουν τετοια περιστατικα.Μια μανα παρατησε στην Κυπρο το παιδι της νεογεννητο κατω απο ενα δεντρο και αυτο πεθανε απο το κρυο και την ασιτια.Δευτερη μανα παρατησε διδυμα και τριτη περιπτωση ενος ζευγαριου,επειδη το παιδι τους εκλαιγε το χτυπησαν με σιδερο στο κεφαλι και πεθανε......

Πειτε μου πραγματικα σε τι κοσμο ζουμε?Ζουμε στον ιδιο?Μη μου πειτε οτι δεν εχετε ακουσει τετοιου ειδους περιστατικα.Γιατι λοιπον μιλατε με τοσο απολυτο τροπο?

Υπαρχουν ανθρωποι με διαφορα ψυχολογικα προβληματα.Οντως η κοπελα δεν ηθελε να πεθανει το μωρο της.Αυτο ομως για μενα δεν της δινει κανενα ελαφρυντικο.Δεν ηξερε,ηταν νεα,δεν καταλαβε..αυτες οι δικαιολογιες δεν ειναι αποδεκτες οταν μιλαμε για τη ζωη ενος ανθρωπου!
Δεν ειμαι αυστηρη ουτε σκληρη.
Αλλα δεν θα δικαιολογησω την μητερα αυτη.Αν δεν ηξερε ας ρωταγε.Αν ειχε ψυχολογικα την πληρωσε το παιδι.Αν ο γιατρος εδωσε λαθος οδηγιες επρεπε να παρει δευτερη γνωμη τριτη και τεταρτη.
Αν δεν ηξερε ας μην εφερνε ενα παιδι στον κοσμο.
Λιγη αντικειμενικοτητα.Το μονο που πρεπει να λυπομαστε εδω ειναι το βρεφος.Αυτο δεν εφταιγε πουθενα.
Οι υπολοιποι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους
Ο τιτλος μανα δεν μας δινει το ακαταλογιστο

συμφωνω,συμφωνω,συμφωνω!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις