Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 29]

didymakia

didymakia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="viki32"]Κριμα ειλικρινα πολυ κριμα..
Το παιδακι χαθηκε αδικα..

Πολλες πιστευετε οτι ειναι αδιανοητο μια μανα να αφησει ετσι το παιδι της.
Μεσα σε δυο μερες εχω διαβασει ομως 3 ειδησεις που αφορουν τετοια περιστατικα.Μια μανα παρατησε στην Κυπρο το παιδι της νεογεννητο κατω απο ενα δεντρο και αυτο πεθανε απο το κρυο και την ασιτια.Δευτερη μανα παρατησε διδυμα και τριτη περιπτωση ενος ζευγαριου,επειδη το παιδι τους εκλαιγε το χτυπησαν με σιδερο στο κεφαλι και πεθανε......

Πειτε μου πραγματικα σε τι κοσμο ζουμε?Ζουμε στον ιδιο?Μη μου πειτε οτι δεν εχετε ακουσει τετοιου ειδους περιστατικα.Γιατι λοιπον μιλατε με τοσο απολυτο τροπο?

Υπαρχουν ανθρωποι με διαφορα ψυχολογικα προβληματα.Οντως η κοπελα δεν ηθελε να πεθανει το μωρο της.Αυτο ομως για μενα δεν της δινει κανενα ελαφρυντικο.Δεν ηξερε,ηταν νεα,δεν καταλαβε..αυτες οι δικαιολογιες δεν ειναι αποδεκτες οταν μιλαμε για τη ζωη ενος ανθρωπου!
Δεν ειμαι αυστηρη ουτε σκληρη.
Αλλα δεν θα δικαιολογησω την μητερα αυτη.Αν δεν ηξερε ας ρωταγε.Αν ειχε ψυχολογικα την πληρωσε το παιδι.Αν ο γιατρος εδωσε λαθος οδηγιες επρεπε να παρει δευτερη γνωμη τριτη και τεταρτη.
Αν δεν ηξερε ας μην εφερνε ενα παιδι στον κοσμο.
Λιγη αντικειμενικοτητα.Το μονο που πρεπει να λυπομαστε εδω ειναι το βρεφος.Αυτο δεν εφταιγε πουθενα.
Οι υπολοιποι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους
Ο τιτλος μανα δεν μας δινει το ακαταλογιστο

συμφωνω συμφωνω συμφωνω!

vicky81

vicky81
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τελικα γνωριζει καποια σιγουρα ποσα κιλα γεννηθηκε το μωρο η μητερα στο φορουμ ειπε 2900 κ ο ιατροδικαστης 3500 γιατι εχει μεγαλη διαφορα για βαρος νεογεννητου

????????

Επισκέπτης
Maria x. έγραψε:Αυτη την στιγμη πρέπει να παω να εξηγησω,σε ένα 8χρονο κοριτσάκι τη διαφορά προσωπικων και κτητικων αντωνυμιων...
Και ενα 3χρονο κοριτσάκι κοιμάται στα ποδια μου...
Ομολογουμενως πανέμορφα και τα δυο!
Σε αυτά εστειλες κατάρες!
Αρα καταλαβαινεις οτι εχω \ πολυ πιο σημαντικα πράγματα να ασχοληθω, απο το να ψάξω τους οχετους σου!!!
Καταρχάς δεν έστειλα κατάρες!!! Πολυ καλά ξέρεις πως το εννοούσα, αλλά εσύ το πείρες λανθασμένα. Τους λόγους τους εξήγησα πιο κάτω, και δεν θέλω να αναφερθώ ξανά σε αυτό.
ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! Και εσύ απο την μεριά σου δεν μου είπες λίγα. Μου έκανε εντύπωση όμως με πόσο πάθος καταδίκαζες την μάνα, χωρίς να βγει το πόρισμα ακόμα.
Εγώ απο την μεριά μου, δεν είχα δηλώσει τίποτα. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΛΑ.
Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου, πάντα με υγεία. Αυτό είναι ευχή!!!

astroneraidoula

astroneraidoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Διαβάζοντας τους τόνους ιντερνετικής μελάνης τόσες μέρες εδώ μέσα, θυμήθηκα ένα βιβλίο που είχα διαβάσει και ο πρωταγωνιστής κάποια στιγμή που όλοι του έλεγαν τι πρέπει να κάνει, τι είναι σωστό κ.λπ. ούρλιαξε και είπε: ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ!!!!!

Ε, αυτό! Γιατί, αυτό κάνουμε εδώ μέσα. Γίναμε όλοι ρήτορες και ρητορεύουμε, και λέμε ότι φταίει ο ένας, ο άλλος, το σύστημα, η μοίρα..... Και βριζόσαστε, και καταριόσαστε....... Και όλα αυτά στο όνομα της ανιδιοτελούς αγάπης προς το βρέφος.

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !

ria

ria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε κορίτσια πραγματικά δηλ τι καταλαβαίνεται που βρίζεστε μεταξύ σας.
όλες μάνες είμαστε όλες αγαπάμε τα παιδιά μας και γενικά τα παιδιά δηλ οποια βρίζει περισσότερο τα αγαπάει και περισσότερο?
τότε να αρχίσουμε όλες να βρίζουμε
και μηλάω αποκλειστικά για εκείνες που βρίζουν και όχι για τις κοπελες που έχουν μια άλλη αποψη απο το σύνολο.
η μητέρα του μωρού πιστεύω οτι ήδη βιώνει την μεγαλήτερη τιμωρία με το να την στείνουμε στον τόιχο τι θα αλλάξει?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
viki32 έγραψε:

Δεν ηξερε,ηταν νεα,δεν καταλαβε..αυτες οι δικαιολογιες δεν ειναι αποδεκτες οταν μιλαμε για τη ζωη ενος ανθρωπου!

Αλλα δεν θα δικαιολογησω την μητερα αυτη.Αν δεν ηξερε ας ρωταγε.Αν ειχε ψυχολογικα την πληρωσε το παιδι.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αλλα συμφωνω οσο δε παει σε αυτην την διατυπωση. δεν μπορω να καταλαβω τι δικαιολογια ειναι νεα μαμα= δεν ξερει.. τι θα πει δεν ξερει? με το που μαθαινουμε για εγκυμοσυνη τρεχουμε και ρωταμε οποιον βρουμε η παιρνουμε ενα βιβλιο. εγω εκανα το πρωτο μου παιδια στα 21 και τωρα ειμαι 29 και εχω ηδη 3ο παιδακι. ε λοιπον μια χαρα ηξερα. τα βασικα τουλαχιστον περι φροντιδας νεογεννητου. απο τον καιρο που επαιζα με τις κουκλες ηξερα να τις ταιζω να τις αλλαζω κοκ. ακουγα τους μεγαλους εβλεπα τα μωρακια. και ξαναλεω δεν μιλαω τωρα για το φλογον θεμα. γενικα. πλεον δεν εχω αποψη περιμενω τα νεα γιανα αυτο επειδη το διαβασα και το παρακολουθω απ την αρχη πραγματικα δεν ξερω τι στο καλο συνεβει.. γενικα μιλαω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Πεμ Ιαν 24, 2013 6:37 am, 1 φορά

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι εποικοδομητική, δημοκρατική κοινωνική συζήτηση, διαβάζοντας σας καταλαβαίνεις αναρωτιέται αν είναι αλήθεια όλο αυτό ή ένα όνειρο ;

tanti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="didymakia"]
viki32 έγραψε:Κριμα ειλικρινα πολυ κριμα..
Το παιδακι χαθηκε αδικα..

Πολλες πιστευετε οτι ειναι αδιανοητο μια μανα να αφησει ετσι το παιδι της.
Μεσα σε δυο μερες εχω διαβασει ομως 3 ειδησεις που αφορουν τετοια περιστατικα.Μια μανα παρατησε στην Κυπρο το παιδι της νεογεννητο κατω απο ενα δεντρο και αυτο πεθανε απο το κρυο και την ασιτια.Δευτερη μανα παρατησε διδυμα και τριτη περιπτωση ενος ζευγαριου,επειδη το παιδι τους εκλαιγε το χτυπησαν με σιδερο στο κεφαλι και πεθανε......

Πειτε μου πραγματικα σε τι κοσμο ζουμε?Ζουμε στον ιδιο?Μη μου πειτε οτι δεν εχετε ακουσει τετοιου ειδους περιστατικα.Γιατι λοιπον μιλατε με τοσο απολυτο τροπο?

Υπαρχουν ανθρωποι με διαφορα ψυχολογικα προβληματα.Οντως η κοπελα δεν ηθελε να πεθανει το μωρο της.Αυτο ομως για μενα δεν της δινει κανενα ελαφρυντικο.Δεν ηξερε,ηταν νεα,δεν καταλαβε..αυτες οι δικαιολογιες δεν ειναι αποδεκτες οταν μιλαμε για τη ζωη ενος ανθρωπου!
Αλλα δεν θα δικαιολογησω την μητερα αυτη.Αν δεν ηξερε ας ρωταγε.Αν ειχε ψυχολογικα την πληρωσε το παιδι.Αν ο γιατρος εδωσε λαθος οδηγιες επρεπε να παρει δευτερη γνωμη τριτη και τεταρτη.
Αν δεν ηξερε ας μην εφερνε ενα παιδι στον κοσμο.
Λιγη αντικειμενικοτητα.Το μονο που πρεπει να λυπομαστε εδω ειναι το βρεφος.Αυτο δεν εφταιγε πουθενα.
Οι υπολοιποι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους
Ο τιτλος μανα δεν μας δινει το ακαταλογιστο

συμφωνω,συμφωνω,συμφωνω!!!
συγνώμη κοπέλα μου αλλά η κοπέλα που άφησε το νεογέννητο κάτω απο το δέντρο και πέθανε απο το κρύο δεν ήταν Κύπρια. αλλά αλλοδαπή. απλα το διευκρινίζω.

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ναι αλλα Tanti αυτο δεν εχει σημασια

babybill2512

babybill2512
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
διαβασα διαβασα διαβασα....
δεν ξερω τι να πω....
δεν θελω να κατηγορησω...
αλλα πραγματικα εχει πολωλα σκοτεινα σημεια η ολη υποθεση και κανεις δεν ειδικος για να τα φερει στο φως περα απο τους αρμοδιους δικαστες ,εισαγγελεις ,γιατρους κλπ..
Εκεινοι που ψαχνουν θα βρουν!
Εκεινοι και θα κρινουν!ι
Μα ενα πραγμα με βαζει σε σκεψεις...
Σε υποσιτισμενες χωρες και οι γυναικες ανασταινουν οχι ενα αλλα δυο και τρια παιδια..μανες που γεννησαν σε εμπολεμες ζωνες ο και παλι αναθρεψαν παλικαρια!
Και τωρα στο 2013 με τοσα μεσα...να γινονται τετοια πραγματα??
Να σβηνουν ετσι απλα μωρακια αγγελουδια??
Ας ειναι γαληνιος ο υπνος σου μικρε μου!!!

annamicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
επειδη δεν μπορω να διαβασω τοσες πολλες σελιδες μπορει καΠΟΙΑ να μου πει τι εγινε? βγηκε το πορισμα? αν ναι απαντηστε μου σας παρακαλω,

????????

Επισκέπτης
[quote="ekv"]Για εγκληματική παραμέληση του βρέφους απο την Λέρο που εξέπνευσε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο ΠΑΓΝΗ, έκανε λόγο σήμερα ο ιατροδικαστής κ.Μιχαλοδημητράκης που διενέργησε νεκροψία-νεκροτομή στην σορό του.

Αφήνοντας υπόνοιες για «ανθρωποκτονία» , ο ιατροδικαστής τόνισε πως ο θάνατος του βρέφους των 35 ημερών επήλθε απο υποσιτισμό και συγκεκριμένα απο έλλειψη γάλακτος γεγονός που οδήγησε στην ολική ανατροπή του οργανισμού του βρέφους, το οποίο ξεψύχησε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Όπως είπε , δεν υπήρχαν σημάδια κακοποίησης, αλλά ήταν εμφανής η παραμέληση και εξωτερικά, απο την άποψη της υγιεινής, αφού έφερε συγκάμματα.

Μάλιστα διέψευσε τα όσα είχαν ειπωθεί τις προηγούμενες ημέρες περι «επταμηνίτικου» διευκρινίζοντας πως γεννήθηκε φυσιολογικά με βάρος 3.500 γραμμάρια.

Απο το μαιευτήριο εξήλθε με βάρος 3.470 γραμμάρια, ενώ όταν το Σάββατο διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ σε κωματώδη κατάσταση,με αεροδιακομιδή απο την Λέρο, το βάρος του ήταν μόλις 3.400 γραμμάρια, κάτι αδιανόητο για ένα βρέφος 35 ημερών.

Όπως είπε ο κ.Μιχαλοδημητράκης θα γίνουν και ιστολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το εαν είχε προσβληθεί απο κάποιο μικρόβιο, αλλά τόνισε πως ήταν απαράδεκτο το ότι η μητέρα του δεν ζήτησε άμεσα ιατρική συνδρομή βλέποντας τα προβλήματα του μωρού.

Πηγή: flashnews

δεν γνωριζω την πηγη αυτη, και η βιβιαν μας εχει πει οτι δεν εχει βγει επισημο πορισμα μεχρι στιγμης, αυτο εχουμε διαβασει ως τωρα ολοι
Vivian έγραψε:
Το αρθρο ειναι σημερινο αλλα ανακοινωση επισημη δεν εχει βγει.

Λέττα

Λέττα
είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος στο φόρουμ και έτυχε να είναι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή

θέλω να ευχηθώ καλό ταξίδι στο μικρό άγγελο που γρήγορα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων

δε ξέρω ποιος φταίει, δεν είμαι δικαστής ούτε γιατρός και δε μπορώ να έχω άποψη

καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε στα διάφορα φόρουμ γιατί εύκολα μπορούμε να επηρεάσουμε κάποιον άνθρωπο να πάρει λάθος αποφάσεις και κυρίως όταν οι αποφάσεις αυτές αφορούν θέματα υγείας

η κοπέλα ζήτησε τη βοήθεια μαμάδων από έναν ιστότοπο, σωστό-λάθος αυτό πίστευε εκείνη τη στιγμή και αυτό έκανε... οι "οδηγίες" όμως που πήρε από κάποιος (όχι από όλους) ήταν καθησυχαστικές και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά

πριν από αυτό πήρε οδηγία να δίνει και χαμομήλι στο λίγων ημερών βρέφος, σωστό-λάθος αυτό της είπαν αυτό έκανε

βγαίνει το πόρισμα και ΑΝ είναι αληθινό μιλάει για υποσιτισμό από αμέλεια, και λέω εγώ η χαζή που δε με κόβει και πολύ, της λένε δίνει και χαμομήλι στο παιδί εναλλάξ με το γάλα, αφενός το παιδάκι έκλαιγε όταν πεινούσε και αντί για γάλα έπινε χαμομήλι, σιγά-σιγά λοιπόν σταμάτησε να πεινάει, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δε πάει καλά και ζητάει βοήθεια έστω και από ένα φόρουμ και κάποιοι της έκαναν διάγνωση και τη καθησύχασαν ότι δεν είναι και σοβαρό

το παιδί κοιμόταν πολλές ώρες και όοοοταν ξυπνούσε απλά έτρωγε, άλλοτε πολύ και άλλοτε λιγότερο

και προσπαθώ να μπω στη θέση της κοπελας, που ξαφνικά το μωρό σταμάτησε να κλαίει και κοιμήθηκε, ποια μάνα από εμάς όταν κοιμήθηκε το μωρό μας περισσότερο από 3 ώρες ανησύχησε και δε χάρηκε? πιστεύω καμία, αν γυρίσετε πίσω το χρόνο και θυμηθείτε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι, όλες πανυγηρίσαμε όταν επιτέλουν κοιμήθηκε κάποιες ώρες το βλαστάρι μας... τη 2η μέρα ανησύχησε και η Μαρία, λέγοντάς την όμως δεν είναι κάτι σοβαρό με ιατρικά επιχειρήματα απλά επαναπάυτηκε και ίσως άφησε για την επόμενη ημέρα την επίσκεψη στο νοσοκομείο... δεν υποστηρίζω ότι έκανε το σωστό, προς Θεού, μεγάλο λάθος αν έγινε έτσι, δε βασίζεσαι στο κάθε τυχάρπαστο στο νετ για την υγεία του παιδιού σου, δυστυχώς όμως πολλές φορές επηρεάζεσαι και δε βλέπεις τη σοβαρότητα της κατάστασης

εκ των υστέρων όλοι έχουν άποψη, όλοι κρίνουν, το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο, μία ψυχή έφυγε και δυστυχώς δε μπορεί να γυρίσει πίσω

zeta86

zeta86
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΜΕ..ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ Κ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Η "ΘΕΙΑ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΕ" 'Η ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΦΕΙΛΕ Η ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ..ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ..ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ..ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΗ ΜΑΜΑ?ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ(ΘΗΛΑΖΩ)ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΕΤΡΩΓΕ ΓΤ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΗΚΕ ΛΕΠΤΟ Κ ΚΟΙΜΟΤΑΝ..Κ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ 300 gr..ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ..ΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ..Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ..ΑΝ ΔΛΔ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Η Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟ ΧΑΖΟΥΛΗΣ" Κ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ?Κ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΝΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΑΝΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ..Κ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΔΙΚΑ...

zeta86

zeta86
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Λέττα"]είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος στο φόρουμ και έτυχε να είναι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή

θέλω να ευχηθώ καλό ταξίδι στο μικρό άγγελο που γρήγορα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων

δε ξέρω ποιος φταίει, δεν είμαι δικαστής ούτε γιατρός και δε μπορώ να έχω άποψη

καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε στα διάφορα φόρουμ γιατί εύκολα μπορούμε να επηρεάσουμε κάποιον άνθρωπο να πάρει λάθος αποφάσεις και κυρίως όταν οι αποφάσεις αυτές αφορούν θέματα υγείας

η κοπέλα ζήτησε τη βοήθεια μαμάδων από έναν ιστότοπο, σωστό-λάθος αυτό πίστευε εκείνη τη στιγμή και αυτό έκανε... οι "οδηγίες" όμως που πήρε από κάποιος (όχι από όλους) ήταν καθησυχαστικές και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά

πριν από αυτό πήρε οδηγία να δίνει και χαμομήλι στο λίγων ημερών βρέφος, σωστό-λάθος αυτό της είπαν αυτό έκανε

βγαίνει το πόρισμα και ΑΝ είναι αληθινό μιλάει για υποσιτισμό από αμέλεια, και λέω εγώ η χαζή που δε με κόβει και πολύ, της λένε δίνει και χαμομήλι στο παιδί εναλλάξ με το γάλα, αφενός το παιδάκι έκλαιγε όταν πεινούσε και αντί για γάλα έπινε χαμομήλι, σιγά-σιγά λοιπόν σταμάτησε να πεινάει, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δε πάει καλά και ζητάει βοήθεια έστω και από ένα φόρουμ και κάποιοι της έκαναν διάγνωση και τη καθησύχασαν ότι δεν είναι και σοβαρό

το παιδί κοιμόταν πολλές ώρες και όοοοταν ξυπνούσε απλά έτρωγε, άλλοτε πολύ και άλλοτε λιγότερο

και προσπαθώ να μπω στη θέση της κοπελας, που ξαφνικά το μωρό σταμάτησε να κλαίει και κοιμήθηκε, ποια μάνα από εμάς όταν κοιμήθηκε το μωρό μας περισσότερο από 3 ώρες ανησύχησε και δε χάρηκε? πιστεύω καμία, αν γυρίσετε πίσω το χρόνο και θυμηθείτε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι, όλες πανυγηρίσαμε όταν επιτέλουν κοιμήθηκε κάποιες ώρες το βλαστάρι μας... τη 2η μέρα ανησύχησε και η Μαρία, λέγοντάς την όμως δεν είναι κάτι σοβαρό με ιατρικά επιχειρήματα απλά επαναπάυτηκε και ίσως άφησε για την επόμενη ημέρα την επίσκεψη στο νοσοκομείο... δεν υποστηρίζω ότι έκανε το σωστό, προς Θεού, μεγάλο λάθος αν έγινε έτσι, δε βασίζεσαι στο κάθε τυχάρπαστο στο νετ για την υγεία του παιδιού σου, δυστυχώς όμως πολλές φορές επηρεάζεσαι και δε βλέπεις τη σοβαρότητα της κατάστασης

εκ των υστέρων όλοι έχουν άποψη, όλοι κρίνουν, το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο, μία ψυχή έφυγε και δυστυχώς δε μπορεί να γυρίσει πίσω[ΣΥΜΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...]

panos32

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα σε ολες τις μανουλες εδω. οπως πολλοι ετσι και εγω μπηκα στο φορουμ για να δω τι ειχε γινει με τον μικρουλη.. δυστηχως δεν πηγανε καλα τα πραγματα.. οπως και να χει ομως θελω να συγχαρω ολες σας εδω μεσα γιατι ειδα πραγματικη βοηθεια και οχι απλα λογια. βοηθησατε την κοπελα οσο μπορουσατε. μπραβο σας! ασχετα αν φταιει η δεν φταει εσεις φερθηκατε σαν ανθρωποι και πραγματικα συγκινηθηκα γιατι στην ουσια δεν γνωριζεστε μεταξυ σας ολοι οσοι ειστε εδω ,παρολα αυτα ομως εσεις τρεξατε και κανατε το παν ωστε να βοηθησετε την κοπελα. μπραβο σας και παλι !

annamicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="arco iris"][quote="ekv"][i]Για εγκληματική παραμέληση του βρέφους απο την Λέρο που εξέπνευσε τ

ευχαριστω Στελλακι.

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ρε παιδια ενταξει διαβαζω και αδυνατω να πιστεψω οτι δεν μπορειτε να κρινεται με απλη λογικη αυτα που συμβαινουν!
Λαθη επιτρεπονται.Ομως Λαθος με λαθος εχει διαφορα!!
Ειναι δυνατον να λετε οτι 'μανα ειναι εκανε καποια λαθη οπως κανουμε ολοι μας'?.Δηλαδη τα δικα σας λαθη εστειλαν τα παιδακι σας στον αλλο κοσμο??
Η κολλητη μου εμεινε εγκυος 20 χρονων.Πηγε λοιπον και αγορασε οσα βιβλια πραγματικα κυκλοφορουσαν τοτε και αφορουσαν:εγκυμοσυνη-θηλασμο-μετα τη γεννηση-μεχρι και εξελικτικη ψυχολογια!!
Ηθελε να ειναι ενημερωμενη για τα παντα!
Ακομα και τωρα τη θαυμαζω γιατι σαν μαμα ειναι απολυτα ενημερωμενη.
Η Μαρια λοιπον δεν μπορουσε απλα να ενημερωθει για το ανα ποσες ωρες τρωει ενα παιδι και για τη σωστη διατροφη??
Ειναι δυνατον να θεωρειται οτι ολα τα λαθη ειναι δικαιολογημενα?Οποιο αποτελεσμα και να εχουν??
Οταν προκειται για τοσο σοβαρα ζητηματα καλο ειναι να σκεφτεστε με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ οχι το συναισθημα.

stratos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το πρωτο πραμα που ρωτησε η μανα του παιδιου ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ηταν ποτε θα ξανακανει σεξ και αν θα πονεσει!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ...Η ΦΟΝΙΣΑ!!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ !!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!
ΤΟ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
που αν ειχε μιλια τι θα ελεγε!!!!!
Μανα ειναι αυτη ? Η ξεμυαλισμενο ορνιο????? Το μωρο της πεθαινε και το μ... χτενιζοταν!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟ ΜΠΑΖΟ!!

Ασε που κατι μου λεει οτι το παιδακι αλλον ειχε πατερα και η στοργικη μανουλα το εκρυβε λεγοντας οτι ειναι 7 μηνιτικο πως θα το δικαιολογουσε αλλωστε στο μελλοντικο συζηγο ...δεν της εκατσε το σχεδιο οπως το υπολογισε!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την stratos στις Πεμ Ιαν 24, 2013 7:56 am, 1 φορά

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stratos έγραψε:Το πρωτο πραμα που ρωτησε η μανα του παιδιου ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ηταν ποτε θα ξανακανει σεξ και αν θα πονεσει!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ...Η ΦΟΝΙΣΑ!!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ !!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!
Μανα ειναι αυτη ? Η ξεμυαλισμενο ορνιο????? Το μωρο της πεθαινε και το μ... χτενιζοταν!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
Τι έγινε; Έκλεισαν τα σχόλια στα "δημοσιογραφικά" sites κι ήρθατε όλοι εδώ; Shocked
Στράτο παιδί μου, άμα σκέφτεσαι το αβοήθητο αγγελούδι, λυπήσου τότε και όλα τα αγέννητα που υπάρχουν τώρα στις κοιλίτσες των μαμάδων τους, που σε διαβάζουν και συγχίζονται, και ηρέμησε, ό,τι και να γράψεις, ό,τι και να πεις, δε βοηθάει πουθενά, άλλοι θα αναλάβουν τώρα, οκ;

xrisili

xrisili
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η γνώμη μου είναι η εξής.. πιά μάνα βλέπει το παιδί της να του συμβαίνει κάτι και δεν το πάει σε εναν παιδίατρο να δει τι έχει απο την πρώτη στιγμή.... η γενικά δεν το ψάχνει ώστε να βεβαιωθει το μωρό της ότι είναι κάλα? δεν θα το παίξω ξερόλα .όταν εγω δεν ξέρω κάτι το ψάχνω το ρωτάω ενδιαφέρομαι.. το αλλάζω το ντύνω σωστά η το ταίζω...νομίζω το πόρισμα είναι ξεκάθαρο και το βιντεο που είδα με την κουνιαδα της δεν με έπεισε...λυπάμαι πολύ αλλα ολα αυτα που εχω διαβάσει συν την τελικη σημερινη απόφαση του ιατροδικαστή με κάνουν να πιτσεύω ότι απο την πρωτη στιγμή το μωρό δεν είχε το απαραίτητο ενδιαφέρον απο την μητέρα του...

Η μητέρα φυσικά θα είναι απελπισμένη και τρομαγμένη γιατί δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα....κρίμα το παιδάκι...κρίμα στην ψυχούλα αυτη που δεν εφταιγε σε τίποτα...

όσες είναι μανούλες ξέρουν την προστασία που δίνουν στα μωρά τους και τι αγάπη και φροντίδα χρειάζονται ειδικά τις πρώτες μέρες...

αυτά!!! καλό ταξίδι αγγελάκι....

Λέττα

Λέττα
viki32 έγραψε:
Οταν προκειται για τοσο σοβαρα ζητηματα καλο ειναι να σκεφτεστε με βαση τη ΛΟΓΙΚΗ οχι το συναισθημα.

δε θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου, προσπάθησε όμως να θυμηθείς τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το βρέφος να κλαίει και επειδή δε μπορούσε να σου πει τι είχε δε μπορούσες και εσύ να καταλάβεις... εγώ προσωπικά προσπάθησα να ακολουθήσω κατά γράμα τις συμβουλές του παιδιάτρου μου μη τυχόν και βλάψω το παιδί, και ό,τι και αν είχα διαβάσει δε μπρούσα να θυμηθώ τίποτα από το πανικό, τη κούραση, το ξενύχτι και κυρίως το άγχος

δε δικαιολογώ τη Μαρία, σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου, άλλωστε δεν είμαι η αρμόδια να το κάνω, αλλά προσπαθώ να έρθω στη θέση της, να να δω όλα τα γεγονότα από τη δική της οπτική γωνία...

έκανε μεγάλο λάθος που άφησε το χρόνο να περάσει χωρίς να τον εκμεταλευτεί, αλλά πιστεύω προσωπικά ότι και το νοσοκομείο της Λέρου, ήταν δεν ήταν ο παιδίατρος παρόν, πρέπει να καθοδήγησε λάθος τη Μαρία, δεν είναι τυχαίο που "έκρυβαν" την εισαγωγή του βρέφους ούτε ότι άφησαν 8 ώρες να περάσουν μέχρι να μεταφερθεί στη Κρήτη, ούτε ότο προσπαθούν να ρίξουν όλη την ευθύνη στους γονείς και αναφέρομαι στον δήμαρχο χωρίς να συλληπηθούν τη ψυχούλα που έφυγε...

θεωρώ λοιπόν ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, κάτι όμως που δυστυχώς δε φέρνει το αγγελάκι πίσω

Elenimama

Elenimama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stratos έγραψε:Το πρωτο πραμα που ρωτησε η μανα του παιδιου ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ηταν ποτε θα ξανακανει σεξ και αν θα πονεσει!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ...Η ΦΟΝΙΣΑ!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!

Ασε που κατι μου λεει οτι το παιδακι αλλον ειχε πατερα και η στοργικη μανουλα το εκρυβε λεγοντας οτι ειναι 7 μηνιτικο πως θα το δικαιολογουσε αλλωστε στο μελλοντικο συζηγο ...δεν της εκατσε το σχεδιο οπως το υπολογισε!!!

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι και άλλο τόσο!
Είναι αδιανόητο που ακούς πράγματα του τύπου "το μωράκι πάει και δεν εχει σημασία ποιος φταίει γιατι αυτο δεν αλλάζει.." Τι λέτε;;;;; Αν ηταν έτσι ποτέ δεν θα έψαχναν το δολοφονο και αν τον έβρισκαν δεν θα τον τιμωρούσαν... Έλεος, τι μυαλα έχουν μερικοι/ες;;;;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elenimama στις Πεμ Ιαν 24, 2013 8:04 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
viki32 έγραψε:Ρε παιδια ενταξει διαβαζω και αδυνατω να πιστεψω οτι δεν μπορειτε να κρινεται με απλη λογικη αυτα που συμβαινουν!
Λαθη επιτρεπονται.Ομως Λαθος με λαθος εχει διαφορα!!
Ειναι δυνατον να λετε οτι 'μανα ειναι εκανε καποια λαθη οπως κανουμε ολοι μας'?.Δηλαδη τα δικα σας λαθη εστειλαν τα παιδακι σας στον αλλο κοσμο??
Η κολλητη μου εμεινε εγκυος 20 χρονων.Πηγε λοιπον και αγορασε οσα βιβλια πραγματικα κυκλοφορουσαν τοτε και αφορουσαν:εγκυμοσυνη-θηλασμο-μετα τη γεννηση-μεχρι και εξελικτικη ψυχολογια!!
Ηθελε να ειναι ενημερωμενη για τα παντα!
Ακομα και τωρα τη θαυμαζω γιατι σαν μαμα ειναι απολυτα ενημερωμενη.
Η Μαρια λοιπον δεν μπορουσε απλα να ενημερωθει για το ανα ποσες ωρες τρωει ενα παιδι και για τη σωστη διατροφη??
Ειναι δυνατον να θεωρειται οτι ολα τα λαθη ειναι δικαιολογημενα?Οποιο αποτελεσμα και να εχουν??
Ρε εσύ Βίκυ καλά τα λες, και έχεις δίκιο, αλλά όλες οι μάνες δεν είναι το ίδιο, κάποια θέλει να ενημερωθεί για να ξέρει στο μέλλον και άλλη απλά λειτουργεί με το μητρικό ένστικτο. Καμία δεν γεννιέται μάνα, όλες στην πορεία γινόμαστε.
Εγώ, όταν γεννήθηκε η μικρούλα μου, έβλεπα κάτι καινούργιο στην συμπεριφορά της, τσουπ στο ιντερνετ να δώ τι μπορεί να είναι, και μετά τηλ στο ιατρό. Με είχε αρρωστήσει αυτό το πράγμα, και εγώ για ενημέρωση δική μου έμπαινα στο νετ, αλλά αρρώστησα. Το παιδί μου πετάριζε τα χεράκια του απο την χαρά του, και εγώ αμέσως σκεφτόμουνα, αυτισμό. Το παράτησα, δεν ήθελα πλέον να μπαίνω σε ενημερωτικά σαίτ για παιδιά. Είναι άσχετο με την υπόθεση της Μαρίας, απλά απαντάω σε αυτό που έγραψες για την φίλη σου.

stratos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα ο γιος μου μια πρασινη τσιμπλα εβγαλε λιγο μετα που σαραντισε και ηρθαμε αθηνα το ιδιο βραδυ γιατι ηταν 15 αυγουστος και ο παιδιατρος στο χωριο της μανας μου ηταν σε αδεια και ηρθαμε αθηνα το ιδιο βραδυ απο τη καβαλα τι λεμε τωρα ????
Ποσο θα εκλαψε ποσο θα φωναξε εκεινο το μωρο???? Μονο ο Θεος το ακουγε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις