451 Απ: Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Πεμ Ιαν 24, 2013 6:27 am
didymakia
Σιωπηλή δύναμη
Το παιδακι χαθηκε αδικα..
Πολλες πιστευετε οτι ειναι αδιανοητο μια μανα να αφησει ετσι το παιδι της.
Μεσα σε δυο μερες εχω διαβασει ομως 3 ειδησεις που αφορουν τετοια περιστατικα.Μια μανα παρατησε στην Κυπρο το παιδι της νεογεννητο κατω απο ενα δεντρο και αυτο πεθανε απο το κρυο και την ασιτια.Δευτερη μανα παρατησε διδυμα και τριτη περιπτωση ενος ζευγαριου,επειδη το παιδι τους εκλαιγε το χτυπησαν με σιδερο στο κεφαλι και πεθανε......
Πειτε μου πραγματικα σε τι κοσμο ζουμε?Ζουμε στον ιδιο?Μη μου πειτε οτι δεν εχετε ακουσει τετοιου ειδους περιστατικα.Γιατι λοιπον μιλατε με τοσο απολυτο τροπο?
Υπαρχουν ανθρωποι με διαφορα ψυχολογικα προβληματα.Οντως η κοπελα δεν ηθελε να πεθανει το μωρο της.Αυτο ομως για μενα δεν της δινει κανενα ελαφρυντικο.Δεν ηξερε,ηταν νεα,δεν καταλαβε..αυτες οι δικαιολογιες δεν ειναι αποδεκτες οταν μιλαμε για τη ζωη ενος ανθρωπου!
Δεν ειμαι αυστηρη ουτε σκληρη.
Αλλα δεν θα δικαιολογησω την μητερα αυτη.Αν δεν ηξερε ας ρωταγε.Αν ειχε ψυχολογικα την πληρωσε το παιδι.Αν ο γιατρος εδωσε λαθος οδηγιες επρεπε να παρει δευτερη γνωμη τριτη και τεταρτη.
Αν δεν ηξερε ας μην εφερνε ενα παιδι στον κοσμο.
Λιγη αντικειμενικοτητα.Το μονο που πρεπει να λυπομαστε εδω ειναι το βρεφος.Αυτο δεν εφταιγε πουθενα.
Οι υπολοιποι πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους
Ο τιτλος μανα δεν μας δινει το ακαταλογιστο
συμφωνω συμφωνω συμφωνω!