Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 29]

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν ειμαι ακομα μητερα οποτε σιγουρα δεν μπορω να γνωριζω την κουραση και την προσπαθεια που καταβαλει μια γυναικα.Μπορω να φανταστω ποσο δυσκολο ειναι και πως μπορει να τα χασει καποιος και να θολωσει.
Η απειρια ειναι δικαιολογημενη αλλα η ελειψη ενημερωσης και η αδιαφορια στο να μαθεις για μενα δεν ειναι.
Η μητερα μου μεγαλωσε 3 παιδια.Οταν γεννηθηκε η τριτη μου αδερφη ημουν 10 χρονων.
Απο την πρωτη στιγμη που την ειδα,αν κ παιδακι,ενιωσα ενα απιστευτο δεσιμο.
Επειδη η μητερα μου δουλευε την κρατουσα εγω.
Απο 10 ετων ειχα μαθει να την αλλαζω να της βαζω τις κρεμουλες να μη συγκαει,να μετραω το γαλατακι της,να την ταιζω οταν πρεπει.
Δεν ειχα εγω την ευθυνη φυσικα και δεν ειναι το ιδιο
Απλα καθομαι και αναρωτιεμαι ποσο δυσκολο ειναι να μαθεις ποσο πρεπει να τρωει ενα μωρο?

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Elenimama έγραψε:
stratos έγραψε:Το πρωτο πραμα που ρωτησε η μανα του παιδιου ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ηταν ποτε θα ξανακανει σεξ και αν θα πονεσει!!!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΟ...Η ΦΟΝΙΣΑ!!
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ !!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΧΑΡΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!
ΤΟ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ
που αν ειχε μιλια τι θα ελεγε!!!!!
Μανα ειναι αυτη ? Η ξεμυαλισμενο ορνιο????? Το μωρο της πεθαινε και το μ... χτενιζοταν!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟ ΜΠΑΖΟ!!

Ασε που κατι μου λεει οτι το παιδακι αλλον ειχε πατερα και η στοργικη μανουλα το εκρυβε λεγοντας οτι ειναι 7 μηνιτικο πως θα το δικαιολογουσε αλλωστε στο μελλοντικο συζηγο ...δεν της εκατσε το σχεδιο οπως το υπολογισε!!!

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι και άλλο τόσο!
Είναι αδιανόητο που ακούς πράγματα του τύπου "το μωράκι πάει και δεν εχει σημασία ποιος φταίει γιατι αυτο δεν αλλάζει.." Τι λέτε;;;;; Αν ηταν έτσι ποτέ δεν θα έψαχναν το δολοφονο και αν τον έβρισκαν δεν θα τον τιμωρούσαν... Έλεος, τι μυαλα έχουν μερικοι/ες;;;;
Έλα μου ντε;;;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ...

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΙΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΖΩΩΔΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ", "ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ" Κ.Α ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ Η' ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ "ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΟΜΟΥ"!

stratos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και καλα αυτη ηταν ασχετη και αθωα λεμε τωρα το ιδιο ασχετος και εκτος πολιτισμου ηταν και ο μελον συζηγος ?
Και καλα οοοοολοι οι συγγενεις και φιλοι μα ολοι ηταν αδιαφοροι και εκτος πολιτισμου!!! ????
ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ???

ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΙΑ!!!
ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΚΟΠΕΛΙΑ!!!

πια μανα μωρε σκεφτεται ποτε θα ανοιξει και παλι τα ποδια???
Πριν καλα καλα σαραντισει????

ΟΛΟΙ Η ΕΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΞ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΙΧΕ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...αυτο και μονο τα λεει ολα!!!
Να χαισω τα ποσρισματα το να εισαι μανα σε παει απο μονο του δεν θες οδηγειες χρησης!

vicky81

vicky81
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια τωρα διαβασα τα μνμ της κοπελας στο φορουμ εγραψε οτι το μωρο ειναι αρρωστο 8.24pm παρασκευη που ειναι βραδυ και εφυγε για νοσοκομειο σαββατο 1.17am ξημερωματα δηλαδη.Γιατι καποιεσ γραψανε οτι το πηγε την αλλη μερα και κοιμηθηκε το κοριτσι το πηγε μετα απο 4-5 ωρες και εφυγε 6 το απογευμα το σαββατο με ελικοπτερο δηλαδη σχεδον ενα 24ωρο το ειχαν στην λερο.καθυστερησαν πολυ απ τη λερο....αν κανω λαθοσ διορθωστε με γιατι αυτα τα a.m kai p.m σας μπερδεψανε μαλλον.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stratos έγραψε:και καλα αυτη ηταν ασχετη και αθωα λεμε τωρα το ιδιο ασχετος και εκτος πολιτισμου ηταν και ο μελον συζηγος ?
Και καλα οοοοολοι οι συγγενεις και φιλοι μα ολοι ηταν αδιαφοροι και εκτος πολιτισμου!!! ????

ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΞ 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΙΧΕ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ...αυτο και μονο τα λεει ολα!!!
Να χαισω τα ποσρισματα το να εισαι μανα σε παει απο μονο του δεν θες οδηγειες χρησης!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ?

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vicky81 έγραψε:κοριτσια τωρα διαβασα τα μνμ της κοπελας στο φορουμ εγραψε οτι το μωρο ειναι αρρωστο 8.24pm παρασκευη που ειναι βραδυ και εφυγε για νοσοκομειο σαββατο 1.17am ξημερωματα δηλαδη.Γιατι καποιεσ γραψανε οτι το πηγε την αλλη μερα και κοιμηθηκε το κοριτσι το πηγε μετα απο 4-5 ωρες και εφυγε 6 το απογευμα το σαββατο με ελικοπτερο δηλαδη σχεδον ενα 24ωρο το ειχαν στην λερο.καθυστερησαν πολυ απ τη λερο....αν κανω λαθοσ διορθωστε με γιατι αυτα τα a.m kai p.m σας μπερδεψανε μαλλον.
Η εισαγωγη στο νοσοκομειο της Λερου εγινε 10.20 το πρωι του Σαββατου

stratos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:
stratos έγραψε:και καλα αυτη ηταν ασχετη και αθωα λεμε τωρα το ιδιο ασχετος και εκτος πολιτισμου ηταν και ο μελον συζηγος ?

ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ? ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!
Ενα search εκανα στα ποστ της κοπελιας δεν θελει και πανεπιστημιο για να το καταλαβεις............... Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... - Σελίδα 20 966307

????????

Επισκέπτης
το πρωτο μηνυμα της κοπελας ηταν αυτο:

"Κοριτσια βοηθεια!Ειμαι νεα μανουλα δεν ξερω πολλα απο μωρακια αλλα εδω κ 2 μερες νομιζω πως κατι δεν παει καλα.Ο μπεμπης μου που ειναι 1 μηνων κοιμαται συνεχεια ξυπναει μονο για να φαει καθε 7 ωρες κ πινει μονο 90ml επισης δεν ανοιγει τα ματια του κ ειναι κρυος,τον έντυσα πολυ καλα κ παλι ειναι κρυος.Μιλησα με τον μοναδικο παιδιατρο του νησιου κ μου ειπε πως αν δεν τον δει δνε μπορει να πει κατι.Το θεμα ειναι πως ειναι στην Κω τωρα κ εχει απαγορευτικό..γυριζει την τριτη αν το επιτρεψει ο καιρος.Δεν ξερω τι να σκεφτω κ τι να κανω"

το ειδε κανεις αραγε??? ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ να πεισει εμας τις αμμορφωτες, καημενουλες που προσπαθησαμε να τη βοηθησουμε και τολματε να μας βριζετε γι αυτο!
δεν εκρυψε δε οτι το παιδι της δεν τρωει αυτο ειπε ακριβως!!!!!!!!!
μονο για τη Λερο θελω να καταλαβω τοσες μερες και δε μπορω

αυτο που λεει η κοπελα πιο πανω!
απεκρυψαν το περιστατικο δυο φορες σε μενα την ιδια στο τηλεφωνο ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - γιατι??? μετα στη βετα ειπαν οτι ειναι εκει (μεσα σε ενα διωρακι) και με ενα σωρο κουτσομπολια....και τελικα αφου ηταν τοσο χαλια το παιδι τι περιμεναν μεχρι το βραδυ? αυτο δεν ειναι μεμπτο??? το οτι τελικα το παιδι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ????
και ο ουδεποποτας να μην εχει ενα συλληπητηρια να πει......κριμα ειναι και σε θεση αρχης.......κριμα!
δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον, διαβαζω και τρελλαινομαι αλλα οτι και να εκανε η μανα απο αμελεια, δεν ειναι η μοναδικη υπευθυνη για μενα......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Ιαν 24, 2013 8:33 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
viki32 έγραψε:[Η εισαγωγη στο νοσοκομειο της Λερου εγινε 10.20 το πρωι του Σαββατου

ΒΙΚΗ ΕΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ

Παρ Jan 18, 2013 8:38 pm

Maria_90
Εχει νοσοκομειο γιατρους δεν εχει!Πηγαμε στο νοσοκομειο κ πηραμε τηλ τον παιδιατρο να ερθει κ μας ειπε οτι αν δεν το δει δεν μπορει να πει κατι κ πως τωρα ειναι στην Κω δεν ξερω τι να κανω εχω αγχωθει

KAI EΠΙΣΗΣ

παρ Jan 18, 2013 8:44 pm
Maria_90
δυστυχως ο μονος παιδιατρος στο νησι ειναι αυτος!Εχει κ ιατρειο κοντα στο σπιτι του..μου ειπε οτι ενταξει για να μην ξυπναει παει να πει πως εχει αναγκη απο υπνο κ πως οσο πειναει τρωει.Αλλα αν δν το δω δεν μπορω να σου πω.Μου φανηκε βλακας.Δεν μπορει την μια μερα να ξυπναει καθε 4 ωρες να πινει 190ml κ την αλλη να πινει με το ζορι.Οχι δεν του εβαλα..θα του βαλω τωρα.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Παρ Jan 18, 2013 9:58 pm
Δεν το ειδε καποιος ακομα μας ειπαν να παμε αυριο το πρωι ξανα στο νοσοκομειο να το δει παθολογος.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Ιαν 24, 2013 8:43 am, 6 φορές συνολικά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stratos έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!!
Ενα search εκανα στα ποστ της κοπελιας δεν θελει και πανεπιστημιο για να το καταλαβεις............... Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... - Σελίδα 20 966307

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ! ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SEARCH ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΧΕ? ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΕΣ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΞΕΡΩ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ!

kx1984

kx1984
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
O γιατρός παιδιά πάντα εδώ ήταν... Επίσης υπάρχει και ιδιώτης παιδίατρος...

http://kxcutecreations.blogspot.gr/

vicky81

vicky81
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
viki32 έγραψε:
vicky81 έγραψε:κοριτσια τωρα διαβασα τα μνμ της κοπελας στο φορουμ εγραψε οτι το μωρο ειναι αρρωστο 8.24pm παρασκευη που ειναι βραδυ και εφυγε για νοσοκομειο σαββατο 1.17am ξημερωματα δηλαδη.Γιατι καποιεσ γραψανε οτι το πηγε την αλλη μερα και κοιμηθηκε το κοριτσι το πηγε μετα απο 4-5 ωρες και εφυγε 6 το απογευμα το σαββατο με ελικοπτερο δηλαδη σχεδον ενα 24ωρο το ειχαν στην λερο.καθυστερησαν πολυ απ τη λερο....αν κανω λαθοσ διορθωστε με γιατι αυτα τα a.m kai p.m σας μπερδεψανε μαλλον.
Η εισαγωγη στο νοσοκομειο της Λερου εγινε 10.20 το πρωι του Σαββατου

τι να πω....γιατι εγραψε στις1.07 τα ξημερωματα οτι φευγουνε και μετα εγραψε το πρωι οτι επεστρεψε για να παρει πραγματα του μωρου ειναι πολυ περιεργο να αργησε τοσο να το παει μηπωσ δινουν ψευδη στοιχεια απ το νοσοκομειο?γιατι αυτα με τις ωρες εισαγωγης εγω δεν τα εμπιστευομαι γιατι εχει γινει και σεμενα προσωπικα λαθος.

Λέττα

Λέττα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
stratos έγραψε:Να χαισω τα ποσρισματα το να εισαι μανα σε παει απο μονο του δεν θες οδηγειες χρησης!

Αντώνη ή Στράτο ή Ιωάννα ή δε ξέρω πώς αλλιώς σε λένε, κάποιες φορές ΕΓΩ χρειάστηκα και ακόμη χρειάζομαι οδηγίες χρήσης... δυστυχώς το δικό μου τουλάχιστον μωρό δε μιλάει και δε μπορεί να μου πει τι θέλει κάθε φορά που κλαίει, πλέον μετά από 5 1/2 μήνες καταλαβαίνω τι θέλει κάθε φορά ή τουλάχιστον νομίζω ότι καταλαβαίνω, αλλά στις αρχές ΕΓΩ τουλάχιστον δεν ήξερα που παν τα τέσσερα

κάθε φορά που έκλαιγε το τάιζα, αλλά αυτό δε πεινούσε πάντα και δεν έτρωγε, κάποιοι και εμένα μου είπανε για χαμομήλι, ευτυχώς όχι η παιδίατρος και έτσι δεν τους άκουσα και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έδωσα, και συγκεκριμένα μου λέγανε "έχει κολικούς για αυτό κλαίει, δώσε χαμομήλι να ηρεμίσει το παιδί"

κάποια στιγμή κοιμήθηκε 5 ώρες συνεχόμενα, ήταν 20-25 ημερών και πραγματικά δεν ανησύχησα, επειδή με είχε πάρει και εμένα ο ύπνος δε το κατάλαβα, και όταν το είπα στους οικίους μου, μου είπαν "αρχίζει να στρώνει ο ύπνος του" και ότι "καλό είναι που κοιμάται γιατί ο ύπνος θρέφει τα παιδιά"... και τέτοια παραδείγματα με λάθος συμβουλές έχω πολλές, τουλάχιστον από δική μου προσωπική εμπειρία

κάποιοι εδώ μέσα δώσανε ιατρικές συμβουλες, που ΑΝ τελικά καθυστέρησε η κοπέλα να πάει στο νοσοκομείο, θα πρέπει να αναλογιστούμε ποιοι τη καθησύχαζαν, αν και με τη παρατήρηση της vicky81 μπορεί να μην υπάρχει καν καθυστέρηση

όπως και να έχει, ΕΓΩ τουλάχιστον θεωρώ ότι πολλοί έχουν μερίδιο ευθύνης και ΟΧΙ μόνο η μαμά του βρέφους, όπως ήδη έχω αιτιολογήση σε προηγούμενο ποστ μου

stratos

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ακομα κι αν δεν ειναι η μονη υπευθυνη ειναι η πρωτη υπευθυνη στη λιστα με τους υπευθυνους...ακομα κι αν ειχε λαθος εντολες για το προγραμμα διατροφης το τοσο συγκαμα πως το δικαιολογητε εσεις που τοσο φιλεσπλαχνα την υποστηριζεται??
Το οτι περασαν τοσα 24ωρα μες την αμφιβολια??
Εσεις ποσα 24ωρα θα αντεχατε να ζειτε με αμφιβολιες και ερωτηματικα?
Η οργανικη ανεπαρκεια δεν ειναι κατι που γινεται σε ωρες αλλα σε μερες!
ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ!

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ..ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΙΤΕ..ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stratos έγραψε:Ακομα κι αν δεν ειναι η μονη υπευθυνη ειναι η πρωτη υπευθυνη στη λιστα με τους υπευθυνους...ακομα κι αν ειχε λαθος εντολες για το προγραμμα διατροφης το τοσο συγκαμα πως το δικαιολογητε εσεις που τοσο φιλεσπλαχνα την υποστηριζεται??
Respect Respect Respect

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:
viki32 έγραψε:[Η εισαγωγη στο νοσοκομειο της Λερου εγινε 10.20 το πρωι του Σαββατου

ΒΙΚΗ ΕΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ

Παρ Jan 18, 2013 8:38 pm

Maria_90
Εχει νοσοκομειο γιατρους δεν εχει!Πηγαμε στο νοσοκομειο κ πηραμε τηλ τον παιδιατρο να ερθει κ μας ειπε οτι αν δεν το δει δεν μπορει να πει κατι κ πως τωρα ειναι στην Κω δεν ξερω τι να κανω εχω αγχωθει

KAI EΠΙΣΗΣ

παρ Jan 18, 2013 8:44 pm
Maria_90
δυστυχως ο μονος παιδιατρος στο νησι ειναι αυτος!Εχει κ ιατρειο κοντα στο σπιτι του..μου ειπε οτι ενταξει για να μην ξυπναει παει να πει πως εχει αναγκη απο υπνο κ πως οσο πειναει τρωει.Αλλα αν δν το δω δεν μπορω να σου πω.Μου φανηκε βλακας.Δεν μπορει την μια μερα να ξυπναει καθε 4 ωρες να πινει 190ml κ την αλλη να πινει με το ζορι.Οχι δεν του εβαλα..θα του βαλω τωρα.

Tο ασχημο στην ολη υποθεση Στελλα μου ειναι οτι "εμας αλλιως μας τα ειπε". Δυστυχως (και ακομα προσπαθω να καταλαβω το γιατι) ειπε πολλα ψεματα. Μπορεις να εισαι σιγουρη οτι αυτα που υπογραμιζεις ειναι αληθινα?

mhtsaina

mhtsaina
stratos έγραψε:Ακομα κι αν δεν ειναι η μονη υπευθυνη ειναι η πρωτη υπευθυνη στη λιστα με τους υπευθυνους...ακομα κι αν ειχε λαθος εντολες για το προγραμμα διατροφης το τοσο συγκαμα πως το δικαιολογητε εσεις που τοσο φιλεσπλαχνα την υποστηριζεται??

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ..ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΙΤΕ..ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!
Μη φεύγεις! Μόλις που άρχισα να μαθαίνω ορθογραφία ...

????????

Επισκέπτης
kx1984 έγραψε:O γιατρός παιδιά πάντα εδώ ήταν... Επίσης υπάρχει και ιδιώτης παιδίατρος...

ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΛΔ?

methismeno_troufaki

stratos έγραψε:Να χαισω τα ποσρισματα το να εισαι μανα σε παει απο μονο του δεν θες οδηγειες χρησης!

Στράτο με συγχωρείς αλλά θεωρώ πως σε αυτό είσαι τελείως λάθος... Αν είναι έτσι η συμβολή των γιατρών στην αρχή δεν είναι απαραίτητη κι αφού είσαι πατέρας ξέρεις ότι στην αρχή κανένας δεν ξέρει πως θα πρέπει να κινηθεί... Εσάς όταν κάνατε το πρώτο σας παιδάκι στην αρχή δεν σας έδωσε κάποιες οδηγίες ο γιατρός? Με το ένστικτο της μητέρας πήγατε? Την πρώτη φορά που θήλασε, αν θήλασε η γυναίκα σου, δεν της είπε η μαία ή ο γιατρός κάποια πράγματα? Δεν σας είπε ο γιατρός πότε θα αλλάξετε από το γάλα σε στερεές τροφές? Από μόνοι σας το αποφασίσατε? confused

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΝΑΙ ΜΠΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΩΡΑ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

vicky81

vicky81
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
δηλαδη δεν το πηγε στο νοσοκομειο στις 1.17a,m που εγραψε οτι φευγουνε?δηλαδη ξημερωματα σαββατου?δεν το πιστευω οτι το πηγε την αλλη μερα...δεν κολλαει..

????????

Επισκέπτης
[quote="markella_p

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ......

ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

teok28

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με οσα διαβαζω απορω πως οι μαναδες μεγαλωσαν παιδια ανα τους αιωνες χωρις οδηγιες χρησεως...2013 and counting

????????

Επισκέπτης
vicky81 έγραψε:δηλαδη δεν το πηγε στο νοσοκομειο στις 1.17a,m που εγραψε οτι φευγουνε?δηλαδη ξημερωματα σαββατου?δεν το πιστευω οτι το πηγε την αλλη μερα...δεν κολλαει..

πηγε και μαλιστα ηταν δευτερη φορα που ειπε οτι πηγε την παρασκευη
Σαβ Jan 19, 2013 12:54 am
Maria_90Περιμενω αμαξι να ερθει να παμε ξανα στο νοσοκομειο!Δεν εχω αυτοκινητο το εχει ο αντρας μου ειναι στην υπηρεσια αυτην την στιγμη.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Ιαν 24, 2013 8:56 am, 3 φορές συνολικά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις