501 Απ: Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Πεμ Ιαν 24, 2013 8:52 am
μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Λέττα έγραψε:είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος στο φόρουμ και έτυχε να είναι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή
θέλω να ευχηθώ καλό ταξίδι στο μικρό άγγελο που γρήγορα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων
δε ξέρω ποιος φταίει, δεν είμαι δικαστής ούτε γιατρός και δε μπορώ να έχω άποψη
καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε στα διάφορα φόρουμ γιατί εύκολα μπορούμε να επηρεάσουμε κάποιον άνθρωπο να πάρει λάθος αποφάσεις και κυρίως όταν οι αποφάσεις αυτές αφορούν θέματα υγείας
η κοπέλα ζήτησε τη βοήθεια μαμάδων από έναν ιστότοπο, σωστό-λάθος αυτό πίστευε εκείνη τη στιγμή και αυτό έκανε... οι "οδηγίες" όμως που πήρε από κάποιος (όχι από όλους) ήταν καθησυχαστικές και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά
πριν από αυτό πήρε οδηγία να δίνει και χαμομήλι στο λίγων ημερών βρέφος, σωστό-λάθος αυτό της είπαν αυτό έκανε
βγαίνει το πόρισμα και ΑΝ είναι αληθινό μιλάει για υποσιτισμό από αμέλεια, και λέω εγώ η χαζή που δε με κόβει και πολύ, της λένε δίνει και χαμομήλι στο παιδί εναλλάξ με το γάλα, αφενός το παιδάκι έκλαιγε όταν πεινούσε και αντί για γάλα έπινε χαμομήλι, σιγά-σιγά λοιπόν σταμάτησε να πεινάει, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δε πάει καλά και ζητάει βοήθεια έστω και από ένα φόρουμ και κάποιοι της έκαναν διάγνωση και τη καθησύχασαν ότι δεν είναι και σοβαρό
το παιδί κοιμόταν πολλές ώρες και όοοοταν ξυπνούσε απλά έτρωγε, άλλοτε πολύ και άλλοτε λιγότερο
και προσπαθώ να μπω στη θέση της κοπελας, που ξαφνικά το μωρό σταμάτησε να κλαίει και κοιμήθηκε, ποια μάνα από εμάς όταν κοιμήθηκε το μωρό μας περισσότερο από 3 ώρες ανησύχησε και δε χάρηκε? πιστεύω καμία, αν γυρίσετε πίσω το χρόνο και θυμηθείτε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι, όλες πανυγηρίσαμε όταν επιτέλουν κοιμήθηκε κάποιες ώρες το βλαστάρι μας... τη 2η μέρα ανησύχησε και η Μαρία, λέγοντάς την όμως δεν είναι κάτι σοβαρό με ιατρικά επιχειρήματα απλά επαναπάυτηκε και ίσως άφησε για την επόμενη ημέρα την επίσκεψη στο νοσοκομείο... δεν υποστηρίζω ότι έκανε το σωστό, προς Θεού, μεγάλο λάθος αν έγινε έτσι, δε βασίζεσαι στο κάθε τυχάρπαστο στο νετ για την υγεία του παιδιού σου, δυστυχώς όμως πολλές φορές επηρεάζεσαι και δε βλέπεις τη σοβαρότητα της κατάστασης
εκ των υστέρων όλοι έχουν άποψη, όλοι κρίνουν, το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο, μία ψυχή έφυγε και δυστυχώς δε μπορεί να γυρίσει πίσω
ειμαι η πρωτη απο τις ποοοοοοολλες μητερες που δεν αφηνουν κατα την διαρκεια της ημερας να κοιμαται ενα μωρο παραπανω απο 4 ωρες. πεφτει το σαχαρο στο αιμα τους και εχουμε πολλες πιθανοτητες να πεσει σε ληθαργο-κωμα το μωρο. ε μην μου πειτε τωρα οτι μονο οι παιδιατροι που εχω επισκεφτει εγω τα λενε αυτα....
ολα αυτα ισχυουν για νεογνα-μωρα μεχρι να μπουνε στον 3μηνα.
35 ημερων βρεφος λογικα επρεπε νατο εχει δει παιδιατρος τουλαχιστον 2 φορες-μετα την εξοδο απο το νοσοκομειο-. φταιει ο γοατρος που το ειδε και δεν διεγνωσε κατι η η μαρια που δεν το πηγε?????
ας περιμενουμε λιγο ακομα. ολες οι αποριες μας θα λυθουν