Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 29]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λέττα έγραψε:είναι η πρώτη φορά που παίρνω μέρος στο φόρουμ και έτυχε να είναι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή

θέλω να ευχηθώ καλό ταξίδι στο μικρό άγγελο που γρήγορα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων

δε ξέρω ποιος φταίει, δεν είμαι δικαστής ούτε γιατρός και δε μπορώ να έχω άποψη

καλό είναι να προσέχουμε τι γράφουμε στα διάφορα φόρουμ γιατί εύκολα μπορούμε να επηρεάσουμε κάποιον άνθρωπο να πάρει λάθος αποφάσεις και κυρίως όταν οι αποφάσεις αυτές αφορούν θέματα υγείας

η κοπέλα ζήτησε τη βοήθεια μαμάδων από έναν ιστότοπο, σωστό-λάθος αυτό πίστευε εκείνη τη στιγμή και αυτό έκανε... οι "οδηγίες" όμως που πήρε από κάποιος (όχι από όλους) ήταν καθησυχαστικές και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά

πριν από αυτό πήρε οδηγία να δίνει και χαμομήλι στο λίγων ημερών βρέφος, σωστό-λάθος αυτό της είπαν αυτό έκανε

βγαίνει το πόρισμα και ΑΝ είναι αληθινό μιλάει για υποσιτισμό από αμέλεια, και λέω εγώ η χαζή που δε με κόβει και πολύ, της λένε δίνει και χαμομήλι στο παιδί εναλλάξ με το γάλα, αφενός το παιδάκι έκλαιγε όταν πεινούσε και αντί για γάλα έπινε χαμομήλι, σιγά-σιγά λοιπόν σταμάτησε να πεινάει, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δε πάει καλά και ζητάει βοήθεια έστω και από ένα φόρουμ και κάποιοι της έκαναν διάγνωση και τη καθησύχασαν ότι δεν είναι και σοβαρό

το παιδί κοιμόταν πολλές ώρες και όοοοταν ξυπνούσε απλά έτρωγε, άλλοτε πολύ και άλλοτε λιγότερο

και προσπαθώ να μπω στη θέση της κοπελας, που ξαφνικά το μωρό σταμάτησε να κλαίει και κοιμήθηκε, ποια μάνα από εμάς όταν κοιμήθηκε το μωρό μας περισσότερο από 3 ώρες ανησύχησε και δε χάρηκε? πιστεύω καμία, αν γυρίσετε πίσω το χρόνο και θυμηθείτε τις πρώτες ημέρες στο σπίτι, όλες πανυγηρίσαμε όταν επιτέλουν κοιμήθηκε κάποιες ώρες το βλαστάρι μας... τη 2η μέρα ανησύχησε και η Μαρία, λέγοντάς την όμως δεν είναι κάτι σοβαρό με ιατρικά επιχειρήματα απλά επαναπάυτηκε και ίσως άφησε για την επόμενη ημέρα την επίσκεψη στο νοσοκομείο... δεν υποστηρίζω ότι έκανε το σωστό, προς Θεού, μεγάλο λάθος αν έγινε έτσι, δε βασίζεσαι στο κάθε τυχάρπαστο στο νετ για την υγεία του παιδιού σου, δυστυχώς όμως πολλές φορές επηρεάζεσαι και δε βλέπεις τη σοβαρότητα της κατάστασης

εκ των υστέρων όλοι έχουν άποψη, όλοι κρίνουν, το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο, μία ψυχή έφυγε και δυστυχώς δε μπορεί να γυρίσει πίσω

ειμαι η πρωτη απο τις ποοοοοοολλες μητερες που δεν αφηνουν κατα την διαρκεια της ημερας να κοιμαται ενα μωρο παραπανω απο 4 ωρες. πεφτει το σαχαρο στο αιμα τους και εχουμε πολλες πιθανοτητες να πεσει σε ληθαργο-κωμα το μωρο. ε μην μου πειτε τωρα οτι μονο οι παιδιατροι που εχω επισκεφτει εγω τα λενε αυτα....
ολα αυτα ισχυουν για νεογνα-μωρα μεχρι να μπουνε στον 3μηνα.
35 ημερων βρεφος λογικα επρεπε νατο εχει δει παιδιατρος τουλαχιστον 2 φορες-μετα την εξοδο απο το νοσοκομειο-. φταιει ο γοατρος που το ειδε και δεν διεγνωσε κατι η η μαρια που δεν το πηγε?????
ας περιμενουμε λιγο ακομα. ολες οι αποριες μας θα λυθουν

kx1984

kx1984
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ναι, ο παιδίατρος ήταν εδώ

http://kxcutecreations.blogspot.gr/

Λέττα

Λέττα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
stratos έγραψε:το τοσο συγκαμα πως το δικαιολογητε εσεις που τοσο φιλεσπλαχνα την υποστηριζεται??

συγνώμη, αλλά τα δικά σου παιδιά δεν έχουν συγκαεί ποτέ? πιστεύω ότι δεν υπάρχει παιδάκι που δεν έχει συγκαεί από απλή κοκκινίλα μέχρι πληγές

stratos έγραψε:Το οτι περασαν τοσα 24ωρα μες την αμφιβολια??
Εσεις ποσα 24ωρα θα αντεχατε να ζειτε με αμφιβολιες και ερωτηματικα?

πόσα 24ωρα νομίζεις πέρασαν, ώρες ΝΑΙ πέρασαν πολλές, αλλά αν ισχύει αυτά που έγραψε στο 2ο 24ωρο κινητοποιήθηκε

stratos έγραψε:ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ!

μεγάλη κουβέντα αυτή που πιστεύω ότι δεν πρέπει να τη λέμε για κανέναν γονιό στο κόσμο

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:[quote="markella_p

ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΜΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ......

ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Στελακι, αυτους του χαρακτηρισμους πραγματικα τους αγνοω, απο οπου και αν προερχονται και οπου και αν πηγαινουν, κανε και συ το ιδιο. Αυτος ο τροπος γραφης, ομιλιας δεν με αφορα.
Λυπαμαι πολυ αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτιδηποτε απο τη μερια της. Με τοσα πολλα ψεματα και αντιφασεις δεν υπαρχει καμμια αξιοπιστια. Και ειναι πραγματικα λυπηρο αυτο..

markelast

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το πόρισμα του ιατροδικαστή το ακούσατε στο βίντεο του cretalive?Τι να πω!ΝΤΡΟΠΗ!

????????

Επισκέπτης
kx1984 έγραψε:Ναι, ο παιδίατρος ήταν εδώ

τι να πω ρε παιδια μενω αφωνη!

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα τι ανθρωποι ειστε?Δε σεβεστε τον πονο της ατυχης αυτης μητερας?δεν ειναι δικαστηριο εδω μεσα κ δε μ αρεσει να σας βλεπω να τσακωνεστε σαν τα κοκορια για ενα θεμα που δε σας αφορα(ας κρινει η δικαιοσυνη τον ενοχο)κ παραλληλα δεν εχετε πληρη εικονα τις καταστασης.Διαβασα παρα πολυ σκληρες απαντησεις κ ιδιατερα απο τον στρατο!Τα παιδια ναι σαφως κ δε γεννιουνται με οδηγιες χρησης κ για αυτο υπαρχουν οι γιατροι.Καποιες μητερες δε θεωρουν απαραιτητο να αγορασουν βιβλια σχετικα με την φροντιδα κ την εξελιξη του μωρου και καλα κανουν.Ουτε η μανα μου ουτε η γιαγια μου ειχε βιβλια κ μια χαρα μεγαλωσαμε.Εαν καποιες χρειαζονται βιβλια παλι καλως.Αυτο το κρινει η καθε μητερα.Τελος,δε μπορω να καταλαβω γτ την κατακρινετε τοσο κυριε στρατο οσον αφορα το γεγονος οτι ρωτουσε ποτε μπορει ν αξαναρχισει τις επαφες.Το να εχει κ παλι επαφες την εκανε αυτοματως κακη κ αδιαφορη μανα?

vicky81

vicky81
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ετσι λοιπον να ξεκαθαρισει λιγο αυτο γιατι καποιοι λενε οτι κοιμηθηκε και τετοια παντως αν πηγαινε στο ιπποκρατειο ας πουμε μπορει να ηταν αλλιως τα πραγματα....μπορει και οταν πηγε να μην ηταν κανεις και τωρα δεν ξερουν τι να πουν για να τα καλυψουν...αλλαζουν τις ωρες εισαγωγης τα κιλα του μωρου ποσες εβδομαδες ηταν η εγκυμοσυνη της δεν ηξεραν τι τους γινετα μου φαινεται...μας εχουν καταμπερδεψει φαντασου την καυμενη την μανουλα τι της λεγαν...

Λέττα

Λέττα
μαμακα μου έγραψε:ειμαι η πρωτη απο τις ποοοοοοολλες μητερες που δεν αφηνουν κατα την διαρκεια της ημερας να κοιμαται ενα μωρο παραπανω απο 4 ωρες. πεφτει το σαχαρο στο αιμα τους και εχουμε πολλες πιθανοτητες να πεσει σε ληθαργο-κωμα το μωρο. ε μην μου πειτε τωρα οτι μονο οι παιδιατροι που εχω επισκεφτει εγω τα λενε αυτα....
ολα αυτα ισχυουν για νεογνα-μωρα μεχρι να μπουνε στον 3μηνα.
35 ημερων βρεφος λογικα επρεπε νατο εχει δει παιδιατρος τουλαχιστον 2 φορες-μετα την εξοδο απο το νοσοκομειο-. φταιει ο γοατρος που το ειδε και δεν διεγνωσε κατι η η μαρια που δεν το πηγε?????
ας περιμενουμε λιγο ακομα. ολες οι αποριες μας θα λυθουν

εμένα η δικιά μου μου είπε ότι την ημέρα ξυπνάμε ανά 3ωρο και το βράδυ ποτέ, μόνο αν ξυπνήσει το παιδί από μόνο του, κυρίως γιατί είχαμε ανακτήσει το βάρος γέννησης + 100γρ... για ζάχαρο και τέτοια δε μου είπε ποτέ τίποτε αλλά ούτε και στο μαιευτήριο

????????

Επισκέπτης
mhtsaina έγραψε:
stratos έγραψε:Ακομα κι αν δεν ειναι η μονη υπευθυνη ειναι η πρωτη υπευθυνη στη λιστα με τους υπευθυνους...ακομα κι αν ειχε λαθος εντολες για το προγραμμα διατροφης το τοσο συγκαμα πως το δικαιολογητε εσεις που τοσο φιλεσπλαχνα την υποστηριζεται??
Το οτι περασαν τοσα 24ωρα μες την αμφιβολια??
Εσεις ποσα 24ωρα θα αντεχατε να ζειτε με αμφιβολιες και ερωτηματικα?
Η οργανικη ανεπαρκεια δεν ειναι κατι που γινεται σε ωρες αλλα σε μερες!
ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ!

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ..ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΙΤΕ..ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Μη φεύγεις! Μόλις που άρχισα να μαθαίνω ορθογραφία ...

Κ εγω ρε γαμωτο αυτο σκεφτηκα....

????????

Επισκέπτης
[quote="μαμακα μου"]

και μενα κοπελα μου, που ειμαι πολυ "ψειρα" και αλλαξα 3 παιδιατρους σε μια βδομαδα στο πρωτο μου παιδι ολοι μου ειπαν ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ και δεν τα ξυπνουσα... τρεις γνωμες πηρα, οχι μια.......

δεν μπορει να μην το βλεπετε οτι στη Λερο κατι παιχτηκε....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Ιαν 24, 2013 9:08 am, 1 φορά

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toxotina έγραψε:μα τι ανθρωποι ειστε?Δε σεβεστε τον πονο της ατυχης αυτης μητερας?δεν ειναι δικαστηριο εδω μεσα κ δε μ αρεσει να σας βλεπω να τσακωνεστε σαν τα κοκορια για ενα θεμα που δε σας αφορα(ας κρινει η δικαιοσυνη τον ενοχο)κ παραλληλα δεν εχετε πληρη εικονα τις καταστασης.Διαβασα παρα πολυ σκληρες απαντησεις κ ιδιατερα απο τον στρατο!Τα παιδια ναι σαφως κ δε γεννιουνται με οδηγιες χρησης κ για αυτο υπαρχουν οι γιατροι.Καποιες μητερες δε θεωρουν απαραιτητο να αγορασουν βιβλια σχετικα με την φροντιδα κ την εξελιξη του μωρου και καλα κανουν.Ουτε η μανα μου ουτε η γιαγια μου ειχε βιβλια κ μια χαρα μεγαλωσαμε.Εαν καποιες χρειαζονται βιβλια παλι καλως.Αυτο το κρινει η καθε μητερα.Τελος,δε μπορω να καταλαβω γτ την κατακρινετε τοσο κυριε στρατο οσον αφορα το γεγονος οτι ρωτουσε ποτε μπορει ν αξαναρχισει τις επαφες.Το να εχει κ παλι επαφες την εκανε αυτοματως κακη κ αδιαφορη μανα?

Το συγκεκριμενο ατυχο μωρακι(γιατι εγω εκεινο θεωρω ατυχο, κανεναν αλλον) ομως δεν θα μεγαλωσει....

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τωρα μενετε αφωνες...Κουτοχορτο σας ταιζε η καλη μανουλα Μαρια και εσεις τα πιστευατε...Ευγε Σας!!!!Φερτε πισω τον Αντωνη.Οσο σκληρα και ωμα και να τα ελεγε ενα ψεγμα αληθειας υπηρχε στα λεγομενα του.

markelast

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
markelast έγραψε:Το πόρισμα του ιατροδικαστή το ακούσατε στο βίντεο του cretalive?Τι να πω!ΝΤΡΟΠΗ!

Και πόσο πραγματικά δίκιο έχει αυτός ο άνθρωπος!!Και η κάθε άσχετη μάνα, ότι ηλικίας κι αν είναι, ότι "οδηγίες" μπορεί να της έχουν δώσει, όταν βλέπει ότι το παιδί της υποφέρει, δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια!

Εδώ βλέπεις ένα γατάκι σκελετωμένο, και το λυπάσαι, όχι το ίδιο σου το σπλάχνο?Αλλά γι αυτήν τη μάνα μάλλον ευλογία ήταν να κοιμάται τόσες ώρες, δε θα την ενοχλούσε κιόλας!

Απαραδεκτη!Δεν ξέρω τί άλλο να πω!Κρίμα που υπάρχουν πραγματικά "μάνες" κ ο θεός δεν τους ευλογεί με ένα μωρό!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="arco iris"]
μαμακα μου έγραψε:

και μενα κοπελα μου, που ειμαι πολυ ψειρα και αλλαξα 3 παιδιατρους σε μια βδομαδα στο πρωτο μου παιδι ολοι μου ειπαν ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ και δεν τα ξυπνουσα... τρεις γνωμες πηρα, οχι μια.......

δεν μπορει να μην το βλεπετε οτι στη Λερο κατι παιχτηκε....

Στελλα μου, παλι σε σενα επεσε ο κληρος να απαντησω....
Ρωτησες μηπως "οκ, δεν το ξυπναμε... ποσες ωρες? ως ποτε?" Η Μαρια ειπε οτι μεχρι πριν δυο μερες επινε 190μλ/4ωρες(απιστευτο?). Οι 7 ωρες δεν ηταν πααααρα πολλες?

teok28

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
markelast έγραψε:Το πόρισμα του ιατροδικαστή το ακούσατε στο βίντεο του cretalive?Τι να πω!ΝΤΡΟΠΗ!

Εχω φρικαρει με οτι λεει...παναγια μου..

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
teok28 έγραψε:

Μπορει καποια σας να το linkarei να το δουμε και εμεις?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stratos έγραψε:

πια μανα μωρε σκεφτεται ποτε θα ανοιξει και παλι τα ποδια???
Πριν καλα καλα σαραντισει????

εγω το σκεφτηκα και το εκανα κιολας μετα και απο τις 3 γεννες μου υπαρχει προβλημα?????ή μηπως δεν επρεπε να το πω γιατι θα φανω κακη μανα???

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
melina3 έγραψε:Τωρα μενετε αφωνες...Κουτοχορτο σας ταιζε η καλη μανουλα Μαρια και εσεις τα πιστευατε...Ευγε Σας!!!!Φερτε πισω τον Αντωνη.Οσο σκληρα και ωμα και να τα ελεγε ενα ψεγμα αληθειας υπηρχε στα λεγομενα του.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ?

teok28

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
melina3 έγραψε:
teok28 έγραψε:

Καποιο παλιο μελος ισως εγω δεν μπορω αν δεν περασουν 7 μερες απο την εγγραφη μου, φρικη σου λεω αστα..

????????

Επισκέπτης
melina3 έγραψε:Τωρα μενετε αφωνες...Κουτοχορτο σας ταιζε η καλη μανουλα Μαρια και εσεις τα πιστευατε...Ευγε Σας!!!!Φερτε πισω τον Αντωνη.Οσο σκληρα και ωμα και να τα ελεγε ενα ψεγμα αληθειας υπηρχε στα λεγομενα του.

η ειρωνεια μπορει να λειπει μελινα3........και το οτι λεει καποιος "ο γιατρος ηταν εδω" λες και ηταν μαζι του στο νοσοκομειο εμενα δε με πειθει επισης οτι ηταν εκει

τους πηρε η νυχτα να στειλουν το παιδι στην κρητη

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Πεμ Ιαν 24, 2013 9:13 am, 1 φορά

markelast

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
melina3 έγραψε:
teok28 έγραψε:

Δυστυχώς είμαι νέο μέλος και δε με αφήνει να βάλω το λινκ .
Είναι στο cretalive.gr στην πρώτη σελίδα "καταπελτης ο ιατροδικαστής για το θάνατο του βρέφους"!!!!

mariolita

mariolita
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="arco iris"][quote="μαμακα μου"]

και μενα κοπελα μου, που ειμαι πολυ ψειρα και αλλαξα 3 παιδιατρους σε μια βδομαδα στο πρωτο μου παιδι ολοι μου ειπαν ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΥΠΝΑΣ και δεν τα ξυπνουσα... τρεις γνωμες πηρα, οχι μια.......

δεν μπορει να μην το βλεπετε οτι στη Λερο κατι παιχτηκε....[/qu

τι ενωεις πως κατι παιχτικε στην λερο?

????????

Επισκέπτης
[quote="markella_p"][Στελλα μου, παλι σε σενα επεσε ο κληρος να απαντησω....
Ρωτησες μηπως "οκ, δεν το ξυπναμε... ποσες ωρες? ως ποτε?"

κοπελα μου δε ρωτησα, τρεις γνωμες πηρα, ειχα και τις γιαγιαδες ο υπνος θρεφει τα μωρα, φυσικα τοσο αρχη εγω ακομα θηλαζα αποκλειστικα.........αλλα παντως δε μου ειπε κανεις ποτε τιποτα για ξυπνημα

vicky81

vicky81
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="mariolita"][quote="arco iris"]
μαμακα μου έγραψε:

δεν μπορει να μην το βλεπετε οτι στη Λερο κατι παιχτηκε....[/qu

τι ενωεις πως κατι παιχτικε στην λερο?
και εγω αυτο πιστευω πως στη λερο αργησαν πολυ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις