Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 29]

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mercury44 έγραψε:εγώ πάντως το πόρισμα μου το έβγαλα.. ότι η κοπέλα απλά ήταν κοιμισμένη , σβηστή , πως το λένε , κι εγώ στα 22 γέννησα..

Μπραβο σου..αν και γεννησες στα 22 σου ησουν ετοιμη ΜΑΝΑ..εσυ λοιπον που εισαι τοσο ξυπνια και δεν εισαι σβηστη οπως η Μαρια,και εβγαλες το πορισμα σου πρινακομη αποιατροδικαστες και εισαγγελια,μην ξεχασεις οταν τελειωσουν ολα να περασεις να σου δωσουμε παρασημο...

και πριν κλάψει το αγοράκι μου το πήγαινα στον παιδίατρο , είμαι από αυτές τις υπερβολικές , από αυτές που πάνε για καφέ και βλέπουν ξένο παιδί να σκύβει σε κάγκελα πχ και πάνε και το μαζεύουν και μαλώνουν τη μάνα (αληθινή περίπτωση) ,η οποία μάνα μου μίλησε και προσβλητικά μάλιστα πως "χώθηκα" , είμαι από αυτές που βλέπουν παιδάκια στην παιδική χαρά να τα κοιτάει ξένος από μακριά και πάνε και τα παίρνουν από το χέρι και τα πάνε στη μάνα τους , έτσι χωρίς λόγο , είμαι από αυτές που με κοροιδεύουνε φίλοι και συγγενείς και γελάνε μαζί μου για το πόσο υπερβολική είμαι , καλύτερα λοιπόν να είμαι έτσι και να με κροιδεύουνε παρά να γίνει το κακό και να ψάχνω μετά θεούς και δαίμονες να κατηγορήσω . Γιατί η κοπέλα της οποίας το μωρό έσκυβε στα κάγκελα , αν έπεφτε θα κατηγορούσε τον μαγαζάτορα για τα χαμηλά κάγκελα , το κράτος , τον έναν τον άλλον , όλους εκτός από αυτήν . Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς κοιμισμένους γονείς και πάντα έχω την ίδια σκέψη " αν γίνει το κακό θα σπαράζετε μετά" και να που κάποιες φορές γίνεται.

Ολα αυτα που γραφεις ειναι πολυ,μα παρα πολυ σωστα αλλα ξερεις,ε? Ολες εμεις που ειμαστε μαναδες αυτα ακριβως κανουμε..με ποιο δικαιωμα εσυ ονομαζεις και κατηγοριοποιεις καποιους γονεις σαν κοιμισμενους?
Προσεχε εσυ λοιπον τα παιδακια σου οσο καλυτερα μπορεις γιατι κανενας και καμια,δεν ειναι σε θεση να κρινει εναν γονιο..να σε φυλαει μονο ο θεος να μην παθεις τετοιο κακο που επαθε η κοπελα..

Και συγχωρέστε με που παραφέρθηκα , και το ότι ο Λυτέρης δεν είναι ο πατέρας ,δε με ενδιαφέρει σα κουτσομπολιό , με ενδιαφέρει κοινωνικά στο να σχηματίσω το προφίλ της , ίσως να έτυχε , ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ , συμβαίνουν αυτά , ίσως όμως να ναι και δέιγμα της γενικότερης ανευθυνότητας του χαρακτήρα της.

Το οτι παραφερθηκες για το ποιος ειναι ο πατερας του παιδιου σιγουρα σε ενδιεφερε γι΄αυτο εξαλλου και εγραψες τοσα σχολια γι΄αυτο..και σιγουρα σε ενδιεφερε σαν κουτσομπολιο γιατι σταθηκες σε αυτο αρκετα..τωρα για το κοινωνικο του γεγονοτος,για την υποτιθεμενη ανευθυνοτητα της μανας δεν εισαι αρμοδια να κρινεις μεσα απο 2-3 παλιοτερα posts της ή απο οτι αλλο φανταζεσαι με το μυαλο σου...

Συγχωρέστε με λοιπόν που παραφέρθηκα αλλά ο λόγος είναι πως αυτήν την κοπέλα τη μίσημα με όλη μου την ψυχή , και όλους όσους παρόμοιους γονείς κατά καιρούς συναντώ , τη μίσησα και για έναν λόγο παραπάνω, γιατί αυτό το αγοράκι , ορκίζομαι στη ζωή μου πως έιναι από τα ομορφότερα που είδα , όχι πως παίζει ρόλο ,αλλά το λάτρεψα ρε γαμώτο ... και πάγωσα όταν έμαθα πως πάγωσε .. αυτά , καλή συνέχεια

Καλα εκανες και την μισησες αφου απ΄οτι φαινεται τοση ωρα που γραφεις,μονο μισος ειναι γεματη η καρδια σου...σε πιστευω οτι αγαπησες και λατρεψες αυτο το μωρο οπως ολη η Ελλαδα αλλα πιστεψε με..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΙΣΕΙΣ..

Εσυ,εγω,ολοι μας αυριο,μεθαυριο,σε 1 χρονο θα το εχουμε ΄΄ξεχασει΄΄..θα κραταμε στην αγκαλια μας(ΠΡΩΤΑ Ο θΕΟΣ!) τα παιδακια μας και θα ζουμε ευτυχισμενες στιγμες μαζι τους...αυτης της γυναικας αδειασε η αγκαλια..αυτη η γυναικα,ευθυνεται ή οχι θα ζει την απωλεια..ουτε εγω ουτε εσυ που με τοση ευκολια κρινεις και κατακρινεις μια πονεμενη μανα ως ..σβηστη!

Αυτα απο μενα σε ολες εσας που τοσο καιρο σνομπαρατε ενα φορουμ και τωρα με αφορμη ενα τοσο τραγικο γεγονος αποφασισατε να βγαλετε τα απωθημενα σας ως γιατροι,ηθικολογοι,δικαστες..

mhtsaina

mhtsaina
Αγγελική μου καλημέρα. Άσχετη στιγμή το ομολογώ, αλλά όλο ήθελα να σου ευχηθώ για την καινούρια σου δουλειά και όλο το ξεχνούσα. Συγχαρητήρια και να σου πάνε όλα καλά! Όσο για τα υπόλοιπα, μην ξοδεύεις την ενέργειά σου για διάττοντες αστέρες, περαστικούς, οι οποίοι σε μερικές μέρες δε θα υπάρχουν εδώ μέσα, πιθανότατα για κάποιους διότι η αποστολή τους θα έχει τελειώσει. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα γίνουμε πάλι όπως πριν!

anamet

anamet
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
aggeliki5579 έγραψε:
mercury44 έγραψε:εγώ πάντως το πόρισμα μου το έβγαλα.. ότι η κοπέλα απλά ήταν κοιμισμένη , σβηστή , πως το λένε , κι εγώ στα 22 γέννησα..

Μπραβο σου..αν και γεννησες στα 22 σου ησουν ετοιμη ΜΑΝΑ..εσυ λοιπον που εισαι τοσο ξυπνια και δεν εισαι σβηστη οπως η Μαρια,και εβγαλες το πορισμα σου πρινακομη αποιατροδικαστες και εισαγγελια,μην ξεχασεις οταν τελειωσουν ολα να περασεις να σου δωσουμε παρασημο...

και πριν κλάψει το αγοράκι μου το πήγαινα στον παιδίατρο , είμαι από αυτές τις υπερβολικές , από αυτές που πάνε για καφέ και βλέπουν ξένο παιδί να σκύβει σε κάγκελα πχ και πάνε και το μαζεύουν και μαλώνουν τη μάνα (αληθινή περίπτωση) ,η οποία μάνα μου μίλησε και προσβλητικά μάλιστα πως "χώθηκα" , είμαι από αυτές που βλέπουν παιδάκια στην παιδική χαρά να τα κοιτάει ξένος από μακριά και πάνε και τα παίρνουν από το χέρι και τα πάνε στη μάνα τους , έτσι χωρίς λόγο , είμαι από αυτές που με κοροιδεύουνε φίλοι και συγγενείς και γελάνε μαζί μου για το πόσο υπερβολική είμαι , καλύτερα λοιπόν να είμαι έτσι και να με κροιδεύουνε παρά να γίνει το κακό και να ψάχνω μετά θεούς και δαίμονες να κατηγορήσω . Γιατί η κοπέλα της οποίας το μωρό έσκυβε στα κάγκελα , αν έπεφτε θα κατηγορούσε τον μαγαζάτορα για τα χαμηλά κάγκελα , το κράτος , τον έναν τον άλλον , όλους εκτός από αυτήν . Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς κοιμισμένους γονείς και πάντα έχω την ίδια σκέψη " αν γίνει το κακό θα σπαράζετε μετά" και να που κάποιες φορές γίνεται.

Ολα αυτα που γραφεις ειναι πολυ,μα παρα πολυ σωστα αλλα ξερεις,ε? Ολες εμεις που ειμαστε μαναδες αυτα ακριβως κανουμε..με ποιο δικαιωμα εσυ ονομαζεις και κατηγοριοποιεις καποιους γονεις σαν κοιμισμενους?
Προσεχε εσυ λοιπον τα παιδακια σου οσο καλυτερα μπορεις γιατι κανενας και καμια,δεν ειναι σε θεση να κρινει εναν γονιο..να σε φυλαει μονο ο θεος να μην παθεις τετοιο κακο που επαθε η κοπελα..

Και συγχωρέστε με που παραφέρθηκα , και το ότι ο Λυτέρης δεν είναι ο πατέρας ,δε με ενδιαφέρει σα κουτσομπολιό , με ενδιαφέρει κοινωνικά στο να σχηματίσω το προφίλ της , ίσως να έτυχε , ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ , συμβαίνουν αυτά , ίσως όμως να ναι και δέιγμα της γενικότερης ανευθυνότητας του χαρακτήρα της.

Το οτι παραφερθηκες για το ποιος ειναι ο πατερας του παιδιου σιγουρα σε ενδιεφερε γι΄αυτο εξαλλου και εγραψες τοσα σχολια γι΄αυτο..και σιγουρα σε ενδιεφερε σαν κουτσομπολιο γιατι σταθηκες σε αυτο αρκετα..τωρα για το κοινωνικο του γεγονοτος,για την υποτιθεμενη ανευθυνοτητα της μανας δεν εισαι αρμοδια να κρινεις μεσα απο 2-3 παλιοτερα posts της ή απο οτι αλλο φανταζεσαι με το μυαλο σου...

Συγχωρέστε με λοιπόν που παραφέρθηκα αλλά ο λόγος είναι πως αυτήν την κοπέλα τη μίσημα με όλη μου την ψυχή , και όλους όσους παρόμοιους γονείς κατά καιρούς συναντώ , τη μίσησα και για έναν λόγο παραπάνω, γιατί αυτό το αγοράκι , ορκίζομαι στη ζωή μου πως έιναι από τα ομορφότερα που είδα , όχι πως παίζει ρόλο ,αλλά το λάτρεψα ρε γαμώτο ... και πάγωσα όταν έμαθα πως πάγωσε .. αυτά , καλή συνέχεια

Καλα εκανες και την μισησες αφου απ΄οτι φαινεται τοση ωρα που γραφεις,μονο μισος ειναι γεματη η καρδια σου...σε πιστευω οτι αγαπησες και λατρεψες αυτο το μωρο οπως ολη η Ελλαδα αλλα πιστεψε με..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΙΣΕΙΣ..

Εσυ,εγω,ολοι μας αυριο,μεθαυριο,σε 1 χρονο θα το εχουμε ΄΄ξεχασει΄΄..θα κραταμε στην αγκαλια μας(ΠΡΩΤΑ Ο θΕΟΣ!) τα παιδακια μας και θα ζουμε ευτυχισμενες στιγμες μαζι τους...αυτης της γυναικας αδειασε η αγκαλια..αυτη η γυναικα,ευθυνεται ή οχι θα ζει την απωλεια..ουτε εγω ουτε εσυ που με τοση ευκολια κρινεις και κατακρινεις μια πονεμενη μανα ως ..σβηστη!

Αυτα απο μενα σε ολες εσας που τοσο καιρο σνομπαρατε ενα φορουμ και τωρα με αφορμη ενα τοσο τραγικο γεγονος αποφασισατε να βγαλετε τα απωθημενα σας ως γιατροι,ηθικολογοι,δικαστες..
[b] [b]ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ

aggeliki5579

aggeliki5579
mhtsaina έγραψε:Αγγελική μου καλημέρα. Άσχετη στιγμή το ομολογώ, αλλά όλο ήθελα να σου ευχηθώ για την καινούρια σου δουλειά και όλο το ξεχνούσα. Συγχαρητήρια και να σου πάνε όλα καλά! Όσο για τα υπόλοιπα, μην ξοδεύεις την ενέργειά σου για διάττοντες αστέρες, περαστικούς, οι οποίοι σε μερικές μέρες δε θα υπάρχουν εδώ μέσα, πιθανότατα για κάποιους διότι η αποστολή τους θα έχει τελειώσει. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα γίνουμε πάλι όπως πριν!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για τις ευχες!
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες,εξαλλου τοσο ακραιες και κακιασμενες θεωριες ακουγονται στην πλειοψηφια τους απο νεα μελη..αυτο λεει πολλα..
Και παλι σε ευχαριστω πολυ... Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... - Σελίδα 12 417472

mhtsaina

mhtsaina
aggeliki5579 έγραψε:
mhtsaina έγραψε:Αγγελική μου καλημέρα. Άσχετη στιγμή το ομολογώ, αλλά όλο ήθελα να σου ευχηθώ για την καινούρια σου δουλειά και όλο το ξεχνούσα. Συγχαρητήρια και να σου πάνε όλα καλά! Όσο για τα υπόλοιπα, μην ξοδεύεις την ενέργειά σου για διάττοντες αστέρες, περαστικούς, οι οποίοι σε μερικές μέρες δε θα υπάρχουν εδώ μέσα, πιθανότατα για κάποιους διότι η αποστολή τους θα έχει τελειώσει. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα γίνουμε πάλι όπως πριν!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου για τις ευχες!
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες,εξαλλου τοσο ακραιες και κακιασμενες θεωριες ακουγονται στην πλειοψηφια τους απο νεα μελη..αυτο λεει πολλα..
Και παλι σε ευχαριστω πολυ... Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... - Σελίδα 12 417472
Εσύ να είσαι καλά κορίτσι μου και να προκόβεις πάντα! Νέα μέλη που είτε μιλούν υπέρ είτε κατά της κοπέλας ή των γιατρών, για μένα δεν έχει σημασία, εκμεταλλεύονται τα δικά μας σχόλια για να βγάλουν -ποιος ξέρει; - ίδιον κέρδος. Μη στενοχωριέσαι για τόσο μηδαμινές αιτίες, να χαίρεσαι που είσαι εσύ ο άνθρωπος που είσαι!

viki32

viki32
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω πιστευω πως και το πορισμα να βγει θα μιλαει απο ιατρικης πλευρας τι συνεβει στον οργανισμο του μωρου.Δεν θα αναλυει αν εκανε κατι η μανα ή αν εδωσε λαθος οδηγια ο γιατρος.Το τι επικρατουσε μεσα στο σπιτι δεν θα το μαθει ποτε κανεις μαλλον.Θα ειναι παντα ο λογος της μανας απεναντι στου γιατρου και το αντιθετο.
Αλλα ειναι πραγματικα κουραστικο αυτο που γινεται εδω.Ελεος πραγματικα.
Αν οι μητερες ειναι υπερβολικα ευαισθητες δεν χρειαζεται να διαβαζουν τα ποστ αυτων που τα ριχνουν στη μανα και οι αλλοι δεν χρειαζεται να προσπαθουν να πεισουν τις μητερες οτι η μανα ειναι ενοχη.
Δεν βγαινει κατι απο αυτο,αλλα ειναι κουραστικο να γεμιζουν σελιδες με διαμαχες και να μη γινεται απλα ενας ουσιαστικος διαλογος.
Και ειλικρινα αποψη μου,μπορει καποιοι να ειναι αυστηροι απεναντι στη Μαρια αλλα και οι μητερες που ξεσπαθωνουν και εκλιπαρουν για ελεος κ για κλειδωμα του τοπικ δεν ειναι καλυτερο θεαμα.
Το να ηθικολογουμε και να το παιζουμε καλυτεροι ανθρωποι ας πουμε ειναι πιο ομορφο?Ουτε οι μεν ουτε οι δε ειναι καλυτεροι.
Αφηστε οποιον θελει να πει τη γνωμη του!Ετσι απλα
Και αν δεν αντεχετε μην διαβαζετε και μην απαντατε.

aggeliki5579

aggeliki5579
Mhtsaina Κοριτσι μου..παντα με τον καλο λογο στο στομα εισαι..
σε ευχαριστω πολυ πολυ..

Το στεναχωρο ειναι οτι ολα αυτα τα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΑ σχολια,ερχονται απο γυναικες που οπως λενε οι ιδιες ειναι ΜΑΝΕΣ...
Αυτο για μενα ειναι το πλεον σοκαριστικο ακομη και απο το ποιος ευθυνεται..γιατι εγω ειμαι της αποψης οτι οποιος κι αν εχει το μεγαλυτερο ή το μικροτερο μεριδιο ευθυνης,δεν ειναι απο δολο..απο οτιδηποτε αλλο μπορει..
Οταν λοιπον,εχουν βαλει στην μεση μια ΜΑΝΑ οι αλλες ΄΄ΚΑΛΕΣ ΜΑΝΕΣ΄΄ και την λιθοβολουν χωρις να ξερουν την αληθεια(κανεις μας δεν την ξερει) επειδη μονο και μονο ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ διαφορα στο μικρο τους μυαλουδακι..αυτο απο μονο του ειναι εξοργιστικο..

Κουκλιτσα μου εισαι πολυ πολυ καλη..σε ευχαριστω και παλι.. Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την aggeliki5579 στις Πεμ Ιαν 24, 2013 7:14 am, 1 φορά

roulamammy

roulamammy
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mercury44 έγραψε:εγώ πάντως το πόρισμα μου το έβγαλα.. ότι η κοπέλα απλά ήταν κοιμισμένη , σβηστή , πως το λένε , κι εγώ στα 22 γέννησα.. και πριν κλάψει το αγοράκι μου το πήγαινα στον παιδίατρο , είμαι από αυτές τις υπερβολικές , από αυτές που πάνε για καφέ και βλέπουν ξένο παιδί να σκύβει σε κάγκελα πχ και πάνε και το μαζεύουν και μαλώνουν τη μάνα (αληθινή περίπτωση) ,η οποία μάνα μου μίλησε και προσβλητικά μάλιστα πως "χώθηκα" , είμαι από αυτές που βλέπουν παιδάκια στην παιδική χαρά να τα κοιτάει ξένος από μακριά και πάνε και τα παίρνουν από το χέρι και τα πάνε στη μάνα τους , έτσι χωρίς λόγο , είμαι από αυτές που με κοροιδεύουνε φίλοι και συγγενείς και γελάνε μαζί μου για το πόσο υπερβολική είμαι , καλύτερα λοιπόν να είμαι έτσι και να με κροιδεύουνε παρά να γίνει το κακό και να ψάχνω μετά θεούς και δαίμονες να κατηγορήσω . Γιατί η κοπέλα της οποίας το μωρό έσκυβε στα κάγκελα , αν έπεφτε θα κατηγορούσε τον μαγαζάτορα για τα χαμηλά κάγκελα , το κράτος , τον έναν τον άλλον , όλους εκτός από αυτήν . Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς κοιμισμένους γονείς και πάντα έχω την ίδια σκέψη " αν γίνει το κακό θα σπαράζετε μετά" και να που κάποιες φορές γίνεται.

ολες παγωσαμε οταν το μαθαμε ... αλλα τετιο μισος ? προσεχε τι ευχεσαι .. και αν εισαι καλη ΜΑΝΑ θα δειξει το μελλον...

eleni2526

http:/

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni2526 στις Πεμ Ιαν 24, 2013 3:45 am, 1 φορά

ekv

ekv
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
viki32 έγραψε:

Και ειλικρινα αποψη μου,μπορει καποιοι να ειναι αυστηροι απεναντι στη Μαρια αλλα και οι μητερες που ξεσπαθωνουν και εκλιπαρουν για ελεος κ για κλειδωμα του τοπικ δεν ειναι καλυτερο θεαμα.
Το να ηθικολογουμε και να το παιζουμε καλυτεροι ανθρωποι ας πουμε ειναι πιο ομορφο?Ουτε οι μεν ουτε οι δε ειναι καλυτεροι.

Συμφωνώ...
Έλεος πια με τα παλιά ηθικά μέλη και τα νέα ανήθικα και κακιασμένα που είπε κάποια...

POPI1979

POPI1979
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σημερα το πρωι διαβαζοντας ενα άρθρο στο ΘΕΜΑ.gr για το μωρακι της Λερου,ειδα και για πρωτη φορα το συγκεκριμένο φορουμ.Διαβασα όλα οσα συνεβησαν απο το πρωτο μνμ εως το τελευταιο.Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε όλες εκεινες που βρεθηκαν κοντα στην κοπελα -εστω και αγνωστες μεταξυ τους-εκεινες τις δυσκολες πρωτες ωρες και της εδειναν οδηγιες τι να κανει.Φαινονταν η κοπελα τρομοκρατιμενη και πραγματικα να μην ξερει τι να κανει.Δυστυχως η ψυχουλα αυτη εφυγε καλώς ή κακώς.Ας αναλογιστουμε όλες μας αν ειμασταν στην θεση της τι θα καναμε υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες.Ξεχασαν μαλλον αρκετες πως ηταν τις πρωτες μερες με το μωρο...Τα ξεραμε όλα????Εγω όταν πηγα να αλλαξω πρωτη φορα πάνα του πρωτου μου μωρου εβαλα τα κλαμματα κι ας ειχα για βοηθους εναν ολοκληρο λοχο απο μαμα,πεθερα,θειες,ξαδερφες κλπ.Ας ευχηθουμε κουραγιο στους γονεις αυτους και καλο Παραδεισο στο μικρουλη!!!!!!!! Crying or Very sad

theodorap

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
aggeliki5579 έγραψε:Mhtsaina Κοριτσι μου..παντα με τον καλο λογο στο στομα εισαι..
σε ευχαριστω πολυ πολυ..

Το στεναχωρο ειναι οτι ολα αυτα τα ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΑ σχολια,ερχονται απο γυναικες που οπως λενε οι ιδιες ειναι ΜΑΝΕΣ...
Αυτο για μενα ειναι το πλεον σοκαριστικο ακομη και απο το ποιος ευθυνεται..γιατι εγω ειμαι της αποψης οτι οποιος κι αν εχει το μεγαλυτερο ή το μικροτερο μεριδιο ευθυνης,δεν ειναι απο δολο..απο οτιδηποτε αλλο μπορει..
Οταν λοιπον,εχουν βαλει στην μεση μια ΜΑΝΑ οι αλλες ΄΄ΚΑΛΕΣ ΜΑΝΕΣ΄΄ και την λιθοβολουν χωρις να ξερουν την αληθεια(κανεις μας δεν την ξερει) επειδη μονο και μονο ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ διαφορα στο μικρο τους μυαλουδακι..αυτο απο μονο του ειναι εξοργιστικο..

Μακαρι ο Θεουλης να φυλαει ολα τα παιδακια γιατι αν γινει κατι σε καποια μαμα απο εσας που μισειτε την κοπελα,τοτε δεν θα πρεπει απλα να σας κατηγορησουν αλλα να σας κρεμασουν στην πλατεια!

Κουκλιτσα μου εισαι πολυ πολυ καλη..σε ευχαριστω και παλι.. Smile

Συμφωνώ και συμπληρώνω και εγώ η καινούρια..
Τη στιγμή που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε, τι επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία , πόσο μάλλον στα ακριτικά, τι συμβουλές δίνουν οι περισσότεροι παιδίατροι (άμα δεν κλαίει δεν πεινάει, δίνε τσάι για τα πονάκια, μη θηλάζεις , ή θήλαζε και δίνε συμπλήρωμα, ή μια τσάι μια γάλα κλπ...
Και σταυρώσαμε μια μάνα που αυτή τη στιγμή θάβει το παιδί της, το λέω κι ανατριχιάζω και τρέμω....μου έρχεται να ουρλιάξω....
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!! Αφήστε την κοπέλα στο πένθος της , τόσο βαρύ , τόσο τραγικό, να βιώνεις αυτό που αποτελεί το χειρότερο εφιάλτη όλων μας και να έχεις να αντιμετωπίσεις κι αυτό τον πόλεμο.
Το 2013....σε μια χώρα που δεν λειτουργεί τίποτα, που έχουν απαξιωθεί όλα, που δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια, υγεία , παιδεία κλπ....αντί όλες οι μάνες σα γροθιά, να σταθούμε πλάι σε μια οικογένεια που χτυπήθηκε από αυτό το δράμα , να γινόμαστε κατήγοροι της οικογένειας.
Ντροπή μας και τίποτα άλλο.

Λερώσατε τις ψυχές σας με δηλητήριο.
Εύχομαι να μην πλησιάσει κανέναν σας αυτός ο κίνδυνος του "χάνω το παιδί μου" ποτέ.
Παρακαλάω το Θεό να προστατεύει τα παιδιά μας, αν και έχω θυμώσει μαζί του .
Παρακαλώ το Θεό να ηρεμήσει αυτή τη μάνα....
Παρακαλώ να λάμψει η αλήθεια, να κλείσουν τα στόματα και να ανοίξουν οι καρδιές.

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nomizo oti vgike to porisma sto prismanews

isxyei?

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
christina_new έγραψε:nomizo oti vgike to porisma sto prismanews

isxyei?

Οχι! Ειναι χθεσινο!

kleopatra1981

kleopatra1981
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anamet έγραψε:
aggeliki5579 έγραψε:

[b] [b]ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ

Συμφωνώ απόλυτα!!! Βλέπω πόσοι και πόσοι έχουν γραφτεί εδώ τις τελευταίες δύο μέρες μόνο και μόνο για να βγάλουν τα απωθημένα τους. Έλεος πια!!!
Ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του!!!

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αυτό είναι χθεσινό?

Καταπέλτης για τη μητέρα του άτυχου βρέφους που έχασε τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μετά την μεταφορά του από τη Λέρο, ήταν σήμερα ο ιατροδικαστής, ο οποίος παρουσίασε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενήργησε, με τα λεγόμενά του πραγματικά να σοκάρουν! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηρακλείου, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε υποσιτισμό, έλλειψη γάλακτος και νερού, γεγονός που οδήγησε στην ολική ανατροπή του οργανισμού του βρέφους, το οποίο ξεψύχησε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.
Ο ιατροδικαστής, διαπίστωσε επίσης ότι το βρέφος είχε ελλιπή καθαριότητα, ενώ παρά το ότι δεν έφερε κακώσεις, διαπίστωσε σημάδια από έντονα συγκάματα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το 36 ημερών αγγελούδι δεν είχε τη φροντίδα που θα έπρεπε.
Λυπάμαι που στη σημερινή εποχή είναι δυνατόν να υπάρξουν θάνατοι από αμέλεια των πρώτων οφειλόμενων φροντίδων οι οποίες είναι αυτόματες τονίζει ο ιατροδικαστής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης. Το μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο με το βάρος του να είναι φυσιολογικό και να έχει γεννηθεί στις 39 εβδομάδες με καισαρική τομή. Ο ιατροδικαστής συνεχίζει να είναι αυστηρός στο λόγο του τονίζοντας πως η μητέρα θα μπορούσε να αναζητήσει συμβουλές από τη διπλανή πόρτα του σπιτιού της για το πως θα πρέπει να φροντίσει το μωρό καθώς ήταν άπειρη στην ανατροφή ενός παιδιού. Το μωρό εισήχθη με κρυοπληξία σε κωματώδη κατάσταση με τον ιατροδικαστή Μανόλη Μιχαλοδημητράκη να εκφράζει την απορία για το πως εκείνη η κοπέλα δεν μπόρεσε να θρέψει σωστά το βρέφος.
Η μητέρα σύμφωνα με το πόρισμα δεν είχε αποταθεί σε καμιά υπηρεσία της Λέρου αλλά ούτε και της Κω που και εκεί οι υπηρεσίες είναι υψηλής ποιότητας. Ο κ. Μιχαλοδημητράκης συμπληρώνοντας είπε ότι η αμέλεια έγινε παράλειψη και τελικά θάνατος χαρακτηρίζοντας τον θάνατο του βρέφους ως μία μορφή παιδικής κακοποίησης. Το μωρό πέθανε με θερμοκρασία σώματος 35 βαθμών Κελσίου. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα

aggeliki5579

aggeliki5579
ekv έγραψε:
viki32 έγραψε:

Συμφωνώ...
Έλεος πια με τα παλιά ηθικά μέλη και τα νέα ανήθικα και κακιασμένα που είπε κάποια...

Aυτη η καποια που αναφερεις ειμαι εγω,με λενε Αγγελικη και δεν μιλησα για ηθικα μελη και ανηθικα κακιασμενα νεα μελη..μιλησα για κακιασμενες θεωριες απο την πλειοψηφια των νεων μελων (αρα δεν γενικευσα οπως προσπαθεις εσυ να κανεις).
θα πρεπει να διαβαζεις καλυτερα τα οσα γραφονται..διαφορετικα αν δεν εχεις αυτην την ικανοτητα να μην προσωποποιεις στις απαντησεις σου..

????????

Επισκέπτης
christina_new έγραψε:αυτό είναι χθεσινό?

Καταπέλτης για τη μητέρα του άτυχου βρέφους που έχασε τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου μετά την μεταφορά του από τη Λέρο, ήταν σήμερα ο ιατροδικαστής, ο οποίος παρουσίασε τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενήργησε, με τα λεγόμενά του πραγματικά να σοκάρουν! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηρακλείου, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε υποσιτισμό, έλλειψη γάλακτος και νερού, γεγονός που οδήγησε στην ολική ανατροπή του οργανισμού του βρέφους, το οποίο ξεψύχησε, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.
Ο ιατροδικαστής, διαπίστωσε επίσης ότι το βρέφος είχε ελλιπή καθαριότητα, ενώ παρά το ότι δεν έφερε κακώσεις, διαπίστωσε σημάδια από έντονα συγκάματα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το 36 ημερών αγγελούδι δεν είχε τη φροντίδα που θα έπρεπε.
Λυπάμαι που στη σημερινή εποχή είναι δυνατόν να υπάρξουν θάνατοι από αμέλεια των πρώτων οφειλόμενων φροντίδων οι οποίες είναι αυτόματες τονίζει ο ιατροδικαστής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης. Το μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο με το βάρος του να είναι φυσιολογικό και να έχει γεννηθεί στις 39 εβδομάδες με καισαρική τομή. Ο ιατροδικαστής συνεχίζει να είναι αυστηρός στο λόγο του τονίζοντας πως η μητέρα θα μπορούσε να αναζητήσει συμβουλές από τη διπλανή πόρτα του σπιτιού της για το πως θα πρέπει να φροντίσει το μωρό καθώς ήταν άπειρη στην ανατροφή ενός παιδιού. Το μωρό εισήχθη με κρυοπληξία σε κωματώδη κατάσταση με τον ιατροδικαστή Μανόλη Μιχαλοδημητράκη να εκφράζει την απορία για το πως εκείνη η κοπέλα δεν μπόρεσε να θρέψει σωστά το βρέφος.
Η μητέρα σύμφωνα με το πόρισμα δεν είχε αποταθεί σε καμιά υπηρεσία της Λέρου αλλά ούτε και της Κω που και εκεί οι υπηρεσίες είναι υψηλής ποιότητας. Ο κ. Μιχαλοδημητράκης συμπληρώνοντας είπε ότι η αμέλεια έγινε παράλειψη και τελικά θάνατος χαρακτηρίζοντας τον θάνατο του βρέφους ως μία μορφή παιδικής κακοποίησης. Το μωρό πέθανε με θερμοκρασία σώματος 35 βαθμών Κελσίου. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα

Αυτό το υπογράφεις εσύ? Και εγγυάσαι για αυτό??

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
oxi vevaia!! den to ypografo auto. apla epeidi eimai neo melos den mporo na valo link. einai apo to prismanews

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
christina_new έγραψε:oxi vevaia!! den to ypografo auto. apla epeidi eimai neo melos den mporo na valo link. einai apo to prismanews
Η Βίβιαν είπε πιο πάνω ότι είναι χθεσινό

aleca

aleca
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τι χθεσινο ρε παιδια?? σημερινο ειναι...Σημερα το μεσημερι αναρτηθηκε....

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
christina_new έγραψε:αυτό είναι χθεσινό?

Αυτο θα το ψαξω εγω μιλουσα για αυτο
http://www.prismanews.gr/index.php/crete/item/36006-sygklonizei-to-porisma-gia-to-thanato-tou-vrefous-apo-th-lero

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
afroad έγραψε:
christina_new έγραψε:oxi vevaia!! den to ypografo auto. apla epeidi eimai neo melos den mporo na valo link. einai apo to prismanews

to xero, alla auto exei imeroninia simerini kai ora 13:12. gia auto rotao an einai kainourio.

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
christina_new έγραψε:
afroad έγραψε:

to xero, alla auto exei imeroninia simerini kai ora 13:12. gia auto rotao an einai kainourio.

Σόρυ δεν το κατάλαβα! Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... - Σελίδα 12 667478

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
POPI1979 έγραψε:Σημερα το πρωι διαβαζοντας ενα άρθρο στο ΘΕΜΑ.gr για το μωρακι της Λερου,ειδα και για πρωτη φορα το συγκεκριμένο φορουμ.Διαβασα όλα οσα συνεβησαν απο το πρωτο μνμ εως το τελευταιο.Θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο σε όλες εκεινες που βρεθηκαν κοντα στην κοπελα -εστω και αγνωστες μεταξυ τους-εκεινες τις δυσκολες πρωτες ωρες και της εδειναν οδηγιες τι να κανει.Φαινονταν η κοπελα τρομοκρατιμενη και πραγματικα να μην ξερει τι να κανει.Δυστυχως η ψυχουλα αυτη εφυγε καλώς ή κακώς.Ας αναλογιστουμε όλες μας αν ειμασταν στην θεση της τι θα καναμε υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες.Ξεχασαν μαλλον αρκετες πως ηταν τις πρωτες μερες με το μωρο...Τα ξεραμε όλα????Εγω όταν πηγα να αλλαξω πρωτη φορα πάνα του πρωτου μου μωρου εβαλα τα κλαμματα κι ας ειχα για βοηθους εναν ολοκληρο λοχο απο μαμα,πεθερα,θειες,ξαδερφες κλπ.Ας ευχηθουμε κουραγιο στους γονεις αυτους και καλο Παραδεισο στο μικρουλη!!!!!!!! Crying or Very sad
[i]

Καλως ή κακως? Εισαι σοβαρη????????????????????? ΕΙναι δυνατον να εφυγε καλως?

Δεν μπορω αλλο με τις αηδιες που διαβαζω πραγματικα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις