276 Απ: Το πορισμα για το θανατο του μικρουλη.... Πεμ Ιαν 24, 2013 2:51 am
aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mercury44 έγραψε:εγώ πάντως το πόρισμα μου το έβγαλα.. ότι η κοπέλα απλά ήταν κοιμισμένη , σβηστή , πως το λένε , κι εγώ στα 22 γέννησα..
Μπραβο σου..αν και γεννησες στα 22 σου ησουν ετοιμη ΜΑΝΑ..εσυ λοιπον που εισαι τοσο ξυπνια και δεν εισαι σβηστη οπως η Μαρια,και εβγαλες το πορισμα σου πρινακομη αποιατροδικαστες και εισαγγελια,μην ξεχασεις οταν τελειωσουν ολα να περασεις να σου δωσουμε παρασημο...
και πριν κλάψει το αγοράκι μου το πήγαινα στον παιδίατρο , είμαι από αυτές τις υπερβολικές , από αυτές που πάνε για καφέ και βλέπουν ξένο παιδί να σκύβει σε κάγκελα πχ και πάνε και το μαζεύουν και μαλώνουν τη μάνα (αληθινή περίπτωση) ,η οποία μάνα μου μίλησε και προσβλητικά μάλιστα πως "χώθηκα" , είμαι από αυτές που βλέπουν παιδάκια στην παιδική χαρά να τα κοιτάει ξένος από μακριά και πάνε και τα παίρνουν από το χέρι και τα πάνε στη μάνα τους , έτσι χωρίς λόγο , είμαι από αυτές που με κοροιδεύουνε φίλοι και συγγενείς και γελάνε μαζί μου για το πόσο υπερβολική είμαι , καλύτερα λοιπόν να είμαι έτσι και να με κροιδεύουνε παρά να γίνει το κακό και να ψάχνω μετά θεούς και δαίμονες να κατηγορήσω . Γιατί η κοπέλα της οποίας το μωρό έσκυβε στα κάγκελα , αν έπεφτε θα κατηγορούσε τον μαγαζάτορα για τα χαμηλά κάγκελα , το κράτος , τον έναν τον άλλον , όλους εκτός από αυτήν . Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς κοιμισμένους γονείς και πάντα έχω την ίδια σκέψη " αν γίνει το κακό θα σπαράζετε μετά" και να που κάποιες φορές γίνεται.
Ολα αυτα που γραφεις ειναι πολυ,μα παρα πολυ σωστα αλλα ξερεις,ε? Ολες εμεις που ειμαστε μαναδες αυτα ακριβως κανουμε..με ποιο δικαιωμα εσυ ονομαζεις και κατηγοριοποιεις καποιους γονεις σαν κοιμισμενους?
Προσεχε εσυ λοιπον τα παιδακια σου οσο καλυτερα μπορεις γιατι κανενας και καμια,δεν ειναι σε θεση να κρινει εναν γονιο..να σε φυλαει μονο ο θεος να μην παθεις τετοιο κακο που επαθε η κοπελα..
Και συγχωρέστε με που παραφέρθηκα , και το ότι ο Λυτέρης δεν είναι ο πατέρας ,δε με ενδιαφέρει σα κουτσομπολιό , με ενδιαφέρει κοινωνικά στο να σχηματίσω το προφίλ της , ίσως να έτυχε , ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ , συμβαίνουν αυτά , ίσως όμως να ναι και δέιγμα της γενικότερης ανευθυνότητας του χαρακτήρα της.
Το οτι παραφερθηκες για το ποιος ειναι ο πατερας του παιδιου σιγουρα σε ενδιεφερε γι΄αυτο εξαλλου και εγραψες τοσα σχολια γι΄αυτο..και σιγουρα σε ενδιεφερε σαν κουτσομπολιο γιατι σταθηκες σε αυτο αρκετα..τωρα για το κοινωνικο του γεγονοτος,για την υποτιθεμενη ανευθυνοτητα της μανας δεν εισαι αρμοδια να κρινεις μεσα απο 2-3 παλιοτερα posts της ή απο οτι αλλο φανταζεσαι με το μυαλο σου...
Συγχωρέστε με λοιπόν που παραφέρθηκα αλλά ο λόγος είναι πως αυτήν την κοπέλα τη μίσημα με όλη μου την ψυχή , και όλους όσους παρόμοιους γονείς κατά καιρούς συναντώ , τη μίσησα και για έναν λόγο παραπάνω, γιατί αυτό το αγοράκι , ορκίζομαι στη ζωή μου πως έιναι από τα ομορφότερα που είδα , όχι πως παίζει ρόλο ,αλλά το λάτρεψα ρε γαμώτο ... και πάγωσα όταν έμαθα πως πάγωσε .. αυτά , καλή συνέχεια
Καλα εκανες και την μισησες αφου απ΄οτι φαινεται τοση ωρα που γραφεις,μονο μισος ειναι γεματη η καρδια σου...σε πιστευω οτι αγαπησες και λατρεψες αυτο το μωρο οπως ολη η Ελλαδα αλλα πιστεψε με..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΙΣΕΙΣ..
Εσυ,εγω,ολοι μας αυριο,μεθαυριο,σε 1 χρονο θα το εχουμε ΄΄ξεχασει΄΄..θα κραταμε στην αγκαλια μας(ΠΡΩΤΑ Ο θΕΟΣ!) τα παιδακια μας και θα ζουμε ευτυχισμενες στιγμες μαζι τους...αυτης της γυναικας αδειασε η αγκαλια..αυτη η γυναικα,ευθυνεται ή οχι θα ζει την απωλεια..ουτε εγω ουτε εσυ που με τοση ευκολια κρινεις και κατακρινεις μια πονεμενη μανα ως ..σβηστη!
Αυτα απο μενα σε ολες εσας που τοσο καιρο σνομπαρατε ενα φορουμ και τωρα με αφορμη ενα τοσο τραγικο γεγονος αποφασισατε να βγαλετε τα απωθημενα σας ως γιατροι,ηθικολογοι,δικαστες..