Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 29]

????????

Επισκέπτης
Maria x. έγραψε:Το ιατρικο πορισμα λεει οτι το παιδι πεθανε γιατι ηταν ατάιστο 3 μερες!!!!!!!!!!!!!!

Ο παιδιατρος εδώ που φταιει;;;Να πηγαινε να ετοιμάσει ο ιδιος το γάλα;;;;;

Ποιος φταιει που το μωρο ηταν αταιστο 3 ολοκληρες μερες;;;:Οι νοσοκομες;;;;;;;;;;;

Το ιδιο το μωρο που δεν μπορουσε να το πιει μονο του;;;;;

Η μανα του φταιει.
Και δεν με νοιαζει γιατι...αν ηταν απο απειρια,απο τρέλλα,απο κατάθλιψη,απο τεμπελια,απο οτιδηποτε!

Και ναι ειναι επισημο το ΄πορισμα εκεινο.

Το ιατροδικαστικο πορσιμα απο τα μπλογς δεν θα το διαβασουμε;;;Να μην το πιστεψουμε ουτε και αυτο;

Και στο φιναλε,απαντησεις για ο,τι ηθελε αναζητουσε στο ιντερνετ...αρα αμορφωτη και αστοιχειωτη δεν την λες...
Δεν μπορουσε να κανει μια ερωτηση για την διατροφη που εκανε στο μωρο της;;;
Δεν μπορουσε να διαβασει μονη της στο νετ τι τρώνε τα μωρά αυτής της ηλικιας;;;;

Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτοματα γινομαι ανθρωπομορφο τέρας που κατηγορ την μανα για τις οφθαλμοφανεις τραγικες πράξεις της.
Τι είναι το πόρσιμα??
Στο μην. της η μάνα αναφέρει γεννάω σε 2 μέρες, μήπως το έγραψε κατα λάθος,μήπως εννοούσε 2 μήνες???
και βαλθηκες να την λιθοβολήσεις.
Βλέπεις ? ουδείς αλάνθαστος

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
GINA1 έγραψε:
Maria x. έγραψε:Το ιατρικο πορισμα λεει οτι το παιδι πεθανε γιατι ηταν ατάιστο 3 μερες!!!!!!!!!!!!!!

Ποιος φταιει που το μωρο ηταν αταιστο 3 ολοκληρες μερες;;;:Οι νοσοκομες;;;;;;;;;;;

το δέχομαι πως ηταν άταιστο 3 μέρες, το διάβασα κι εγω.
και το κακό έγινε, όσο και να αμπελοφιλοσουφουμε...
Το ζητούμενο για μένα είναι το ΓΙΑΤΙ το μωρακι ηταν ατάιστο.
Παραμέλησε η μανούλα εγκληματικά το μωρακι της και δεν το τάιζε ηθελημένα (ακομα και να δεχτώ την επιλόχειο καταθλιψη)
ή το οσο και να προσπαθουσε η μανουλα να το ταίσει τις 3 τελευταιες μερες, το βρεφάκι δεν δεχόταν το φαγητο διότι ήδη
η ζημια είχε γίνει (στερειτο ο οργανισμος του θρεπτικα συστατικα -με αραιωμένο γάλα τρεφόταν τόσο καιρο.
Αυτο το τελευταιο κατα προσωπικη εκτίμηση πιστευω πως επαιξε δραματικο ρόλο στην τραγικη καταληξη που είχαμε.
Προσωπικα μίλησα για αγνοια της μανούλας σε συνδιασμό με την παντελή αδιαφορια των γιατρών.
Η κοπέλα θεωρούσε πως όλα βαίνουν καλώς και το καμπανακι της χτύπησε μόνο όταν τα σημάδια ηταν εμφανή.
Απο το νοσοκομείο κανένας δεν της είπε παρτο το μωρο και έλα γρήγορα, παρα μόνο την παρέπεμπαν απο την μια μέρα στην άλλη.

Μα ακριβως τα ιδια πιστευω και γω...ειλικρινα σου μιλαω...
Απλά δεν μπορώ να μην αποδώσω ευθυνες και στην ιδια!
Εμενα ενα κρυωμα παθαινουν και κατηγορω τον ευατο μου οτι κατι δεν ε΄κανα καλα εγω...

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ekv έγραψε:Μιλάτε όλοι για πορίσματα, ενώ πόρισμα ακόμα δεν υπάρχει. Αν δεν ακούσω τον ιατροδικαστή να μιλάει ή αν δεν δω επίσημο έγγραφο νοσοκομείου, δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα. Το κάθε blog και ο κάθε δημοσιογράφος γράφει ό,τι του κατέβει. Τα περισσότερα είναι απλώς αναδημοσίευση των επιχειρημάτων της κουνιάδας...
Δεν έχω δει το βίντεο που μίλαγε, αλλά άκουσα αρκετά από κόσμο που το είδε για να σχηματίσω γνώμη... και παραμένει η ίδια γνώμη που είχα στην αρχή. Κρίμα για το μωράκι... Ήταν τόσο άτυχο...

efaki0 έγραψε:
ekv έγραψε:Δηλαδή η μητέρα δεν φταίει σε τίποτα; πλάκα μου κάνετε; και ασθένεια να είχε το παιδί, δεν βλέπει στον 1 μήνα που το έχει σπίτι ότι είναι σκελετωμένο;

Eσενα στην φωτο σου φαινεται σκελετωμενο??

Τώρα είδα το μήνυμά σου εφάκι. Όχι στην φωτό δεν φαίνεται σκελετωμένο, ούτε και πρόωρο. Δεν ξέρω πότε τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτό. Ας περιμένουμε τι θα πει ο ιατροδικαστής.

εγω ειμαι το ΕΦΑΚΙ αλλο το efaki0 που απευθυνεσαι.Προs αποφυγην παρεξηγησεωs!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΧΟΣ ΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GINA1 έγραψε:
το δέχομαι πως ηταν άταιστο 3 μέρες, το διάβασα κι εγω.
Το ζητούμενο για μένα είναι το ΓΙΑΤΙ το μωρακι ηταν ατάιστο.
Παραμέλησε η μανούλα εγκληματικά το μωρακι της και δεν το τάιζε ηθελημένα (ακομα και να δεχτώ την επιλόχειο καταθλιψη)
ή το οσο και να προσπαθουσε η μανουλα να το ταίσει τις 3 τελευταιες μερες, το βρεφάκι δεν δεχόταν το φαγητο διότι ήδη
η ζημια είχε γίνει (στερειτο ο οργανισμος του θρεπτικα συστατικα -με αραιωμένο γάλα τρεφόταν τόσο καιρο.
Αυτο το τελευταιο κατα προσωπικη εκτίμηση πιστευω πως επαιξε δραματικο ρόλο στην τραγικη καταληξη που είχαμε.
Προσωπικα μίλησα για αγνοια της μανούλας σε συνδιασμό με την παντελή αδιαφορια των γιατρών.
Η κοπέλα θεωρούσε πως όλα βαίνουν καλώς και το καμπανακι της χτύπησε μόνο όταν τα σημάδια ηταν εμφανή.
Απο το νοσοκομείο κανένας δεν της είπε παρτο το μωρο και έλα γρήγορα, παρα μόνο την παρέπεμπαν απο την μια μέρα στην άλλη.

σε ολε τις μερες που διαβαζω πραγματικα τωρα καλυφθηκα. οτι ακριβως σκεφτομαι τα διαβασα σε σενα. η κοπελα γιαυτο εγραψε εδω. ελεγε οτι το μωρο της δεν τρωει καλα. καθε 7 ωρες αν θυμαμαι καλα ελαχιστα μλ. αλλα μαλλον το κακο ειχε γινει πολυ πιο πριν αλλα δεν ηταν τοσο εντονο και δεν το εδωσε τοσο σημασια.. μη μου πειτε δεν σας εχει συμβει? γενικα οχι μονο σε ενα νεογεννητο.

aleca

aleca
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
DimiKgianni έγραψε:
Τι είναι το πόρσιμα??
Στο μην. της η μάνα αναφέρει γεννάω σε 2 μέρες, μήπως το έγραψε κατα λάθος,μήπως εννοούσε 2 μήνες???
πορισμα! Δεν το καταλαβες? να χαιρεσαι τα σκυλακια σου.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα συνεχειστει πολυ αυτο που κανετε ολες εδω μεσα?
ενα βρεφακι εχασε την ζωη του και οι ευθηνες ειναι νομιζω το λιγοτερο και αν μη τι αλλο δεν πρεπει να τις ριχνουμε σε καταστασεις που δεν γνωριζουμε..
ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα του και ολα τα υπολοιπα ειναι περιττα και καλο θα ειναι να μην σχολιαζοντε αλλο...
φιλικα παντα.

????????

Επισκέπτης
aleca έγραψε:
DimiKgianni έγραψε:
Τι είναι το πόρσιμα??
πορισμα! Δεν το καταλαβες? να χαιρεσαι τα σκυλακια σου.
Βρε εγώ το κατάλαβα
αλλά αναφέρομαι ότι στον γραπτό λόγο πολλά λάθη μπορούν να γίνουν απο κεκτημένη ταχύτητα. Γιατί μερικοί έβγαλαν πόρισμα απο τα γραπτά της.

Ευχαριστώ πολύ Very Happy
Τα χαίρομε τα άτιμα Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΧΟΣ ΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ

Το θεμα και να κλειδωσω γλυκεια μου Αγαπη θα ανοιχτει αλλο μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου. Δυστυχως δεν εχουμε ορια. Και ειναι εξαιρετικα λυπηρο πανω απο το πτωμα κυριολεκτικα ενος μωρου, το παιζουμε δικαστες , γιατροι, ηθικολογοι.. Ο καθενας ας ζει λοιπον με το βαρος όσων ξεστομισε.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
DimiKgianni έγραψε:

Ο παιδιατρος εδώ που φταιει;;;Να πηγαινε να ετοιμάσει ο ιδιος το γάλα;;;;;

Το ιδιο το μωρο που δεν μπορουσε να το πιει μονο του;;;;;

Η μανα του φταιει.
Και δεν με νοιαζει γιατι...αν ηταν απο απειρια,απο τρέλλα,απο κατάθλιψη,απο τεμπελια,απο οτιδηποτε!

Και ναι ειναι επισημο το ΄πορισμα εκεινο.

Το ιατροδικαστικο πορσιμα απο τα μπλογς δεν θα το διαβασουμε;;;Να μην το πιστεψουμε ουτε και αυτο;

Και στο φιναλε,απαντησεις για ο,τι ηθελε αναζητουσε στο ιντερνετ...αρα αμορφωτη και αστοιχειωτη δεν την λες...
Δεν μπορουσε να κανει μια ερωτηση για την διατροφη που εκανε στο μωρο της;;;
Δεν μπορουσε να διαβασει μονη της στο νετ τι τρώνε τα μωρά αυτής της ηλικιας;;;;

Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτοματα γινομαι ανθρωπομορφο τέρας που κατηγορ την μανα για τις οφθαλμοφανεις τραγικες πράξεις της.
Τι είναι το πόρσιμα??

Μακαρι να εγραφε μνες,νημες ή ο,τι αλλο.
Επισης αν εκανε λαθος θα μπορουσε να συμπληρώσει μηνυμα απο κάτω και να πει κοριτσια μπερδευτηκα μηνες εννοουσα!!!!!!

Το οτι ηταν ένστολη ηταν μπέρδεμα;;;

Εδω ολες τις φωνάζατε να παει το παιδι νοσοκομειο την Παρασκευη και αυτή ελεγε ψέμματα...ολα τ'αλλα τα θεωρω ασημαντες λεπτομερεις που απλά φανερωνουν ποσο καλα στέκει!

Αν σας ακουγε και πηγαινε το παιδι νοσοκομειο την Παρασκευν ΙΣΩΣ το μωρουλι τώρα να ζουσε....ΙΣΩΣ!

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
αγαπη έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΙΧΟΣ ΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ

Το θεμα και να κλειδωσω γλυκεια μου Αγαπη θα ανοιχτει αλλο μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου. Δυστυχως δεν εχουμε ορια. Και ειναι εξαιρετικα λυπηρο πανω απο το πτωμα κυριολεκτικα ενος μωρου, το παιζουμε δικαστες , γιατροι, ηθικολογοι.. Ο καθενας ας ζει λοιπον με το βαρος όσων ξεστομισε.

ποσο σωστη!!!!!

mercury44

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγώ πάντως το πόρισμα μου το έβγαλα.. ότι η κοπέλα απλά ήταν κοιμισμένη , σβηστή , πως το λένε , κι εγώ στα 22 γέννησα.. και πριν κλάψει το αγοράκι μου το πήγαινα στον παιδίατρο , είμαι από αυτές τις υπερβολικές , από αυτές που πάνε για καφέ και βλέπουν ξένο παιδί να σκύβει σε κάγκελα πχ και πάνε και το μαζεύουν και μαλώνουν τη μάνα (αληθινή περίπτωση) ,η οποία μάνα μου μίλησε και προσβλητικά μάλιστα πως "χώθηκα" , είμαι από αυτές που βλέπουν παιδάκια στην παιδική χαρά να τα κοιτάει ξένος από μακριά και πάνε και τα παίρνουν από το χέρι και τα πάνε στη μάνα τους , έτσι χωρίς λόγο , είμαι από αυτές που με κοροιδεύουνε φίλοι και συγγενείς και γελάνε μαζί μου για το πόσο υπερβολική είμαι , καλύτερα λοιπόν να είμαι έτσι και να με κροιδεύουνε παρά να γίνει το κακό και να ψάχνω μετά θεούς και δαίμονες να κατηγορήσω . Γιατί η κοπέλα της οποίας το μωρό έσκυβε στα κάγκελα , αν έπεφτε θα κατηγορούσε τον μαγαζάτορα για τα χαμηλά κάγκελα , το κράτος , τον έναν τον άλλον , όλους εκτός από αυτήν . Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς κοιμισμένους γονείς και πάντα έχω την ίδια σκέψη " αν γίνει το κακό θα σπαράζετε μετά" και να που κάποιες φορές γίνεται.

Και συγχωρέστε με που παραφέρθηκα , και το ότι ο Λυτέρης δεν είναι ο πατέρας ,δε με ενδιαφέρει σα κουτσομπολιό , με ενδιαφέρει κοινωνικά στο να σχηματίσω το προφίλ της , ίσως να έτυχε , ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ , συμβαίνουν αυτά , ίσως όμως να ναι και δέιγμα της γενικότερης ανευθυνότητας του χαρακτήρα της.

Συγχωρέστε με λοιπόν που παραφέρθηκα αλλά ο λόγος είναι πως αυτήν την κοπέλα τη μίσημα με όλη μου την ψυχή , και όλους όσους παρόμοιους γονείς κατά καιρούς συναντώ , τη μίσησα και για έναν λόγο παραπάνω, γιατί αυτό το αγοράκι , ορκίζομαι στη ζωή μου πως έιναι από τα ομορφότερα που είδα , όχι πως παίζει ρόλο ,αλλά το λάτρεψα ρε γαμώτο ... και πάγωσα όταν έμαθα πως πάγωσε .. αυτά , καλή συνέχεια

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
η κοπέλα έστελνε μηνύματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της στην ομάδα για μανούλες νοεμβρίου/δεκεμβρίου, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για λάθος η αναφορά της στις 2 μέρες. τα συλληπητήρια μου για τον άδικο χαμό του βρέφους

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι θα λεγατε με αφορμη την πληροφορια τηs Βιβιαν για την εξοδιο ακολουθια του μωρου,να σταματησουμε ολεs και να ευχηθουμε απλα....

[b]ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ ΜΑΣ..
.

Ευχαριστω εκ τωv προτερων οσεs μανουλεs
ακολουθησουν την παρακληση μου.

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mercury44 έγραψε:εγώ πάντως το πόρισμα μου το έβγαλα.. ότι η κοπέλα απλά ήταν κοιμισμένη , σβηστή , πως το λένε , κι εγώ στα 22 γέννησα.. και πριν κλάψει το αγοράκι μου το πήγαινα στον παιδίατρο , είμαι από αυτές τις υπερβολικές , από αυτές που πάνε για καφέ και βλέπουν ξένο παιδί να σκύβει σε κάγκελα πχ και πάνε και το μαζεύουν και μαλώνουν τη μάνα (αληθινή περίπτωση) ,η οποία μάνα μου μίλησε και προσβλητικά μάλιστα πως "χώθηκα" , είμαι από αυτές που βλέπουν παιδάκια στην παιδική χαρά να τα κοιτάει ξένος από μακριά και πάνε και τα παίρνουν από το χέρι και τα πάνε στη μάνα τους , έτσι χωρίς λόγο , είμαι από αυτές που με κοροιδεύουνε φίλοι και συγγενείς και γελάνε μαζί μου για το πόσο υπερβολική είμαι , καλύτερα λοιπόν να είμαι έτσι και να με κροιδεύουνε παρά να γίνει το κακό και να ψάχνω μετά θεούς και δαίμονες να κατηγορήσω . Γιατί η κοπέλα της οποίας το μωρό έσκυβε στα κάγκελα , αν έπεφτε θα κατηγορούσε τον μαγαζάτορα για τα χαμηλά κάγκελα , το κράτος , τον έναν τον άλλον , όλους εκτός από αυτήν . Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς κοιμισμένους γονείς και πάντα έχω την ίδια σκέψη " αν γίνει το κακό θα σπαράζετε μετά" και να που κάποιες φορές γίνεται.

Και συγχωρέστε με που παραφέρθηκα , και το ότι ο Λυτέρης δεν είναι ο πατέρας ,δε με ενδιαφέρει σα κουτσομπολιό , με ενδιαφέρει κοινωνικά στο να σχηματίσω το προφίλ της , ίσως να έτυχε , ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ , συμβαίνουν αυτά , ίσως όμως να ναι και δέιγμα της γενικότερης ανευθυνότητας του χαρακτήρα της.

Συγχωρέστε με λοιπόν που παραφέρθηκα αλλά ο λόγος είναι πως αυτήν την κοπέλα τη μίσημα με όλη μου την ψυχή , και όλους όσους παρόμοιους γονείς κατά καιρούς συναντώ , τη μίσησα και για έναν λόγο παραπάνω, γιατί αυτό το αγοράκι , ορκίζομαι στη ζωή μου πως έιναι από τα ομορφότερα που είδα , όχι πως παίζει ρόλο ,αλλά το λάτρεψα ρε γαμώτο ... και πάγωσα όταν έμαθα πως πάγωσε .. αυτά , καλή συνέχεια

Τωρα μιλας πολυ σωστα.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mercury44 έγραψε:εγώ πάντως το πόρισμα μου το έβγαλα.. ότι η κοπέλα απλά ήταν κοιμισμένη , σβηστή , πως το λένε , κι εγώ στα 22 γέννησα.. και πριν κλάψει το αγοράκι μου το πήγαινα στον παιδίατρο , είμαι από αυτές τις υπερβολικές , από αυτές που πάνε για καφέ και βλέπουν ξένο παιδί να σκύβει σε κάγκελα πχ και πάνε και το μαζεύουν και μαλώνουν τη μάνα (αληθινή περίπτωση) ,η οποία μάνα μου μίλησε και προσβλητικά μάλιστα πως "χώθηκα" , είμαι από αυτές που βλέπουν παιδάκια στην παιδική χαρά να τα κοιτάει ξένος από μακριά και πάνε και τα παίρνουν από το χέρι και τα πάνε στη μάνα τους , έτσι χωρίς λόγο , είμαι από αυτές που με κοροιδεύουνε φίλοι και συγγενείς και γελάνε μαζί μου για το πόσο υπερβολική είμαι , καλύτερα λοιπόν να είμαι έτσι και να με κροιδεύουνε παρά να γίνει το κακό και να ψάχνω μετά θεούς και δαίμονες να κατηγορήσω . Γιατί η κοπέλα της οποίας το μωρό έσκυβε στα κάγκελα , αν έπεφτε θα κατηγορούσε τον μαγαζάτορα για τα χαμηλά κάγκελα , το κράτος , τον έναν τον άλλον , όλους εκτός από αυτήν . Δυστυχώς έχω συναντήσει πολλούς κοιμισμένους γονείς και πάντα έχω την ίδια σκέψη " αν γίνει το κακό θα σπαράζετε μετά" και να που κάποιες φορές γίνεται.

Τωρα συμφωνω σε ολα μαζι σου!Σε ολα!

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα ανακοινώθηκε?

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΦΑΚΙ έγραψε:Τι θα λεγατε με αφορμη την πληροφορια τηs Βιβιαν για την εξοδιο ακολουθια του μωρου,να σταματησουμε ολεs και να ευχηθουμε απλα....

.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ Sad Sad Sad

????????

Επισκέπτης
mercury44 έγραψε: αλλά ο λόγος είναι πως αυτήν την κοπέλα τη μίσημα με όλη μου την ψυχή , και όλους όσους παρόμοιους γονείς κατά καιρούς συναντώ , τη μίσησα και για έναν λόγο παραπάνω,
Πρόσεχε μόνο μην έρθει τόσο μίσος στο σπίτι σου και στην οικογενειά σου.

anamet

anamet
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αγαπη έγραψε:
ΕΦΑΚΙ έγραψε:Τι θα λεγατε με αφορμη την πληροφορια τηs Βιβιαν για την εξοδιο ακολουθια του μωρου,να σταματησουμε ολεs και να ευχηθουμε απλα....

.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΤΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ Sad Sad Sad
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

Euxoula

Euxoula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παρακολουθω το θεμα μετοχη απ τη στιγμη που εφυγε ο μικρουλης.κ εγω ειχα γραψει στη μαρια να το παει στο γιατρο σα νοσηλευτρια κ γω πριν το παει στο νοσοκομειο ειχα πει τα δικα μου οπως για να μην διαμαρτυρετε το μωρο οτι πειναει κατι δε λειτουργει σωστα.δε κατηγορησα κανεναν εχω μικρο μωρο κ ειμαι κ γω στην ακρη του Θεου επειδη ο συζυγος μου ειναι στρατιωτικος κ ειμαι μονη μου κ ουτε θα το κανω αυτα τα κραταω για μενα εχω οργη εχω θλιψη φοβο κ θρηνω για τον μικρο μαχητη.περιμενω να βγει το αληθινο πορισμα οσοι εφταιξαν θα πληρωσουν ειτε οι γονεις ειτε οι γιατροι ειτε οποιοσδηποτε.Το μονο που μπορω να πω ειναι ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..ΑΝΤΙΟ..

http://Cash4Visits.com/ref.php?refId=301433

ΕΒΙΤΑ

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
πάω να γράψω κ με πιάνουν τα ζουμιά.....καλό παράδεισο αντράκι μου...συλληπητήρια στην οικογένεια Crying or Very sad Crying or Very sad

christina_new

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
δεν μπορώ να ευχηθώ καλό ταξίδι γιατί το μωράκι αυτό έφυγε για πάντα και δεν πάει πουθενά. το μόνο που μπορώ να ευχηθώ να μην ξανασυμβεί αυτό σε καμία μάνα και κυρίως σε κανένα παιδί.

κουράγιο σε αυτούς που το αγάπησαν

ifismom

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κι από μένα σε όλους,με αφορμή το θάνατο αυτού του μωρού,διάβασα τα όσα γίνανε και θέλησα να κάνω ένα σχόλιο.Καταρχήν είμαι μανούλα ενός κοριτσιού ενός χρονών και σαν οποιαδήποτε μανούλα ράγισα όταν άκουσα αυτή την ιστορία.Δεν μπορώ να κατηγορήσω καμία μάνα οτι παραμέλησε το παιδί της,μπορεί να φταίει το νεαρό της ηλικίας της,μπορεί να φταίει η επιλόχειος κατάθλιψη,μπορεί να φταίει το ότι τα περνούσε μόνη της,μπορεί και να μην φταίει καθόλου και να φταίνε οι γιατροί,η δικαιοσύνη θα το κρίνει κι όχι εμείς.Το θέμα είναι ότι το αγγελουδάκι της έφυγε,ότι και να έκανε αυτή ή ο άντρας της ή οι γιατροί πλέον δεν αλλάζει.Αυτή η κοπέλα θα γυρίσει σε ένα ΑΔΕΙΟ σπίτι που όλα τριγύρω της θα της θυμίζουν το μωρό της,η αγκαλιά της θα είναι κενή.Μόνο και μόνο για αυτό την λυπάμαι!Ας τους δώσει δύναμη ο θεός να ξεπεράσουν την απώλεια κι αν δεν είναι ικανοί γονείς ας μην τους δώσει άλλο παιδάκι!Ο μπέμπης τώρα έγινε άγγελος και πλέον δεν υποφέρει,Καλό ταξίδι μικρέ πρίγκηπα!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ας ειναι το τελευταιο παιδακι που φευγει απο αγνοια γονιων η απο αγνοια οποιουδηποτε αλλου τελος παντων.
ας το εχουν βαρος στην ψυχη τους ολοι οσοι εμπλακικαν σε αυτο.

εκει τουλαχιστων θα το τρεφει η παναγιτσα

καλο ταξιδι αγγελακι μικρο, καλο ταξιδι ομορφο αγορακι. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις