Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
629 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 629 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 29]

ekv

ekv
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama_t_mpempi έγραψε:
Πάντως απο τα λίγα που γνωρίζω αν την πρώτη φορά που πήγε τον μικρό στο νοσοκομείο είχαν δει κάτι περίεργο πχ οτι ήταν βρώμικος,οτι είχε μελανιές ή ήταν τρομακτικά αδύνατο...καλούν την πρόνοια ή την αστυνομία οι ίδιοι οι γιατροι/νοσοκόμοι... οπότε ή δεν έκανε κάτι λάθος η γυναίκα ή όσοι είδαν το μικράκι χέστηκαν για την κατάστασή του!

Υπάρχει και τρίτη εκδοχή... Να μην πήγε καν στο νοσοκομείο.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το ιατρικο πορισμα λεει οτι το παιδι πεθανε γιατι ηταν ατάιστο 3 μερες!!!!!!!!!!!!!!

Ο παιδιατρος εδώ που φταιει;;;Να πηγαινε να ετοιμάσει ο ιδιος το γάλα;;;;;

Ποιος φταιει που το μωρο ηταν αταιστο 3 ολοκληρες μερες;;;:Οι νοσοκομες;;;;;;;;;;;

Το ιδιο το μωρο που δεν μπορουσε να το πιει μονο του;;;;;

Η μανα του φταιει.
Και δεν με νοιαζει γιατι...αν ηταν απο απειρια,απο τρέλλα,απο κατάθλιψη,απο τεμπελια,απο οτιδηποτε!

Και ναι ειναι επισημο το ΄πορισμα εκεινο.

Το ιατροδικαστικο πορσιμα απο τα μπλογς δεν θα το διαβασουμε;;;Να μην το πιστεψουμε ουτε και αυτο;

Και στο φιναλε,απαντησεις για ο,τι ηθελε αναζητουσε στο ιντερνετ...αρα αμορφωτη και αστοιχειωτη δεν την λες...
Δεν μπορουσε να κανει μια ερωτηση για την διατροφη που εκανε στο μωρο της;;;
Δεν μπορουσε να διαβασει μονη της στο νετ τι τρώνε τα μωρά αυτής της ηλικιας;;;;

Ειλικρινα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι αυτοματα γινομαι ανθρωπομορφο τέρας που κατηγορ την μανα για τις οφθαλμοφανεις τραγικες πράξεις της.

Angel1812

Angel1812
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Θα το ξανα πω "ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ;;;"
Τι σχέση έχει με το συμβάν αν ήταν παντρεμένοι;
Αν αυτός ήταν η όχι ο πατέρας; Την κοπέλα την αγαπούσε κάτι παιδί αυτο επίσης. Τέλος! Έχει καμία σχέση με τα αιτία θανάτου;
Τις δηλώσεις τις κουνιαδας δε την είδα αλλα κ έτσι να είναι, δε είναι ούτε η Μαρία ούτε ο Λευτέρης.
Το αν στις 20μερες ήθελε σεξ; Μήπως μερικοι να κάνατε κ λίγο να ξαλαπικαρει το μυαλό σας καλύτερα; (το μωρο ήταν καλα τότε).

Σεβαστειτε επιτέλους τον πόνο τους! Ακόμη κ αν αποδειχτεί ότι εφταιγαν! Τους αντιμετοπιζετε λες κ το κάνανε επίτηδες! Όχι λες κ έγινε ότι έγινε απο καθαρή άγνοια κ αμέλεια.

nabal

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mama katerina έγραψε:
letitsa έγραψε:επειδη τα γραπτα μενουν μπορειτε να τα διαβασετε ολααααααααααααααααα και μετα να πειτε τη απο ολα ισχυει..... αρχιστε απο την σελιδα τρια και μετ αδυο και καταληξτε στην ενα...

http://forum.eimaimama.gr/spa/Maria_90

Τελικα στις 17:12 γεννηθηκε το αγορακι μου,μετα απο 4 μερες βγηκαμε απο το νοσοκομειο!Ηταν η καλυτερη στιγμη της ζωης μου πιο πολυς ηταν ο φοβος μου παρα η γεννα..ουτε πονο καταλαβα ουτε τπτ κ το νοσοκομειο ΑΨΟΓΟ καλυτερο κ απο ειδιοτικη κλινικη!Ευχαριστω ολους τους γιατρους κ τις νοσοκομες για την αψογη συμπεριφορα τους!

αυτα ειναι όγια της Μαριας για το νοσοκομειο και το γιατρο! τι αλλαξε μετα;;;

Αν το συνδυάσω και με τα λεγόμενα του Λευτέρη - του συντρόφου της Μαρίας:

Παρόλα αυτά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου,όσους μας βοήθησαν και ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Νοσοκομείου και τον Δήμαρχο.Να τους έχει ο Θεός καλά!

Κάτι άλλαξε στην πορεία, σίγουρα...
Ή απλώς ο άνθρωπος μιλάει ειρωνικά.
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά
πιστεύω ότι ο Λευτέρης δεν είναι ο πατέρας,
αλλιώς δεν θα του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες;
Ίσως και ηταν ο λόγος που δεν του δόθηκε άδεια.

Εγώ πάντως κατηγορώ και τη μητέρα της, αν ζει και
έχει την υγεία της. Δεν μπορούσε έστω για το σαράντισμα
να τη βοηθήσει;

Και επίσης,

Αν όντως ήταν λάθος οι οδηγίες που ακολουθούσε η Μαρία
(καλά, εννοείται ότι δεν δίνουμε καν χαμομήλι), όταν της
πρώτες μέρες βοηθούσε η κουνιάδα, δεν κατάλαβε ούτε αυτή
ότι είναι εσφαλμένες;

Τοσα κενά και ασάφειες πρώτη φορά σε μια υπόθεση χωρίς ΑΜΕΣΟ πολιτικό κόστος ή κίνητρο συγκάλυψης.

Η κοπέλα τιμωρήθηκε με τη χειρότερη δυνατή τιμωρία...
Δεν νομίζω ότι αξίζει να τιμωρηθεί κι άλλο, ίσως να της
επιβληθεί ψυχιατρική παρακολούθηση που ούτως ή άλλως τη
χρειάζεται για την κατάθλιψη που θα βιώσει.

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λυπαμαι πραγματικα που συνεχιζεται ολο αυτο το πραγμα χωρις λογο!!ποιοι ειστε εσεις που θα κρινετε την μανα τον πατερα και την ζωη της κοπελας???εσεις δηλαδη ειστε τελειες μανες δεν θα χωριζατε ποτε μα ποτε τον αντρα σας και ολα αυτα τα κοινοτυπα!!ποτε δεν κοιταμε την πλατη μας παρα μονο τον αλλων.. και εγω στενοχωρηθηκα και εκλαψα για το παιδακι αλλα αυτο δεν γυριζει πισω δυστηχως και καμια απο εσας δεν ποναει γι αυτο οσο η μανα του!!αφηστε τα κουτσομπολια και τις παραφιλολογιες ασχοληθειτε με τα παιδακια σας και αφηστε επιτελους την ψυχουλα του μωρου να ησυχασει!!η αληθεια θα φανει οποτε μην λετε αερολογιες!!

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Angel1812 έγραψε:Θα το ξανα πω "ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ;;;"
Τι σχέση έχει με το συμβάν αν ήταν παντρεμένοι;
Αν αυτός ήταν η όχι ο πατέρας; Την κοπέλα την αγαπούσε κάτι παιδί αυτο επίσης. Τέλος! Έχει καμία σχέση με τα αιτία θανάτου;
Τις δηλώσεις τις κουνιαδας δε την είδα αλλα κ έτσι να είναι, δε είναι ούτε η Μαρία ούτε ο Λευτέρης.
Το αν στις 20μερες ήθελε σεξ; Μήπως μερικοι να κάνατε κ λίγο να ξαλαπικαρει το μυαλό σας καλύτερα; (το μωρο ήταν καλα τότε).

Σεβαστειτε επιτέλους τον πόνο τους! Ακόμη κ αν αποδειχτεί ότι εφταιγαν! Τους αντιμετοπιζετε λες κ το κάνανε επίτηδες! Όχι λες κ έγινε ότι έγινε απο καθαρή άγνοια κ αμέλεια.

Πες μου ότι κάνεις πλάκα σχολίασε άνθρωπος τέτοιο πράγμα????

LH

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Έκανα χθές εγγραφή γιατί, πέρα από τα συλληπητήρια μου, ήθελα να ζητήσω κάτι από τους διαχειριστές του φόρουμ.
Επαναλαμβάνω το αίτημα που έκανα και στο χθεσινό μου πόστ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ:
ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.
Όπως έγραψε και κάποιο άλλο μέλος, η φωτο αναπαράγεται από ΜΜΕ. ΕΛΕΟΣ!
Αν τεχνικά αυτό είναι αδύνατον, στην ανάγκη σβήστε το προφίλ της Μαρίας. Κρατήστε ένα back-up με τα μυνήματα της για οποιαδήποτε περίπτωση.
Και τελικά, εξηγήστε τους λόγους αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σε ολα της τα προηγουμενα μηνυματα λεει ψέμματα και πεφτει σε αντιφάσεις.
Εσεις ολες που ανοιξατε την καρδια σας,την αγκαλια σας,τα σπιτια σας...πως ξερετε οτι δεν λεει πάλι ψέμματα;;;
Δεν λεω οτι δεν πονάει και υποφέρει...ημαρτον...ουτε οτι έκανε κατι επιτηδες...
Αλλα με τοσα ψέμματα η κοπέλα δεν εστεκε καλα...γνώμη μου!

Εδω ειπε οτι ειναι ενστολη σε ένα μηνυμα της ενω χθες η κουνιαδα της χθες ειπε οτι πηγε λογω του Λευτέρη στη λερο.

Ποσα ψεμματα εχει πει....

mhtsaina

mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Επειδή δεν είναι μόνο ο Αντώνης, αλλά και άλλοι αρκετοί εδώ μέσα οι οποίοι μπορεί να έχουν άλλου είδους συμφέροντα από τον προαναφερόμενο, καλό είναι να μην ταϊζουμε κανέναν από δω και πέρα ....

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αγαπη 25 έγραψε:λυπαμαι πραγματικα που συνεχιζεται ολο αυτο το πραγμα χωρις λογο!!ποιοι ειστε εσεις που θα κρινετε την μανα τον πατερα και την ζωη της κοπελας???εσεις δηλαδη ειστε τελειες μανες δεν θα χωριζατε ποτε μα ποτε τον αντρα σας και ολα αυτα τα κοινοτυπα!!ποτε δεν κοιταμε την πλατη μας παρα μονο τον αλλων.. και εγω στενοχωρηθηκα και εκλαψα για το παιδακι αλλα αυτο δεν γυριζει πισω δυστηχως και καμια απο εσας δεν ποναει γι αυτο οσο η μανα του!!αφηστε τα κουτσομπολια και τις παραφιλολογιες ασχοληθειτε με τα παιδακια σας και αφηστε επιτελους την ψυχουλα του μωρου να ησυχασει!!η αληθεια θα φανει οποτε μην λετε αερολογιες!!

Εχεις καταλάβει οτι τέτοιο θεμα δεν εχει ξαναγινει;;;;
Να πεθαινει ένα μωρο απο ασυτια;;;;;
Και απο κανονικη οικογενεια;;;;;

Εδώ εχουμε τους λεγομενους "γυφτους"...
Τετοιο περιστατικο δεν υπηρχε ποτε....

Και ρωτάς γιατι το σχολιααζουμε;;;
Οταν πεθαινει ένα αγγελάκι γιατι δεν έφαγε 3 μερες τι να κάνω;;;Να πω "Α!Εγινε και αυτο"!
Ε δεν θα το πω!!!!
Δεν το χωράει ο νους μου να συμβαινουν τετοια πράγματα!!!!!Και θελω να μαθω το γιατι!

ekv

ekv
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria x. έγραψε:Σε ολα της τα προηγουμενα μηνυματα λεει ψέμματα και πεφτει σε αντιφάσεις.
Εσεις ολες που ανοιξατε την καρδια σας,την αγκαλια σας,τα σπιτια σας...πως ξερετε οτι δεν λεει πάλι ψέμματα;;;
Δεν λεω οτι δεν πονάει και υποφέρει...ημαρτον...ουτε οτι έκανε κατι επιτηδες...
Αλλα με τοσα ψέμματα η κοπέλα δεν εστεκε καλα...γνώμη μου!

Εδω ειπε οτι ειναι ενστολη σε ένα μηνυμα της ενω χθες η κουνιαδα της χθες ειπε οτι πηγε λογω του Λευτέρη στη λερο.

Ποσα ψεμματα εχει πει....

Το ότι λέει ψέμματα είναι ολοφάνερο από τα posts της... ΑΠορώ πως δεν το βλέπουν κάποιοι.
Δεν θα κάτσω να την κρίνω για το γεγονός ότι λεει ψέμματα σε ένα φόρουμ. Αλλά αυτόματα δεν μπορώ να βασιστώ και στα λεγόμενα της. Έτσι δεν είναι;
Δεν μπορώ να έιμαι σίγουρη αν όντως πήγε στο νοσοκομείο και την έδιωξαν, αν όντως μίλησε με παιδίατρο, αν όντως προσπαθούσε να ταίσει το παιδί, αν όντως είχε πιει το παιδάκι τα 150ml που έλεγε, αν όντως της είχε πει κάποιος να οτυ δίνει χαμομήλι, αν όντως το περιποιούνταν, αν όντως ήταν πρόωρο κτλ.
Εσείς που την υποστηρίζετε πέραν πάσης αμφιβολίας, πως είστε τόσο σίγουροι ότι όλα είναι όπως τα λέει;
Γι΄αυτόν το λόγο απορώ, γι΄αυτόν το λόγο αποφάσισα να γράψω εδώ. Από που πηγάζει αυτή η σιγουριά;

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αρνουμε να κανω διαλογο για ενα τοσο ευαισθητο θεμα και ειδικα οταν προσβαλλονται ανθρωποι!!συνεχιστε εσεις το θεατρο του παραλογου!ενα πραγμα θα πω ντροπη σας και πραγματικα ευχομαι να μην τυχει σε καμια μανα αυτο που ετυχε σε αυτην την κοπελα!!εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε!!γεια σας!και συνεχιστε να σταζετε το φαρμακι σας!

methismeno_troufaki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια κι αγόρια μήπως αντί να κατηγορούμε χωρίς να γνωρίζουμε τι πραγματικά έχει γίνει γιατρούς και γονείς θα ήταν καλό να εστιάσουμε σε κάτι άλλο? Μήπως ο άδικος αυτός χαμός του μικρού θα πρέπει να μας κάνει να αναλογιστούμε κάποια πράγματα??

Όσες είστε μανούλες όταν γεννήσατε το πρώτο σας παιδάκι ξέρατε τι πρέπει να κάνετε και πως? Γιατί προσωπικά, αν και δεν είμαι μανούλα ούτε περιμένω παιδάκι, αν μου λέγανε πάρε το μωρό και τάισε το θα είχα κολλήσει στο "πάρε" γιατί ούτε πως να το κρατήσω δεν ξέρω... Μήπως ξέρετε ότι υπάρχουν βιβλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία που περιλαμβάνουν και αυτά τα θέματα αλλά δεν διδάχθηκαν ποτέ γιατί κάποιοι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων ξεσηκώθηκαν?

Μήπως θα πρέπει να δούμε και την κατάσταση των νησιών και της επαρχίας μας πιο προσεχτικά? Έχει τύχει να αρρωστήσω καλοκαίρι στις διακοπές μου στην Πάρο κιόλας και ήταν έτοιμοι να με βάλουν χειρουργείο για μια γαστρεντερίτιδα επειδή ο ειδικευόμενος που με εξέτασε έκανε λάθος... Η ανεργία αγγίζει και το επάγγελμα του γιατρού αν δεν κάνω λάθος, αυτοί λοιπόν οι γιατροί που είναι άνεργοι δεν θα ήταν καλύτερα να πάνε σε ένα νησί ή σε μια απομακρυσμένη περιοχή να εργαστούν? Ακόμη κι αν δεν βγάζουν πολλά χρήματα νομίζω πως ο κόσμος θα τους αγκαλιάσει και θα τους στηρίξει πολύ...

Από αυτό το άσχημο γεγονός ίσως θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάτι "θετικό" για να μην κινδυνέψουν κι άλλα πλασματάκια...

tanti

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
to moraki stin photografia fenete toso igiis.. to aggelaki moy, toso omorfo..
stamatiste oles sas.. i thlipsi eine megali. ena moraki efige toso adiko toso proora.. stamatiste epitelous.. kliste ola ta themata poy aforoyn to moraki kai tin manoula toy. ftanei pia.. to kseskisate to thema. stin Ellada oloi exoun apopsi gia ola!! eleos pia!! min lete megales kouvente esis oi manes pou paratisate ta panta gia na megalosete ta morakia sas..kai oti eiste oi telies esis kai to koritsi afto to kremasame to kakopoiisame to gdarame zontano !!! "kani olan" poy leme kai stin Kipro!! afiste tin kopela ston pono tis. me tin simperifora sas kai ta logia sas prosvalete ena olokliro ethnos. ksafnika oles ginate oi telies manes!! ai sto kalo me eknevrisate toses meres. to moraki piso den tha epistrepsi. teliose. efige. stamatate na rixnete laspi stin Maria. P O N A E I to koritsi..kai tha ponaei panta. osa mora kai na tis xarisi o Theos. stamatiste mexri edo!!

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ekv και γώ για τον ιδιο λογο εγραψα.Δεν μπορουσα να καταλαβω απο που πηγάζει αυτη η σιγουρια ενω φαινεται ξεκάθαρα οτι η μανα ειναι......

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγω παντως οτι και να εχει γινει,θα πω πως ακομη και στο δικαστηριο αν δεν βγει ο "κατηγορουμενος" να απολογηθει για οσα εχει η δεν εχει κανει,το δικαστηριο δεν βγαζει ετυμηγορια!

Ολες αυτες τις μερες ακουμε ανθρωπους που εμμεσως εμπλεκονται σε ολη αυτην την ιστορια αλλα ας εχουμε λιγη υπομονη ακομη να ακουσουμε και τους αμεσα εμπλεκομενους!

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο τίτλος του θέματος είναι:<<Το πόρισμα για το θάνατο του μικρούλη...>>

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ????ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ????

ekv

ekv
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Όσες δεν θέλετε να κάνετε διάλογο, αφήστε εμάς που θέλουμε να συνεχίσουμε.. Δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνετε χωρίς να απαντάτε σε επιχειρήματα ή σε γνώμες, απλώς για να μας πείτε να σταματήσουμε.
Tanti, προσβάλλω κανένα έθνος επειδή έχω κάποιες απορίες; Ό,τι θέλεις λες; Τι το προβλητικό έγραψα ακριβώς;

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δεν υπάρχει ουτε μια μανα που μπορεί και εχει δικαιωμα να πει "ειμαι η τέλεια μανα"!!!
Ουτε μια!!!!
Ολες κανουμε λαθη και πολλες φορές τραγικα!!!!
Ο θεος να μας βοηθησει να μην αποβουν μοιράια!!!

Αλλα να μεινει ατάιστο ένα μωρουλι για 3 μερες δεν έχει ξαναγινει ποτε γι'αυτο και το συζητάμε.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φίλες μανούλες καταλαβαίνουμε τις ενστάσεις σας σε ότι αφορά την προβολή της φωτογραφίας του βρέφους που χάθηκε στο προφίλ της μαμάς του
Ωστόσο όπως είναι γνωστό σε όλες μας στο forum μας, στοιχεία αλλά και αποθηκευμένες φωτογραφίες δεν μπορούμε τεχνικά να αλλάζουμε εμείς ως διαχειρίστριες, όποια αλλαγή, πραγματοποιείται μόνο από το μέλος που έκανε την εγγραφή και μπορεί να παρέμβει στο προφίλ του.
Αυτή τη στιγμή η μαμά Μαρία δεν είναι σε θέση να κάνει αυτή την αλλαγή, από ώρα σε ώρα περιμένει να παραλάβει το μικράκι της ώστε μέσω του γραφείου τελετών να μεταφερθεί στην Αθήνα για την εξόδιο τελετή .
Σας παρακαλώ σεβαστείτε το γεγονός είναι μια μαμα… μία μαμά όπως όλες μας εδώ…

anamet

anamet
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ας σταματισει εδω ...και ας μου απαντησει καποια ΜΑΜΑ που μεγαλωσε μονη της τα μωρα της -πως ειναι δυνατον να μην το ταιζε αφου θα εκλεγε ασταματιτα?-πως ειναι δυνατον αφου οπως λενε μερικοι εμενε σε ξενοδοχειο να μην την πηρε χαμπαρη κανενας?-πως ειναι δυνατον απο αλλες περιπτοσεις εγκαταληψεις βρεφων που ακουμε (ακομα και στα σκουπιδια) να επιζουν πολλεσ μερες χωρις να λαμβανουν εστω και τα 90 μλ που αναφερει η μανουλα μαρια ? σαςςςςς παρακαλω ολες τις ΜΑΝΟΥΛΕΣ παψτεεεεεεε...

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama_t_mpempi έγραψε:ότι βλακεία θες διαβάζεις στα τόπικ σχετικά με το θέμα αυτό!!!
Ρε αντί να χειροκροτάμε το παλικάρι που χέστηκε για το ποιος είναι ο μπαμπάς του μωρού καθόμαστε και κράζουμε?που πάει αυτός ο κόσμος! λένε οτι ο άνθρωπος μπήκε νοσοκομείο με αυτό που έγινε οπότε αν δεν είναι ο πατέρας του παιδιού αυτός ποιος έιναι?και μην μιλήσει κανείς για dna γιατί δεν είναι λίγες φορές που έχουμε δει βιολογικούς μπαμπάδες να βιάζουν τα παιδιά τους! είναι ο πατέρας του μωρού είτε βοήθησε στο να γίνει είτε όχι.
Ας αποφασίσουν το άλλαζε το παιδί ή δεν το άλλαζε... την φάγαμε την γυναίκα πραγματικά! Δηλαδή έλεος έχουμε όλοι άποψη για το τι γίνεται στα ξένα σπίτια! Πάντως απο τα λίγα που γνωρίζω αν την πρώτη φορά που πήγε τον μικρό στο νοσοκομείο είχαν δει κάτι περίεργο πχ οτι ήταν βρώμικος,οτι είχε μελανιές ή ήταν τρομακτικά αδύνατο...καλούν την πρόνοια ή την αστυνομία οι ίδιοι οι γιατροι/νοσοκόμοι... οπότε ή δεν έκανε κάτι λάθος η γυναίκα ή όσοι είδαν το μικράκι χέστηκαν για την κατάστασή του!

Ο μεσιέ που κάθεται και κράζει σαν γυναικούλα καλό θα ήταν αφού είναι τόσο σίγουρος να σταματήσει να σχολιάζει διότι όλο και πιο αναξιόπιστος μάρτυρας γίνετε... α και να υπενθυμίσω το κορίτσι δεν θα πάει φυλακή φταίει δεν φταίει

Πολυ σωστα ολα αυτα!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρωτον υπαρχουν πλεον δεκαδες μηνυματα με το ιδιο θεμα. ειναι κουραστικο. 2ον βρε παιδια αντικειμενικα τωρα ετσι? η μανουλα αυτη σιγουρα ποναει και οτι και να λεμε δεν νιωθουμε τον πονο της ουτε στο ελαχιστο αυτη τη στιγμη. ειμαι απο τα ατομα που ειναι ''ανοιχτα'' και διαβαζω ολες τις αποψεις και τις σκεφτομαι. εκλαψα για το μωρο εστειλα μηνυμα και στη μητερα γιατι δεν ειχα λογια ν την πω τηλεφωνικα. αλλα απο κει και μετα. ειμαι μαι ξενη. αυτο δεν με κανει κοτσομπολα. ουτε σταζω φαρμακι. αυτο με κανει να ειμαι πιο εξω και να βλεπω πιο καθαρα ισως???
ΔΕΝ κατηγορω τη μητερα! εδειξε οτι ενδιαφεροταν με το μηνυμα ανησυχιας εδω μεσα. εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι απλα η κοπελα ακουσε το σημα κινδυνου απλα το αγνοησε. οχι απο κατι αλλο κακο. απο το γνωστο. που και γω το λεω δηλαδη.. ελα μωρε δεν γινοντε αυτα. ολα καλα θα ειναι. η αυτο δε θα συμβει σε μενα. αν τη δικαιολογω? δεν ξερω. ισως οχι. αλλα σταματηστε να κραζετε ολους που λενε την αποψη. ειναι κουραστικο αλλα αυτο ειναι το θεμα που τρεχει τωρα τι να κανουμε. και αυτο ειναι που σκεφτομαστε ολοι κα ακουμε παντου.αν καποιος ειναι πιο σοβαρος και αν καποιος δειχνει ξεκατινιασμα και αυτο μεσα στο προγραμμα ειναι. στην τελικη ο καθενας επιλεγει τι διαβαζει τι δεχετε και σε τι απανταει.

GINA1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maria x. έγραψε:Το ιατρικο πορισμα λεει οτι το παιδι πεθανε γιατι ηταν ατάιστο 3 μερες!!!!!!!!!!!!!!

Ποιος φταιει που το μωρο ηταν αταιστο 3 ολοκληρες μερες;;;:Οι νοσοκομες;;;;;;;;;;;

το δέχομαι πως ηταν άταιστο 3 μέρες, το διάβασα κι εγω.
και το κακό έγινε, όσο και να αμπελοφιλοσουφουμε...
Το ζητούμενο για μένα είναι το ΓΙΑΤΙ το μωρακι ηταν ατάιστο.
Παραμέλησε η μανούλα εγκληματικά το μωρακι της και δεν το τάιζε ηθελημένα (ακομα και να δεχτώ την επιλόχειο καταθλιψη)
ή το οσο και να προσπαθουσε η μανουλα να το ταίσει τις 3 τελευταιες μερες, το βρεφάκι δεν δεχόταν το φαγητο διότι ήδη
η ζημια είχε γίνει (στερειτο ο οργανισμος του θρεπτικα συστατικα -με αραιωμένο γάλα τρεφόταν τόσο καιρο.
Αυτο το τελευταιο κατα προσωπικη εκτίμηση πιστευω πως επαιξε δραματικο ρόλο στην τραγικη καταληξη που είχαμε.
Προσωπικα μίλησα για αγνοια της μανούλας σε συνδιασμό με την παντελή αδιαφορια των γιατρών.
Η κοπέλα θεωρούσε πως όλα βαίνουν καλώς και το καμπανακι της χτύπησε μόνο όταν τα σημάδια ηταν εμφανή.
Απο το νοσοκομείο κανένας δεν της είπε παρτο το μωρο και έλα γρήγορα, παρα μόνο την παρέπεμπαν απο την μια μέρα στην άλλη.

methismeno_troufaki

Vivian έγραψε:Φίλες μανούλες καταλαβαίνουμε τις ενστάσεις σας σε ότι αφορά την προβολή της φωτογραφίας του βρέφους που χάθηκε στο προφίλ της μαμάς του
Ωστόσο όπως είναι γνωστό σε όλες μας στο forum μας, στοιχεία αλλά και αποθηκευμένες φωτογραφίες δεν μπορούμε τεχνικά να αλλάζουμε εμείς ως διαχειρίστριες, όποια αλλαγή, πραγματοποιείται μόνο από το μέλος που έκανε την εγγραφή και μπορεί να παρέμβει στο προφίλ του.
Αυτή τη στιγμή η μαμά Μαρία δεν είναι σε θέση να κάνει αυτή την αλλαγή, από ώρα σε ώρα περιμένει να παραλάβει το μικράκι της ώστε μέσω του γραφείου τελετών να μεταφερθεί στην Αθήνα για την εξόδιο τελετή .
Σας παρακαλώ σεβαστείτε το γεγονός είναι μια μαμα… μία μαμά όπως όλες μας εδώ…

Χριστέ μου πως θα νιώθει τώρα... Ελπίζω να μην είναι μόνη της... Sad Sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις