Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 29]

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Την θεση μου για το θεμα την εχετε διαβασει.Δεν δικαζω κανεναν πριν βγει το πορισμα.Θελω,ομωs,να σαs παραθεσω την δικη μου ιστορια με το μωρακι μου για να δειτε ποσο ευκολο ειναι να γινουν λαθη!
Aπο το μαιευτηριο μαs δωσαν εξιτηριο την πεμπτη μερα λογω καισαρικηs.
H μικρη μου ονταs 3 ημερων ανεβασε πυρετο 38,3.Η αντιμετωπιση απο το μαιευτηριο ηταν χλιαρο μπανακι γιατι,οπωs μου ειπαν,δεν ηταν τιποτα απλα μαλλον ζεσταινοταν γιατι ηταν καλοκαιρι!!!!!Η μικρη συνεχισε να εχει θερμοκρασια πανω απο 37,3 αλλα δεν ηταν αρκετο αυτο για να την κρατησουν.Φυγαμε για το σπιτι και την επομενη μερα ξαναανεβασε 38,5.Ευτυχωs που βρηκαμε εναν παιδιατρο και μαs ταρακουνησε.Ξαναπηγαμε στο μαιευτηριο,στην αρχη δεν μαs δεχονταν λεγονταs πωs δεν ειναι τιποτα και οτι εχει απλα αφυδατωθει και θα επρεπε να τηs δινω παραπανω υγρα.Το παιδι,ομωs,επαιρνε αρκετα υγρα γιατι εκτοs απο το θηλασμο εδινα και μπιμπερο.Αναγκαστηκαμε να βαλουμε "μεσον¨" για να την κρατησουν για εξετασειs.Και τελικα το παιδι ειχε παρει μικροβιο το οποιο εξελισσοταν σε λοιμωξη και επρεπε οπωσδηποτε να παρει αντιβιωση και να γινουν οι απαραιτητεs εξετασειs!
Θα μπορουσαν ολα να πανε στραβα αν δεν υπηρχε εκεινοs ο παιδιατροs,θα εμενα στα λεγομενα του μαιευτηριου...και μετα???
Και πιστεψτε με, ειμαι μια μανα που παρατησα την δουλεια μου για χαρη τηs κορηs μου και ειμαι επι 17 μηνεs συνεχεια διπλα τηs.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maria x. έγραψε:
letitsa έγραψε:
Maria x. έγραψε:Εγω δεν αμφισβητω οτι ο πατέρας νοσηλευεται...
Αλλα να νοσηλευεται ο αδερφος σου σε "κρισιμη" κατάσταση και να γελας,και αυτο πρωτη φορά το βλεπω...

ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ.... ΕΞΑΛΟΥ ΤΗ ΕΓΙΝΕ?????? ΣΙΓΑ .... ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ.... ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ.... ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗς

Το υφος...τα λεγομενα..ολα...
Και μετά θεωρουνταν υβρις το γεγονος οτι εχουν στραφει στην μανα καποιοι...
Αυτο που έκανε σημερα η θεια δεν ειναι υβρις προς το μωρουλι;

ΑΝΑ ΔΑΚΡΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

"ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ"

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΗΡΙΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΕΝΙΚΑ,ΕΙΔΙΚΑ,ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.
χαχαχαχαχχαχαα!!!! ok είσαι μεγάλος τρόμπας!! Κοίτα τον βλαμένο τί λέει!! Ελεος ρε παιδιά σβήστε τον πανηλιθιο απο δω μέσα!

Οι ύβρεις δεν επιτρεπονται.. Σας παρακαλω ανακαλεστε!

halla

halla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ρε παιδιά που έδωσε συνέντευξη σε ποια εκπομπή, γιατί ψάχνω να τη βρω και δεν μπορω.

antonis_45

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

χαχαχαχαχχαχαα!!!! ok είσαι μεγάλος τρόμπας!! Κοίτα τον βλαμένο τί λέει!! Ελεος ρε παιδιά σβήστε τον πανηλιθιο απο δω μέσα!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ SUPER MAMA ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ "ΤΡΟΜΠΑ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΕΦΑΚΙ έγραψε:Την θεση μου για το θεμα την εχετε διαβασει.Δεν δικαζω κανεναν πριν βγει το πορισμα.Θελω,ομωs,να σαs παραθεσω την δικη μου ιστορια με το μωρακι μου για να δειτε ποσο ευκολο ειναι να γινουν λαθη!
H μικρη μου ονταs 3 ημερων ανεβασε πυρετο 38,3.Η αντιμετωπιση απο το μαιευτηριο ηταν χλιαρο μπανακι γιατι,οπωs μου ειπαν,δεν ηταν τιποτα απλα μαλλον ζεσταινοταν γιατι ηταν καλοκαιρι!!!!!Η μικρη συνεχισε να εχει θερμοκρασια πανω απο 37,3 αλλα δεν ηταν αρκετο αυτο για να την κρατησουν.Φυγαμε για το σπιτι και την επομενη μερα ξαναανεβασε 38,5.Ευτυχωs που βρηκαμε εναν παιδιατρο και μαs ταρακουνησε.Ξαναπηγαμε στο μαιευτηριο,στην αρχη δεν μαs δεχονταν λεγονταs πωs δεν ειναι τιποτα και οτι εχει απλα αφυδατωθει και θα επρεπε να τηs δινω παραπανω υγρα.Το παιδι,ομωs,επαιρνε αρκετα υγρα γιατι εκτοs απο το θηλασμο εδινα και μπιμπερο.Αναγκαστηκαμε να βαλουμε "μεσον¨" για να την κρατησουν για εξετασειs.Και τελικα το παιδι ειχε παρει μικροβιο το οποιο εξελισσοταν σε λοιμωξη και επρεπε οπωσδηποτε να παρει αντιβιωση και να γινουν οι απαραιτητεs εξετασειs!
Θα μπορουσαν ολα να πανε στραβα αν δεν υπηρχε εκεινοs ο παιδιατροs,θα εμενα στα λεγομενα του μαιευτηριου...και μετα???
Και πιστεψτε με, ειμαι μια μανα που παρατησα την δουλεια μου για χαρη τηs κορηs μου και ειμαι επι 17 μηνεs συνεχεια διπλα τηs.

Χαιρομαι που το ξεπεράσατε και εχεις το θυσαυρο σου αγκαλια.
Εσεις ομως,παρολο που εισασταν νεοι γονεις αντιδράσατε με τον πιο φυσιολογικο τροπο.
Βρηκατε παιδιατρο,πηγατε στην κλινικη,ξαναπηγατε κτλ.
Εγω σε αυτο το σημειο αποδιδω ευθυνες στην μανα οσο και απειρη να ηταν...
Δεν μπορει το μωρο σου να μην τρώει,να κοιμάται ολη μερα και εσυ να κοιμάσαι διπλα του.
Δεν ζουμε στο 1900 με μηδεν πληροφορηση..
Αν το παιδι πηγαινε πολυ πιο μπροστα νοσοκομειο θα ζουσε...
Θεος δεν ειμαι βεβαια για να ξερω..απλά θα ηθελα να συμβει αυτο...

halla

halla
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:

Και θεωρείς τον εαυτό σου τόση μεγάλη διάνοια που μας συμβουλεύεις τα αυτονόητα; Ποια μάνα ξέρει τι να κάνει; Εγω ακόμα δεν είμαι μανουλα αλλά ούτε πως να κρατήσω δεν ξέρω ένα μωρό. Γι αυτό είναι οι γιατροί για να δίνουν κατευθύνσεις σε μια καινούρια μητέρα. Εχω ακούσει κι άλλες ιστορίες από παιδάκια που πέθαναν από΄λάθη της μαμάς τους. Πιστεύετε πως έστω και μίά απο αυτές ήθελαν να χάσουν το παιδί τους;;;

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ SUPER MAMA ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ "ΤΡΟΜΠΑ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΦΑΚΙ έγραψε:Την θεση μου για το θεμα την εχετε διαβασει.Δεν δικαζω κανεναν πριν βγει το πορισμα.Θελω,ομωs,να σαs παραθεσω την δικη μου ιστορια με το μωρακι μου για να δειτε ποσο ευκολο ειναι να γινουν λαθη!

Και υπάρχουν πολλά περιστατικά, όχι μόνο το δικό σας. Γιαυτό λέω, να περιμένουμε το πόρισμα. Όχι επειδή υποστηρίζω τη μία ή την άλλη πλευρά. Είμαι με το μέρος της αλήθειας που πρέπει να βγει στο φως γιατί πρέπει. Γιατί έφυγε άδικα μια αθώα ψυχούλα, ένα πλασματάκι πανέμορφο, που έπρεπε τώρα να ζει. Και είχε το δικαίωμα να ζει.
Γνώμη έχουμε μορφώσει όλοι, ασφαλώς και μπορούμε ν' ανταλλάξουμε απόψεις, άλλο όμως αυτό και άλλο να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί. Ας περιμένουμε ν' αποφασίσουν!

toutounaki

toutounaki
Στη θέση σου για το θέμα ΕΦΑΚΙ έχω υποκληθεί κιόλας!

antonis_45

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
halla έγραψε:
antonis_45 έγραψε:
halla έγραψε:

Και θεωρείς τον εαυτό σου τόση μεγάλη διάνοια που μας συμβουλεύεις τα αυτονόητα; Ποια μάνα ξέρει τι να κάνει; Εγω ακόμα δεν είμαι μανουλα αλλά ούτε πως να κρατήσω δεν ξέρω ένα μωρό. Γι αυτό είναι οι γιατροί για να δίνουν κατευθύνσεις σε μια καινούρια μητέρα. Εχω ακούσει κι άλλες ιστορίες από παιδάκια που πέθαναν από΄λάθη της μαμάς τους. Πιστεύετε πως έστω και μίά απο αυτές ήθελαν να χάσουν το παιδί τους;;;

Αυτονόητο είναι για μια μαμά να ξέρει ότι όταν έχει μωρό στην αγκαλιά της ,έχει τεράστια ευθύνη και οι μπαμπάδες το ίδιο.Τεράστια Ευθύνη.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να καταλάβει τα αυτονόητα εκτός και αν ......!
Δηλαδή όταν εσύ με το καλό σου εύχομαι, θα βλέπεις το παιδάκι σου να μην τρώει ή να χάνει το 1/3 του βάρους του (όταν μάλιστα λες στο forum ότι πίνει 150ml )δεν θα πας σε ένα γιατρό ; Και ξαναλέω αν δεν υπάρχει παιδίατρος,δεν θα υπάρχει ένας παθολόγος ένας γιατρός τέλος πάντων ; Από χειρούργος μέχρι (τώρα αν το πω πάλι θα με κατηγορήσετε αλλά θα το πω απλά και μόνο για την ροή της σκέψης μου) και κτηνίατρος .
Μορφωμένοι άνθρωποι είναι, ένας γείτονας, μια γειτόνισσα , κάποιος τέλος πάντων.
Γι αυτό όταν γίνεις με το καλό μανούλα σου συνιστώ να έχεις μάθει τι σημαίνει αυτό και τι πρέπει να κάνεις έστω και για τα βασικά.

Πάντως ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για τους χαρακτηρισμούς σου "ΤΡΟΜΠΑΣ" ΚΑΙ "ΒΛΑΜΕΝΟΣ" .

ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΕΤΣΙ.

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ; ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη ακουω και ακου και ακουω και δεν αντεχω αλλο, δεν ηθελα να μιλησω ακομη αλλα δεν αντεχω και πειτε οτι θελετε.. ολο αυτο εγινε απο αμελεια και απειρια.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ δεν δινεις σε ενα νεογεννητο μωρο 3 γευματα αντι για 7 με 8 ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 7 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ χωρις να το ταισεις και να το αλλαξεις... οταν βλεπεις το μωρο σου σε ληθαργο ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ δεν γραφεις σε φορουμ... πας το μωρο στο νοσοκομειο γυρνας να παρεις πραγματα και μπαινεις να ενημερωσεις ΠΑΛΙ το φορουμ; εγω δεν θα ειχα αυτο το μυαλο αυτη την προτεραιοτητα.. (βεβαια τελικα οπως αποδειχτηκε την ωρα που μπηκε να ενημερωσει εκεινη την ωρα ξεκιναγε για το νοσοκομειο πρωτη φορα) εγω δεν θα μπορουσα να μιλαω με 5-6 διαφορετικες κοπελες αγνωστες για το παιδι μου! θα ελεγα σας ευχαριστω πολυ αλλα αφηστε με στον πονο μου θα μαθετε οταν ερθει η ωρα... αυτα πιστευω εγω.. ειμαι σιγουρη πως δεν ηθελε να φτασουν εκει τα πραγματα και πως τωρα σπαραζει αλλα εφτασαν... μπορει να υπηρξαν και ευθυνες απο το νοσοκομειο αλλα η μανα ειναι μανα και εχει ενστικτο! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΑΝΕΣ και ξερουμε και πολλες μανουλες ειναι μονες σε καποιο νησι .. η κοπελα δεν φανταστηκε οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα και αυτο ηταν μοιραιο.. δυστυχως..
το παιδι βγηκε 3500 κιλα και οταν πηγε στο νοσοκομειο ηταν κατω απο 3 .. εσεις σαν μανες σας ρωταω πιστευετε πως αυτα τα εχασε σε 2 μερες; εγω δεν το πιστευω .. ναι ο γιατρος τραγικος και συμφωνω.. εσυ δεν βλεπεις οτι το μωρο σβηνει; δεν καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα; το μωρο μπηκε στο νοσοκομειο την 33η μερα, την 28η μερα η κοπελα ρωτουσε στο φορουμ αν μπορει να κανει σεξ λογω καισαρικης γιατι ειχε ορεξη.. και ρωταω εγω ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ την 28ημερα το παιδι ηταν καλα; δεν φαινοταν οτι κατι τρεχει; δεν λεμε για την εκτη αισθηση λεμε για το βασικο ενστικτο μιας μανουλας που βλεπει το παιδι της... το μωρο εκανε 3 γευματα αντι για 7-8 .. ο γιατρος μπορει να της ειπε να δινει χαμομηλι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ εννοουσε... το αφηνε να κοιμαται 7 ωρες σερι χωρις να το αλλαζει επειδη ετσι της ειπε ο γιατρος..... το θεωρειτε ολο αυτο λογικο;;;; κοριτσια ειναι καθαρα συνδυασμος απειριας και νοσοκομειου... και οι 2 εχουν μεριδιο ευθυνης που το τραγικο αποτελεσμα ηταν να "φυγει" ενα μωρο χωρις λογο.. ακομη και λαθος να βγω ακομη και να αθωωθει η Μαρια εγω πιστευω πως χαθηκε πολυτιμος χρονος... για την κουνιαδα απλα ασχολιαστο!!!!!

Αγγελουδακι μου ομορφο καλο παραδεισο Sad

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:επειδη ακουω και ακου και ακουω και δεν αντεχω αλλο, δεν ηθελα να μιλησω ακομη αλλα δεν αντεχω και πειτε οτι θελετε.. ολο αυτο εγινε απο αμελεια και απειρια.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ δεν δινεις σε ενα νεογεννητο μωρο 3 γευματα αντι για 7 με 8 ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 7 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ χωρις να το ταισεις και να το αλλαξεις... οταν βλεπεις το μωρο σου σε ληθαργο ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ δεν γραφεις σε φορουμ... πας το μωρο στο νοσοκομειο γυρνας να παρεις πραγματα και μπαινεις να ενημερωσεις ΠΑΛΙ το φορουμ; εγω δεν θα ειχα αυτο το μυαλο αυτη την προτεραιοτητα.. (βεβαια τελικα οπως αποδειχτηκε την ωρα που μπηκε να ενημερωσει εκεινη την ωρα ξεκιναγε για το νοσοκομειο πρωτη φορα) εγω δεν θα μπορουσα να μιλαω με 5-6 διαφορετικες κοπελες αγνωστες για το παιδι μου! θα ελεγα σας ευχαριστω πολυ αλλα αφηστε με στον πονο μου θα μαθετε οταν ερθει η ωρα... αυτα πιστευω εγω.. ειμαι σιγουρη πως δεν ηθελε να φτασουν εκει τα πραγματα και πως τωρα σπαραζει αλλα εφτασαν... μπορει να υπηρξαν και ευθυνες απο το νοσοκομειο αλλα η μανα ειναι μανα και εχει ενστικτο! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΑΝΕΣ και ξερουμε και πολλες μανουλες ειναι μονες σε καποιο νησι .. η κοπελα δεν φανταστηκε οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα και αυτο ηταν μοιραιο.. δυστυχως..
το παιδι βγηκε 3500 κιλα και οταν πηγε στο νοσοκομειο ηταν κατω απο 3 .. εσεις σαν μανες σας ρωταω πιστευετε πως αυτα τα εχασε σε 2 μερες; εγω δεν το πιστευω .. ναι ο γιατρος τραγικος και συμφωνω.. εσυ δεν βλεπεις οτι το μωρο σβηνει; δεν καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα; το μωρο μπηκε στο νοσοκομειο την 33η μερα, την 28η μερα η κοπελα ρωτουσε στο φορουμ αν μπορει να κανει σεξ λογω καισαρικης γιατι ειχε ορεξη.. και ρωταω εγω ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ την 28ημερα το παιδι ηταν καλα; δεν φαινοταν οτι κατι τρεχει; δεν λεμε για την εκτη αισθηση λεμε για το βασικο ενστικτο μιας μανουλας που βλεπει το παιδι της... το μωρο εκανε 3 γευματα αντι για 7-8 .. ο γιατρος μπορει να της ειπε να δινει χαμομηλι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ εννοουσε... το αφηνε να κοιμαται 7 ωρες σερι χωρις να το αλλαζει επειδη ετσι της ειπε ο γιατρος..... το θεωρειτε ολο αυτο λογικο;;;; κοριτσια ειναι καθαρα συνδυασμος απειριας και νοσοκομειου... και οι 2 εχουν μεριδιο ευθυνης που το τραγικο αποτελεσμα ηταν να "φυγει" ενα μωρο χωρις λογο.. ακομη και λαθος να βγω ακομη και να αθωωθει η Μαρια εγω πιστευω πως χαθηκε πολυτιμος χρονος... για την κουνιαδα απλα ασχολιαστο!!!!!

καλη μου θα συμφωνησω σαν μανουλα μαζι σου. εχω ενα παιδακι και ειναι το πρωτο μου και ενα σπιρακι βγαζει και αναστατονομαστε ολοι οχι κατι ποιο σοβαρο. τωρ απο εκει και περα το καλυτερο που ειχε να κανει ειναι να παρει τα καναλια τηλεφωνο αφου ειδε οτι στο νοσοκομειο δεν της εδιναν σημασια..και ξερετε πως κανουν οι δημοσιογραφοι για τετοια ολοι θα πηγαιναν και το μωρακι θα ητανε μια χαρα..... το ιντερνετ δινει γνωσεις αλλα για τα παιδια μας οχι πρεπει να τα βλεπει γιατρος... εξαλου αμα διαβασετε ολα οσα εγραψε η μαρια αποτη αρχη που μπηκε στο φορουμ θα δειτε οτι αλλα λεει την μια αλλα λεεει την αλλη.....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
letitsa έγραψε:
mama katerina έγραψε:επειδη ακουω και ακου και ακουω και δεν αντεχω αλλο, δεν ηθελα να μιλησω ακομη αλλα δεν αντεχω και πειτε οτι θελετε.. ολο αυτο εγινε απο αμελεια και απειρια.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ δεν δινεις σε ενα νεογεννητο μωρο 3 γευματα αντι για 7 με 8 ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 7 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ χωρις να το ταισεις και να το αλλαξεις... οταν βλεπεις το μωρο σου σε ληθαργο ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΕΣΑΙ δεν γραφεις σε φορουμ... πας το μωρο στο νοσοκομειο γυρνας να παρεις πραγματα και μπαινεις να ενημερωσεις ΠΑΛΙ το φορουμ; εγω δεν θα ειχα αυτο το μυαλο αυτη την προτεραιοτητα.. (βεβαια τελικα οπως αποδειχτηκε την ωρα που μπηκε να ενημερωσει εκεινη την ωρα ξεκιναγε για το νοσοκομειο πρωτη φορα) εγω δεν θα μπορουσα να μιλαω με 5-6 διαφορετικες κοπελες αγνωστες για το παιδι μου! θα ελεγα σας ευχαριστω πολυ αλλα αφηστε με στον πονο μου θα μαθετε οταν ερθει η ωρα... αυτα πιστευω εγω.. ειμαι σιγουρη πως δεν ηθελε να φτασουν εκει τα πραγματα και πως τωρα σπαραζει αλλα εφτασαν... μπορει να υπηρξαν και ευθυνες απο το νοσοκομειο αλλα η μανα ειναι μανα και εχει ενστικτο! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΜΑΝΕΣ και ξερουμε και πολλες μανουλες ειναι μονες σε καποιο νησι .. η κοπελα δεν φανταστηκε οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα και αυτο ηταν μοιραιο.. δυστυχως..

καλη μου θα συμφωνησω σαν μανουλα μαζι σου. εχω ενα παιδακι και ειναι το πρωτο μου και ενα σπιρακι βγαζει και αναστατονομαστε ολοι οχι κατι ποιο σοβαρο. τωρ απο εκει και περα το καλυτερο που ειχε να κανει ειναι να παρει τα καναλια τηλεφωνο αφου ειδε οτι στο νοσοκομειο δεν της εδιναν σημασια..και ξερετε πως κανουν οι δημοσιογραφοι για τετοια ολοι θα πηγαιναν και το μωρακι θα ητανε μια χαρα..... το ιντερνετ δινει γνωσεις αλλα για τα παιδια μας οχι πρεπει να τα βλεπει γιατρος... εξαλου αμα διαβασετε ολα οσα εγραψε η μαρια αποτη αρχη που μπηκε στο φορουμ θα δειτε οτι αλλα λεει την μια αλλα λεεει την αλλη.....

Letitsa ετσι ειναι μπορουμε να κατηγορουμε απο το πρωι εως το βραδυ τον γιατρο αλλα η αληθεια θα ειναι μιση.. και οσο για καποιους που ειπανε πως κρινουμε, δεν κρινουμε δυστυχως η λογικη μας κατευθυνει και μας ξεπερνα.. Δεν μου ειναι ευκολο να αποδεχτω πως μπορει να μην ειδε τιποτα αυτη η μανα... σαν μανα εχοντας 2 παιδακια απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..

Crying or Very sad

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τετ Ιαν 23, 2013 2:13 pm, 1 φορά

melina3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΦΟΡΤΣΑ ΑΝΤΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

toutounaki

toutounaki
Κατερίνα μου, οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές. Ναι, χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Και μάλιστα, εάν πήγε για πρώτη φορά το Σάββατο το πρωί στο Νοσοκομείο η μητέρα (που είναι και το πιθανότερο) ήταν ήδη πολύ αργά. Εδώ είχαμε ανησυχήσει εμείς που μας περιέγραφε την κατάσταση του μωρού κι έτυχε εκείνη τη στιγμή να είμαστε on line. Εγώ δεν είχα κοιμηθεί εκείνη τη νύχτα... Ναι έπρεπε να τρέξει.Ίσως αν είχε πάει από την Παρασκευή το μωράκι να ζούσε- ίσως λέω.
Αλλά η ποινική αξιολόγηση μιας συμπεριφοράς είναι πολύ δύσκολη (δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες τα έχω πει πολλές φορές με παραδείγματα). Και όπως είπα και πιο πάνω, όσο με μπέρδεψαν τα όσα έλεγε η Μαρία, άλλο τόσο με μπέρδεψε και προβλημάτισε η σπουδή του Δημάρχου που ουσιαστικά χαρακτήρισε την πράξη, ενώ το ΑΤ Λέρου είχε ήδη σχηματίσει δικογραφία και μάλιστα κατά την αυτόφωρη διαικασία.
Το τί πιστεύω εγώ όμως λίγη σημασία έχει...Γιαυτό περιμένω: Το πόρισμα και την απόφαση της δικαιοσύνης. Όχι από τα κανάλια, τα κανάλια μας είχαν πείσει και ότι ο Δουρής σκότωσε το αγοράκι του και τελικά αποδείχθηκε ότι το DNA του δράστη στο κορμάκι του Νικολάκη δεν ήταν του Δουρή!

teok28

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Οτι και να λεμε ολοι, δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο οτι ειχε προθεση η κοπελα να βλαψει οτι πιο πολυτιμο ειχε στην ζωη της, ειχε...τι στεναχωρω και μονο που το γραφω τρελαινομαι. Οσο για την θεια, αν εγω κλεψω κατι δεν κανει τον αδερφο μου ιδιο με μενα, ο καθενας αντιδρα με τον δικο του τροπο σε γεγονοτα, συμφωνω οτι το γελακι και η αναιση στην καμερα ουτε εμενα μου αρεσαν, αλλα δεν ειναι η μαρια, δεν ειναι η μανα... σιγουρα ομως περιεργη η σταση της

Έχει επεξεργασθεί από τον/την teok28 στις Τετ Ιαν 23, 2013 2:19 pm, 1 φορά

Koproskylo

Καλησπέρα στη παρέα σας ,

Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ σας αλλά μιας και όπως λέει ο τίτλος είναι για τις μαμάδες και όχι για μπαμπάδες ή μπάκουρους ή γκομενοψάχτες ή ξερόλες είχα αποφασίσει να απέχω . Αυτά όμως που είδα και γράφονται τις τελευτές μέρες για το μωράκι από τη Λέρο με βγάλαν από τα ρούχα μου και είπα να σας γράψω και εγώ δυο πραγματάκια . Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας θυμίσω πως κάθε βρέφος είναι διαφορετικό και πως οι ανάγκες που έχει ένα πρόωρο παιδάκι είναι κατά πολύ διαφορετικές από ένα τελειόμηνο . Οπότε έχοντας πεί αυτό συνεχίζω 1) Μαμάδες σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις κατηγορίες και τη κριτική σας για την κοπελίτσα . Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέω ρωτήστε τον παιδίατρο σας τι θα πεί πρόωρο νεογνό . Είναι γελοίο να την κατηγορείτε εκτός και εάν εσείς τα κάνατε όλα τέλεια ή ο γιατρός σας σας έδωσε οδηγό χρήσης για το πώς να συμπεριφερθείτε στο μωρό σας !
2)Ιωάννα ή Αντώνη ή όπως και να σε λένε φιλαράκο το φόρουμ είναι για μανούλες και όχι για εσένα . Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα , και φυσικά δεν έχει καμία δουλειά να κάνεις το δικαστή και το γιατρό πίσω από το πληκτρολόγιο σου ! . Σταμάτα τις αμπελοφιλοσοφίες σου και εάν έχεις χρόνο ελεύθερο να σκοτώσεις πάνε στο φόρουμ του Cosmopolitan ή στο Bourdela.com .

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη μανούλα του παιδιού . Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σκεπάσει το παιδάκι της !!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτό το βίντεο με την κουνιάδα που είναι ρε κορίτσια ;
δώστε σελίδα παρακαλώ

Maria x.

Maria x.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
toutounaki αυτο πρωτη φορά το ακουω Shocked
Οντως ισχυει κατι τέτοιο;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:αυτό το βίντεο με την κουνιάδα που είναι ρε κορίτσια ;
δώστε σελίδα παρακαλώ

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rNV8C8U-yo8

Elena 2

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τη mama katerina.Όποιος έχει διαβάσει τα γραφόμενα της ΄΄άτυχης΄΄ αυτής μητέρας,μπορεί να καταλάβει περί τίνος ΄'λουλουδιού΄΄ πρόκειτε...Και παιδιά για μένα τα πράγματα είναι απλά,το αποφασίζω να κάνω παιδί δεν έχει την ίδια βαρύτητα με το αποφασίζω να αγοράσω καινούργια τσάντα...Όποια είναι ανώριμη και ανίκανη καλό θα είναι να προσέχει περισσότερο,και εφόσων της τύχη να το σκεφτεί ΠΑΡΑ πολύ καλά!!!Γιατί δυστυχώς έχουμε και θα έχουμε τέτοια τραγικά περιστατικά...

antonis_45

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koproskylo έγραψε:Καλησπέρα στη παρέα σας ,

Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ σας αλλά μιας και όπως λέει ο τίτλος είναι για τις μαμάδες και όχι για μπαμπάδες ή μπάκουρους ή γκομενοψάχτες ή ξερόλες είχα αποφασίσει να απέχω . Αυτά όμως που είδα και γράφονται τις τελευτές μέρες για το μωράκι από τη Λέρο με βγάλαν από τα ρούχα μου και είπα να σας γράψω και εγώ δυο πραγματάκια . Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας θυμίσω πως κάθε βρέφος είναι διαφορετικό και πως οι ανάγκες που έχει ένα πρόωρο παιδάκι είναι κατά πολύ διαφορετικές από ένα τελειόμηνο . Οπότε έχοντας πεί αυτό συνεχίζω 1) Μαμάδες σας παρακαλώ θερμά να σταματήσετε τις κατηγορίες και τη κριτική σας για την κοπελίτσα . Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέω ρωτήστε τον παιδίατρο σας τι θα πεί πρόωρο νεογνό . Είναι γελοίο να την κατηγορείτε εκτός και εάν εσείς τα κάνατε όλα τέλεια ή ο γιατρός σας σας έδωσε οδηγό χρήσης για το πώς να συμπεριφερθείτε στο μωρό σας !
2)Ιωάννα ή Αντώνη ή όπως και να σε λένε φιλαράκο το φόρουμ είναι για μανούλες και όχι για εσένα . Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχεις καμία δουλειά εδώ μέσα , και φυσικά δεν έχει καμία δουλειά να κάνεις το δικαστή και το γιατρό πίσω από το πληκτρολόγιο σου ! . Σταμάτα τις αμπελοφιλοσοφίες σου και εάν έχεις χρόνο ελεύθερο να σκοτώσεις πάνε στο φόρουμ του Cosmopolitan ή στο Bourdela.com .

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη μανούλα του παιδιού . Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σκεπάσει το παιδάκι της !!

Η "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΣΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ !

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ !

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toutounaki έγραψε:Κατερίνα μου, οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές. Ναι, χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Και μάλιστα, εάν πήγε για πρώτη φορά το Σάββατο το πρωί στο Νοσοκομείο η μητέρα (που είναι και το πιθανότερο) ήταν ήδη πολύ αργά. Εδώ είχαμε ανησυχήσει εμείς που μας περιέγραφε την κατάσταση του μωρού κι έτυχε εκείνη τη στιγμή να είμαστε on line. Εγώ δεν είχα κοιμηθεί εκείνη τη νύχτα... Ναι έπρεπε να τρέξει.Ίσως αν είχε πάει από την Παρασκευή το μωράκι να ζούσε- ίσως λέω.
Αλλά η ποινική αξιολόγηση μιας συμπεριφοράς είναι πολύ δύσκολη (δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες τα έχω πει πολλές φορές με παραδείγματα). Και όπως είπα και πιο πάνω, όσο με μπέρδεψαν τα όσα έλεγε η Μαρία, άλλο τόσο με μπέρδεψε και προβλημάτισε η σπουδή του Δημάρχου που ουσιαστικά χαρακτήρισε την πράξη, ενώ το ΑΤ Λέρου είχε ήδη σχηματίσει δικογραφία και μάλιστα κατά την αυτόφωρη διαικασία.
Το τί πιστεύω εγώ όμως λίγη σημασία έχει...Γιαυτό περιμένω: Το πόρισμα και την απόφαση της δικαιοσύνης. Όχι από τα κανάλια, τα κανάλια μας είχαν πείσει και ότι ο Δουρής σκότωσε το αγοράκι του και τελικά αποδείχθηκε ότι το DNA του δράστη στο κορμάκι του Νικολάκη δεν ήταν του Δουρή!

Bιβη σε λενε ετσι; καλα θυμαμαι;

Λοιπον μαθε οτι κι εγω εκεινη την μερα ξενυχτουσα μαζι σας και σε ειδα που της ελεγες ΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ.. σωστα; εκεινη κοιμηθηκε και πηγε το επομενο πρωι... δεν λεω οτι το κανε επιτηδες ξανα λεω οτι μαλλον δεν περιμενε οτι ειναι σοβαρα τα πραγματα... αλλα πως μπορεις και κοιμασαι; η αν δεν κοιμασαι πως μπορεις να βλεπεις ενα μωρο να μην ξυπνα και να μην αντιδρα;.. δεν θελω να περιαυτολογησω αλλα εχω παθει κριση πανικου οταν μια μερα η 6χρονη κορη μου μου ειπε πως δυσκολευεται να αναπνευσει.. την πηγα στο νοσοκομειο την ειδανε και οταν ηρεμησα επαθα κριση πανικου απο το σοκ... δεν μπορω να την καταλαβω πως σκεφτηκε.. οσο για τον δημαρχο τι περιμενες να πει; αυτος πανω απο ολα θελει να μην κακολογησει καποιος το νησι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.. οσο για τον γιατρο αν εδινε τετοιες οδηγιες απαραδεκτος και αυτος αλλα για μενα εχει τεραστιο μεριδιο ευθυνης και η Μαρια.. γιατι το αγγελουδι ηταν η ανασα της η ιδια και επρεπε να μην αργησει τοσο... συμφωνω μαζι σου αυριο θα μαθουμε αλλα ακομη και προβλημα να ειχε το μωρο απο την αρχη παλι χαθηκε χρονος.. δεν σβηνει ετσι ενας ανθρωπος .. μικρος, αλλα ανθρωπος

toutounaki

toutounaki
Maria x. έγραψε:toutounaki αυτο πρωτη φορά το ακουω Shocked
Οντως ισχυει κατι τέτοιο;

Ποιό;

angelsfa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα σας! ελπιζω και περιμενω τα αποτελεσματα κ το πορισμα για τον θανατο του μικρο αγγελου!
κ εγω νεα μανουλα, μονη μου γεννησα, σε ξενο μερος, κ το μεγαλωνω εξισου μονη μου..δεν εχει σημασια ομως..οσα αναποδα κ αν συμβουν στη ζωη,ενα της χαμογελο, ειναι αρκετο, να μου φτιαξει τη διαθεση και να φωτισει τη μερα μου..
και σε μενα, ο γιατρος, μου ειχε δωσει τη οδηγια για τσαι, οχι ομως, με αυτην τη σειρα, οταν και εφοσον, εκλαιγε με τους κωλικους..ασχετο, αλλα δεν το επινε καθολου, η δικια μου...
καλο σου ταξιδι, αστερακι μου..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 29]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις