351 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) Κυρ Απρ 07, 2013 1:07 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα Ρούλα μου .... Πλησιάζει κ εσένα ο καιρός να αρχίσεις τις κρεμουλες...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria1984 έγραψε:Καλημέρα Ρούλα μου .... Πλησιάζει κ εσένα ο καιρός να αρχίσεις τις κρεμουλες...
maria1984 έγραψε:Το ξέρω το ίδιο κάνει κ εμένα οταν τρώμε , ασε που θέλει να πιάνει μονη της το κουταλι, εχει πολλη πλάκα ... Δώσε στο μωρακι σου ένα φιλακι απο μένα γιατι ειναι πολυ γλυκας ...
μαμαμελι μην παρεξηγεις.διαβαζω και μετα ξεχναω ποια εγραψε ολα τα μηνυματα.mamameli έγραψε:Καλημέρα και πάλι!
Καλε Ειρήνη δεν με ειδες;
Δυο μηνύματα πιο πάνω..;
Απλά δεν έγραψα το σεντόνι ως συνήθως!
Θα τα πόυμε όταν θα έχω χρόνο!
Φιλακια!
mamameli έγραψε:Δεν παρεξηγησα σιγά...εγω καλύτερη είμαι;χιχιχι απο τα ξενύχτια δεν βλέπουμε μπροστα μας,..
Τζένη ευχαριστουμε για την πρόσκληση..δεν ξέρω αν συμπεσουμε δεν θα μπορέσουμε...με το καλο...κι εγω άρχισα τις λίστες!
Ψάχνουμε και αν θα κάνουμε κάτι μετα σε οικογενειακό κύκλο κσι ποσά άτομα αντέχουμε!
Χθες είδαμε ένα μαγαζι!
Ρούλα γερονα είναι και ας είναι τοσοδουλης!
Φωτεινή οτι χρειαστείς εδω είμαστε...μπράβο σου που είσαι δυνατή!
Ο μικρός κάθησε λίγο χθες στο πάτωμα με μαξιλάρια...πλάκα είχε!
Πάω γιατί θα τον πνίξει...
Απο την αγάπη εννοείται....
Φιλακια!
maria1984 έγραψε:Καλημέρα Ελένη ... Της φοραω πάντα φυλαχτό αλλα κ πάλι την πιάνει ... Κι εμένα της δικιας μου πίσω κ πάνω είχαν ασπρισει γι αυτο ανυσηχησα αλλα τελικα μου είπε ο παιδιατρος ότι αυτο γινεται επειδη εκει δεν αιματωνονται καλα τα μωρα μας ... Κακακια κ εμένα κατα τις 10 το πρωι κάνει αλλα τώρα με την κρέμα κάνει κ κατα τις 5 το απόγευμα ... Πάντως απο εχθές εχει ρίξει κάτι υπνους κ με αφήνει κ εμένα να κάνω καμμια δουλεια ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης