Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
307 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 307 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα Ρούλα μου .... Πλησιάζει κ εσένα ο καιρός να αρχίσεις τις κρεμουλες...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Καλημέρα Ρούλα μου .... Πλησιάζει κ εσένα ο καιρός να αρχίσεις τις κρεμουλες...

Kαλημερα Μαριωω μου...αχ ναιιι... ανυπομονουμε και οι δυο...χιχι με κοιταζει καλα καλα ο μπεμπακος οταν τρωω και γλυφετε και κανει πως μασαει...εχει πολυ πλακα...χιχι

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

maria1984

maria1984
Το ξέρω το ίδιο κάνει κ εμένα οταν τρώμε , ασε που θέλει να πιάνει μονη της το κουταλι, εχει πολλη πλάκα ... Δώσε στο μωρακι σου ένα φιλακι απο μένα γιατι ειναι πολυ γλυκας ...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Το ξέρω το ίδιο κάνει κ εμένα οταν τρώμε , ασε που θέλει να πιάνει μονη της το κουταλι, εχει πολλη πλάκα ... Δώσε στο μωρακι σου ένα φιλακι απο μένα γιατι ειναι πολυ γλυκας ...

χαχα ναι μωρε τα μικρακια μας...πολλη πλακα εχουνε οι ψυχουλες μου Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) - Σελίδα 15 379767

Ευχαριστως να του το δωσω το φιλακι...

δωσε κι εσυ απο μενα ενα στην ομορφη γαλανοματα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) - Σελίδα 15 315810

mamameli

Καλημέρα και πάλι!

Καλε Ειρήνη δεν με ειδες;

Δυο μηνύματα πιο πάνω..;

Απλά δεν έγραψα το σεντόνι ως συνήθως!

Θα τα πόυμε όταν θα έχω χρόνο!

Φιλακια!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα

Ο αέρας καλά κρατεί κ δω. Δεν είμαστε για πουθενά. Βέβαια μπαμπάς κ γιος βγήκαν για εφημερίδα κ γύρισαν με παγωτό.

Μόλις έκανα τον κιμα για γιουβαρλακια κ θα τα αποτελειωσω αργότερα. Σε λίγο θα φάμε στης πεθεράς. Τα γιουβαρλ είναι για αύριο.

Ξεκίνησα σιγά σιγά λίστα καλεσμένων για τα βαφτίσια. Κυριακή 30/6 στις 12. Όσες μπορέσετε θα χαρούμε να σας δούμε στην εκκλησία του Αγ. Χριστόφορου Πυλαίας κοντά στο σπίτι μας.

Φωτεινή κ Ρούλα εύχομαι να καλυτερεψουν τα πράγματα. Δυστυχώς ο ερχομός ενός παιδιού κάποιες φορές "χαλάει" τις ισορροπίες στο ζευγάρι κ θέλει υπομονή κ επιμονη. Η κάθε περίπτωση βέβαια διαφέρει κ όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος οπότε εσείς ξέρετε καλύτερα πως να το χειριστειτε.

Σήμερα βάλαμε κ μήλο στη φρουτοκρεμα. Μια χαρά τα τρώει. Δεν του δίνω πολύ προς το παρόν. Σιγά σιγά. Μεσοβδόμαδα ξεκιναω κ ρυζαλευρο. Με νερό όμως. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία του θηλαστρου. Καμία συμβουλή να μη πετρωσει το στήθος τώρα με τις στέρεες;

Αυτα για την ώρα. Φιλάκια

eirini2

mamameli έγραψε:Καλημέρα και πάλι!

Καλε Ειρήνη δεν με ειδες;

Δυο μηνύματα πιο πάνω..;

Απλά δεν έγραψα το σεντόνι ως συνήθως!

Θα τα πόυμε όταν θα έχω χρόνο!

Φιλακια!
μαμαμελι μην παρεξηγεις.διαβαζω και μετα ξεχναω ποια εγραψε ολα τα μηνυματα.

mamameli

Δεν παρεξηγησα σιγά...εγω καλύτερη είμαι;χιχιχι απο τα ξενύχτια δεν βλέπουμε μπροστα μας,..
Τζένη ευχαριστουμε για την πρόσκληση..δεν ξέρω αν συμπεσουμε δεν θα μπορέσουμε...με το καλο...κι εγω άρχισα τις λίστες!
Ψάχνουμε και αν θα κάνουμε κάτι μετα σε οικογενειακό κύκλο κσι ποσά άτομα αντέχουμε!
Χθες είδαμε ένα μαγαζι!

Ρούλα γερονα είναι και ας είναι τοσοδουλης!
Φωτεινή οτι χρειαστείς εδω είμαστε...μπράβο σου που είσαι δυνατή!

Ο μικρός κάθησε λίγο χθες στο πάτωμα με μαξιλάρια...πλάκα είχε!

Πάω γιατί θα τον πνίξει...
Απο την αγάπη εννοείται....

Φιλακια!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Δεν παρεξηγησα σιγά...εγω καλύτερη είμαι;χιχιχι απο τα ξενύχτια δεν βλέπουμε μπροστα μας,..
Τζένη ευχαριστουμε για την πρόσκληση..δεν ξέρω αν συμπεσουμε δεν θα μπορέσουμε...με το καλο...κι εγω άρχισα τις λίστες!
Ψάχνουμε και αν θα κάνουμε κάτι μετα σε οικογενειακό κύκλο κσι ποσά άτομα αντέχουμε!
Χθες είδαμε ένα μαγαζι!

Ρούλα γερονα είναι και ας είναι τοσοδουλης!
Φωτεινή οτι χρειαστείς εδω είμαστε...μπράβο σου που είσαι δυνατή!

Ο μικρός κάθησε λίγο χθες στο πάτωμα με μαξιλάρια...πλάκα είχε!

Πάω γιατί θα τον πνίξει...
Απο την αγάπη εννοείται....

Φιλακια!

Ε, ναιι Μαρια μου...εννοειται!!! μια χαρα ειναι το καλο μου!!!! Δοξα το Θεο Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) - Σελίδα 15 328109

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες και ζουζουνάκια!!! Ειρήνη μου έχεις δίκιο, χάθηκα! Όλο έλεγα να γράψω αλλά το ανέβαλα από κούραση. Είναι και που το γατί τις τελευταίες μέρες κοιμάται σταθερά από τις 12 και τελικά αντι να σας γράψω την πέφτω! Ελπίζω να είστε καλά, παρά τον @&#% καιρό. Εμείς δυστυχώς έχουμε πάλι αρρώστειες. Δεν είχαν λέει άρρωστα στον παιδικό αλλά η Δανάη 2 μέρες αφού ξεκίνησε είχε πάλι μύξες. Και μιλάμε για πολύ πράγμα. Χτες την πήγαμε για εξετάσεις αίματος επαναληπτικές για τη χοληστερίνη (δυστυχώς ήταν προγραμματισμένες και ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη συνταγή του ΕΟΠΥΥ) αλλά το πρωί μόλις ξύπνησε είχε και δέκατα. Ένας Θεός ξέρει τι θα δείξουν αυτές οι εξετάσεις, το έχω και άγχος. Ευτυχώς μετά ήταν καλά. Αλλά από σήμερα έχει και το γατί μύξες.. Όχι που θα τη γλιτωνε. Νοσοκομείο το έχω κάνει από τους πολλούς ορούς και ελπίζω να περιοριστούμε εκεί.. Αυτά λίγο-πολύ. Πάντως, το καλό είναι ότι τα κορίτσια μου πλέον κάνουν πολλές αγάπες. Η Δανάη φιλάει, αγκαλιάζει και χαιδευει το γατί και αυτό με το που τη βλέπει όλο γέλια της κάνει! Προβλέπω να κάνουν συμμαχία, χαχαχα! <3

Στα δικά σας, θα συμφωνήσω με το Τζενάκι. Η σχέση του ζευγαριού ως γνωστόν περνάει φάση μετά τον ερχομό ενός μωρού. Γιατί δεν είναι μόνο οι ορμόνες της λεχώνας που την κάνουν να τα βλέπει όλα μαύρα. Είναι και η κούραση, αλλά και η φάση που περνάνε μεταχρονολογημένα πολλοί άνδρες οι οποίοι τότε μόνο συνειδητοποιούν τις ευθύνες αλλά και την αλλαγή στη ζωή τους από αυτό το γεγονός. Γι' αυτό και εγώ θα πρότεινα - χωρίς φυσικά να γνωρίζω γεγονότα και καταστάσεις - λίγη υπομονή μέχρι να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Φαντάζομαι βέβαια ότι θα έχετε τους λόγους σας γι' αυτή την επιλογή και σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόθεσή μου να κρίνω. Απλώς ως 2μανούλα παραθέτω αυτό που γνωρίζω κι ελπίζω να φανεί χρήσιμο.

Μελινομαρία μου μπράβο που βελτιώνεται η μέση! Ο μικρός μεγάλωσε και κάθεται;
Τζενάκι μ' αρέσει που μας περιγράφεις πάντα τι θα μαγειρέψεις, γλυκό και αλμυρό, χεχε!
Με το καλό οι ετοιμασίες μας για τη βάφτιση λοιπόν!
Ωχ, σας αφήνω, θα προσπαθήσω να επανέλθω το βράδυ! Ξέρω, έχω ξεχάσει πολλά!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ετοίμασα που λες Αλίκη τα γιουβαρλακια κ έφαγα πριν λίγο δύο πιάτα η γουρούνα. Δεν έφαγα στην πεθερά γιατί κοιμήθηκε ο μικρός κ δεν ανέβηκα. Μου έφερε βέβαια πιάτο ο άντρας μου αλλά δε μου άρεσε. Τα κανα κ νόστιμα. Πολύ θέλει να γουρουνιασω; τι; μόνο με τα σοκολατοειδη; ο καλος-πλεον- ο μύλος ... Για αυριο εβαλα στο προγραμμα γαλακτομπουρεκο. Ξερεις ποσες φορες κολλαω στο τι να μαγειρεψω παλι; αν ολες γραφαμε τι θα μαγειρεψουμε θα χαμε πολλες ιδεες.

Βγαινω

maria1984

maria1984
Οντως Τζενη καλη ιδέα να γράφουμε τι μαγειρευουμε να παίρνουμε ιδέες η μια απο την άλλη ...

mamameli

Κοιμηθηκαν και τα δυο!
Και ο μικρός πονηρεψε και θέλει αν κοιμάμαι δίπλα του!
Δεν ξέρω αν περνάει άλμα αλλα που τον χάνεις που τον βρίσκεις στο βυζι κολλημενος!

Αλίκη μου σε λίγο θα τις αποκαλούμε αφεντικά τις κόρες μας!
Εσένα είναι κοριτσάκια και με μικρη διάφορα..θα γινουνκολλητες!
Ψωνισες τίποτα για τη βάφτιση;

Όταν λέω κάθησε ο μικρός 5 λεπτά με μαξιλάρια..είδε τον κόσμο αλλιώς...
Αν τον έχεις αγκαλια χοροπηδαει συνέχεια...κοπανουσε ένα πιανακι χθες ...ταλιμπάν θα γίνει!Πάντως μέσα στα ματια με κοιτάει ..το έπαθε το οιδιποδειο...ή λέει απο μέσα του προσωπική μου αγελάδα! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) - Σελίδα 15 401147

Τζένη μόνο μη με βασανιζετε και πολυ...γιουβαρλακια...τι μου θύμησες τώρα!
Γέμιστα νηστισιμα φάγαμε χθεςσημερα μακαρόνια με κιμα...κιμά όχι εγω..τον εκανα μεξικανικο όμως!Αύριο δεν ξέρω ...

Ρούλα μου καλο ξεκίνημα με τις στέρεες!κουραγιο κι εσυ με τα δικα σου στο σπίτι..όμως γιαννα φτάσει μια γυναίκα να θέλει να φύγει δεν νομίζω να είναι για ψιλου πήδημα!
Σίγουρα όμως όλες μετα τον ερχομό του παιδιού περάσαμε κρισουλες!

Φιλακια σε όλες!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααχ Τζενάκι μου, πείνασα πάλι, ζημιά μου έκανες! Very Happy

Μαράκι μου (κρητικιά) τι κάνετε εκεί κάτω; Να μου φιλήσεις τη γαλανομάτα σου!

Μελινομαρία μου αν σου βγήκε από τώρα ταλιμπανάκος κοινώς την πάτησες, χιχιχι! Και έχεις πολλή πλάκα με τον τρόπο που τα γράφεις, αλλά μάλλον θα στο έχω ξαναπεί! Very Happy Το έγραψα και στο φέης, πήγα η καημένη να επιτεθώ στα σοκοφρετίνια (κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα!) και εκεί που άνοιγα τη σακούλα ακούω από πίσω μου τη Δανάη να μου λέει "θα φας μόνο μία μαμά", γύρισα και την είδα, είχε σηκώσει και το δάχτυλο! Διαταγές λέμε! Αφού την παρακάλεσα να με αφήσει να φάω άλλο ένα και με λυπήθηκε, χιχιχι! Αφεντικά δε λες τίποτα! Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι θα κάνουνε παρέα. Ήδη τις βλέπω που κοιτάζονται συνωμοτικά λέμε! Σκούρα τα πράγματα για εμάς τους γονείς, η μία θα καλύπτει την άλλη! Rolling Eyes Αλλά ας είναι, να τα πάνε καλά μεταξύ τους, παρά να μου ξεμαλλιάζονται όλη μέρα! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 (Νο 3) - Σελίδα 15 215994

Ρούλα μου μικρούλης στο μάτι ο δικός σου. Και όσο για την ανάπτυξη, θα τον δεις που θα ξεπεταχτεί απότομα!

Μελινομαρία αυτό λέω κι εγώ για τις σχέσεις. Καμιά φορά μετά τον ερχομό του παιδιού όλα μοιάζουν μαύρα για τους λόγους που προανέφερα αλλά αν περάσει ο πρώτος καιρός συχνά όλα γίνονται καλύτερα. Ένα βασικό, το παιδί που κοιμάται περισσότερο, άρα και οι γονείς, αυτό συνεπάγεται και λιγότερα νεύρα και περισσότερες δυνάμεις. Στο μεταξύ, οι ορμόνες σιγά-σιγά σταθεροποιούνται, συνηθίζεται η νέα κατάσταση, ακόμα και το σεξ γίνεται καλύτερο. Κάποια ζευγάρια το περνάνε ελαφριά, άλλα το περνάνε πολύ πιο δύσκολα. Εκεί που θέλω λοιπόν να καταλήξω είναι ότι προφανώς αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καλύτερα να χωρίσει το ζευγάρι. Είμαι υπέρ του να είναι ευτυχισμένοι οι γονείς, έστω και χώρια. Αλλά, ας γίνεται αυτό όταν έχει αποκλειστεί κάθε πιθανότητα να τα βρούνε. Γιατί υπάρχει και το παιδί στη μέση και αυτό περιπλέκει την κατάσταση. Εγώ δε θα κρίνω κανέναν και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου, γιατί τα λέω αυτά όπως θα τα έλεγα στην αδερφή μου.

Να έχετε μια όμορφη νύχτα! Σας φιλώ!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα

Πεθαίνω για αδελφική αγάπη. Ήμασταν στο μπάνιο κ μέχρι να κάνει κακα να πλύνει χέρια κλπ αρχίζει να γκρινιάζει κ να ψιλοκλαιει ο μικρός. Τρέχει λοιπόν πάνω του κ λέει "Μη κλαις μπεμπουλακο μου. Εδώ είμαι. Τώρα έρχεται κ η μαμα". Γίνεσαι χώμα ή δε γίνεσαι; γενικά τον προσέχει δε λέω. τους ομηρικους καβγάδες δε θα τους γλυτώσουμε αλλά κατά βάθος θα είναι πολύ αγαπημένοι νομίζω.

Ξαναπεφτω. Σε δύο ώρες πάλι εγερτηριο:-(

Maryanastasia

Maryanastasia
κοριτσια καλημερα

επειδη εγω δεν θα μπαινω καθως δεν προλαβαινω να ξερετε πως σας σκεφτομαι κ πως οποια θελει μιλαμε μεσω εμαιλ ηδη μιλάω με την δημητρα. η αθανασια ειναι καλα της μιλησα πριν μερες στο τηλ λεω να την παρω σημερα

φιλια σε ολες να περνατε ομορφα

φψτεινη εχεις πμ

mamameli

Καλημέρα σε όλες!
Καμέα Μαιη!

Σαν τουβλο επεσα χθες για ύπνο!
Σήμερα ήρεμα...δεν είχαμε πολλές εντάσεις στο πρωινο ξύπνημα...

Αλικακι μου το διάβασα στο φβ αυτο με τις σοκοφρετες...δεν φτάνει που το κορίτσι νοιάζεται για την σιλουέτα σου?τι άλλο θες;
Φαντάζομαι φατσουλα και σκαω στα γέλια..
Τις μαιμουδιτσες έχουν να κάνουν μαζι πονηριες...ετοιμαστείτε!

Ο δικός μου εκολαπτομενος ταλιμπάν..δεν παίρνω όρκο βέβαια..μου μυριζει μέση ανατολή..παράλληλα με τη ζούγκλα που κυριαρχεί απο την ταρζανουλα μου!
Το έχω ξαναπεί είμαστε τόσο ήρεμοι μέσα στο σπίτι ...αλλα αυτο είναι ...ήρθαν να ταράξουν τα νερα..να μας ξυπνήσουν βρε παιδι μου...θα μουχλιαζαμε χωρίς αυτα!

Αλικακι δεν νομίζω να σε παρεξηγησε κανείς..όπως τα λες είναι..οι γονείς μου μείνανε μαζι μεχρι να μεγαλώσουμε...πέρασα πολυ καλα παιδικα χρόνια ..έζησα πολυ ωραίες οικογενειακές στιγμές...ίσως και απο τόυς πιο φαινομενικά ευτυχισμενους!
Αλλα για τον εαυτο τους τι έκαναν;σαν παιδι ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου!
Το έζησα στα 22 μου και φυσικά το κατανοησα..κι αυτοί στα 45 προσπάθησαν να αναπληρωσουν...
Κι εγω πιστεύω οτι πριν περάσεις στον χωρισμό πρέπει να ζυγισεις καλα τα πράγματα..να κανείς υπομονη...αν βλέπεις οτι δεν υπάρχει συννενοηση όμως ίσως όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα..υπολογίζουμε βέβαια τις ορμονες μας γιατί μετα απο 2 χρονακια ίσως βαραμε και κεφάλια στον τοίχο!αυτο με τον ύπνο Αλίκη σωστή κουβέντα!

Τώρα τα μικρα μου κι εμένα αγαπιουνται...ο μπεμπουλης σύντομα Δημήτρης τις κάνει απίστευτες χαρές!
Αυτη του μιλάει όπως εγω ..ψυχούλα μου καρδια ου καιτετοια...και τον μαλωνει που βάζει χέρι στο στόμα!
Όμως όταν δεν μπορει ο άντρας μου να τον ηρεμισει τυο φωνάζει μπαμπα δωσε τον μπεμπη στη μαμα αμέσως..θέλει μαμα!

Ξύπνησε το πονικακι πάω!

Θα τα πόυμε αργότερα!

maria1984

maria1984
Καλημέρα μανουλες κ μπεμπακια ... Χάλια ο καιρός σήμερα εδω , φυσάει κάνει πολυ κρύο κ όπως φαίνεται θα βρέξει σε λίγο ... Τα εχει παίξει ο καιρός , πριν 2 μέρες σκουσαμε απο την ζεστη κ τώρα αναψαμε πάλι τα καλοριφέρ .

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μανούλες!
Αρχίζω το διάβασμα κ επιστρέφω με σχόλια!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι μου κάνετε?
Ψιλοχάθηκα γιατί κάτι λίγο οι δουλειές, κάτι λίγο η μπέμπα που γκρινιάζει, πέρασαν οι μέρες κ ούτε που το κατάλαβα. Τώρα κοιμάται κ εγώ πίνω το καφεδάκι μου.

Εύη μου υπομονή. Εδώ δωμάτιο αλλάζουν τα μωρά μας κ αναστατώνονται, όχι χώρα κ σπίτια. Κάνε κουράγιο κ θα συνηθίσει. Κ εμένα γκρινιάζει τις τελευταίες μέρες, την άλλη εβδομάδα έχουμε γιατρό, να δω αν είναι από τα δόντια. Με το καλό κ η βάφτιση!!!

Αλίκη, οι ατάκες της Δανάης δεν υπάρχουν!!!! Κ αυτή με το μωρό, κ με τη σοκοφρέτα!!! Από δέκατα πως είστε σήμερα?

Μαρία (1984), κ της δικιάς μου τα ούλα ασπρίζουν πότε πότε, αλλά όχι τα μπροστινά αλλά πίσω εκεί που είναι οι τραπεζίτες. Εκεί άσπρισαν κ της δικιάς σου. Να της φοράς φυλαχτό της μπέμπας, είδες τη ζημιά μπορεί να σου κάνει το κάκό το μάτι. Κ μετά σου λένε μην πιστεύεις!
Πάντως φτου φτου θα γίνει ψηλή κοπέλα!

Μαριαρο, κ εγώ της δίνω βιταμίνες κ σίδηρο. Μου είπε ο γιατρός τις βιταμίνες θα της δίνω μέχρι να αρχίσι τις τροφές κ το σίδηρο μέχρι να χρονίσει για να αποφύγουμε να κάνει βρεφική αναιμία. Κακάκια συνήθως κάνει κάθε πρωί στις 9, αλλά έχει τύχει να κάνει κ 3 φορές τη μέρα (σπάνια), ή να περάσουν 3 μέρες χωρίς να κάνει. Α! Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου! Η ψυχολογία επηρεάζεται ακόμα από τις ορμόνες, θέλει καιρό να συνέλθει ο οργανισμός! Δεν κάνει το χαμομήλι στην ΓΟΠ? Γιατί κ η δικιά μου έχει , κ τις βιταμίνες κ το σίδηρο τις τα δίνω μέσα σε χαμομήλι. Τις πιο πολλές φορές τα βγάζει βέβαια, αλλά μου έχει πει ο παιδίατρος να επιμείνω.

Μελινομαρία μεγειά το φόρεμα!Υπομονή με τη μέση.Τεστ Παπ μου πε κ μένα το Μάιο να πάω. Ωραίο θέμα οι πειρατές!!!

Ειρήνη κ μένα τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κουλά με την πιπίλα. Μετά από κάθε θηλασμό τη νύχτα ξυπνάει στο μισάωρο κ ψάχνει την πιπίλα της! Περαστικά με την τραχηλίτιδα.

Φωτεινή, είμαι σίγουρη οτι επέλεξες το καλύτερο για σένα κ τη μπουμπού σου! Εδώ δεν είναι "ασφαλές" να μας πείς τι έχει γίνει, αλλά κ εγώ όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια είμαστε εδώ αν θέλεις να μιλήσεις! ( Ρούλα το ίδιο ισχύει κ για σένα). Καλή δύναμη!!!

Μαίρη, Δήμητρα καλή δύναμη κορίτσια με το θηλασμό!!!!

Πατρίτσια κ εγώ 20/05 επιστρέφω στη δουλειά Sad

Τζένη με το καλό η βάφτιση! Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά είμαστε μακρία, θα έχω ξεκινήσει κ τη δουλειά...πάντώς θα ήταν ωραία να ερχόμασταν όλα τα κορίτσια της ομάδας να γνωριστούμε κ από κοντά!!! Λιώνω με τις ατάκες των μικρών σας! Θέλω κι άλλο παιδίιιιιι!!!!!!!

maria1984

maria1984
Καλημέρα Ελένη ... Της φοραω πάντα φυλαχτό αλλα κ πάλι την πιάνει ... Κι εμένα της δικιας μου πίσω κ πάνω είχαν ασπρισει γι αυτο ανυσηχησα αλλα τελικα μου είπε ο παιδιατρος ότι αυτο γινεται επειδη εκει δεν αιματωνονται καλα τα μωρα μας ... Κακακια κ εμένα κατα τις 10 το πρωι κάνει αλλα τώρα με την κρέμα κάνει κ κατα τις 5 το απόγευμα ... Πάντως απο εχθές εχει ρίξει κάτι υπνους κ με αφήνει κ εμένα να κάνω καμμια δουλεια ....

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το πόσταρα για να μην χαθεί.

Τώρα τα δικά μας. Εψαχνα λοιπόν μια κοπέλα να κρατάει τη μπεμπά το καλοκαίρι που θα άρχιζα δουλειά. Εβλεπα με τις μειώσεις που μας έχουν κάνει ότι ο μισός μισθός θα πήγαινε στο ενοίκιο κ ο άλλος μισός στη νταντά, κ δεν θα μπορούσα να αποταμιεύσω για το ενοίκιο του χειμώνα τώρα που μας έκοψαν κ το ταμείο ανεργείας.
Πετάγεται λοιπόν η πεθέρα μου κ λέει το κορυφαίο, : Θα έρχομαι εγώ 15 με 20 μέρες το μήνα να μένω μαζί σας κ να κρατάω τη μπέμπα! Shocked Shocked Shocked
Η πεθερά μου μένει στη Λιβαδειά! Από τη μία με συγκίνησε αλλά ...σκέφτομαι κ τη συγκατοίκηση. Είναι πολύ καλός άνθρωπος αλλά λίγο παρεμβατική κ εγώ λίγο παράξενη κ δεν ξέρω αν θα δέσει το γλυκό. Μήπως είμαι αχάριστη???

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Καλημέρα Ελένη ... Της φοραω πάντα φυλαχτό αλλα κ πάλι την πιάνει ... Κι εμένα της δικιας μου πίσω κ πάνω είχαν ασπρισει γι αυτο ανυσηχησα αλλα τελικα μου είπε ο παιδιατρος ότι αυτο γινεται επειδη εκει δεν αιματωνονται καλα τα μωρα μας ... Κακακια κ εμένα κατα τις 10 το πρωι κάνει αλλα τώρα με την κρέμα κάνει κ κατα τις 5 το απόγευμα ... Πάντως απο εχθές εχει ρίξει κάτι υπνους κ με αφήνει κ εμένα να κάνω καμμια δουλεια ....

Ωραία, να μην ανησυχώ.
Πάω να μεγειρέψω, επιστρέφω σε λιγο!

maria1984

maria1984
Καλη ιδέα να έρθει η πεθερα σου να την προσέχει γιατι κ γλιτωνεις χρήματα κ δεν αφήνεις κ το μωρο με 1 ξένο άνθρωπο ... Τώρα για την συγκατοικηση μπορει να ειναι δύσκολο αλλα τι να κανεις , υπομονη να περάσει η καλοκαιρινή σεζόν κ μέτα θα είστε πάλι οι 3 σας ... Τελικα με την γραμμή στην κοιλια τι έγινε εχει φύγει καθόλου ;

eirini2

γεια σας κοριτσια τι κανετε?
μαμαμελι και αλικη συμφωνω σ`αυτο που λετε για το ανδρογυνο και για τη φαση που περναει οταν ερχεται ενα μωρο στην οικογενεια και ειναι περισσοτερες οι ευθυνες και η κουραση και η γκρινια του ζευγαριου.ειδικα οταν ερχεται και 2ο παιδι παρολο που ξερεις παλι περνας σχεδον τα ιδια.η φωτεινη και η ρουλα για να φτασουν σ`αυτο το σημειο μαλλον εχουν σκεφτει τα παντα και πανω απ`ολα το παιδι τους το οποιο πρεπει να περναει καλα.

ελενη κι εγω περυσι ειχα την πεθερα μου και προσεχε τον στρατο και εμενε στο δικο μας σπιτι επειδη το δικο της ειναι εκτος αθηνας αλλα τα απογευματα που ημουν εγω σπιτι πηγαινε και στα αλλα της παιδια να τα δει οποτε δεν την ειχα μεσα στα ποδια μου συνεχεια.τα σαββατοκυριακα εφευγε.σιγουρα ειναι καλυτερα να στο προσεχει η γιαγια απο καποιον ξενο αλλα αν δεν υπαρχει γιαγια ή δεν μπορει αναγκαστικα παιρνεις γυναικα.εγω ελπιζω να καταφερω να βγαλω διπλωμα να παρω ενα αυτοκινητακι και να τα παιρνω και τα 2 μαζι μου αφου δουλευω σε σταθμο και να μην την φερω καθολου του χρονου στο σπιτι εστω και για το μικρο.

αλικη η δαναη σε προσεχει να μην παχυνεις.ειναι αυτα τα μικρα οταν μιλανε τρελα.και σου λενε πραγματα που θα στα ελεγε μεγαλος.τελικα ψωνισατε για την βαφτιση?εμεις τελικα βρηκαμε νονο απο δω αθηνα.αυτος που ηταν να μας παντρεψει τοτε αλλα κατι ετυχε και ειχαμε αλλον κουμπαρο.κουμπαρα συγκεκριμενα.ειπε θα ερθει μια μερα κι απο το σπιτι πριν το πασχα οποτε θα τον ρωτησουμε αν εχει προβλημα με τις ημερομηνιες και να αρχισουμε να ψαχνουμε εκκλησια.αν βρουμε αρχες ιουλιου θα το κανω τοτε αλλιως αρχες σεπτεμβρη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις