Καλησπέρα πονηρούλες... πολλά γράψατε πάλι, θα προσπαθήσω να θυμηθώ η δόλια!
Λοιπόν, ας αρχίσω από τα τελευταία. Κρέμα για το πρόσωπο βάζω κι εγώ της απιβίτα. Κρέμα σύσφιξης βάζω αυτή που έβαζα και στη Δανάη, αλλά ούτε καν είχα σκεφτεί το να είναι συμβατή με το θηλασμό. Τη συγκεκριμένη τότε μου την είχε προτείνει η δερματολόγος, ήξερε ότι θα τη φορούσα ως λεχώνα... Αλλά κι εγώ πιστεύω ότι δύσκολα να περάσει από το δέρμα στο γάλα κάτι τρομερό. Ας μην ξεχνάμε και όλα αυτά που τρώμε το τι μπορεί να έχουν μέσα από φυτοφάρμακα ή χημικές ουσίες... Εντάξει, ο,τι μπορούμε κάνουμε!
Αχ Κλεοπάτρα κι εγώ είμαι στα +3 (μην πω και +4, στρογγυλοποιώ προς τα κάτω!). Αλλά εκ πείρας ξέρω ότι με τη διακοπή του θηλασμού και την περίοδο θα χάσω σίγουρα 1,5-2 κιλά. Κι αν βάλουμε ότι πηγαίνω και τρέχω λιγάκι πλέον, πιστεύω να μην έχω φοβερό θέμα. Γιατί από γλυκά καλά πάμε. Μελινομαρία τι είναι αυτά βρε καημένη, εγώ θέλω σοκοφρετίνια, πουράκια, προφιτερόλ και γενικά οτιδήποτε περιέχει σοκολάτα καλό είναι. Αν και δε με χαλάει και ένα γαλακτομπούρεκο (έφαγα χτες!), χαχαχα! Σε πέθανα τώρα, ε; Σόρρυ!
Οι μικρές μου είναι ακόμα με μύξες, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν κάποιο άλλο σύμπτωμα. Κι εγώ μονίμως με έναν ορό στο χέρι, αχαχαχ! Ελπίζω να περιοριστούμε εκεί! Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Μελινομαρία κι εμένα μόλις κοιμήθηκε η Δανάη και κοιμάται και το γατί, απίστευτο. Αν και λογικά θα ξυπνήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο και θα έχω περισσότερα ξυπνήματα... Για να δούμε! Εσύ γιατί δεν μπορείς να κουνηθείς, πάλι η μέση; Εγώ πονάω ακόμα αλλά είναι αρκετά πιο ήπιος ο πόνος. Άντε επιτέλους να μας περάσει να ηρεμήσουμε λιγάκι!
Ειρήνη μου μια χαρά θα τα βολέψεις με τον παιδικό. Αν και ο μικρός θα πάει νωρίς. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αυτοκίνητο, θέμα συνήθειας είναι. Εγώ έχω εξασκηθεί και παρκάρω μια χαρά και στα στενά της Κυψέλης που είναι το πατρικό. Οπότε έχει τύχει κάποιες φορές και τα έχω πάρει μόνη μου και τα 2. Το πρόβλημα είναι τα συμπράγκαλα που είναι πολλά... Οπότε ναι, πιστέυω ένα αμάξι θα σε βόλευε...
Τη Μαίρη απ' ότι καταλαβαίνω τη χάνουμε και αυτή; Η Αθανασία πάει κι αυτή; Η Μαρκέλλα θα έχει τρεξίματα κι αυτή, λιγοστεύουμε...
Ελένη μου κρατούσες σημειώσεις; Δεν εξηγείται αλλιώς πώς τα θυμήθηκες όλα!
Όσο για την πεθερά, θα είναι σίγουρα πολύτιμη η βοήθειά της. Αλλά να ξέρεις ότι αφού το κάνει αφιλοκερδώς, μπορεί να κάνει πράγματα στο παιδί που εσύ να μην εγκρίνεις, συχνά συμβαίνει αυτό με τις μαμάδες και τις πεθερές. Οπότε ελπίζω να τα πάτε καλά. Και αφού είναι για λίγο καιρό οκ, αλλιώς θα ήταν ένα θέμα αυτό...
Από βαφτιστικά Ειρήνη μου έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες, αλλά είμαστε στην αρχή ακόμα. Εκτός απροόπτου θα τα πάρω από την ξαδέρφη μου που φτιάχνει χειροποίητα τα πάντα. Θα είναι πιο πρωτότυπα από τα συνηθισμένα. Για το όνομα όμως δεν έχουμε καταλήξει, χαχα! Μπράβο σας που βρήκατε και νονά λοιπόν! Εγώ αρχές Σεπτέμβρη το προτιμούσα από αρχές Ιουλίου που θα έχει πολλή ζέστη. Το Σεπτέμβρη βάφτισα τη Δανάη και είχε τέλειο καιρό. Φυσικά ο Σεπτέμβρης είναι πιο απρόβλεπτος μήνας...
Τζενάκι κι εγώ λιώνω όταν τις βλέπω να γελάνε η μία στην άλλη συνωμοτικά, κακά τα ψέμματα! Πρωτομανούλες, όταν αρχίσουν να μιλάνε και τα δικά σας θα πάθετε σοκ από αυτά που θα σας λένε. Η νέα γενιά είναι διαφορετική, είναι πιο έξυπνη από εμάς, μας χορεύουν στο ταψί κανονικά. Πάντως θυμάστε όταν γεννήσαμε και φέραμε τα μωράκια στο σπίτι ήταν μέσα στην αντίδραση και τη ζήλεια τα μεγάλα μας. Τώρα όλα έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν σχέση με τα μικρά αδερφάκια τους, τι καλά! Φυσικά δεν τελειώσαμε από ζήλιες, αλλά καλό είναι και αυτό, από το τίποτα!
Δημητρούλα παρόλο που μπορεί να έχετε τελειώσει από κολικούς, δεν αποκλείεται να έχει ξανά μια στο τόσο. Όπως κι εμείς οι ενήλικες το παθαίνουμε καμιά φορά. Η Δανάη πάντως μου το είχε κάνει αυτό μια φορά στο άσχετο. Περαστικά στην τοσοδούλα σου, φυσικά και θα σε τρελαίνει!!!
Κλεοπάτρα μην ανησυχείς. Αν πάθει λαρυγγίτιδα θα το καταλάβεις. Αλλά εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες της παιδιάτρου όλα καλά θα πάνε.
Σας φιλώ κορίτσια, πάω να μαζέψω για να την πέσω!