Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
743 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 743 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 35]

Evelin

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maria-eva έγραψε:δωρα μου μην στεναχωριεσαι δεν ειναι κατι σοβαρο ετυχε δεν πειραζει αφου το γνωριζετε ηδη αυτο ειναι το θετικο..εβελιν θυμησε μου σε παρακαλω πως φαινονται οι μυκητες με απλη γενικη ουρων ή καλλιεργεια ουρων ή ακομη καλλιεργεια κολπικου υγρου;;;περαστικα αιμιλια μου...αυτο τον καναπε ολες τον ζηλεψαμε Razz Razz σαν τελικο σιγμα ξυπναμε καθε μερα..

Μαρια οι μηκυτες φαινονται με καλλιεργεια κολπικου, Αν υποψιαζεσαι οτι εχεις πες στο γιατρο σου να σου γραψει την εξεταση, γιατι χρειαζονται θεραπεια. Απ 'οτι καταλαβα δεν ειναι σοβαρο μου ειπε θα φυγουν αμεσως με τη θεραπεια. Δυο κολπικα υποθετα μου εδωσε, και μου ειπε οτι και με το πρωτο θα φυγουν. Παντως εχω αγχος μηπως παθω παλι αλλεργια,(γιατι μιλαμε για πονο!!).

dmarina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ..........EVELIN ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ........ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ.......ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ???ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΩ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ...ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.......ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ...ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ..ΕΣΥ?ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΩΡΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ...ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.... Wink

maraki και εγώ Ηράκλειο θα γεννήσω,στο Ασκληπειο.

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ...... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 9 654316

dmarina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
MARAKI1984 KRITI έγραψε:ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ...... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 9 654316

ευχαριστώ maraki!Εμείς το διαλέξαμε γιατί ξεγεννάει εκεί η γιατρός που με παρακολουθεί.Με το καλό να έρθει και το δικό σου!

Anna_K

Anna_K
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα συνεγκυουλες,πως ειστε?Ταλικα ακυρωθηκε το ραντεβου μας λογω εκτακτης γεννας,δεν ειδαμε το νινακι μας,αλλα καποια αλλη μανουλα θα δει το δικο της Smile Smile Smile .

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο στον γιατρό σου Άννα που άφησε το ιατρείο του για να είναι παρόν εκεί που πρέπει!!

Κάτι που μας ενδιαφέρει όλες τώρα:
Εχθές είχαμε παιδίατρο και την ρώτησα για το μωρό, τι ρούχα να ετοιμάσω για το μαιευτήριο και γενικότερα πως θα το ντύνω τις πρωτες ημέρες της ζωής του.
Μου είπε ότι δεν χρειάζεται τπτ εσώρουχα/εξώρουχα αυτή την εποχή, μόνο ένα κοντομάνικο φορμάκι, ζεσταίνονται κι αυτά. Δλδ ή με το κοντομάνικο εσώρουχο ή με το κοντομάνικο φορμάκι του.
Σκέπασμα με μια ελαφριά πάνα ή σεντονάκι αν το δερματάκι του είναι δροσερό.
Να ετοιμάσω όμως και βαμβακερό λεπτό ολόσωμο μακρυμάνικο (το οποίο θα το συνεδεύω με αμάνικο εσωρουχάκι μέσα) μήπως και γεννήσω νωρίτερα, αρχές Ιουνίου δλδ ή μην τυχόν έχει ψυχρούλα.
Μου θύμισε κι αυτό: για να καταλάβετε αν το βρέφος ζεστένεται, θα βάζετε το χέρι σας στο σβερκάκι του, να πιάνετε την πλατούλα ψηλά μέσα απ΄τα ρούχα. Αν καίει ή είναι ιδρωμένο ελαφρώνετε τα ρούχα.
Μην τα παραντύνετε γιατί μπορεί να κάνουν πυρετούλι.

Αχ τι όμορφα που είναι που τα ξαναθυμάμαι.... Wink Smile

dmarina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
HappyMama έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο στον γιατρό σου Άννα που άφησε το ιατρείο του για να είναι παρόν εκεί που πρέπει!!

Κάτι που μας ενδιαφέρει όλες τώρα:
Εχθές είχαμε παιδίατρο και την ρώτησα για το μωρό, τι ρούχα να ετοιμάσω για το μαιευτήριο και γενικότερα πως θα το ντύνω τις πρωτες ημέρες της ζωής του.
Μου είπε ότι δεν χρειάζεται τπτ εσώρουχα/εξώρουχα αυτή την εποχή, μόνο ένα κοντομάνικο φορμάκι, ζεσταίνονται κι αυτά. Δλδ ή με το κοντομάνικο εσώρουχο ή με το κοντομάνικο φορμάκι του.
Σκέπασμα με μια ελαφριά πάνα ή σεντονάκι αν το δερματάκι του είναι δροσερό.
Να ετοιμάσω όμως και βαμβακερό λεπτό ολόσωμο μακρυμάνικο (το οποίο θα το συνεδεύω με αμάνικο εσωρουχάκι μέσα) μήπως και γεννήσω νωρίτερα, αρχές Ιουνίου δλδ ή μην τυχόν έχει ψυχρούλα.
Μου θύμισε κι αυτό: για να καταλάβετε αν το βρέφος ζεστένεται, θα βάζετε το χέρι σας στο σβερκάκι του, να πιάνετε την πλατούλα ψηλά μέσα απ΄τα ρούχα. Αν καίει ή είναι ιδρωμένο ελαφρώνετε τα ρούχα.
Μην τα παραντύνετε γιατί μπορεί να κάνουν πυρετούλι.

Αχ τι όμορφα που είναι που τα ξαναθυμάμαι.... Wink Smile

Happy mama πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που σου έδωσε ο παιδίατρος.Ήταν κάτι που με απασχολούσε!

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κι εμένα και φαντάσου δεν είμαι πρωτάρα. Αλλά το πρώτο μου το είχα κάνει Νοέμβρη μήνα, ήταν και πρόωρο κι είχα μάθει να το ντύνω πολύ.
Το καλοκαίρι τη βγάλαμε γυμνούλια. Και δεν ήξερα τι να κάνω με τούτο!

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ,Happy mama πολυ πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου!!!
Αν δεν σε πειραζει μπορω να τις αντιγραψω και να τις επικολλησω στον τοιχο της ομαδας στο φμπ?
Αννα μ τωρα το δα..Ποτε θα ξαναπας τωρα γιατρο?
Μαρινα Ηρακλειο ε? εγω καταγομαι απο Ποταμιες (το πρωτο χωριο μετα το Aquaplus)..

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσαρες
Τι κανετε?Καταρχην πραγματικα να σας ευχαριστησω ολες για τα θετικα σχολια κ την συμπαρασταση,μακαρι ολα να πανε καλα κ για'μενα κ φυσικα για ολες σας Very Happy Very Happy Very Happy
Happy mama πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που μας δινεις-βεβαια εγω γενναω με το καλο τελος Μαιου με αρχες Ιουνιου οποτε εχω παρει βαμβακερα μακρυμανικα φορμακια κ για το μαιευτηριο που σιγουρα θα χρειαστουν κ για οταν τον φερουμε σπιτι τουλαχιστον τις πρωτες 2-3 μερες.
Αννουλα ποτε θα πας τωρα στο γιατρο?

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε το σημαντικοτερο ξεχασα να σας πω
Σημερα ξεκινησαμε και πλυναμε καποια απο τα ρουχαλακια του μωρου κ ειμαι τοσο χαρουμενη.Μας εκανε πολυ ωραια μερα κ ηταν ευκαιρια.Τωρα τα υπολοιπα αυριο κ το Σαββατο σιδερο και μετα φτιαξιμο τη βαλιτσουλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 9 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 9 654316

dmarina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ε+G=N Η καταγωγη μου είναι απο Άγιο Νικόλαο και σε 10 μέρες θα μετακομίσω κιόλας εκεί.Αλλά θα γεννήσω Ηράκλειο!Και εσύ Ηράκλειο θα γεννήσεις,ε?
Ποια είναι η ομάδα στο fb?Nα γίνω και εγώ μέλος!
Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να φτιάξω και εγώ τη βαλιτσούλα της!!

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dorto99 έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια!
καλως ηρθες και με το καλο το μωρακι σου.Αιμιλια περαστικα
Εμεις χτες πηγαμε στο γιατρο αλλα ο μπεμπακος μας ειχε πολυ περιεργη σταση κ δεν γυρναγε με τιποτα με αποτελεσμα να ξαναπαω την Δευτερα για να τον μετρησει σωστοτερα-χτες ηταν 1760 γραμ,ενω πριν απο δυο εβδομαδες 1720,γι'αυτο κ θα ξαναπαμε.
Δυστυχως το προβληματακι στο νεφρο του παραμενει Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad κ ναι μεν ειναι κατι που αντιμετωπιζεται κ μαλιστα συμβαινει συχνα αλλα εγω στεναχωριεμαι που το μωρακι μου θα πρεπει να μπει σε διαδικασια εξετασεων-υπερηχων κ αντιβιωσεων με το που θα γεννηθει και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα να το αποτρεψουμε
Το μονο θετικο απο τη χθεσινη μας επισκεψη ειναι οτι ο πλακουντας ανεβηκε ελαχιστα κ αυτο λιγο με ανακουφισε-το μονο που μου ελειπε τωρα ειναι καμια αιμοραγια.

Δωρακι μ,καταρχας σ ευχαριστω για τα περαστικα!
Τοση ωρα σε σενα απαντουσα και τωρα ειδα που ξαναγραψες..
Τι καλα που φτιαχνετε τα ρουχαλακια!!
Εγω ακοομαα..!
Να σκεφτεσαι γι ακομα μια φορα θετικα!!
Ειδες που ο πλακουντας αρχισε να ανεβαινει? Ολα με καποιον τροπο αντιμετωπιζονται!
ετσι θα γινει και με το αγορακι σου!ευτυχως το πε κ ο γιατρος οτι ειναι κατι που αντιμετωπιζεται κ μαλιστα συμβαινει συχνα..
Καταλαβαινω απολυτα το οτι στενοχωριεσαι αλλα στην προκειμενη πρεπει να φανεις ακομα δυνατοτερη για να μη μεταδιδεις στενοχωρια και στο αγορακι σ..δεν το βοηθας ετσι..Ενω αντιθετα αν σκεφτεσαι θετικα και αισιοδοξα θα του κανεις πολυ καλο! Οπως σημερα π χαιρεσαι χαιρεται κ εκεινο!
Το να γινουμε γονεις δεν ειναι απλο..θελει πολυ δυναμη και αντοχες..ισως αυτος να ειναι ο λογος που πολλες φορες δοκιμαζομαστε..!!
Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα πολυ καλα,και θα πανε!!
και οσο για τα κιλακια του θα δεις την αλλη φορα θα ειναι οκ!!
Smile
Ποτε ξαναπας?

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dmarina έγραψε:Ε+G=N Η καταγωγη μου είναι απο Άγιο Νικόλαο και σε 10 μέρες θα μετακομίσω κιόλας εκεί.Αλλά θα γεννήσω Ηράκλειο!Και εσύ Ηράκλειο θα γεννήσεις,ε?

χαχ,οχι..δεν μενω Κρητη..απλα καταγομαι..! Κορινθο θα γεννησω (καμια σχεση)!
λοιπον,η ομαδα στο φμπ ειναι μυστικη οποτε θα πρεπει να σε βαλω μεσα εγω η καποια που να στε φιλες στ φμπ..οποτε σου στελνω σε πμ το προφιλ μ να με κανεις φιλη κ να σε βαλω..οκ?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι κανετε μανουλες.μαρινα καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου.

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="E+G=N"]
dorto99 έγραψε:Δωρακι μ,καταρχας σ ευχαριστω για τα περαστικα!
Εγω ακοομαα..!
Ειδες που ο πλακουντας αρχισε να ανεβαινει? Ολα με καποιον τροπο αντιμετωπιζονται!
ετσι θα γινει και με το αγορακι σου!ευτυχως το πε κ ο γιατρος οτι ειναι κατι που αντιμετωπιζεται κ μαλιστα συμβαινει συχνα..
Καταλαβαινω απολυτα το οτι στενοχωριεσαι αλλα στην προκειμενη πρεπει να φανεις ακομα δυνατοτερη για να μη μεταδιδεις στενοχωρια και στο αγορακι σ..δεν το βοηθας ετσι..Ενω αντιθετα αν σκεφτεσαι θετικα και αισιοδοξα θα του κανεις πολυ καλο! Οπως σημερα π χαιρεσαι χαιρεται κ εκεινο!
Το να γινουμε γονεις δεν ειναι απλο..θελει πολυ δυναμη και αντοχες..ισως αυτος να ειναι ο λογος που πολλες φορες δοκιμαζομαστε..!!
Smile
Ποτε ξαναπας?

Σ'ευχαριστω τοσο πολυ για τα σχολια σου-πραγματικα σημερα ο μπεμπακος ειναι μεσα στο κεφι ολη την ωρα κανει βολτες στην κοιλια μου. Very Happy
Τωρα θα ξαναπαω στο γιατρο την Δευτερα κ ελπιζω ο μπεμπουλης να ειναι δραστηριος οπως σημερα

MARAKI1984 KRITI

MARAKI1984 KRITI
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΗAPPY MAMA ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ........ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 9 654316 ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ???ΔΩΡΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.........ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΞΙΩΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ..........

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anna_K έγραψε:
HappyMama έγραψε:Καλωσήρθες κι εσύ Jasmin!

Maria-Eva, μετά από αντιβίωση κι εγώ κάποτε είχα ταλαιπωρηθεί παααααρα πολύ! Τελικά μετά από συμβουλή συνταξιούχου γυναικολόγου, έτρωγα 1 γιαουρτάκι την ημέρα και τα παράτησα, δεν ασχολήθηκα άλλο. Μετά από λίγο καιρό (1,5 μήνα περίπου) έκανα εξετάσεις και δεν είχα τίποτα. Μου είχε πει τότε «μην τα κυνηγάς αυτά, άσε στον οργανισμό σου λίγο χρόνο να τα ξεπαστρέψει» Από τότε δεν έχω ξαναπάθει.

Ε+G. ε, ημικαθιστή πες. Βάζω 4 μαξιλάρια στην πλάτη, είμαι ανάσκελα με ελαφριά κλίση στο ένα πλευρό. Δεξιά συνήθως, γιατί αριστερά έχω αρρυθμίες. Σήμερα την έβγαλα στον καναπέ. Τελικά ίσως το καθιερώσω, βουλιάζει τόσο όμορφα που δεν πονάω καθόλου!!

Αννούλα, μπορεί να μην έχεις πολλές σχέσεις με την πεθερά… αλλά θα αποκτήσεις!!! Very Happy Very Happy Γενικά όταν γεννάμε κάθε παρεξήγηση ξεχνιέται και όλοι σπεύδουν να μας βοηθήσουν και να χαρούν το νέο μωράκι!!

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση,η δικια μας ιστορια ειχε φτασει στα ακρα,κοντεψα να χωρισω με τον αντρα μου για να φταιει αυτη,δημιουργουσε προβληματα και φασαριες απτο πουθενα κι επαιρνε και τους γονεις μου η μπαλα,μεχρι τελευταια φορα που εκανε κατι πολυ χοντρο και την καναμε στην ακρη και βρηκαμε την ησυχια μας στη κυριολεξια.Ουτε στο γαμο μας δεν ηρθαν,οποτε τωρα με το παιδι ενα παραπανω,για να το προστατεψουμε ειναι η καλυτερη λυση
αννα δηλαδη δεν μιλατε καθολου με πεθερα?ουτε στον γαμο??????????πωπωπω.ουτε ο αντρας σου μιλαει?

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evelin έγραψε:Γεια σας κοριτσια να μαι και εγω. Γυρισα απο το γιατρο, εφαγα, εφτιαξα ενα καφεδακι και καθομαι να ξεκουραστω στο pc.
Ολα καλα με το μπεμπη, ευτυχως.1,200Kg ειναι σημερα, πως μεγαλουν ετσι! Εμενα χοντρουλης μου φανηκε αλλα ο γιατρος λεει οτι ειναι φυσιολογικο βαρος.
Για τους μηκυτες δεν αγχοθηκε και πολυ ο γιατρος, ενταξυ συμβαινει μου ειπε αλλα χρειαζεται θεραπεια. Μου εγραψε κοπλιπα υποθετα.Του ειπα και για την αλλεργια και μου εδωσε καποια που δεν εχουν την ιδια δραστικη ουσια με αυτα που μου την προκαλεσαν.

E+G=N Περαστηκα. Αν νιωθει η μπεμπα τι περνας δεν ξερω, νωμιζω ομως οτι τα μωρακια μας ειναι καλα προστατευμενα.
Αννα τωρα περιμενουμε τα δικα σου νεα απο το γιατρο. Και φυσικα ευχομαστε να 'ναι ολα καλα.
μια χαρα ο μπεμπακος σου μπραβο.πριν γεννησεις θα στα δωσει τα υποθετα η τωρα.εμενα θα με ελεγξει τοτε πριν γεννησω και αμα εχω θα κανω θεραπεια

dmarina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="E+G=N"]
dmarina έγραψε:Ε+G=N Η καταγωγη μου είναι απο Άγιο Νικόλαο και σε 10 μέρες θα μετακομίσω κιόλας εκεί.Αλλά θα γεννήσω Ηράκλειο!Και εσύ Ηράκλειο θα γεννήσεις,ε?

χαχ,οχι..δεν μενω Κρητη..απλα καταγομαι..! Κορινθο θα γεννησω (καμια σχεση)!
λοιπον,η ομαδα στο φμπ ειναι μυστικη οποτε θα πρεπει να σε βαλω μεσα εγω η καποια που να στε φιλες στ φμπ..οποτε σου στελνω σε πμ το προφιλ μ να με κανεις φιλη κ να σε βαλω..οκ?[/quote

ok!

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις χτες πηγαμε στο γιατρο αλλα ο μπεμπακος μας ειχε πολυ περιεργη σταση κ δεν γυρναγε με τιποτα με αποτελεσμα να ξαναπαω την Δευτερα για να τον μετρησει σωστοτερα-χτες ηταν 1760 γραμ,ενω πριν απο δυο εβδομαδες 1720,γι'αυτο κ θα ξαναπαμε.
Δυστυχως το προβληματακι στο νεφρο του παραμενει Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad κ ναι μεν ειναι κατι που αντιμετωπιζεται κ μαλιστα συμβαινει συχνα αλλα εγω στεναχωριεμαι που το μωρακι μου θα πρεπει να μπει σε διαδικασια εξετασεων-υπερηχων κ αντιβιωσεων με το που θα γεννηθει και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι τωρα να το αποτρεψουμε
Το μονο θετικο απο τη χθεσινη μας επισκεψη ειναι οτι ο πλακουντας ανεβηκε ελαχιστα κ αυτο λιγο με ανακουφισε-το μονο που μου ελειπε τωρα ειναι καμια αιμοραγια.
σταματα βρε τι αιμοραγιες λες.σου πε οτι πρπεπει να κανει εξετασεις το μωρο μολις γεννηθει?ειναι σιγουρο αυτο?

E+G=N

E+G=N
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="dorto99"]
E+G=N έγραψε:
dorto99 έγραψε:Δωρακι μ,καταρχας σ ευχαριστω για τα περαστικα!
Εγω ακοομαα..!
Smile
Ποτε ξαναπας?

Σ'ευχαριστω τοσο πολυ για τα σχολια σου-πραγματικα σημερα ο μπεμπακος ειναι μεσα στο κεφι ολη την ωρα κανει βολτες στην κοιλια μου. Very Happy
Τωρα θα ξαναπαω στο γιατρο την Δευτερα κ ελπιζω ο μπεμπουλης να ειναι δραστηριος οπως σημερα

Φτου φτου το παιδι!!
Μια χαρα θα ειναι το καλο μ!!!Θα δεις!
Περιμενουμε τα καλα νεακια σ λοιπον απο Δευτερα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 2013#4# - Σελίδα 9 893968

dorto99

dorto99
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:
σταματα βρε τι αιμοραγιες λες.σου πε οτι πρπεπει να κανει εξετασεις το μωρο μολις γεννηθει?ειναι σιγουρο αυτο?

Ο γιατρος μας ειπε οτι δεν το βλεπει να υποχωρει και οταν γεννηθει θα πρεπει να κανει υπερηχο κ μαλλον θα χρειαστει αντιβιωση για να επανελθει.Ειναι πολυ συνηθες κ αντιμετωπιζεται ευτυχως πολυ ευκολα κ δεν επηρεαζει ευτυχως σε κατι αλλο το μωρο

Αιμιλια flower flower flower

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorto99 έγραψε:
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:

Ο γιατρος μας ειπε οτι δεν το βλεπει να υποχωρει και οταν γεννηθει θα πρεπει να κανει υπερηχο κ μαλλον θα χρειαστει αντιβιωση για να επανελθει.Ειναι πολυ συνηθες κ αντιμετωπιζεται ευτυχως πολυ ευκολα κ δεν επηρεαζει ευτυχως σε κατι αλλο το μωρο

Αιμιλια flower flower flower
ε ενταξει βρε με αγχωσες.δεν ειναι κατι αυτο ολα καλα θα πανε. Laughing Laughing Laughing με το καλο

dmarina

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:τι κανετε μανουλες.μαρινα καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου.

ευχαριστώ ευάκι!Με το καλό και το δικό σου μπεμπάκι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 22 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις