101 Απ: Ομοφυλόφιλοι γονείς. Δευ Μάης 13, 2013 1:40 pm
annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
Alexandra23 έγραψε:αν το παιδι μου γεννηθει με αυτο το προβλημα σημαινει οτιο θεος ετσι θελησε κ φυσικα θα το αγαπαμε αν κ θα στεναχωρηθουμε παααααααααρα πολυ.σε αντιθεση με μερικουσ που μπορει κ να ειναι πολυ κουλ με ολο αυτο.αλλωστε φαινεται πως στην εποχη μας πια υπαρχουν πολλοι κουλ τυποι κ δεν τους ενοχλει τιποτα,δεν υπαρχουν ουτε αξιες,ουτε ηθος.τιποτα!δεν μπορω να καταλαβω ομως προς τι αυτη η ερωτηση?ειπαμε η ομοφυλοφυλια σε μερικες περιπτωσεις υπαρχει απο την γεννηση κ σε μερικες ειναι επιλογη καποιοων ανθρωπων.ειπαμε δεν ενοχλουμε αυτους τους ανθρωπους,εδω στη γερμανια που ζω εγω ειδικα εχω γνωρισει τετοια ατομα κ μια χαρα την πλακα μας καναμε κ τις συζητησεις μας κ ολα.ομως το θεματακι αυτο λεει να πουμε την γνωμη μας για αυτα τα ζευγαρια που μεγαλωνουν παιδια!!!!!!αυτο τον κωλο σας να βαρατε μερικοι συγνωμη κιολας που το λεω ετσι,δεν ειναι ουτε λογικο,ουτε σωστο!!!!!θα επρεπε να απαγορευεται.δεν παιζουμε με τα παιδια το ξανα ειπα.καντε ο,τι θελετε στο κρεββατι σας αλλα οχι να εχει το παιδι μαμα κ μπαμπα δυο γυναικες η δυο αντρες.κ την καραμελα οτι το θεμα ειναι να ειναι οι γονεις σωστοι μην την χρησιμοποιειτε συνεχεια,αυτο εξυπακουεται!!αλλα το να ειναι δυο ανθρωποι του ιδιου φυλου κ να μεγαλωνουν ενα παιδακι ειναι αυτοματως λαθος γονεις γιατι ειναι εναντια στη φυση.κ οπως ειπα παραπανω τα χω παιξει!!!!αναγκαζομαι να εξηγησω τα αυτονοητα.λυπαμαι τοσο μα τοσο πολυ.
Τα αυτονοητα για σενα. Για μενα αλλα ειναι τα αυτονοητα. Δεν ειναι αναγκη να πιστευουμε ολοι στα ιδια αυτονοητα. Την ερωτηση την εκανα απλως γιατι ημουν περιεργη διαβαζοντας τις θεσεις σας(καθολα σεβαστες απο εμενα) Τι θα κανατε εσεις σε αυτη την περιπτωση, Γιατι το εχω σκεφτει και για μενα το πως θα αντιδρουσα σε μια τετοια περιπτωση.