126 Απ: Ομοφυλόφιλοι γονείς. Δευ Μάης 13, 2013 10:26 pm
donna
Είναι σε καλό δρόμο!
Η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ,για μενα τουλαχιστον, κατι το νορμαλ και ποτε δεν θα δεχτω οτι ειναι μια φυσιολογικη κατασταση οσο κι αν προσπαθουν να την εδραιωσουν ως φυσιολογικη. Δεν με ενοχλουν οι ομοφυλοφιλοι οταν δεν προκαλουν κι οταν ακολουθουν τους κανονες της κοινωνιας μας. Αν το παιδι μου ηταν ομοφυλοφιλος-η εννοειται οτι θα το στηριζα και θα το αγαπουσα, σε καμια περιπτωση ομως δεν θα δεχομουν να παντρευτει και κυριως να αποκτησει παιδια με ατομο του ιδιου φυλου.
Τελος, δεν μπορω να δεχτω οτι οι ομοφυλοφιλοι γονεις ειναι παντα, καλυτεροι γονεις απο τους ετεροφυλους (οπως ισχυριζονται καποιες κοπελες)
επειδη στα ετεροφυλα ζευγαρια υπαρχουν κρουσματα βιας σε ολες τις μορφες της. Δεν μπορουμε να ξερουμε τι γινεται σ'αυτες τις οικογενειες οταν κλεινει η πορτα υου σπιτιου.
Δεν ειμαι πουριτανη, δεν ειμαι θρησκοληπτη αλλα θεωρω οτι καποιοι θεσμοι και καποιες αρχες δεν πρεπει να αλλοιωνονται γιατι χανουμε τον προσανατολισμο μας ως ανθρωποι!
Τελος, δεν μπορω να δεχτω οτι οι ομοφυλοφιλοι γονεις ειναι παντα, καλυτεροι γονεις απο τους ετεροφυλους (οπως ισχυριζονται καποιες κοπελες)
επειδη στα ετεροφυλα ζευγαρια υπαρχουν κρουσματα βιας σε ολες τις μορφες της. Δεν μπορουμε να ξερουμε τι γινεται σ'αυτες τις οικογενειες οταν κλεινει η πορτα υου σπιτιου.
Δεν ειμαι πουριτανη, δεν ειμαι θρησκοληπτη αλλα θεωρω οτι καποιοι θεσμοι και καποιες αρχες δεν πρεπει να αλλοιωνονται γιατι χανουμε τον προσανατολισμο μας ως ανθρωποι!