201 Απ: Ομοφυλόφιλοι γονείς. Τρι Μάης 14, 2013 10:13 am
annamaria_i
Η ψυχή της παρέας!
donna έγραψε:Alexandra23 έγραψε:ΔΥΣΤΥΧΩΣ καποιος που σκεφτεται λογικα τη σημερον ημερα αποκαλειται οτι πηγαινει με το σταυρο στο χερι.στην ουσια με το που ειναι καποιος αντιθετος με τα μοντερνα κ απαραδεκτα εναντια στη φυση προτυπα αμεσως του χτυπανε τη θρησκεια οτι ειναι υπερβολικα θεουσος κ πουρυτανος κτλ κτλ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα ατομα που προσπαθουν να αλλαξουν τον κοσμο κ τα καταφερνουν η αληθεια ειναι αν δει κανεις πως καταντησαμε,δεν ξερουν να συζητανε γιατι αλλαζουν τα λογια σου,δεν παει να ξελαραγγιαστεις κ να πεις καποια πραγματα αυτοι θα λενε τα δικα τους αρα δεν αξιζει η οποια συζητηση μαζι τους...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εγω τουλαχιστον σεβομαι τον σχεδον ενα μηνα που βρεθηκα κ αλλου με καποια κοριτσια κ ναι ακριβως επειδη παω με το σταυρο στο χερι κ ειμαι εκτος μοδας συγνωμη κιολας γιαυτο,σεβομαι εκεινο τον ενα μηνα κ προσπαθω με αυτα τα ατομα να μην ερθω σε ρηξη κ ποτε δεν θα εμπαινα σε ενα θεμα που θα σχολιαζαν να τους την πω κ ας διαφωνουσα.εμεις οι κομπλεξικοι,ρατσιστες κ πουρυτανοι εχουμε κ ενα καλο ειμαστε ευαισθητουληδες...αλλα δεν πειραζει σημερα θα εχετε κ ενα νεο θεμα να συζητησετε,τα φιλια μου σε ολες.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπαρχουν πολλοι εκει εξω που διαβαζουν αυτα που γραφτηκαν σε αυτο το θεμα κ συμφωνουν μαζι μου αλλα κ τι να κανουν αφου αμεσως θα πεσουν να τον φανε λες κ ειναι εξωγηινος που σκεφτεται οπως πρεπει να σκεφτει.εγω ενα πραγμα τονισα απο την αρχη αγαπητες κυριες μου.οτι δεν παιζουμε με τα παιδια.δεν συγκρινα κανεναν ομοφυλοφυλλο με τα ζωα,ας σταματησει αυτη η προπαγανδα....ειπα οτι ετσι οπως ολα στην εποχη μας δεν εχουν πια ορια κ φραγμους γιατι οχι κ στο να υιοθετησει ενας ανθρωπος που παει με ζωο ενα παιδι?εχει κ αυτος αγαπη να προσφερει πονοψυχα μου πλασματα.θα μου πειτε δεν το θελει ο νομος...θα το θελησει κ αυτο κ πολλα αλλα,δεν εμεινε κ τιποτα πια!!!!καποιος που θελει μπορει να καταλαβει τι θελω να πω στις σελιδες που σας τα εκανα τσουρεκια.αυτος που δεν θελει θα με ξανα κατηγορησει,θα ξανα αλλαξει τα λογια μου θα θα θα....ειμαι εντελως βλαμμενη που σας απανταω ξανα.σας κανω την χαρη,δινω κ χαρα σε πολλα ατομα που γιαυτο ειναι εδω μεσα,περιμενουν μια κοντρα για να χυμηξουν.αλλα δεν πειραζει,ετσι ενιωσα ετσι εκανα γιατι πολλα μας τα πανε μερικοι.
ΤΕΛΟΣ δεχομαι του καθενος την γνωμη αλλωστε τα εχουμε ακουσει ολα πια δεν μας εκπλησσει κατι,δεν ηθελα να σας πεισω οτι εχω δικιο εγω,αυτο ειναι αυτονοητο κ ας με πειτε ψωναρα υπαρχουν ανθρωποι που δεν θα τρελαθουν τουλαχιστον οχι ακομη....δεν εχω πειραξει ανθρωπο κ μαλιστα εχω φιλο κ γνωστους ομοφυλοφυλλους,η ενσταση μου ητανε στο μεγαλωμα των παιδιων ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ.εμεις μπορει να μην τα σκεφτομαστε αυτα τα πλασματα κ να φερομαστε εντελως εγωιστικα αλλα καποια στιγμη περα απο την μυτη κ τα θελω μας πρεπει να κοιταμε αυτα τα πλασματα.ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Και να προσθεσω κι εγω οτι οσες ειμαστε αντιθετες με το θεμα δεν σημαινει οτι ειμαστε και οι κυριες με τους μεγαλους σταυρους (φανταζομαι ξερετε τι εννοω). Το τι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη το ξερει μονο αυτος και δεν υποχρεουται να δωσει αναφορα σε ενα φορουμ.Τ αν ειμαι η οχι καλη χριστιανη θα το κρινει ο θεουλης και μονο αυτος και ναι, κι εγω αγαπω τον πλησιον μου αλλα στο βωμο της αγαπης δεν θα θυσιασω και καποιες αρχες!
Οταν ως ενα απο τα βασικα επιχειρηματα που προβαλει καποιος για να δειξει την αντιθεση του ειναι οτι "θα μας καψει ο Θεος" και αλλα σχετικα, ναι δεν ειναι δυσκολο να φανταστεις οτι αυτος που στο λεει κραταει και εναν μεγαλο σταυρο!