326 Απ: Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4 Τετ Ιουν 12, 2013 11:57 pm
Patsie
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου!!
Τα νεύρα μου πρωί πρωί, αφού είπαμε στους γονείς οτι θα κάνουμε τη γαμοβάφτιση Σεπτέμβριο, άρχισε το σπάσιμο νεύρων...
Θυμίζω οτι έχουμε πει για Κυριακή απόγευμα. Απορίες μάνας μου:
- Γιατί δεν το κάνετε Παρασκευή να είναι και πιο φθηνά?
(γιατί Παρασκευή 6 η ώρα δουλεύουν όλοι οι φίλοι μας και δε θαρθει κανείς και 8-9 θα είναι πολύ αργά για το μωρό - συν οτι ΔΕΝ είναι πιο φθηνά απο την Κυριακή).
- Γιατί δεν το κάνετε Κυριακή μεσημέρι
(γιατί θέλω να γίνει πιο πολύ τύπου γλέντι και όχι τύπου καθιστό τραπέζι. Συν οτι επειδή είναι κι ο γάμος στη μέση θα πρέπει να αρχίσουμε προετοιμασία απ τις 7 το πρωί για να είμαστε στην εκκλησία στις 12...)
- Το μέρος που θα βρείτε να είναι εύκολο να το βρούμε, μη βλαστημάει ο κόσμος
(δε φτάνει που θα τους τραπεζώσουμε, θα βλαστημάνε κιόλας..)
- Την εκκλησία να είναι κοντά στο κέντρο, μη βλαστημάει ο κόσμος
(ομοίως, άμα δεν τους βολεύει ας μην έρθουν..)
- Γιατί δεν κάνετε το γάμο αργότερα μια άλλη μέρα πιο μεταξύ μας
(γιατί όσο και πιο μεταξύ μας να είναι σημαίνει διπλά έξοδα και επίσης διπλό τρέξιμο για φόρεμα, για προσκλητήρια, για μπουμπουνιέρες, για φωτογράφο κλπ. που δεν έχω χρόνο και διάθεση να το κάνω)
Και το αποκορύφωμα όταν είπα οτι πρέπει να κοιτάξω και για το νυφικό και πώς θα προλάβω
-Τι? θα βάλεις και νυφικό, δυο χρόνια παντρεμένη και με παιδί? πάρε εκεί ένα απλό άσπρο φορεματάκι...
(no comments...)
Ένα ΟΚ, α ωραία, δεν είπε. Αντίρρηση σε όλα, για τη μέρα, για την ώρα, για το μέρος, για το νυφικό. Καλό???
Τα νεύρα μου πρωί πρωί, αφού είπαμε στους γονείς οτι θα κάνουμε τη γαμοβάφτιση Σεπτέμβριο, άρχισε το σπάσιμο νεύρων...
Θυμίζω οτι έχουμε πει για Κυριακή απόγευμα. Απορίες μάνας μου:
- Γιατί δεν το κάνετε Παρασκευή να είναι και πιο φθηνά?
(γιατί Παρασκευή 6 η ώρα δουλεύουν όλοι οι φίλοι μας και δε θαρθει κανείς και 8-9 θα είναι πολύ αργά για το μωρό - συν οτι ΔΕΝ είναι πιο φθηνά απο την Κυριακή).
- Γιατί δεν το κάνετε Κυριακή μεσημέρι
(γιατί θέλω να γίνει πιο πολύ τύπου γλέντι και όχι τύπου καθιστό τραπέζι. Συν οτι επειδή είναι κι ο γάμος στη μέση θα πρέπει να αρχίσουμε προετοιμασία απ τις 7 το πρωί για να είμαστε στην εκκλησία στις 12...)
- Το μέρος που θα βρείτε να είναι εύκολο να το βρούμε, μη βλαστημάει ο κόσμος
(δε φτάνει που θα τους τραπεζώσουμε, θα βλαστημάνε κιόλας..)
- Την εκκλησία να είναι κοντά στο κέντρο, μη βλαστημάει ο κόσμος
(ομοίως, άμα δεν τους βολεύει ας μην έρθουν..)
- Γιατί δεν κάνετε το γάμο αργότερα μια άλλη μέρα πιο μεταξύ μας
(γιατί όσο και πιο μεταξύ μας να είναι σημαίνει διπλά έξοδα και επίσης διπλό τρέξιμο για φόρεμα, για προσκλητήρια, για μπουμπουνιέρες, για φωτογράφο κλπ. που δεν έχω χρόνο και διάθεση να το κάνω)
Και το αποκορύφωμα όταν είπα οτι πρέπει να κοιτάξω και για το νυφικό και πώς θα προλάβω
-Τι? θα βάλεις και νυφικό, δυο χρόνια παντρεμένη και με παιδί? πάρε εκεί ένα απλό άσπρο φορεματάκι...
(no comments...)
Ένα ΟΚ, α ωραία, δεν είπε. Αντίρρηση σε όλα, για τη μέρα, για την ώρα, για το μέρος, για το νυφικό. Καλό???