51 Απ: Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4 Πεμ Μάης 23, 2013 3:12 pm
crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα! Μαρία μου όλα καλά από τον παιδίατρο, παίδαρος ο μικρός! Μόνο για αυτό που είπες για το μάρσιπο θα διαφωνήσω λιγάκι. Εαν μιλάμε για το σλινγκ το παιδί είναι σε καθιστή θέση, δεν κρέμονται τα πόδια του. Το ίδιο και στο μέι-τάι, γι' αυτό και δεν έχουν περιορισμό στο χρόνο που μπορείς να τα φοράς. Επίσης, το κορμάκι τους στηρίζεται τελείως στο μάρσιπο οπότε δεν κουράζεται το μωρό και ούτε σπρώχνει με τα πόδια του ώστε να επιβαρύνονται τα ισχία. Από εκεί και πέρα σε όλα τα άλλα συμφωνώ. Και παν μέτρον άριστον. Αλλά ρε συ το γατί μου φαίνεται πολύ μικρό για στράτες κλπ ακόμα. Δεν ξέρω κιόλας... πάντως δε σκοπεύω να τη βάλω εγώ, αν αρέσει στο παιδί άντε να το ξεκολλήσεις από εκεί μέσα (είχαμε βάλει τη Δανάη στη στράτα από ένα άλλο μωράκι και δεν έβγαινε με τπτ).
Εύη μου κουράγιο, συνέρχονται σιγά-σιγά, λες να μη σε καταλαβαίνουμε; Ειδικά εγώ με τις ιώσεις που περάσαμε φέτος, μαζί και τα ξενύχτια...!
Κλεοπάτρα μου αφού είναι έτσι πιστεύω να βρεις κάτι. Αλλά να πας να δεις και από κοντά, μη μείνεις στις φωτογραφίες!
Στα δικά μας πάλι, το γατί συνεχίζει να είναι χάλια από κάτω. Ελπίζω αύριο να δω βελτίωση γιατί πονάει πολύ πλέον και τη λυπάμαι... Ευτυχώς ήταν απύρετη σήμερα, μάλλον της περνάει η ιωσούλα και μακάρι να ήταν η τελευταία...!
Σας φιλώ!!!
Εύη μου κουράγιο, συνέρχονται σιγά-σιγά, λες να μη σε καταλαβαίνουμε; Ειδικά εγώ με τις ιώσεις που περάσαμε φέτος, μαζί και τα ξενύχτια...!
Κλεοπάτρα μου αφού είναι έτσι πιστεύω να βρεις κάτι. Αλλά να πας να δεις και από κοντά, μη μείνεις στις φωτογραφίες!
Στα δικά μας πάλι, το γατί συνεχίζει να είναι χάλια από κάτω. Ελπίζω αύριο να δω βελτίωση γιατί πονάει πολύ πλέον και τη λυπάμαι... Ευτυχώς ήταν απύρετη σήμερα, μάλλον της περνάει η ιωσούλα και μακάρι να ήταν η τελευταία...!
Σας φιλώ!!!