Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο ευη που πατε καλυτερα. εσυ τρελαινεσαι με τον μικρο, εγω που το χω ξαναδει το εργο ειμαι λιγο πιο συγκρατημενη αλλα με τρελαινει ο μεγαλος
σημερα ελαβα το μειλ του παιδικου μ αυτα που κανανε μεσα στη βδομαδα. βλεπω λοιπον οτι κανανε για τα επαγγελματα κ τι δουλεια κανει η μαμα κ ο μπαμπας. ρωταω τον κων/νο τι ειπε στη δασκαλα κ μου λεει ' ο μπαμπας παει στο γυμναστηριο'. η μαμα; 'η μαμα παει στη δουλεια'. ποια δουλεια; 'τη μεγαλη' ο αντρας μου ειναι οδηγος κ γω ανεργη εν τω μεταξυ. μεταφραση; ο μπαμπας περναει καλα, μεχρι κ γυμναστηριο παει, η μαμα μαμιεται στη δουλεια στο σπιτι...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Very Happy Very Happy Very Happy

μαρια για ποια ομαδα λες?
η ντοκ λεει οτι ειναι αλλεργια εκ των εσω.δεν θα βρουμε σε τι οσο και αν το ψαξουμε.ψιλοαπογοητευτηκα μαζι της οταν μου εδωσε τετοια απαντηση.θα στρωθω στο διαβασμα σημερα -αυριο να ενημερωθω καλυτερα.μεχρι που σκεφτηκα να παω και σε αλλο παιδιατρο-μηπως και.....
και εκει που εκανα ταμματα να βρω δουλεια, τι στο καλο τους επιασε Twisted Evil
και που θα πας?και ποσο θα παιρνεις?και θα στην πεσει....λες και δεν θελουν να τα κρατησουν μεχρι τον σεπτεμβριο Twisted Evil
υπομονη αντε να δω μεχρι ποτε θα κανω τον μακακα,θα τα παρω καμιαμερα και θα τους τα ψαλλω κανονικα.
δουλεια στο αντικειμενο μου-λογιστικα-, διπλα απο το σπιτι-με ποδια παω αν θελω-, ανθρωπος με ευαισθησια στο θεμα παιδια, λιγες ωρες.η τελεια δουλεια για μενα.
κριμα που δεν με πληρωνουν να καθομαι σπιτι, να μην ενοχλουνται και οι αλλοι......τεσπα
ναι γιγαντας ο ερωτας.να γελασουμε λιγο.καλε δεν του κανει παπουτσι 20νουμερο.βατραχοπεδιλο ποδι χαχαχα

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσι!
Να πας, μην το συζητάς καθόλου και γράψτους όλους, αντί να κάνουν το σταυρό τους που βρέθηκε κάτι, κάνουν και τους δύσκολους?

Κι εγώ είμαι πολύ άσχημα παρμένη με τον δικό μου, όπως είπα λέμε να κάνουμε γαμοβάφτιση και έχω πει να το κάνουμε το πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου και έχω ψάξει χώρους για να κάνουμε τραπέζι μετά, 'εχω πάρει διαθεσιμότητα, τιμές κλπ. (όλα αυτά απο mail και τηλέφωνο).
Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πάμε να τα δούμε απο κοντά για να καταλήξουμε και σε ημερομηνία και να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα.
Τώρα λοιπόν έχει και καλά τις εξετάσεις για το μεταπτυχιακό την άλλη βδομάδα και δεν μπορεί (που τι του ζήτησα, να διαθέσει 2-3 ώρες να πάμε να δούμε δυο χώρους, και την άλλη βδομάδα να βλέπαμε άλλους δύο). Βέβαια για να δει ποδόσφαιρο, να πάει για ποδήλατο, να πάει να παίξει μπάλα τη Δευτέρα έχει χρόνο αυτή τη βδομάδα, αυτά δεν τον κόβουν απ το διάβασμα, το να πάμε να δούμε δυο χώρους τον κόβει...
Και το άλλο Σ/Κ πάλι δε θα μπορεί γατί Σάββατο γράφει και Κυριακή έχουμε ένα βαφτίσι. Του είπα λοιπόν ας μην πάμε στο βαφτίσι για να έχουμε την άλλη Κυριακή έστω να πάμε τότε να δούμε χώρους.
Και νευρίασε κι έβαλε τις φωνές (μπροστά στο παιδί) οτι φέρνω την καταστροφή, οτι και τι έγινε αν πάμε αργότερα και το κορυφαίο οτι "κι αν δε βρούμε την κάνουμε αργότερα τη γαμοβάφτιση".
Τι λες ρε φίλε? Τη στιγμή που θα σκάσω κάποια χρήματα θέλω να το κάνω όπως θέλω εγώ, σε υπαίθριο χώρο κλπ, γιατί να αναγκαστώ να το κάνω π.χ. Οκτώβριο και να κλειστώ σε αίθουσα, επειδή εσύ βαριέσαι να διαθέσεις 2-3 ώρες... Στο κάτω κάτω κανονίζουμε να οργανώσουμε κάτι ευχάριστο, δε σου είπα να πάμε να σκάψεις! Συν οτι η ιδέα για ανοιχτό τραπέζι κλπ. ήταν δική του (πιο πολύ για τους γονείς και τέτοια), εγώ είχα πει να κάνουμε ένα catering έξω απ την εκκλησία και τέλος κι αν θέλαμε να κάναμε κάτι στυλ μπαρ για φίλους μόνο μετά.

Γενικά έχει πολλά νεύρα τώρα τελευταία και έχει γαιδουρέψει πολύ, αντί να χαίρεται που βρήκε δουλειά μετά απο 2,5 χρόνια, έχει γίνει χειρότερος το τελευταίο διάστημα. Απο χθες δεν του μιλάω και νιώθω οτι πνίγομαι στο σπίτ, δεν μπορώ καν να τον βλέπω.

Αυτά, sorry για το σεντονι αλλά πνίγομαι!

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια.

αθανασια κανε ο,τι νομιζεις καλυτερο για σενα μην ακους κανεναν.ο αντρας τι λεει γιαυτο?δεν μπορουν να σου προσεχουν τα παιδια γι`αυτο το λενε?

κλεοπατρα οι αντρε ετσι ειναι δυστυχως θελουν λιγο σπρωξιμο.

maria1984

maria1984
Kαλημερα μανουλες...Αθανασια κ εγω ειμαι της αποψης να πας κ να μην το σκεφτεις καθολου,μακαρι να μου τυχαινε κ εμενα 1 τετοια ευκαιρια,κι εγω λογιστικα εχω τελειωσει αλλα δουλεια γιοκ...Ψαξε το λιγο με τον μικρο απο το ιντερνετ κ δεν χανεις κ τιποτα να επισκευτεις κ αλλο ωτοκτορ να παρεις κ 1 δευτερη γνωμη...20 νουμερο παπουτσι μωρε μπραβο ,εμας το 17 μας πεφτει ακομα μεγαλο...Κλεοπατρα ισως ο αντρας σου θελει χρονο να προσαρμοστει στο καινουριο περιβαλλον γι αυτο κ εχει νευρα,δωσε του λιγο χρονο να ηρεμησει κ πιστευω οτι μετα θα καταλαβει το λαθος το κ θα στο ζητησει απο μονος του να πατε να δειτε τους χωρους...Εσυ δεν μπορεις να πας καποια στιγμη μονη σου να παρεις 1 ιδεα για το τι παιζει?

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε Μαράκι καλά τα λες, κι η αλήθεια είναι οτι η δουλειά αυτή είναι αρκετά κατώτερη των προσόντων του, εντελώς άσχετη με το αντικείμενό του και θα έχει και βάρδιες (βράδια, ΣΚ κλπ.). Αλλά άμα περιμένω να βρει τους ρυθμούς του θα ξημερώσουμε και μετά εγώ θα τρέχω πανικόβλητη για να είναι όλα έτοιμα για αρχές Σεπτεμβρίου (που σημαίνει να τα έχω τελειώσει μέχρι τέλος Ιουλίου γιατι ο Αύγουστος δεν πιάνεται) και τι να πρωτοκάνω με δουλειά και παιδί....

Και να πάω μόνη μου να δω κανα χώρο γίνεται αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο, θα πρέπει να κανονίσω να αφήσω τον μικρό κλπ. και εδώ στην Αθήνα οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Ακόμα και οι γονείς μου μένουν σχετικά μακριά, η μαμά μου δεν δηγεί κι επειδή τώρα που δουλεύουμε κι οι δύο κρατάνε τον μικρό τις ώρες δουλειάς, δε θέλω να τους επιβαρύνω και με άλλα. Και δεν είναι κρίμα να πάω και μετά απο καναδυο βδομάδες να ξαναπάμε? τζάμπα το διπλό τρέξιμο.

Τέλοσπάντων, άσε γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη και απογοητευμένη.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοειται οτι θα παω.ας κουρευτουν.θα κανω αιτηση και για τον μικρο και τελειωσαμε με τα πολλα πολλα.πασχα-χριστουγεννα-γενεθλια-γιορτες.
πολυυυυυυυυυυυυ γκρινια λεμε παααααλι.παω να κοιμηθω κοριτσακια.
μαρια θανκς Very Happy

evi86

evi86
Καλησπερα κι απο εμενα.Ευχαριστα νεα απ'το μετωπο σας εχω.Τα αγορια μου πλεον ειναι καλα.Μερα με την μερα περασαν ολα.Επιτελους!Εγω συνεχιζω να εχω πονοκεφαλο αλλα ειναι υποφερτος.
Εχω πει ποσο ζηλευω οσες κοιμουνται τα βραδια;;;Αν εχετε ματι απο εμενα θα ειναι να ξερετε.Πειτε και καμια συμβουλη και εδω στην ταλαιπωρημενη συζυγο και μητερα.Ο μικρος ενω ολη την μερα ειναι καλα,τα βραδια τον πιανουν τα διαολια του και κλαιει,κλαιει,κλαιει και δεν σταματα.
Αλλο ενα ευχαριστο γεγονος για μενα ειναι οτι μαλλον αυριο παω να κλεισω την δουλεια που ειχα αναφερει.Μακαρι να μου δωθει η ευκαιρια και να ξεφυγω λιγακι.
Δεν προλαβαινω να πω αλλα,ο μικρος με διεκδικει κλαιγοντας...Μπορω να του το αρνηθω;;;Οχιιι

Καλο βραδυ σε ολες

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες! Μόλις κοίμισα το γατί και τώρα θα πάω κι εγώ να την πέσω...! Καινούριες δουλειές διαβάζω, αυτά είναι τα ευχάριστα! Εγώ εννοείται είμαι υπέρ του να πάτε, δεν παρουσιάζονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες και τα έξοδα είναι πολλά...
Κλεοπάτρα μου δυστυχώς ενώ έχεις δίκιο έτσι είναι οι άντρες... Βάλε και ότι κουράζεται-στρεσάρεται τελευταία με όσα του έχουν πέσει, θέλει να κάνει μόνο χαλαρωτικά πράγματα στον ελεύθερο χρόνο του και οι χώροι δεξιώσεων δεν ανήκει σε αυτά σίγουρα... Εύχομαι να τη βρείτε τη λύση!
Αθανασία μου τι γίγαντας είναι αυτός; Σε λίγο θα φτάσει τη Δανάη όπως το πάει... Πλάκα-πλάκα η Δανάη 23 νούμερο φοράει, δεν απέχει πολύ...
Εύη μου μπράβο σας που συνήλθατε, άξια μάνα και σύζυγος... και λίαν συντόμως και εργαζόμενη... Όλα καλά να πάνε. Στο θέμα του ύπνου εγώ δεν ανησυχώ από το μάτι σου...!
Μελινομαρία δε νομίζω ότι προτιμούν το ρυζάλευρο λόγω του ότι είναι ζεστό. Τουλάχιστον το γατί έκανε 10 ώρες και εξαρχής είχε κρυώσει. Και τα φρούτα τα είχα έξω από την προηγούμενη και δεν ήταν καθόλου κρύα,ίδια θερμοκρασία θα έλεγα. Αλλά τα φρούτα σίγουρα είναι πιο ξινά από το ρυζάλευρο, επίσης στο ρυζάλευρο έχει και γάλα που τους είναι πιο οικείο σα γεύση... αυτά πιστεύω ότι παίζουν περισσότερο ρόλο. Φυσικά και τα γούστα του παιδιού...

Στα δικά μας... τα νέα πάλι δεν είναι τόσο καλά. Το γατί δε βελτιώθηκε και διαπίστωσα ότι κι εγώ έκανα μακακία... Δεν είχα βάλει στο ψυγείο την κορτιζονούχα αλοιφή ενώ έπρεπε. Δε μου το είπε και η χαζή η φαρμακοποιός απ' όπου αγόρασα τις κρέμες, βιαστική με το μωρό να κλαίει δεν το πρόσεξα ενώ το έγραφε. Πάει τώρα, μίλησα με παιδίατρο και θα επαναλάβουμε τη διαδικασία εξαρχής. Εύχομαι να δούμε αποτελέσματα. Την αφήνω και χωρίς πάνα πολλές ώρες τη μέρα... θα κρυώσει καμιά ώρα! Εντωμεταξύ, κόψαμε και το ρυζάλευρο, τα πάντα, μέχρι να ηρεμήσει τελείως και ξαναρχίζουμε από την αρχή (δεν μπορώ να σας διαβάζω να γράφετε πόσο τρελαίνονται με τα φρούτα τα δικά σας, αχαχαχ). Ωραία περνάμε, εεε; Η δε μεγάλη συνεχίζει με τις μύξες της και της βάζω ορούς αλλά και οτριβίν με τομπρέξ σταγονίτσες... Εύχομαι να μην πάμε σε 3η κατά σειρά ωτίτιδα, αν και εφόσον δεν της κάνουν ορούς στο σχολείο (πολύ το φοβάμαι γιατί μου λένε ότι δεν κάθεται) είναι πολύ πιθανό. Αλλά σκέφτομαι να τους πω ότι αν δεν κάτσει εκεί θα την κρατήσω σπίτι... Αλλά θα μου είναι πολύ δύσκολο γιατί έχω και το γατί στην κατάστασή αυτή και δεν έχω και βοήθεια... Πφφφ, αυτά, σας καληνυχτίζω!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!
Μπηκα και εγω μετα απο πολύυυυυυυυυ καιρό στο είμαιμαμα!!! τι κανετε? πως είναι τα παιδάκια σας? σας έλειψα????
Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 4 215994 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 4 215994 Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4   - Σελίδα 4 215994

eirini2

καλημερα κοριτσια.

αθανασια ευχομαι οαλα να πανε καλα με την δουλεια και με τον μικρο.

ευη ευχομαι να αρχισετε κι εσεις να κοιμαστε τα βραδυα και να πανε ολα καλα με την δουλεια.μπραβο που γινατε ολοι καλα.

αλικη η κορτιζονουχα θελει ψυγειο?ποια αλοιφη ειναι αυτη?γιατι εγω τη φουτζικορτ την εχω εκτος ψυγειου.ελπιζω συντομα να της φυγει το συγκαμα και να μην εχετε αλλη φορα προβλημα και το ιδιο και οι μυξες της δαναης.

ζωη καλωσηρθες και παλι.τι αγσπημενα αδερφια ειναι αυτα.κουκλακι κι η μικρη σου.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεεεεεεεερα και καλη εβδομαδα!
περιμενω οριστικη απαντηση σημερα απο το καινουργιο μπος-ελπιζω-.ηρθα τωρα, και μου ειπε να δουλεψω μεχρι να ερθει και αυτος. Very Happy

ζωη καλωσηρθες.μας ελειψες. αλλα πιο πολυ ελειψα εγω χαχαχαχα
τωρα καθε μερα απο το γραφειο χιχιχι

maria1984

maria1984
Kαλημερα μανουλες...Αθανασια με το καλο να παει η καινουρια σου δουλιτσα κ σε σενα ευχομαι Ευη να πανε ολα καλα με την δουλεια σημερα...Ζωη γουελκαμ μπακ ξανα ,τι ομορφα ζουζουνια ειναι αυτα που εχεις...Αλικη μου υπομονη τι αλλο πια να πω με τοσες αρρωστειες,τουλαχιστον ηρθε το καλοκαιρακι κ οπου να ναι θα αρχισουμε τα μπανια κ πιστευω οτι θα περασουν ολα...Εμεις με τον υπνο συνεχιζουμε να τα πηγαινουμε τελεια αλλα με το φαγητο γιοκ,σκεφτομαι να της παρω φρουτοκρεμα μηπως κ φαει λιγο γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση αλλα πρωτα θα ρωτησω τον γιατρο,σημερα την παλευα 45 λεπτα κ δεν ανοιγε με τιποτα το στομα τελικα της εδωσα γαλα...Περιττο να πω οτι μετα παλευα αλλη μιση ωρα να καθαρισω το χαλι που ειχαμε κανει,οτι της ειχα δωσει να παιξει μηπως κ ξεχαστει κ καταφερω να την κανω να ανοιξει το στομα ηταν γεματο φρουτα...Το σπιτι μου ειναι ανω κατω δεν μπορω να κανω τιποτα δουλειες ολη μερα που θελει χερια ακομα κ οταν κοιμαται με τον παραμικρο θορυβο ξυπναει αντε μετα να πιασω να σκουπισω...

evi86

evi86
Καλημερα.Τι κανετε;Ζωουλα μου καλως μας ηρθες και παλι!Τι κουκλια ειναι αυτα;;Φτου φτου..Αθανασια με το καλο η καινουρια δουλεια και σε σενα.Μαρια μου στην ιδια κατασταση ειμαστε με το σπιτι.Οτι και να κανεις παλι στα ιδια καταληγεις.Μην ανησυχεις η μικρη θα αρχισει σιγα σιγα να τρωει και παλι κανονικα.Περασε μια φαση και αυτη,θα ξαναγυρισει στα κανονικα της.Αχχχ ποσο σε ζηλευω που κοιμαται η μικρη σου;Αλικη υπομονη με τις αρρωστιες σε καταλαβαινω απολυτα,περαστικα να ειναι.

Στα δικα μας τωρα.Ο μικρος μου εβγαλε την πιστη μεχρι να κοιμηθει(κατα τις 7 δηλαδη).Μολις ειπα να ξαπλωσω λιγακι κι εγω αρχισαν τα τηλεφωνα πρωι πρωι.Με πηρε η μανα μου,η κουμπαρα και για τελος η πεθερα.Καλα στον υπνο τους με βλεπαν ολες;;;Συγχυστηκα πρωι πρωι με την πεθερα.Εκανα καποιες δουλειες και τωρα ετοιμαζω το φαγητο μου.Εδω και ενα μισαωρο εχω τον μικρο κατω και μπουσουλαει,πολυ χαρα!Παει στις πορτες και κοιταει δεξια αριστερα και αν δεν ειμαι μεσα δεν μπαινει.Τρελλενομαι η μανα!Μου ειπε και η κουμπαρα πως τα εστειλε και θα τα παρω αυριο τα χαρτια.Αντε να δουμε.Πολυ κρυο ρε σεις εδω.Παλι τα μακριμανικα εβγαλα για εμας,ο μικρος ετσι κι αλλιως δεν σταματησε να τα φοραει.Μια ομιχλη,μια μουχλα...αχχ μου λειπει ο ηλιος.

maria1984

maria1984
Τι ωραια Ευη που μπουσουλαει ο μικρος,κι εγω θελω!!!!Εμενα δεν περναει φαση με το φαγητο τωρα απο τοτε που γεννηθηκε ειχαμε προβλημα την αρχη με το γαλα κ τωρα με τις τροφες,τιποτα δεν τις αρεσει τι να πω κανω υπομονη κ προσπαθω με τις ωρες μηπως κ φαει καμμια κουταλια...

evi86

evi86
maria1984 έγραψε:Τι ωραια Ευη που μπουσουλαει ο μικρος,κι εγω θελω!!!!Εμενα δεν περναει φαση με το φαγητο τωρα απο τοτε που γεννηθηκε ειχαμε προβλημα την αρχη με το γαλα κ τωρα με τις τροφες,τιποτα δεν τις αρεσει τι να πω κανω υπομονη κ προσπαθω με τις ωρες μηπως κ φαει καμμια κουταλια...

Θελει να γινει μοντελακι η μικρη.Με το μαλακο.Ειναι λογικο να αντιδρανε ετσι τα μικρουλια.Κι εμενα ο μικρος με την γαστρεντεριτιδα αλλαξε στο φαγητο.Ενω ετρωγε ενα μπολ γεματο κρεμα και ηθελε κι αλλο τωρα ουτε το μικσο θελει.Θα στρωσουν που θα παει;

maria1984

maria1984
Σ αυτο ελπιζω κ εγω...

eirini2

maria1984

maria1984
Εγω δεν ειχα τριχοπτωση καθολου απο οταν γεννησα,αλλα τωρα αποφασισε η κορη μου να μην μου αφησει μαλλι για μαλλι στο κεφαλι,μολις βρει την ευκαιρια τσουπ τα αρπαει...Αναγκαστικα κ εγω τα εχω παντα πιασμενα πανω.

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγαπημένες μου!!!!Επιτελους βάλαμε Ίντερνετ να ναι καλά ο φίλος μου ο Στάθης που παιδευτηκε αλλά τα κατάφερε και μας έκανε την γαμοσυνδεση.(σορρυ για τα γαλλικά).Σας διάβασα αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω!Κατ αρχήν καλή εβδομάδα,Χριστός Ανέστη και περαστικά στα μικρακια της Αλίκης!Χρονια πολλά σε όσους γιόρταζαν,ειδικότερα στο Τζενακι να χαίρεται όλους τους εορταζοντες!Συγχαρητηρια και καλή δουλειά στην αθανασία με το νέο της ξεκίνημα!και όσες έχουνε τρεχαματα με βαφτίσια και γάμους εύχομαι καλό κουράγιο!
Στα δικά μας τα νέα,σας μιλάει το αϋπνο ζομπι με τη σακατεμενη μέση και τα νεύρα κουρέλια!ξεκινησαμε στέρεες αλλά οι εντυπώσεις κακές...Ρυζαλευρο τρώμε με πολύ αγάπη αλλά μας προκαλεί αέρια και ζόρια πολλά με αποτέλεσμα το βράδυ να ξυπνάμε κάθε μια-μιάμιση -άντε 2 το πολύ ώρες κλαίγοντας η βογγωντας μέχρι να ακουστεί το πριτσσσς! Φρούτα τρώμε μήλο,αχλαδι,μπανάνα,πεπόνι!αλλα μας προκαλούν συγκαμμα και δεν τρελαινομαστε κιόλας!απο λαχανικά για μεσημέρι είμαστε στην πατάτα με κολοκυθακια και λίγο ελαιόλαδο!αυτα τα τρώμε καλά.φτασαμε 67 εκατοστά και 6870 βάρος! Η μέση μου χάλια και θα κάνω φόνο άμα ξανακούσω τον άντρα μου να λέει "σιγά τι κανείς όλη μέρα,σπίτι είσαι,έρχεται κ η μάνα σου κ βοηθάει,απορώ γτ κουράζεσαι" και την πεθερά μου να λέει "χάλια είναι οι σκάλες και τα μάρμαρα,πάλι τα λερωσαν τα σκυλιά,ντροπή είναι". Ρισπεκτ στα κορίτσια που είναι δεύτερο μάνες και στα κορίτσια που έχουν μηδενική βοήθεια!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τριχοπτωση έχω εδώ και δυο μήνες,τα υπόλοιπα τα εποτελειωνει η μικρή!!!! :Ρ περίοδος μου έθεσε δυστυχώς στις 15 και δεν μπορούσα να κουνηθω από τον πόνο!αι στο διατανο,δε μου έλειψε καθόλου!!!Αχ κορίτσια,να κοιμηθώ θέλω κανά 5ωρο σερί και τίποτα άλλο!!!!εχω βαρεθεί να απόκοιμιεμαι μισοκαθιστη και με το ένα βυζι έξω!!!! Τεσπα, υπομονή!!!σορρυ για την γκρίνια και την πολύ λόγια αλλά είχα να γράψω καιρό!!!

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλώς τηνε κ ας άργησε...
είπα κ γω πάει αυτή. την έφαγε η δουλειά. αχ έτσι είναι. όλοι οι απ έξω μία χαρά μας βλέπουν. τι ανάγκη έχουμε; εγώ σήμερα πχ είχα τον μικρό στο ένα χέρι κ βυζί κ με το άλλο κρατούσα το χέρι του μεγάλου για να κοιμηθεί. ο άντρας μου ροχαλιζε στο παιδικό. ααα κ σήμερα το πρωί ΔΕΝ άκουσα το ξυπνητηρι κ ξύπνησα την ώρα που ήταν να περάσει το σχολικό. τελικά τον πηγα με το αμάξι σχεδόν μία ώρα αργότερα.

καλή επιτυχία στις νέες δουλειές κορίτσια. δεν καιγομαι προς το παρόν να δουλέψω αν κ τελειώνουν τα λεφτα. με τη βάπτιση δε θα μείνει κ τπτ. από σεπτέμβρη πλέον για μένα

αλίκη τι να πω βρε κορίτσι; πόσο κουράγιο πια; ελπίζω να ναι τα τελευταία που σας ταλαιπωρούν

αθανασία πολύ λαρτζ ο δικός σου βρε παιδί μου

πατρίτσια υπομονή με τον συζυγο. ένα μεγάλο παιδί είναι κ αυτός. όλοι λίγο πολύ τα ίδια κάνουν. τον δικό μου τον σώνει το γεγονός ότι συχνά πυκνά βοηθάει πολύ κ με παιδιά κ με δουλειές

αυτα κορίτσια

καλό κ ξεκούραστο (λέμε τώρα) βράδυ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεεεεεεερα Very Happy Very Happy
ναι εχετε δικιο.οι αντρες μας ειναι σαν τα μικρα παιδια. Twisted Evil
κοιταχτε μαναδες οσες εχουμε αγορια μην μαθουμε τα αγορια οπως οι πεθερες μας.ειναι αντρας μην απλωσει,μην πλυνει χαλια, μην μην μην....λες και θα παθουν τιποτα.πφ πρωι πρωι ανεβασα πιεση Twisted Evil
ο μικρος εχει μπουκωμα.τοπουλακι μου ταλαιπωρηθηκε ολο το βραδυ.και η πεθερα φοβαται-δικαιολογημενα-να βαλει ορο.ειχα προγραμμα να της αφηνα μεχρι το απογευμα.σκ@τουλες.μετα την δουλεια θα τα παρω και τα 2.αχ αυτη η ντουλαπα μου αν ειχε στομα τι θα μου ελεγε.βλεπω να την τακτοποιω οταν παει φανταρος ο μικρος χιχιχι
φιλακια!

Christina_Kandi

Christina_Kandi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδιααααα!!!!Τζενακι μου ξέχασα να σου πω ... Να τα φάω τα μπουτακια σας μωρεεεεεε! Κρουασανακια σκετα είναι!!!! (Είδα τη φωτό στο φέις) . Οσον αφορά τους άντρες, πρέπει να τους αφήσουμε μια μέρα να κάνουνε όλο μοναχοί μπειμπισιττιγκ!να δούνε την γλυκά!αλλα να σιδερωσουνε κιόλας και να συμμαζεψουν!!!που τέτοια τύχη όμως!μονο ο αδερφουλης μου κάνει όλες τις δουλειές και μαγειρεύει κιόλας και γκουρμε!!!τελος πάντων.με τη μιρλα δε σας είπα τα κατορθώματα μας!αρχισαμε να μπουσουλαμε προς τα πίσω και να γυρνάνε μπρουμητα και ανάσκελα εναλλάξ για να μετά κινηθούμε στο χώρο!επισης καθόμαστε πια αρκετά καλά χωρίς υποστήριξη !!! Και τραγουδάμε όπερα! Και ρίχνουμε τσιριδες όταν χαιρόμαστε και μουγκριζουμε όταν νευριαζουμε! Θα τρελαθω! Π´οτε τα γεννησαμε, π´οτε γίνανε ανθρωπακια!!!!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Χριστινάκι και Ζωή welcome back! Ωραία τα νέα σας και κουκλάκια τα μικράκια σας!!!
Αυτό που λες Χριστίνα, ανθρωπάκια κανονικά έχουν γίνει. Εμένα γυρνάει τώρα στο μπρούμυτο, αλλά δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη στροφή γιατί πλακώνει το ένα χέρι και δεν ξέρει πώς να το ξεπλακώσει και μπλοκάρει, έχει πολύ πλάκα!!
Την κρέμα μας την τρώμε όλη με πολύ χαρά, σε καμιά 10ριά μέρες θα ξεκινήσουμε χορτόσουπα και μετά και κρέας. Τα φρούτα μου τα έχει αφήσει τελευταία η δικιά μου η παιδίατρος.

Αλίκη μου περαστικά μωρέ με τα μικρα, κρίμα που ταλαιπωρείστε συνέχεια, τα διαβάζω και στενοχωριέμαι...

Αθανασία καλή αρχή βρε με τη δουλειά!!! Πολύ το χάρηκα! Εύη μακάρι να είναι καλά τα νέα και για σένα!

Φιλιά και καλημέρες πολλές και σε όλες τις άλλες μανούλες!!

Οσο για τους άντρες, εγώ του δικού μου ακόμα σχεδόν δεν του μιλάω,σήμερα το πρωί του μίλησα για να του πω το εξής:
- Το Σάββατο θα είσαι εδώ?
- Ποιο Σάββατο? Αυτό? Αφού δίνω εξετάσεις...
- Εξετάσεις δίνεις το απόγευμα, ως το απόγευμα θα είσαι εδώ?
- Ε? Ναι... (απορημένος)
- Ωραία, θα κρατήσεις τον μικρό να πάω να φτιάξω τα νύχια μου!
Laughing Laughing Ε μα πια!!

Πάντως για να μην τον αδικώ, κι εμένα γενικά με βοηθάει πολύ και με το παιδί και με το σπίτι, και δουλειές και μαγείρεμα και απ όλα. Απ αυτή την άποψη δεν έχω παράπονο, ευτυχώς η πεθερούλα τον μεγάλωσε σωστά. Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις