526 Απ: Mανούλες Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2012 Νο 4 Τρι Ιουλ 02, 2013 4:55 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πατριτσια κουκλι ειναι ο γιος σου, να τον χαίρεστε όσο για το νυφικό πολυ όμορφο κ αερινο ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Elenisig έγραψε:Είπε μαμά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ειναι εμενα αλικη.μιλουσα για πυρετο την προηγουμενη φορα που καναμε εμβολιο.crazymommy έγραψε:Ειρήνη ο δικός σου πώς είναι; Μαρία μου μπράβο που ξετρελλάθηκε με τη θάλασσα, καλά μπανάκια από εδώ και πέρα! Κλεοπάτρα είστε τέλειοι και οι 2! Και ο μικρός κι εσύ νυφούλα!
Στα δικά μας, Μαρία δεν είπα ποτέ ότι τρώει καλά τη φρουτόκρεμα. Ο,τι τρώει το τρώει με το ζόρι, δεν της αρέσει... Και το ρυζάλευρο που δίνω επίσης δεν της αρέσει, αλλά το δέχεται καλύτερα γιατί το φτιάχνω με μητρικό γάλα... Όμως έχει δίκιο, αυτό είναι μια αηδία (χωρίς καθόλου ζάχαρη και ούτε άρωμα βανίλια)... Χτες έβαλα και τη μπανάνα... έλεγα ότι θα γλυκαθεί και θα της αρέσει περισσότερο η φρουτόκρεμα... Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε κάθε κουταλίτσα αναγούλιαζε προσπαθώντας να κάνει εμετό... Πφφφ, με τα 1000 ζόρια έφαγε όσο έφαγε... Όπως και να χει, μετά από αυτά που περάσαμε εγώ είμαι χαρούμενη κάθε φορά που βλέπω ένα βελούδινο πωπάκι! Σας φιλώ, να έχετε μια όμορφη μέρα!
mamameli έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!
Μου λειπετε αλλα δεν προλαβαίνω...
Έχω και τη Μελίνα σπίτι και χαμός...
Σήμερα θα τον λουσει εμάς ο νονός χθες δεν μπορούσε με τίποτα,έχει και γεννεθλια ο άντρας μου!
Στην βάφτιση όλα καλα... Γκρινιαξε λίγο στο πιστεύω αι τον κρατησα εγω...μετα μεχρι να τον ντυσουμε δεν εκλαψε καθόλου!μεχρι και ο πάπας προτεινε να του φέρουμε κανένα παπακι να παίξει στο νερο!
Στην χαιρετουρα και στις φωτογραφίες εκλαιγε συνέχεια!
Τον θηλασα στο αυτοκίνητο και κοιμηθηκε καμία ώρα αργότερα...όταν λέω τα παιδια μου δεν θέλουν να κοιμούνται...
Στο τραπέζι ήταν φρονιμος απο αγκαλια σε αγκαλια!
Όλα τέλεια ευτυχώς!
Την Παρασκευή φεύγουμε τετραήμερο Χαλκιδική αλλα ο καιρός φαίνεται πολυ αερατος ...
Ξύπνησε θα μπω αργότερα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης