καλησπερα
μου αρεσει που ειπα οτι θα μπω σε λιγο γιατι ειχα επισκεψεις και μου πηρε σχεδον μια βδομαδα.
ρε παιδια τρεχω και δεν φτανω! και λειπει και η μεγαλη. εσεις τα καταφερνετε? δεν λεω, οκ, μαγειρευω, κανω τις δουλειες μου (με δυσκολια), αλλα πλεον non stop. ο μικρος εχει ξεσαλωσει. πλενω πιατα, ερχεται, πιανετεαι απο τα ποδια μου, σηκωνεται και χοροπηδαει. σταματαω γιατι φοβαμαι πως θα πεσει, τον βαζω να κατσει στην κουνια, συνεχιζω το πλυσιμο, ουρλιαζει, τον βγαζω, τον αφηνω κατω στο δωματιο του, ξαναερχεται στην κουζινα και παλι απο την αρχη. μολις βγω στο μπαλκονι τρεχει απο πισω μου, μου σπαει τα φυτα, μου τρωει τα φυτα
, τρωει το χωμα απο τις γλαστρες
, κρατιεται απο τις γλαστρες για να σηκωθει. παω στο μπανιο, απο πισω μου. γενικα κρεμεται απο τα ποδια μου οσο δεν κοιμαται. το φαγητο εχει καταντησει αθλος. θα του βαλω χειροπαιδες, σας το λεω! δεν την παλευω. ειναι απιστευτα ζωηρος. ο υπνος? εχουμε ξανα αλλαγη προγραμματος. ξυπναει το πρωι κατα τις 7. παιζει λιγο στην κουνια και μετα βεβαια θελει να βγει. πινει το γαλα κατα τις 7.30-8. απο κει και μετα ξεκιναει το τρεξιμο. και ενω κατα τις 11 θελω να του δωσω φρουτοκρεμα, αυτος εκεινη την ωρα η και λιγο νωριτερα την πεφτει για υπνο και ξυπναει κατα τη 1. και φυσικα το μεσημερι που θα ηθελα και γω λιγο να ξαπλωσω δεν προλαβαινω γιατι αν κοιμηθει θα ειναι για λιγο. δεν ξερω τι να κανω. οταν κοιμαται να κοιμαμαι? να κανω δουλειες? να βλεπω λιγο τον αντρα μου? και καλα τωρα. σε 20 μερες αρχιζουν τα σχολεια. τι θα κανω τοτε? τρεμω στην ιδεα, θα μας αφηνει να διαβαζουμε?
ουφ! σας επρηξα, αλλα ειμαι πραγματικα πολυ στριμωγμενη, ετσι νοιωθω. θα μπορουσα να γραφω μεχρι το πρωι, αλλα ας κανω κρατει. ας μας βοηθησει ο Θεος, τι να πω?
ειναι ενας γλυκας ομως, σας το ειπα?
αν με ακουει η γειτονια θα με περασουν για διαταραγμενη προσωπικοτητα. εκει που φωναζω "αμαν ρε μπεμπηηηηηη, αστο αυτοοοοο, μηηηηηηηη" εκει αρχιζω "εισαι πολυ ομορφο αγορι, το ξερεις? διαμαντακι μου!!! χαμογελακι μου!!!"
εχω καταντησει η τρελη του χωριου.
δεν σας ειπα τα νεα μας απο τις διακοπες, αλλα ας τα αφησω για την ωρα γιατι θα με πειτε και πολυλογου.
να δω τι θα θυμηθω απο τα δικα σας.
καταρχην, Μαριες βοριες και νοτιες χρονια σας πολλα. χρονια πολλα σε ολους. και χρονια πολλα στο Μελινακι που ηθελα εδω και μερες να ευχηθω αλλα δεν προλαβαινα να γραψω.
Ειρηνη και γω περιμενω πως και πως να γυρισει η Ευη μου μπας και μπουμε σε μια σειρα γιατι και εκεινη ξεσαλωσε στις διακοπες. η πεθερα μου ελεγε πως οταν ηταν μονη της ηταν τελεια. οταν πηγα και εγω αγριεψε. και το πιστευω. θα ηρεμησει και ο Στρατος τωρα που θα μαζευτειτε, θα το δεις.
Τζενη, τα πολλα ατομα ειναι κουραση, αλλα και πολλη χαρα. ειδικα αν τους βλεπεις αραια και ειναι αγαπημενοι σου.
Αλικηηηηηηηηηη, ακομα διακοπες? Κλεοπατρα και συ? για να μαζευομαστε σιγα σιγα.
Φωτεινη μου αλοχα. που χαθηκες?
Δημητρα να χαιρεσαι την τοσοδουλα. γερη και ευτυχισμενη παντα. πως πηγε η βαπτιση? τι εγινε με τις εξετασεις της?
ελπιζω σιγα σιγα να μαζευτουμε παλι.
παω να φαω παγωτο....... μερεντα!!!!!!!