51 Απ: ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ HELP Κυρ Μάης 26, 2013 10:47 pm
theanw
Πανταχού παρούσα!
dinaki88 έγραψε:ede έγραψε:Εγω΄θ΄λεω να ρωτήσω κάτι το dinaki και αν θέλει φυσικά μου απαντάει. Ρωτάω εντελώς απο περιέργεια γιατί κάποια πράγματα το δικό μου κεφάλι δεν μπορεί να χωρέσει. Αν τώρα έβρισκες μια δουλειά και είχες χρήματα να συντηρείς τον εαυτό σου και το παιδί σου ,παρόλο που καλυτέρεψαν τα πράγματα θα έφευγες ντινάκι? Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά μου ακούγεται τραγικότατο να λεεί ένα κορίτσι 24 ετών ότι δεν έιναι ερωτευμένο με τον άντρα που έχει δίπλα της και στην καλύτερη έχει να ζήσει μαζί του αλλά 40 χρόνια Δεν ξέρω βρε κορίτσια αλλά αν με χτύπαγε κιόλας θα έχανα πάσα ιδέα και το λεώ με 3 παιδιά και στα 37 μου .όχι με 1 παιδί και μια σταλιά κορίτσια.
Λοιπον,σορρυ για την ελλειψη τονων ειμαι απο κινητο. Εμενα αυτη τη στιγμη εκτος απο τραβηγματα και ψυχολογικη καταπιεση αραια και που δε με κακομεταχειριζεται. Ακομα και στο λεκτικο μονο προσβολες αλλα οχι βρισιες. Τωρα πια το προβλημα μου ειναι οτι δε με εμπιστευεται, με ζηλευει τρελα, που εγω ως ανεξαρτητο ατομο το βιωνω ως καταπιεση, και οτι αναμοχλευει ζηλιες για πραγματα που σηνεβησαν οσο ημασταν χωρισμενοι. Για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, εμεις καταληξαμε να ειμαστε μαζι απο ερωτα μετα ηρθε το παιδι στο χρονο της σχεσης και σ2α 20 μας. Απο τοτε αλλαξε και αυτος. Και εβλεπα στα ματια του οταν ηταν βιαιος οτι δεν ειναι αυτος που ερωτευτηκα. Ολα αυτα που ενιωθα οταν με μειωνε και με πονουσε και με εβριζε ομως δε σβηνουν ακομα και τωρα που η κατασταση ειναι σε γενικες γραμμες καλη. Δε μπορω να τον δω με τα ματια που τον εβλεπα οταν μου εδινε τα παντα στα 20. Γι' αυτο λεω στην κοπελα οτι ακομα και υπομονη να κανει και αυτος να αλλαξει οι μνημες δυσκολα σβηνουν. Και οταν η ρημαδα η ιδεα μπει στο μυαλο οτι εκει εξω καποιος θα σε ειχε κορωνα και θα σε φροντιζε οπως αξιζει σε μια γυναικα και οχι σε ζωο, δε βγαινει.. Και ειμαι μικρη και εμφανισιμη, σε βαθμο που εστω ενας μετριος αντρας θα μου ελεγε δυο κουβεντες γλυκες και θα με ανεβαζε αντι να με μειωνει. Γι' αυτο το λογο ναι. Αν μου δωθει η ευκαιρια να κανω μια νεα αρχη θα το κανω, δεν το κανω τωρα για το οικονομικο αλλα και το κομματι του παιδιου γιατι αυτον δε θα το νοιαξει ο πολιτισμενος χωρισμος. Και αυτο γιατι? Γιατι και ως μαμα και ως γυναικα αλλα και ως ψυχολογος πιστευω ακραδαντα οτι το παιδι μου θα ειναι πιο ευτυχισμενο σε ενα ζεστο περιβαλλον με μια ευτυχισμενη μαμα που αγαπιεται παρα σε ενα περιβαλλον εντασης που υπαρχει ενας πατερας που μειωνει η και χειροτερα τη μανα και αυτη τον ανεχεται για χαρη του παιδιου. Ολα αυτα παντα στη βαση του οτι θεωρω οτι αξιζω θαυμασμο σεβασμο και αγαπη αληθινη απο το συντροφο μου και το οτι μυ εκατσε ενας αντρας ανωριμος που δε νοιαζεται τι νιωθω δεν ειναι η μοιρα μου αλλα κακη τυχη η επιλογη. Ελπιζω να απαντησα και να βοηθησα με την οπτικη μου και τη φιλη μας
dinaki θα σου μιλησω οχι ως μαμα και συζυγος αλλα ως παιδι χωρισμενων γονιων.Εγω δεν αντιμετωπισα βια απο τουσ γονεις μου αλλα εβλεπα πως δεν ηταν καλα μεταξυ τους και αυτο με στεναχωρουσε πολυ σε πληροφορω.Μετα το διαζυγιο τουσ και αφου ισσοροπησανε οι καταστασεις ητανε καλα και οι 2 και εγω χαιρομουνα.Ασχετα αν δεν ηταν μαζι εγω δεν τους στερηθηκα ποτε οποτε ολα καλα και τους προτιμουσα ετσι γιατι και οι 2 ητανε χαρουμενοι.Νομιζεις οτι ενα παιδι δεν καταλαβαινει τι γινεται στο σπιτι,δεν πληγωνεται οταν βλεπει τους γονεις του να μαλωνου?τι ειναι τελικα καλυτερο να ειναι μαζι και σκοτωμενοι η χωρια και καλα?Ωσ μαμα τωρα εκεινο που θα σου πω βεβαια ειναι οτι θα κανω τα παντα για να κρατηθει η οικογενεια μου , αλλα αν δω οτι δεν γινεται δεν προκειτε να κατσω να υπομείνει το παιδακι μου τιποτα.Ναι μεν εξω απο τον χωρο λες πολλα αλλα βρε dinaki μια ειναι η ζωη και αξιζει να ειμαστε καλα.Κ συ αν μη τι αλλο οπως και η νανα ειστε πολυ μικρες και η ζωη ειναι μπροστα σας και με ενα παιδι.Η βια φερνει βια και το παιδι το εισπρατει για την ζωη του αργοτερα