451 Απ: Περιμένωντας το μικρο μου θαυματάκι! Τετ Ιουλ 17, 2013 10:38 pm
stelloula
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Τζενάκι...Σωστό είναι αυτό....Πάντως εγώ σου εύχομαι να μην αδιαθετήσεις και να πας για τον πρώτο υπέρηχο και όχι για ΠΑΠ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
amazona έγραψε:καλημέρα κορίτσια μου!ματινάκι την καλύτερη δουλειά κάνεις!να ξεκουράζεσαι.μπράβο στην πεθερά που σε βοηθάει!
τζενη μακάρι να μην πας για παπ αλλά για ευχάριστα!
στελλούλα υπομονή να περάσουν οι μέρες!απορία χωρίς παρεξήγηση.γιατί πρέπει να πάτε διακοπές στο χωριο του συζύγου και όχι κάπου οι 2 σας;να χαλαρώσετε και πραγματικά να ξεκουραστείς δεδομένου ότι εκεί δεν θα περάσετε τόσο καλά...με αγάπη σου το λέω γιατί ειδικά όταν τα ζευγάρια είναι σε τέτοια φάση έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη να ξεφύγουν και να κάνουν κάτι διαφορετικό...
εμείς πάλι περιμένουμε να μας δει λίγο το σπίτι μας....2πλά ενοικια και λογαριασμοί...κανένας να μας κρατήσει την μικρη...διακοπές όνειρο απατηλό!
λοιπόν να ανέβουμε λίγο!είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού!
amazona έγραψε:καλημέρα βασούλα!τι κάνεις;
κι εγώ καφεδάκι,περιμένω να ξυπνήσει το καμάρι μου!vasoula1 έγραψε:amazona έγραψε:καλημέρα βασούλα!τι κάνεις;
Καλά κουκλίτσα μου ετοιμάζομαι να πιω ένα καφεδάκι!Εσύ?
άντε ματινάκι είδες πως πέρασε ο καιρός;καλά αποτελέσματα,όλα θα πάνε καλά!να φας κάτι πιο πρίν και να έχεις καμία σοκολατίτσα μαζί σου.τη δικία μου στην αρχή την είχε πάρει ο ύπνος!matinaki1990 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανετε;;;; νεα εβδομαδα για μενα. ...εφτασα κιολας στις 12!!!!! τελικα περναει ο καιρος γρηγορα!!!!!!!!!!!! σε 4 μερουλες αυχενικη..επιτελους φτανει!!!!!
amazona έγραψε:άντε ματινάκι είδες πως πέρασε ο καιρός;καλά αποτελέσματα,όλα θα πάνε καλά!να φας κάτι πιο πρίν και να έχεις καμία σοκολατίτσα μαζί σου.τη δικία μου στην αρχή την είχε πάρει ο ύπνος!matinaki1990 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανετε;;;; νεα εβδομαδα για μενα. ...εφτασα κιολας στις 12!!!!! τελικα περναει ο καιρος γρηγορα!!!!!!!!!!!! σε 4 μερουλες αυχενικη..επιτελους φτανει!!!!!
stelloula έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από εμένα...Καλή εβδομάδα...
Σήμερα νυστάζω ελεεινά...δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ, από τα νέυρα που είχα, με τον καλό μου για το γνωστό θέμα ("Καληνύχτα...-ντουπ και πλάτη)...Τέλος πάντων του δίνω ένα ελαφρυντικό γιατί θα ξύπναγε στις 4 για δουλειά...
Κατά τ'αλλα πώς είστε?
Τζενάκι μη σε παίρνει από κάτω βρε...μίλα με το γιατρό να δεις τι θα σου πει...σίγουρα όλα θα πάνε κατ'ευχή...
Ματινάκι μου, είμαι καλά (λίγο αγχωμένη - πιο πολύ με τα της δουλειάς)... Εσύ πως τα πας...Σήμερα θα πας για αυχενική?
Amazona μου, τι κάνεις? τελειώνουν οι μέρες στην εξοχή και σιγά σιγά γυρίζετε? Η μκρή χαίρεται που θα πάτε σπίτι σας?
Εγώ κατα τ'αλλα, περιμένω την Παρασκευή να σταματήσω με άδεια για 10 μέρες...αλλά στο 10ήμερο αυτό θα κριθεί το που θα ζήσω από εδώ και πέρα....Θα δείξει...ότι είναι να γίνει θα γίνει...μόνο να είναι για καλό...
Tzeni84 έγραψε:Αχ Ματινακι μου... κλεισαμε και τον 14ο μηνα. Παμε για τον 15. Τωρα περιμενω περιοδο. Στα μισα του επομενου κυκλου εχω προγραμματισμενο παπ και εκει θα αναφερω στο γιατρο το... "θεματακι μας". Το απεφευγα απο φοβο, για το τι θα μου πει αλλα δεν γινεται, πρεπει να ψαχτω. Δεν θα το αποφευγω παντα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης