1 νοιωθω οτι θελω να κανω αιμετο!!!!!!! Κυρ Ιουν 30, 2013 11:09 am
freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια νοιωθω οτι θελω να κανω αιμετο τι να ειναι?????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
οταν παιθανω θα το μαθουμε παντοςBABAS_ANTONIS έγραψε:Γαστρεντερίτις , δηλητηρίαση, ίωση, εγκυμοσύνη ......έμφραγμα αν συνοδεύεται από πόνο ισχυρό στη πλάτη και στη καρδιά.
Θα δείξει .....
οχι αλήθεια το λεω δεν κανω πλακα τωρα ..............................ειμαι πολυ χαλια με επιασε ξαφνικα...................αλλα θα σου πω το εξεις ειμαι ολη μερα ξαπλωμενη γιατι απαγορευεται αν σηκωνομαι αρα τι αλλο να κανω???iouliana έγραψε:αμαν βρε φρεσκια μαμα
μπηκα απο περιεργεια να δω τι ειναι ο αιμετος
νομιζω οτι χρειαζεσαι μια δημιουργικη απασχοληση μεχρι να γεννησεις
τι ειναι βρε κοριτσι;;το στομαχι απο την κοιλια εχει φτασει κατω απο το στηθος και η μητρα με το μωρο το εχει στριμωξει!!!λογικο ειναι αυτο που νοιωθεις!!!freskia mama έγραψε:κοριτσια νοιωθω οτι θελω να κανω αιμετο τι να ειναι?????
freskia mama έγραψε:οχι αλήθεια το λεω δεν κανω πλακα τωρα ..............................ειμαι πολυ χαλια με επιασε ξαφνικα...................αλλα θα σου πω το εξεις ειμαι ολη μερα ξαπλωμενη γιατι απαγορευεται αν σηκωνομαι αρα τι αλλο να κανω???iouliana έγραψε:αμαν βρε φρεσκια μαμα
μπηκα απο περιεργεια να δω τι ειναι ο αιμετος
νομιζω οτι χρειαζεσαι μια δημιουργικη απασχοληση μεχρι να γεννησεις
αχ βρε ντεμακι πραγματικα πρωτη φορα το παθενω ειναι πολυ χαλια.............μιλαμε ελεοςdemaki88 έγραψε:τι ειναι βρε κοριτσι;;το στομαχι απο την κοιλια εχει φτασει κατω απο το στηθος και η μητρα με το μωρο το εχει στριμωξει!!!λογικο ειναι αυτο που νοιωθεις!!!freskia mama έγραψε:κοριτσια νοιωθω οτι θελω να κανω αιμετο τι να ειναι?????
ωχ θεε μου δεν το ειχα ξαναπαθει πριζετε η κιλια μου απο τον οφαλο και πανω και μολις με αφηνει θελω να κανω αιμετοroodie έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η Lillybel ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ Ε???ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ Μ' ΑΚΟΥΓΕΣ....ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
η γιατρος μου λειπει και θα ερθει σε 2 βδομαδεςiouliana έγραψε:δεν μπορεις να τηλ τον γιατρο σου??
freskia mama έγραψε:κοριτσια νοιωθω οτι θελω να κανω αιμετο τι να ειναι?????
υπομονη κοριτσακι μου θα περασουν οι μερες!!τωρα λογικο ειναι ολα να σου φταινε!!freskia mama έγραψε:αχ βρε ντεμακι πραγματικα πρωτη φορα το παθενω ειναι πολυ χαλια.............μιλαμε ελεοςdemaki88 έγραψε:τι ειναι βρε κοριτσι;;το στομαχι απο την κοιλια εχει φτασει κατω απο το στηθος και η μητρα με το μωρο το εχει στριμωξει!!!λογικο ειναι αυτο που νοιωθεις!!!freskia mama έγραψε:κοριτσια νοιωθω οτι θελω να κανω αιμετο τι να ειναι?????
εεεε η πειρα των εγκυμοσυνων roodie μου!!roodie έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠ' ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης