51 Απ: για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! Κυρ Ιουν 30, 2013 12:41 pm
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ....ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
μπραβω κοπελλα μου να σε καλα θα περιμενω νεα σουfreskia mama έγραψε:γιοργεια μου εχω ειδοποιηση και μου ειπαν να περιμενω λιγο να δουμε αν δεν περασει να παω γιατι μπορει λεει να ειναι και ψεφτικος τοκετοςgeorgia78 έγραψε:freskia mama έγραψε:κοπελα επιειδη ψαχνεσε μου φενετε ειμαι εγκυος και το ξερουν παρα πολυ καλα οπως ξερουν και ολες την ιστορια μου και ολες εδω μεσα ειναι πολυ καλες μου φιλες και μακαρι να ειχες τις μισες απο οτι εχω εγω και να ξερεις ακομα οτι δεν ζηταω ιατρικη βοηθεια απο εδω μεσα αλλα παριγορια αλλο το ενα αλλο το αλλο και καμια δεν μου δηνει ιατρικη συμβουλι αλλα θετικη ενεργεια αλλο το ενα και αλλο το αλο και να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν και κοπελες που δεν ξερεις το επαγκελμα τους μπορει να ειναι μαιες η γιατροι φιλακια γλυκια μου[/quote φρεσκια μαμα τωρα μπηκα και ειδα το θεμα σου πηγαινε στο νοσοκομειο κοπελλα μου αν νιωθεις περιεργα η σκεψη μου και η θετικη μου ενεργια ειναι μαζι σουsp1978 έγραψε:εγινε! κι εσυ το ιδιο! αν παλι εχεις κατι πιο σοβαρο απο ανεμογκάστρι θα σε συμβουλεψω αντι να καθεσαι στο πι σι και να ανοιγεις συνεχως θεματα σε φορουμ για το αν φταιει ο αρακας ή οι αγκινάρες ζητωντας γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την ιδιοτητα του γιατρου ωστε να απαντουν σε κρισιμα ζητηματα υγειας και στην τελικη αυτο που ειχαν να πουν το ειπαν ηδη σε ανθρωπινο επιπεδο , να επικοινωνησεις αμεσα με τον γυναικολογο σου ή το πλησιέστερο νοσοκομειο.
ναι οι συσπασεις πονανε οταν αρχηζει η γεννα πιο πολυ ακομαroodie έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ....ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ....
freskia mama έγραψε:ναι οι συσπασεις πονανε οταν αρχηζει η γεννα πιο πολυ ακομαroodie έγραψε:ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ....ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙΣ....
ροντι ελΑ κοπελα μου μπας και ηρεμισω
εχω περασει δυσκολα και τωρα ειναι το τελος και καθε μερα πλησιαζω ολο και πιο πολυroodie έγραψε:ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ.ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ....
freskia mama τι κανεις κοπελλα μου εισαι καλητερα????freskia mama έγραψε:εχω περασει δυσκολα και τωρα ειναι το τελος και καθε μερα πλησιαζω ολο και πιο πολυroodie έγραψε:ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ.ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ....
μπορει ολο αυτο να ειναι και επειδη αλλαξα εβδομαδα και στις 7 μπενω στον μηνα μου
freskia mama έγραψε:λοιπον κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας εχτες τελεικα καταλιξαμε στο νοσοκομειο δεν αντεχα.............μου εκαναν τοκοκαρδιογραφημα ειχα συσπασεις αλλα δεν ηταν μεγαλες και με ειδαν και ηταν ολα καλα οπως μου το ειπαν λαθος συναργεμος τι αν πεις μου ειπαν οτι αν ξανανοιωσω το ιδιο να ξαναπαω παντος δεν γεναω ακομα μου ειπαν ο μικρος καλα ειναι εχω πονους αλλα μου ειπαν οτι ειναι λογικο λογο το οτι ο μικρος τελεικα μεγαλωσε και το κεφαλακι πιεζει ..................με εστηλάν στο σπιτι και περιμενουμε να γεννησω καθε μερα σχεδον μολις με πιασουν δυνατοι πονοι τοτε θα ξαναπαω αλλα ηταν ολα καλα ελπιζω ο μικρουλις να κρατιθει και αυτη την βδομαδα μου ειπαν να μην ειμαι συναιχεια ξαπλωμενη γιατι ετσι αθ ποναω περισσοτερο
εμενα θα μου πεις .....................αν βγει και σαν τον μπαμπα μας ωχ θεουλι μου ...............ας βγει με το καλο και ολα καλα εγω μονο αυτο θελωmargdimitra έγραψε:Ξεκουράσου βρε!
Αγόρι παιδί μου τι περιμένεις, θα σε χορέψει στο ταψί.
δεν εχω ιντερνετ στο νοσοκομειο ετσι ακι αλλιος αλλα εχω μια κοπελα που μενη εδω γερμανια οτι και αν γινει θα σας ενημερωση αν την παρει τηλ ο αντρας μουiouliana έγραψε:αντε καλε μας ανησυχησες !αν δεν εισαι on line νομιζουμε οτι επαθες τιποτε!σε εχουμε ικανη να γεννας με το κινητο στι χερι
freskia mama έγραψε:η σημερα θα γινεις "θεια"η μετα απο 2 με 3 βδομαδες θα διξει
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης