Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ELENI23 έγραψε:ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΗ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ?ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ!!
πραγματικα θελω αν γεννησω εχω αρχησει και κουραζομαι οσο ηταν ελαφρης ο μικρος και μικρουλις δεν με ενοχλουσε τωρα που μεγαλοσε και τον κραταμε μονο με την περιδεση υποφερο απο τους πονους και απο εχτες εχουν γινει αφοριτη τι να πω ο θεος να βαλει το χερακι του

Nikol88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
freskia mama έγραψε:
ELENI23 έγραψε:ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΗ!!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ?ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ!!
πραγματικα θελω αν γεννησω εχω αρχησει και κουραζομαι οσο ηταν ελαφρης ο μικρος και μικρουλις δεν με ενοχλουσε τωρα που μεγαλοσε και τον κραταμε μονο με την περιδεση υποφερο απο τους πονους και απο εχτες εχουν γινει αφοριτη τι να πω ο θεος να βαλει το χερακι του
Ρε κοπελια θα ηθελα πραγματικα να σε ρωτησω κατι.Καταρχας να σου πω οτι ανοικω κι εγω σε αυτες που θελανε να ρωτησουν κατι ανοητο για σημαδια εγκυμοσυνης και τετοια ομως εκανα μια ερευνα να δω τι παιζει και ξενερωσα με ολες τισ δηθεν εξυπνες που απαντουν.Κι εσυ αποτι ειδα ετρεχες πρωτη να απαντησεις ειρωνικα.οπως και οτι ανοιξες δηθεν θεματακι για το αν θα γεννησεις και τετοιες κρυαδες μονο και μονο για να το παιξεις ξυπνια και χαβαλετζου.πως λοιπον τολμας μετα απο αυτα να ανοιγεις θεμα με τιτλο θελω εμετο?και τι απαντησεις περιμενεις να παρεις εκτος απο το να παρεις το γιατρο σου?εσενα δεν επρεπε να σε ειρωνευτουν για την ερωτηση σου?

ELENI23

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
freskia mama έγραψε:
πραγματικα θελω αν γεννησω εχω αρχησει και κουραζομαι οσο ηταν ελαφρης ο μικρος και μικρουλις δεν με ενοχλουσε τωρα που μεγαλοσε και τον κραταμε μονο με την περιδεση υποφερο απο τους πονους και απο εχτες εχουν γινει αφοριτη τι να πω ο θεος να βαλει το χεPI
 NAI KΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΥΕΝΩ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ!!!  Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΑΣΕ ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑ ΑΦΟΥ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΕΑΝ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ ΧΑΧΑ ΣΚΕΨΟΥLaughing

Nikol88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλε φρέσκια Μαμα γιατι δεν άπαντας;μήπως γεννας η σου δέθηκε η γλωσσα???

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nikol88 έγραψε:Καλε φρέσκια Μαμα γιατι δεν άπαντας;μήπως γεννας η σου δέθηκε η γλωσσα???
πρωτον δεν μου δεθηκε η γλωσσα εχω σοββαρα προβληματα και ναι τρεχω γιατι θα γεννησω...................................λοιπον ανοιξα το θεματακι μου αυτο γιατι ειχα καπιο προβλημα και απο οτι θα διαβασες μαλλον δεν διαβασες οι κοπελες δεν μου ελεγαν να παω μονο στον γιατρο μου αλλα ειναι το κουραγιο και η δυναμη που μπορει να σου δωσουν ονθρωποι που δεν σε ξερουν και ομος καταλαβενουν το τι περναει η καθε μια το οτι εμπενα και ασχολιεμαι με θεματακια οπως τα λες εσυ ειναι γιατι τα τρολλ πανε και ερχονται εδω μεσα και φενετε πια κοπελα περιμενη πραγματικα και πια ανοιγη θεμα για να κανει το φορομ κ@@@@ςαυτα ειχα ναπω

Nikol88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω δεν αμφισβήτησα τα προβλήματα σου.αλλα οπως λες εσυ οτι έψαχνες συμπαράσταση ετσι και κάποια άλλη κοπέλα ψάχνει το ίδιο.εσυ ομως ειδικά ειρωνευοσουν πιο πολυ απο όλες.και δεν ειναι ολα τρολ πίστεψε με.και ουσιαστικά έπεσες μονη σου στην ίδια παγίδα απο τη μια θεωρούσες χαζα τα αλλα θέματα και τελικα εσυ ανοίξες ενα θέμα κατα τη γνώμη μου χειρότερο απο ολα.αλλα ετσι ειναι οτι κοροιδευεις το λουζεσαι.....με το καλο το παιδάκι σου πραγματικά.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nikol88 έγραψε:Εγω δεν αμφισβήτησα τα προβλήματα σου.αλλα οπως λες εσυ οτι έψαχνες συμπαράσταση ετσι και κάποια άλλη κοπέλα ψάχνει το ίδιο.εσυ ομως ειδικά ειρωνευοσουν πιο πολυ απο όλες.και δεν ειναι ολα τρολ πίστεψε με.και ουσιαστικά έπεσες μονη σου στην ίδια παγίδα απο τη μια θεωρούσες χαζα τα αλλα θέματα και τελικα εσυ ανοίξες ενα θέμα κατα τη γνώμη μου χειρότερο απο ολα.αλλα ετσι ειναι οτι κοροιδευεις το λουζεσαι.....με το καλο το παιδάκι σου πραγματικά.
αν εσυ το βρησκεις χαζο θεμα οι κοπελες που μου εγραφαν δεν το βρηκαν καθολου χαζο τελος παντον αν εσυ μπορεις να δωσεις απαντηση σε θεμα εχω 2 βδομαδες αν αδιαθετισω αλλα εχω συπτωματα εγκυμοσηνεις δωσε μαλλον σε εχει εξουσιοδοτησει ο θεος να το προβλεπεις εγω παντος δεν μπορω να πω το ιδιο μαλλον για βλακεια μυ φενετε...........ξερω που πρεπει να απαντησω με χλεβασμο και που οχι καλο απογευμα σου ευχομαι αααααααααααα και κατι ακομα ειναι λογικο που ενοιωθα οτι ηθελα να κανω αιμετο γιατι το παιδι μου πηρε μισο κιλο μεσα σε 2 βδομαδες και αυξηθηκε το αμνυακο του υγρο αρα το χαζο θεμα που το ιδες

roodie

roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
freskia mama έγραψε:
Nikol88 έγραψε:Εγω δεν αμφισβήτησα τα προβλήματα σου.αλλα οπως λες εσυ οτι έψαχνες συμπαράσταση ετσι και κάποια άλλη κοπέλα ψάχνει το ίδιο.εσυ ομως ειδικά ειρωνευοσουν πιο πολυ απο όλες.και δεν ειναι ολα τρολ πίστεψε με.και ουσιαστικά έπεσες μονη σου στην ίδια παγίδα απο τη μια θεωρούσες χαζα τα αλλα θέματα και τελικα εσυ ανοίξες ενα θέμα κατα τη γνώμη μου χειρότερο απο ολα.αλλα ετσι ειναι οτι κοροιδευεις το λουζεσαι.....με το καλο το παιδάκι σου πραγματικά.
αν εσυ το βρησκεις χαζο θεμα οι κοπελες που μου εγραφαν δεν το βρηκαν καθολου χαζο τελος παντον αν εσυ μπορεις να δωσεις απαντηση σε θεμα εχω 2 βδομαδες αν αδιαθετισω αλλα εχω συπτωματα εγκυμοσηνεις δωσε μαλλον σε εχει εξουσιοδοτησει ο θεος να το προβλεπεις εγω παντος δεν μπορω να πω το ιδιο μαλλον για βλακεια μυ φενετε...........ξερω που πρεπει να απαντησω με χλεβασμο και που οχι καλο απογευμα σου ευχομαι αααααααααααα και κατι ακομα ειναι λογικο που ενοιωθα οτι ηθελα να κανω αιμετο γιατι το παιδι μου πηρε μισο κιλο μεσα σε 2 βδομαδες και αυξηθηκε το αμνυακο του υγρο αρα το χαζο θεμα που το ιδες

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ, ΑΚΟΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΝΑ!ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ ΓΑΜΩΤΗ ΣΟΥ..................

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
freskia mama έγραψε:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ, ΑΚΟΥ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΑΝΑ!ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ ΓΑΜΩΤΗ ΣΟΥ..................
αι μαρη τρελη και εσυ σε λατρεβω αγαπη μου

roodie

roodie
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.....

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:

καταρχας πραγματικα μαθε να γραφεις βρε κοπελα μου δεν βγαινει νοημα απο αυτα που γραφεις! δευτερον ουτε εγω αμφισβητησα τα λεγομενα σου απλα με ενοχλει που περιφερεσαι στο φορουμ και λες 100 φορες τα ιδια πραγματα!για την περιδεση που εκανες το εμαθε μεχρι και η γιαγια μου απο το χωριο!στο ξανα λεω εγκυος εισαι δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες εκανες περιδεση ε και??εφοσον ολα εχουν ομαλη εκβαση μην αναλωνεσαι στα ιδια και στα ιδια!υπαρχουν γυναικες που υποφερουν περισσοτερο απο σενα για να φερουν στον κοσμο ενα παιδακι!αυτη η ταση <χαιδεματος> που εχεις ειναι ασχημο πραγμα!με ολη την καλη διαθεση στα λεω αυτα!

Nikol88

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω δεν γράφτηκα μονο για να σχολιάσω αυτο.ειπα και πριν οτι είχα σκοπό να γράφτω και να ρωτήσω κάποια πράγματα ομως είδα τι κοροϊδία πέφτει και το μετανοιωσα.και ναι το θεωρώ χαζό να ρωτάς σε ενα φόρουμ τι μπορει να σημαίνει ο εμετος που σου έρχεται οπως εσυ θεωρείς χαζό να ρωτάνε τι σημαίνει που φουσκώσε η κοιλιά μου.και στην τελική πραγματικά τίποτα άλλο απο το ποτε θα γεννήσεις και πόσο πονασ δεν εχουμε δει.και δεν θα με ενοχλούσαν καθόλου αυτα που γράφεις αν δεν είχες ειρωνευτει πρώτη εσυ αλλα θέματα.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη 25 έγραψε:
freskia mama έγραψε:

καταρχας πραγματικα μαθε να γραφεις βρε κοπελα μου δεν βγαινει νοημα απο αυτα που γραφεις! δευτερον ουτε εγω αμφισβητησα τα λεγομενα σου απλα με ενοχλει που περιφερεσαι στο φορουμ και λες 100 φορες τα ιδια πραγματα!για την περιδεση που εκανες το εμαθε μεχρι και η γιαγια μου απο το χωριο!στο ξανα λεω εγκυος εισαι δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες εκανες περιδεση ε και??εφοσον ολα εχουν ομαλη εκβαση μην αναλωνεσαι στα ιδια και στα ιδια!υπαρχουν γυναικες που υποφερουν περισσοτερο απο σενα για να φερουν στον κοσμο ενα παιδακι!αυτη η ταση <χαιδεματος> που εχεις ειναι ασχημο πραγμα!με ολη την καλη διαθεση στα λεω αυτα!
αχ πολυ χαρικα που το εμαθε και η γιαγια σου

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
freskia mama έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
freskia mama έγραψε:

αχ πολυ χαρικα που το εμαθε και η γιαγια σου

Ακριβώς αυτή την απάντηση περίμενα απο σενα!!nothing more nothing less!!σταματαω εδω αυτόν τον παραλογισμό δεν οδηγεί κάπου το σάλιο μου χαλάω σε ανουσιες συζητήσεις!

nanakaboubou

nanakaboubou
κοριτσαρα μου πως εισαι???????? τωρα διαβασα τις σελεδες πηγες νοσοκομειο??? πως εισαι τωρα??????????????

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαλια ο μπεμπης πηρε 422 γραμ. μεσα σε μια βδομαδα και το αμνυακο υγρό αυξήθηκε λογο ζάχαρου εχω ραντεβου παλι την Παρασκευή

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΙΝ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑΤΗΝ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.....
roodie μου καλησπερα!!!!η πονηρια σου αυτη και η περιεργια σου μου αρεσει πολυ!!!!συμπασχουμε μπορω να πω...αν καταλαβα τι εννοεις!!!!

nanakaboubou

nanakaboubou
freskia mama έγραψε:Χαλια ο μπεμπης πηρε 422 γραμ. μεσα σε μια βδομαδα και το αμνυακο υγρό αυξήθηκε λογο ζάχαρου εχω ραντεβου παλι την Παρασκευή

αχ τζουτζουκα μου υπομονη λιγο ακομα εμεινε εφαγες τον γαιδαρο στη ουρα κολλας...!!! τροφαντεψε ο σκατουλης ε???

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
freskia mama έγραψε:Χαλια ο μπεμπης πηρε 422 γραμ. μεσα σε μια βδομαδα και το αμνυακο υγρό αυξήθηκε λογο ζάχαρου εχω ραντεβου παλι την Παρασκευή

αχ τζουτζουκα μου υπομονη λιγο ακομα εμεινε εφαγες τον γαιδαρο στη ουρα κολλας...!!!  τροφαντεψε ο σκατουλης ε???
ναι νανακα μου απλα φοβαμε πολυ για το παιδι και το περιεργο ηταν οτι πηγα στην γιατρο μου την προηγουμενη τριτη και ολα ηταν απολυτα φυσιολογικα με το αμνιακο του δεν ξερω η αληθεια ειναι οτι με ανχοσε περισσοτερο τωρα μακαρι ο μικρος να μην εχει ττιποταααααααααα και το ζαχαρο μου ειναι υποελενχο

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρεσκια μαμα υπομομη γλυκια μου!!!μην νομιζεις οτι σε ξεχασα!!απλα περι περιδεσης και ζαχαρου δεν γνωριζω και γιαυτο δεν σχολιαζω!!εχω την εγνοια σου ομως!!για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 4 417472 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το ξερω ντεμακι μου να εισαι καλα και σε ευχαριστω ξεχναμε την περιδεση μας ανχοσε το ζαχαρο και το αμνιακο υγρο που αυξηθηκε θα το ξαναδουμε την παρασκευη στο νοσοκομειο που εκλησα ραντευου απο οσο ξερω θα παμε για τοκετο τωρα δεν ξερω αν θα ειναι με καισαρικη η θα με αφησουν να γεννησω με φυσιολογικο τοκετο...............

roodie

roodie
Καλημέρα τρελοκόριτσο...........Πως είσαι σήμερα???

margdimitra

margdimitra
Καλά είσαι κοριτσάκι?

Φιλιά στο μπέμπη και πες του να κάτσει ήσυχος.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι κοριτσαρες μου προσπαθω να κανω γεμιστα και ντολμαδακια αλλα βλεπω να τα τελειωνω το βραδυ....χιχιχιχ ροντι σου εστηλα πμ διαλεξε τι θελεις και πες μου να σου γραφω συνταγη

margdimitra

margdimitra
Αμ πες το μας χρυσοχέρα ότι μαγειρεύεις τέτοια εδέσματα!

Για αυτό βρε πονάει το στομάχι σου. Αυτά είναι βαριά φαγητά, τουλάχιστον για μένα. Είναι θεϊκά όμως. Ειδικά τα ντολμαδάκια τα λατρεύω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις