26 Απ: για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! Κυρ Ιουν 30, 2013 11:33 am
BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ της είπα να φάει λίγο ψωμάκι για τα υγρά του στομάχου .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
να σου πω αυτο που μαζευει η κοιλια ψηλα στονν αφαλο και μετα αφηνει συσπασεις ειναι θαρρω.τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν και ρωτησα τις μαιες τι μου συμβαινει και αυτο μου ειπα.και τι θα κανεις που λειπει ο γιατρος σου αν γεννας πριν την ωρα σου;;freskia mama έγραψε:ωχ θεε μου δεν το ειχα ξαναπαθει πριζετε η κιλια μου απο τον οφαλο και πανω και μολις με αφηνει θελω να κανω αιμετοroodie έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η Lillybel ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ Ε???ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ Μ' ΑΚΟΥΓΕΣ....ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
συσπασεις ειναι μου το ειχε πει η γιατρος μου τιποτα γιατι αν ηταν εδω τι αθ εκανα ετσι και αλλιος αλλη θα με ξεγενναγε στο νοσοκομειο.......................το φαει το εχω χονεψει εγωdemaki88 έγραψε:να σου πω αυτο που μαζευει η κοιλια ψηλα στονν αφαλο και μετα αφηνει συσπασεις ειναι θαρρω.τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν και ρωτησα τις μαιες τι μου συμβαινει και αυτο μου ειπα.και τι θα κανεις που λειπει ο γιατρος σου αν γεννας πριν την ωρα σου;;freskia mama έγραψε:ωχ θεε μου δεν το ειχα ξαναπαθει πριζετε η κιλια μου απο τον οφαλο και πανω και μολις με αφηνει θελω να κανω αιμετοroodie έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η Lillybel ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ Ε???ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ Μ' ΑΚΟΥΓΕΣ....ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
freskia mama έγραψε:συσπασεις ειναι μου το ειχε πει η γιατρος μου τιποτα γιατι αν ηταν εδω τι αθ εκανα ετσι και αλλιος αλλη θα με ξεγενναγε στο νοσοκομειο.......................το φαει το εχω χονεψει εγωdemaki88 έγραψε:να σου πω αυτο που μαζευει η κοιλια ψηλα στονν αφαλο και μετα αφηνει συσπασεις ειναι θαρρω.τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν και ρωτησα τις μαιες τι μου συμβαινει και αυτο μου ειπα.και τι θα κανεις που λειπει ο γιατρος σου αν γεννας πριν την ωρα σου;;freskia mama έγραψε:ωχ θεε μου δεν το ειχα ξαναπαθει πριζετε η κιλια μου απο τον οφαλο και πανω και μολις με αφηνει θελω να κανω αιμετοroodie έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η Lillybel ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ Ε???ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ Μ' ΑΚΟΥΓΕΣ....ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
αχ μορε ροντι μου ουτε να γελασω δεν μπορωroodie έγραψε:freskia mama έγραψε:συσπασεις ειναι μου το ειχε πει η γιατρος μου τιποτα γιατι αν ηταν εδω τι αθ εκανα ετσι και αλλιος αλλη θα με ξεγενναγε στο νοσοκομειο.......................το φαει το εχω χονεψει εγωdemaki88 έγραψε:να σου πω αυτο που μαζευει η κοιλια ψηλα στονν αφαλο και μετα αφηνει συσπασεις ειναι θαρρω.τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν και ρωτησα τις μαιες τι μου συμβαινει και αυτο μου ειπα.και τι θα κανεις που λειπει ο γιατρος σου αν γεννας πριν την ωρα σου;;freskia mama έγραψε:ωχ θεε μου δεν το ειχα ξαναπαθει πριζετε η κιλια μου απο τον οφαλο και πανω και μολις με αφηνει θελω να κανω αιμετοroodie έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η Lillybel ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ Ε???ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ Μ' ΑΚΟΥΓΕΣ....ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ???
sp1978 έγραψε:φρεσκια μαμα νομιζω εχεις βαρεθει πααααρα πολυ με τοσες ξαπλες και ανοιγεις θεματα απλα και μονο για να περναει η ωρα.εμενα με ποναει λιγο η πατουσα μου και τομικρο μου δαχτυλακι τι να κανω???λετε να ειναι επικινδυνο???λετε να γενναω???
ιενια; ο αντρας μου εδω τωρα μιλισαμε και με τον κουνιαδο μου μου ειπε να περιμενω λιγο και αν συναιχεισουμε τις συσπασεις θα με πανε στο νοσοκομειο ευχαριστω πολυ ροντι μου οσο για την αλλη κοπελα δεν θα απαντησω γιατι δεν θελω να σχολειασω ..................................roodie έγραψε:ΠΕΡΑ ΑΠ ' ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ? Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ???
κοπελα μου δεν ειναι στομαχοπονος ειναι συσπασεις που με κανουν αν θελω να κανω αιμετο....................αλλα ειμαι στον υπολογιστει γιατι ποτε δεν αφησα τον πονο να με ριξει κατω η θα γεννησω και θα σας γραφω η τι να πωmargdimitra έγραψε:Εγω φρέσκια μαμά μία χαρα σε βρίσκω για να είσαι στον υπολογιστή.
Όταν με πιάνει εμένα στομάχι πονος δε θέλω να βλέπω άνθρωπο.
Περαστικούλια
ροντι μου με συγκηνησες γλυκεια μου με το μηνηαμα σουroodie έγραψε:sp1978 έγραψε:φρεσκια μαμα νομιζω εχεις βαρεθει πααααρα πολυ με τοσες ξαπλες και ανοιγεις θεματα απλα και μονο για να περναει η ωρα.εμενα με ποναει λιγο η πατουσα μου και τομικρο μου δαχτυλακι τι να κανω???λετε να ειναι επικινδυνο???λετε να γενναω???
ΕΣΥ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.
κοπελα επιειδη ψαχνεσε μου φενετε ειμαι εγκυος και το ξερουν παρα πολυ καλα οπως ξερουν και ολες την ιστορια μου και ολες εδω μεσα ειναι πολυ καλες μου φιλες και μακαρι να ειχες τις μισες απο οτι εχω εγω και να ξερεις ακομα οτι δεν ζηταω ιατρικη βοηθεια απο εδω μεσα αλλα παριγορια αλλο το ενα αλλο το αλλο και καμια δεν μου δηνει ιατρικη συμβουλι αλλα θετικη ενεργεια αλλο το ενα και αλλο το αλο και να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν και κοπελες που δεν ξερεις το επαγκελμα τους μπορει να ειναι μαιες η γιατροι φιλακια γλυκια μουsp1978 έγραψε:εγινε! κι εσυ το ιδιο! αν παλι εχεις κατι πιο σοβαρο απο ανεμογκάστρι θα σε συμβουλεψω αντι να καθεσαι στο πι σι και να ανοιγεις συνεχως θεματα σε φορουμ για το αν φταιει ο αρακας ή οι αγκινάρες ζητωντας γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την ιδιοτητα του γιατρου ωστε να απαντουν σε κρισιμα ζητηματα υγειας και στην τελικη αυτο που ειχαν να πουν το ειπαν ηδη σε ανθρωπινο επιπεδο , να επικοινωνησεις αμεσα με τον γυναικολογο σου ή το πλησιέστερο νοσοκομειο.
κοπελα επιειδη ψαχνεσε μου φενετε ειμαι εγκυος και το ξερουν παρα πολυ καλα οπως ξερουν και ολες την ιστορια μου και ολες εδω μεσα ειναι πολυ καλες μου φιλες και μακαρι να ειχες τις μισες απο οτι εχω εγω και να ξερεις ακομα οτι δεν ζηταω ιατρικη βοηθεια απο εδω μεσα αλλα παριγορια αλλο το ενα αλλο το αλλο και καμια δεν μου δηνει ιατρικη συμβουλι αλλα θετικη ενεργεια αλλο το ενα και αλλο το αλο και να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν και κοπελες που δεν ξερεις το επαγκελμα τους μπορει να ειναι μαιες η γιατροι φιλακια γλυκια μου[/quote φρεσκια μαμα τωρα μπηκα και ειδα το θεμα σου πηγαινε στο νοσοκομειο κοπελλα μου αν νιωθεις περιεργα η σκεψη μου και η θετικη μου ενεργια ειναι μαζι σουsp1978 έγραψε:εγινε! κι εσυ το ιδιο! αν παλι εχεις κατι πιο σοβαρο απο ανεμογκάστρι θα σε συμβουλεψω αντι να καθεσαι στο πι σι και να ανοιγεις συνεχως θεματα σε φορουμ για το αν φταιει ο αρακας ή οι αγκινάρες ζητωντας γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την ιδιοτητα του γιατρου ωστε να απαντουν σε κρισιμα ζητηματα υγειας και στην τελικη αυτο που ειχαν να πουν το ειπαν ηδη σε ανθρωπινο επιπεδο , να επικοινωνησεις αμεσα με τον γυναικολογο σου ή το πλησιέστερο νοσοκομειο.
το ξερω κοπελα μου να ειστε καλα ....και σας ευχαριστω την καθε μια ξεχωρισταbourboulithra έγραψε:γιωτα εμεις ειμαστε μαζι σου μαναρι μου!! ξερουμε τι περασες!!!!
τη θετικη ενεργεια μας την εχεις!
γιοργεια μου εχω ειδοποιηση και μου ειπαν να περιμενω λιγο να δουμε αν δεν περασει να παω γιατι μπορει λεει να ειναι και ψεφτικος τοκετοςgeorgia78 έγραψε:freskia mama έγραψε:κοπελα επιειδη ψαχνεσε μου φενετε ειμαι εγκυος και το ξερουν παρα πολυ καλα οπως ξερουν και ολες την ιστορια μου και ολες εδω μεσα ειναι πολυ καλες μου φιλες και μακαρι να ειχες τις μισες απο οτι εχω εγω και να ξερεις ακομα οτι δεν ζηταω ιατρικη βοηθεια απο εδω μεσα αλλα παριγορια αλλο το ενα αλλο το αλλο και καμια δεν μου δηνει ιατρικη συμβουλι αλλα θετικη ενεργεια αλλο το ενα και αλλο το αλο και να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν και κοπελες που δεν ξερεις το επαγκελμα τους μπορει να ειναι μαιες η γιατροι φιλακια γλυκια μου[/quote φρεσκια μαμα τωρα μπηκα και ειδα το θεμα σου πηγαινε στο νοσοκομειο κοπελλα μου αν νιωθεις περιεργα η σκεψη μου και η θετικη μου ενεργια ειναι μαζι σουsp1978 έγραψε:εγινε! κι εσυ το ιδιο! αν παλι εχεις κατι πιο σοβαρο απο ανεμογκάστρι θα σε συμβουλεψω αντι να καθεσαι στο πι σι και να ανοιγεις συνεχως θεματα σε φορουμ για το αν φταιει ο αρακας ή οι αγκινάρες ζητωντας γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την ιδιοτητα του γιατρου ωστε να απαντουν σε κρισιμα ζητηματα υγειας και στην τελικη αυτο που ειχαν να πουν το ειπαν ηδη σε ανθρωπινο επιπεδο , να επικοινωνησεις αμεσα με τον γυναικολογο σου ή το πλησιέστερο νοσοκομειο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης