Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ της είπα να φάει λίγο ψωμάκι για τα υγρά του στομάχου .

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν κανει να φαω ψωμι γιατι εχω το διαβητη

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν υπάρχει ειδικό ψωμί για διαβητικούς ;

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
freskia mama έγραψε:
roodie έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η Lillybel ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 679259 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 679259 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 679259 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ Ε???ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ Μ' ΑΚΟΥΓΕΣ....ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
ωχ θεε μου δεν το ειχα ξαναπαθει πριζετε η κιλια μου απο τον οφαλο και πανω και μολις με αφηνει θελω να κανω αιμετο
να σου πω αυτο που μαζευει η κοιλια ψηλα στονν αφαλο και μετα αφηνει συσπασεις ειναι θαρρω.τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν και ρωτησα τις μαιες τι μου συμβαινει και αυτο μου ειπα.και τι θα κανεις που λειπει ο γιατρος σου αν γεννας πριν την ωρα σου;;

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μην τρως φασολαδα και παρομοια φαγητα , ειναι βαρια ειδικα για σενα που εισαι ξαπλα , που να την χωνεψεις??

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:
freskia mama έγραψε:
roodie έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Η Lillybel ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΦΑΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΣΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ!ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 679259 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 679259 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 679259 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΑΤΗ ΕΙΜΑΙ Ε???ΒΑΣΙΚΑ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙΣ ΔΕΝ Μ' ΑΚΟΥΓΕΣ....ΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!
ωχ θεε μου δεν το ειχα ξαναπαθει πριζετε η κιλια μου απο τον οφαλο και πανω και μολις με αφηνει θελω να κανω αιμετο
να σου πω αυτο που μαζευει η κοιλια ψηλα στονν αφαλο και μετα αφηνει συσπασεις ειναι θαρρω.τουλαχιστον σε εμενα ετσι γινοταν και ρωτησα τις μαιες τι μου συμβαινει και αυτο μου ειπα.και τι θα κανεις που λειπει ο γιατρος σου αν γεννας πριν την ωρα σου;;
συσπασεις ειναι μου το ειχε πει η γιατρος μου τιποτα γιατι αν ηταν εδω τι αθ εκανα ετσι και αλλιος αλλη θα με ξεγενναγε στο νοσοκομειο.......................το φαει το εχω χονεψει εγω

BABAS_ANTONIS

BABAS_ANTONIS
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ηρέμισε όλα θα πάνε καλά.Θα γεννήσεις στο σπίτι μάλλον απ' ότι φαίνεται !

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπα

roodie

roodie
freskia mama έγραψε:
demaki88 έγραψε:
freskia mama έγραψε:
συσπασεις ειναι μου το ειχε πει η γιατρος μου τιποτα γιατι αν ηταν εδω τι αθ εκανα ετσι και αλλιος αλλη θα με ξεγενναγε στο νοσοκομειο.......................το φαει το εχω χονεψει εγω

ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ???για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 911307 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 911307 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 911307 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
freskia mama έγραψε:
demaki88 έγραψε:
freskia mama έγραψε:

ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ???για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 911307 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 911307 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 911307 
αχ μορε ροντι μου ουτε να γελασω δεν μπορω

margdimitra

margdimitra
Εγω φρέσκια μαμά μία χαρα σε βρίσκω για να είσαι στον υπολογιστή.
Όταν με πιάνει εμένα στομάχι πονος δε θέλω να βλέπω άνθρωπο.

Περαστικούλια flower 

roodie

roodie
ΠΕΡΑ ΑΠ ' ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ? Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ???

sp1978

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
φρεσκια μαμα νομιζω εχεις βαρεθει πααααρα πολυ με τοσες ξαπλες και ανοιγεις θεματα απλα και μονο για να περναει η ωρα.εμενα με ποναει λιγο η πατουσα μου και τομικρο μου δαχτυλακι τι να κανω???λετε να ειναι επικινδυνο???λετε να γενναω???

roodie

roodie
sp1978 έγραψε:φρεσκια μαμα νομιζω εχεις βαρεθει πααααρα πολυ με τοσες ξαπλες και ανοιγεις θεματα απλα και μονο για να περναει η ωρα.εμενα με ποναει λιγο η πατουσα μου και τομικρο μου δαχτυλακι τι να κανω???λετε να ειναι επικινδυνο???λετε να γενναω???

ΕΣΥ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:ΠΕΡΑ ΑΠ ' ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ? Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ???
ιενια; ο αντρας μου εδω τωρα μιλισαμε και με τον κουνιαδο μου μου ειπε να περιμενω λιγο και αν συναιχεισουμε τις συσπασεις θα με πανε στο νοσοκομειο ευχαριστω πολυ ροντι μου οσο για την αλλη κοπελα δεν θα απαντησω γιατι δεν θελω να σχολειασω ..................................

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Εγω φρέσκια μαμά μία χαρα σε βρίσκω για να είσαι στον υπολογιστή.
Όταν με πιάνει εμένα στομάχι πονος δε θέλω να βλέπω άνθρωπο.

Περαστικούλια flower 
κοπελα μου δεν ειναι στομαχοπονος ειναι συσπασεις που με κανουν αν θελω να κανω αιμετο....................αλλα ειμαι στον υπολογιστει γιατι ποτε δεν αφησα τον πονο να με ριξει κατω η θα γεννησω και θα σας γραφω η τι να πω

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:
sp1978 έγραψε:φρεσκια μαμα νομιζω εχεις βαρεθει πααααρα πολυ με τοσες ξαπλες και ανοιγεις θεματα απλα και μονο για να περναει η ωρα.εμενα με ποναει λιγο η πατουσα μου και τομικρο μου δαχτυλακι τι να κανω???λετε να ειναι επικινδυνο???λετε να γενναω???

ΕΣΥ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ.
ροντι μου με συγκηνησες γλυκεια μου με το μηνηαμα σου

sp1978

εγινε! κι εσυ το ιδιο! αν παλι εχεις κατι πιο σοβαρο απο ανεμογκάστρι θα σε συμβουλεψω αντι να καθεσαι στο πι σι και να ανοιγεις συνεχως θεματα σε φορουμ για το αν φταιει ο αρακας ή οι αγκινάρες ζητωντας γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την ιδιοτητα του γιατρου ωστε να απαντουν σε κρισιμα ζητηματα υγειας και στην τελικη αυτο που ειχαν να πουν το ειπαν ηδη σε ανθρωπινο επιπεδο , να επικοινωνησεις αμεσα με τον γυναικολογο σου ή το πλησιέστερο νοσοκομειο.

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sp1978 έγραψε:εγινε! κι εσυ το ιδιο! αν παλι εχεις κατι πιο σοβαρο απο ανεμογκάστρι θα σε συμβουλεψω αντι να καθεσαι στο πι σι και να ανοιγεις συνεχως θεματα σε φορουμ για το αν φταιει ο αρακας ή οι αγκινάρες  ζητωντας γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την ιδιοτητα του γιατρου ωστε να απαντουν σε κρισιμα ζητηματα υγειας και στην τελικη αυτο που ειχαν να πουν το ειπαν ηδη σε ανθρωπινο επιπεδο , να επικοινωνησεις αμεσα με τον γυναικολογο σου ή το πλησιέστερο νοσοκομειο.
κοπελα επιειδη ψαχνεσε μου φενετε ειμαι εγκυος και το ξερουν παρα πολυ καλα οπως ξερουν και ολες την ιστορια μου και ολες εδω μεσα ειναι πολυ καλες μου φιλες και μακαρι να ειχες τις μισες απο οτι εχω εγω και να ξερεις ακομα οτι δεν ζηταω ιατρικη βοηθεια απο εδω μεσα αλλα παριγορια αλλο το ενα αλλο το αλλο και καμια δεν μου δηνει ιατρικη συμβουλι αλλα θετικη ενεργεια αλλο το ενα και αλλο το αλο και να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν και κοπελες που δεν ξερεις το επαγκελμα τους μπορει να ειναι μαιες η γιατροι φιλακια γλυκια μου

sp1978

δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις αν εισαι εγκυος ή οχι γιατι δεν αμφισβήτησα την εγκυμοσυνη σου και ουτε ειναι αυτο το θεμα που εκανα κριτικη.νομιζω γράφω σε απλα ελληνικά και το σχολιο για το ανεμογκαστρι πηγαινε στην κοπελα που το ανεφερε.

bourboulithra

bourboulithra
γιωτα εμεις ειμαστε μαζι σου μαναρι μου!! ξερουμε τι περασες!!!!

τη θετικη ενεργεια μας την εχεις!

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="freskia mama"]
sp1978 έγραψε:εγινε! κι εσυ το ιδιο! αν παλι εχεις κατι πιο σοβαρο απο ανεμογκάστρι θα σε συμβουλεψω αντι να καθεσαι στο πι σι και να ανοιγεις συνεχως θεματα σε φορουμ για το αν φταιει ο αρακας ή οι αγκινάρες  ζητωντας γνωμες απο ανθρωπους που δεν εχουν ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την ιδιοτητα του γιατρου ωστε να απαντουν σε κρισιμα ζητηματα υγειας και στην τελικη αυτο που ειχαν να πουν το ειπαν ηδη σε ανθρωπινο επιπεδο , να επικοινωνησεις αμεσα με τον γυναικολογο σου ή το πλησιέστερο νοσοκομειο.
κοπελα επιειδη ψαχνεσε μου φενετε ειμαι εγκυος και το ξερουν παρα πολυ καλα οπως ξερουν και ολες την ιστορια μου και ολες εδω μεσα ειναι πολυ καλες μου φιλες και μακαρι να ειχες τις μισες απο οτι εχω εγω και να ξερεις ακομα οτι δεν ζηταω ιατρικη βοηθεια απο εδω μεσα αλλα παριγορια αλλο το ενα αλλο το αλλο και καμια δεν μου δηνει ιατρικη συμβουλι αλλα θετικη ενεργεια αλλο το ενα και αλλο το αλο και να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν και κοπελες που δεν ξερεις το επαγκελμα τους μπορει να ειναι μαιες η γιατροι φιλακια γλυκια μου[/quote φρεσκια μαμα τωρα μπηκα και ειδα το θεμα σου πηγαινε στο νοσοκομειο κοπελλα μου αν νιωθεις περιεργα η σκεψη μου και η θετικη μου ενεργια ειναι μαζι σουγια συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 417472 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 417472 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 417472 

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bourboulithra έγραψε:γιωτα εμεις ειμαστε μαζι σου μαναρι μου!! ξερουμε τι περασες!!!!

τη θετικη ενεργεια μας την εχεις!
το ξερω κοπελα μου να ειστε καλα ....και σας ευχαριστω την καθε μια ξεχωριστα

freskia mama

freskia mama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia78 έγραψε:
freskia mama έγραψε:
κοπελα επιειδη ψαχνεσε μου φενετε ειμαι εγκυος και το ξερουν παρα πολυ καλα οπως ξερουν και ολες την ιστορια μου και ολες εδω μεσα ειναι πολυ καλες μου φιλες και μακαρι να ειχες τις μισες απο οτι εχω εγω και να ξερεις ακομα οτι δεν ζηταω ιατρικη βοηθεια απο εδω μεσα αλλα παριγορια αλλο το ενα αλλο το αλλο και καμια δεν μου δηνει ιατρικη συμβουλι αλλα θετικη ενεργεια αλλο το ενα και αλλο το αλο και να ξερεις οτι εδω μεσα υπαρχουν και κοπελες που δεν ξερεις το επαγκελμα τους μπορει να ειναι μαιες η γιατροι φιλακια γλυκια μου[/quote φρεσκια μαμα τωρα μπηκα και ειδα το θεμα σου πηγαινε στο νοσοκομειο κοπελλα μου αν νιωθεις περιεργα  η σκεψη μου και η θετικη μου ενεργια ειναι μαζι σουγια συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 417472 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 417472 για συνταγες μαγειρεματος φρεσκια μαμα!!!! - Σελίδα 2 417472 
γιοργεια μου εχω ειδοποιηση και μου ειπαν να περιμενω λιγο να δουμε αν δεν περασει να παω γιατι μπορει λεει να ειναι και ψεφτικος τοκετος

iouliana

iouliana
οταν εχεις συσπασεις πονας ?? ασχετο ετσι ρωταω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις