Γεια σας κορίτσια!!!
Καλά είστε;
Χίλια συγγνώμη που χάθηκα, αν και βλέπω ότι όλες χαθήκαμε λίγο πολύ.. Νομίζω ότι είχα κουραστεί μέσα μου να "αναμασάω" τα ίδια και τα ίδια, κι ίσως γι' αυτό να απείχα από το forum όλο αυτό το διάστημα..
Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι μια χαρά!!! Κι έπειτα από όλα αυτά που περάσαμε με τον άντρα μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, κι ενώ έλεγα ότι αυτές οι εμπειρίες με άλλαξαν σαν άνθρωπο, δεν είχα καταλάβει το πώς.. Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν, νιώθω πολύ δυνατή!!! Νιώθω ότι όλα αυτά με έχουν κάνει να βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι!
Μπορώ να πω ότι οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ γεμάτοι και δημιουργικοί!
Έχω όμως ένα θεματάκι..
Αρχές Αυγούστου ξεκινήσαμε δειλά δειλά πάλι να προσπαθούμε για παιδάκι!
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμιά από εσάς.. Αλλά καί τις άλλες φορές που είχαμε ελεύθερες επαφές, κάθε, μα κάθε φορά, σε κάθε κύκλο, είχα πάρα πολύ έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης, και κάθε φορά νόμιζα ότι ήμουν έγκυος! Το καλό όμως με τις προηγούμενες φορές, ήταν ότι στο δεύτερο κύκλο, είχα μείνει έγκυος!!! Πίστευα ότι κι αυτή τη φορά θα έρθει γρήγορα.. Όχι ότι έχει περάσει πια κι ο άπειρος χρόνος, απλά κρίνοντας από τις προηγούμενες εμπειρίες μου, ήλπιζα ότι θα γίνει γρήγορα! Οι δύο πρώτοι κύκλοι μου, είχαν απίστευτα συμπτώματα! Τόσο έντονα που πραγματικά, 2 μήνες μετά, αισθάνομαι εξαντλημένη! Συχνοουρία, τραβήγματα στην κοιλιά, νύστα, κόπωση, αναγούλα μερικές φορές, ξύπνημα τη νύχτα για τουαλέτα κ.ά.. Ειλικρινά, δε μπορώ να φανταστώ ότι θα περάσουν πολλοί κύκλοι έτσι.. Τα έχω φτύσει!!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αισθάνομαι έτσι στην εγκυμοσύνη μου.. Αλλά όταν είμαι έτσι περιμένοντας την περίοδό μου, αναγκαστικά, προσέχω φοβούμενη μην είμαι έγκυος και κάνω κάτι και πάει στραβά! Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε.. Αφού αδιαθέτησα και δεύτερη φορά, μετά από πολλά συμπτώματα πάλι, πήρα τηλέφωνο το γυναικολόγο μου, και τον ρώτησα μήπως χρειάζεται να ξεκινώ προγεστερόνη νωρίτερα.. Εκείνος μου είπε ας αφήσω άλλον έναν κύκλο και αν δε μείνω έγκυος, τότε να πάρω από τη 15η μέρα και μετά!
Το θέμα είναι κορίτσια ότι αυτή τη φορά(από τον Αύγουστο δηλαδή) έχω πραγματικά αγχωθεί! Το θέλω τόσο πολύ να μείνω έγκυος, που φοβάμαι μην τυχόν και δε γίνει ακόμη κι αυτό αυτή τη φορά!
Διανύω τον τρίτο κύκλο, την Παρασκευή περιμένω να αδιαθετήσω, και πάλι μια από τα ίδια! Συμπτώματα κλπ! Σκεφτόμουν να μην πάρω προγεστερόνη, αλλά στη σκέψη της για το αν πρέπει ή όχι, αγχώθηκα χειρότερα και τελικά ξεκίνησα!
Δεν άλλαξε κάτι στα συμπτώματά μου, απεναντίας έχω και πολύ πόνο αυτή τη φορά! Το θέμα είναι ότι πάλι άρχισαν να "ξεφουσκώνουν" τα συμπτώματά μου λίγες μέρες πριν την περίοδο κι έχω απογοητευτεί γιατί νομίζω ότι πάλι θα αδιαθετήσω.. Θέλω τόσο πολύ να συνεχίσω τη ζωή μου, σαν να μη συμβαίνει τίποτα και να κάνω πράγματα και να μην το σκέφτομαι, αλλά με το να νιώθω συνεχώς κομμάτια λόγω συμπτωμάτων, δε μπορώ.. Στο μεταξύ, έχουμε επαφές μέρα παρά μέρα, αμέσως με το που τελειώσει η περίοδος, μέχρι και λίγο μετά τις γόνιμες! Μέχρι που σκέφτηκα να πάρω ένα predictor early για να δω αν όντως μένω έγκυος, και "φεύγει" με την περίοδο.. Ο γιατρός είπε ότι είναι πιθανόν κάποια από τις προηγούμενες να ήταν βιοχημική κύηση..
Αχ, δεν ξέρω.. Έχω αγχωθεί αρκετά και νομίζω ότι αυτό μου κάνει ζημιά!!! Μακάρι να έχω μείνει έγκυος αυτή τη φορά, αν και δεν το κόβω!
Σας έχει τύχει να έχετε συμπτώματα εγκυμοσύνης ακριβώς ίδια με της περιόδου;
Γιατί εγώ με το που αισθανθώ πόνο από κάτω, ξέρω ότι έρχεται η περίοδός μου!
Συγγνώμη αν σας ζάλισα!
Εσείς; Πώς πάνε οι προσπάθειές σας; Απ' ότι θυμάμαι, είμαστε αρκετές που προσπαθούμε αυτή την περίοδο..
IoliAltore, πώς πάει η εγκυμοσύνη σου; Έκανες τη β' επιπέδου;
Εύχομαι όλες να είστε καλά και σύντομα να έχουμε όλες ευχάριστα νέα!!!!
Περιμένω απαντήσεις και νέα σας!
Πολλά φιλιά σε όλες!!!
Και.. Καλό Φθινόπωρο!!!