76 Απ: Φοβία μετά από αποβολή. Σαβ Ιουλ 20, 2013 3:18 am
Gia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
33 ειμαι αλλα γνωριζω το προβλημα απο τα 30 μου.Και τωρα βρισκομαι παλι στο 0.Μακαρι να γινει οπως τα λες γιατι γι αυτο τον χρονο ειναι η τελευταια μας φορα και ισως τον επομενο να ειναι ηδη αργα...Δυστυχως το ιδιο ελεγα οταν εμεινα εγκυος την πρωτη φορα.Αλλο αυτες που αποβαλλουν και αλλο εγω.Την δευτερη επισης αλλο αυτες που αποβαλλουν στυνεχεια και αλλο εγω.Και εμαθα με τον χειροτεριο τροπο οτι δεν υπαρχει αλλο εγω και αλλο οι αλλοι.Ολα μπορουν να τυχουν σε ολους...Mariza_30 έγραψε:Gia μου καλημέρα..Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι?Γνωρίζω πως τ κόστος των εξωσωματικών είναι μεγάλο όμως ποτέ δεν ξέρεις..Ισως η επόμενη φορά να είναι κ η τυχερή!Gia έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!Χθες ημουν απο το κινητο και δεν μπορουσα να γραψω πολλα.Οτι θα μπω προωρα σε εμμηνοπαυση το ξερω απο τις εξετασεις μου.
Το θεμα ειναι οτι ο μονος τροπος για να μεινω εγκυος ειναι με εξωσωματικη και δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να κανω πολλες.Ουτε και την πολυτελεια του χρονου για να περιμενω να βρω τα χρηματα.Το οτι εμεινα εγκυος επισης δεν σημαινει οτι θα μενω σε καθε προσπαθεια.Οσο για αυτες τις κοπελες που ενεφερα οτι δεν τα καταφεραν ποτε τελικα καποτε κι εκεινες μικρες ξεκινησαν...
Δεν πρέπει να σκέφτεσαι πως κάποιες κοπέλες ξεκίνησαν μικρές και έφτασαν πλέον σε μεγαλύτερη ηλικία να μην έχουν κάνει παιδί..Δεν είναι όλες οι περιπ΄τώσεις ίδιες και σίγουρα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το κακό...Αλλη περίπτωση εσύ, άλλη περίπτωση εκείνες!
Εσύ θα παλέψεις με τον άντρα σου για το καλύτερο και να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ!Εντάξει?