Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
756 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 756 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

426Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 5:28 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν μπορω να βρω με τιποτα το ιμειλ που μου ειχε στειλει ο αδερφος μου Mad αλλα βρηκα τη σελιδα του παιδιου στο youtube

https://www.youtube.com/playlist?list=PLyRFDhOhC_LzwYcTVUFw-QzwHJRNsjn3k

μου αρεσαν ολα οποτε δεν μπορω να ξεχωρησω καποιο Very Happy

https://www.youtube.com/watch?v=0wzRRaVnvSk&list=PLyRFDhOhC_LzwYcTVUFw-QzwHJRNsjn3k&index=4

τελικα μου αρεσε πολυ και το απο πανω Very Happy 

427Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 6:26 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχαχ με εφτιαξε η Μητσαινα. Λιτη.Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

428Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 6:28 am

mhtsaina

mhtsaina
Μερσί. Λιτή κι αυθόρμητη να λες, μα ρε κορίτσια ειλικρινά, δεν κάνει μπαμ; Μόνο εγώ το βλέπω έτσι;;; Δηλαδή παντρεύεσαι και μόνο Live streaming που δεν το κάνεις; Κι αυτό είναι ένα τυχαίο δείγμα δηλαδή...

429Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 6:31 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mhtsaina έγραψε:Μερσί. Λιτή κι αυθόρμητη να λες, μα ρε κορίτσια ειλικρινά, δεν κάνει μπαμ; Μόνο εγώ το βλέπω έτσι;;; Δηλαδή παντρεύεσαι και μόνο Live streaming που δεν το κάνεις; Κι  αυτό είναι ένα τυχαίο δείγμα δηλαδή...
Μόνο μπαμ? Το ματι σου βγαζει. Ειναι κατηγορια Αναμπελ και βαλε. Laughing Laughing Laughing Laughing 

430Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 6:41 am

mhtsaina

mhtsaina
Χμμ, μάλιστα! Αλλά ας μην το συνεχίσω, γιατί πάλι θα γράφουν για μέλη που κάνουν τις έξυπνες και δεν συμπαρίστανται στον πόνο του άλλου και δε χαίρονται με τη χαρά του κλπ κλπ κλπ ....

431Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 6:59 am

roodie

roodie
Αν εμφανιστεί και η άλλη με το ψευδώνυμο elenako θα σκίσω τα πτυχία μου σήμερα....Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

432Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 7:30 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυριο απαγορευονται οι συναθροίσειςς ανω των 3 ατομων Στην αθήνα. Ωραια.....όσοι εχουν κανονίσει παρτ@@#ζα να πάνε στο Περιστέρι. Ολο αηδίες..............

433Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 7:33 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:Αυριο απαγορευονται οι συναθροίσειςς ανω των 3 ατομων Στην αθήνα. Ωραια.....όσοι εχουν κανονίσει παρτ@@#ζα να πάνε στο Περιστέρι. Ολο αηδίες..............

Ελατε Σαλονικα! Ειμαστε κουλ παιδια εμεις εδω!!!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

434Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 7:36 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:Αυριο απαγορευονται οι συναθροίσειςς ανω των 3 ατομων Στην αθήνα. Ωραια.....όσοι εχουν κανονίσει παρτ@@#ζα να πάνε στο Περιστέρι. Ολο αηδίες..............

Ελατε Σαλονικα! Ειμαστε κουλ παιδια εμεις εδω!!!!!Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Μα τι να πω? κθε τρεις και λιγο αυτη η βλακεια. Να μην μπορεις να συναντήσεις 3 φίλους στην ιδια σου την πολη:Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

435Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 7:38 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Μα τι να πω? κθε τρεις και λιγο αυτη η βλακεια. Να μην μπορεις να συναντήσεις 3 φίλους στην ιδια σου την πολη:Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

Δηλαδη ede στην φωτο σου που βλεπω απο αυριο ειστε...παρανομοι;;;Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

436Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 7:47 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

γιατι γινετε αυτο;;;πρωτη φορα το ακουω!γινεται συχνα;

437Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 8:29 am

nanakaboubou

nanakaboubou
καταρχας συγνωμη που ωρες ωρες παυω να απανταω δεν καθομαι στον υπολογιστη τον περνει ο ανδρας μου..
φταιω εγω απο την αρχη γιατι απο την αρχη υπηρχε το οτι θα μας βοηθουσανε αν θελανε τοσο πολυ κοσμο ολο αυτο μας λεγανε εμεις ειμαστε εδω εμεισ ειμαστε εδω το οτι πηαγαμε θαλασσα ηρθανε εδω για επισκεψη εγω ηθελα η ερμη να παω λιγο παραλια ηρθαν μαζι μας δεν την προσκαλω πουθενα ακομα και ουτε στο σπιτι μου δεν μιλαω μαζι της αντιθετως που καταλαβαινω οτι μιλαει με τον ανδρα μου οσο ειναι εξω και οχι στο σπιτι..κλαιω την μοιρα μου επειδη εχω μπλεξει με ανθρωπους που δεν σεβοντε τον αλλον και κανουν οτι τους καπνισει... σε αντιθεση με πριν 3 μηνες εχω κανει σημαντικες κινησεις για τον ευατο μου που δεν εκανα τοσο καιρο και ξαναλεω οτι η πεθερα μου ΔΕΝ ηταν ετσι αλλαξε δραματικα απο τοτε που γεννησα αρχισε να απαιτει ως γιαγια και κλαιγοντας στον ανδρα μου για να την πιστεψει .οσο μας λεγανε ουσιαστικα οτι τα τοσα ατομα που θα εχουν θα τα πληρωσουν δεν ειχα θεμα ας φερνανε ολο το χωριο αλλα οταν προχωρουσε ο καιρος και ερχοτανε ο πεθερος μου και με ελεγε ακομα προσπαθουμε να κλεισουμε τις τρυπες απο τα ηλεκτρικα που σας πηραμε(πραμα που ποτε δεν ζητησα και ουτε μερωτησαν απλα μας ανακοινωσαν οτι τα πηραν) εκει αρχισε το παραληρημα ε οχι να με λεει μην κανει τραπεζι μην ντυθεις κανε αλλη μπομπο πιο φτυνει να πεις την κουμπαρα να μην φερει ατομα και γιατι? για να φερει ολο το κατσικοχωρι? ολα αυτα τα λεω στον ανδρα μου ετσι ακριβως αλλα με λεει ολοι ειναι σοι τι να πουμε? τ ιτι να πειτε ρε ουφο δικο μου σοι ειναι? της πεθερας μου ξαδερφια να ερθουν και να μην εχουμε να φαμε? σορυ για το που ειμαι αποτομη αλλα ειλιρκινα κανω οι μπορω για να την βγαλω απο το παιχνιδι... εφτεγα που την εμπιστευτηκα αλλα τοσο καιρο εβλεπα κατι αλλο απο τυτο που γινε τωρα. δεν μαρεσει να κλαιγομαι αλλα σημερα παλι με πιασανε ολα μαζι και γιαυτο ανοιξα συζητηση... δεν μου φτετε και τιποτα στη τελικη!!

438Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 8:38 am

roodie

roodie
Κοπέλα μου γλυκιά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάθομαι να ακούω το πρόβλημά σου.Αν με κούραζες δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να απαντήσω αλλά θα σε ειρωνευόμουν κι όλας. Να γίνεις θρασύς κι ας κλαίγονται για τα ηλεκτρικά. Δεν το κατάλαβα....Κι αυτοί το ίδιο κάνουνε!!!Μετά τη βάφτιση λοιπόν κοπάνα τους το λογαριασμό!!!Κι άσε τον άντρα σου να τραγουδαει....

439Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 8:41 am

margdimitra

margdimitra
Νανάκα μου δε μας επιβαρύνεις. Απλά καταλαβαίνω πόσο πιέζεσαι και σε συμβουλεύω να βάλεις όρια σε όλους.
Ο άντρας σου είναι υπεύθυνος να σε προστατεύσει από την πεθερά σου. Μάνα του είναι. Να την κανονίσει εκείνος. Δεν πρέπει αναμεταξύ σας να κάνετε πολλές κουβέντες. Αδιαφορία και κράτα αποστάσεις.
Χωρίς να σας ξέρω σα ζευγάρι, ούτε και σαν άτομα, εκφράζω την άποψή μου τόσο αυθόρμητα γιατί νομίζω ότι δε θα με παρεξηγήσεις.
Νομίζω ταλαιπωρείσαι αρκετά. Μη δίνεις σε όλα τόση σημασία. Και μην ακούς κανέναν. Κάνε ό,τι θέλεις εσύ. Και είσαι και μικρή. Μια ζωή έτσι θα περάσεις? Στη μιζέρια? Οι καταστάσεις είναι δύσκολες το καταλαβαίνω, και όποιος είναι έξω από το χορό... λέει μια παροιμία... αλλά.....
Μην το βάζεις κάτω. Μίλα με τον άντρα σου με ηρεμία, ξανά και ξανά. Που θα πάει κάποτε θα καταλάβει. Καλά δε σε βλέπει που βασανίζεσαι?

440Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 8:53 am

nanakaboubou

nanakaboubou
[quote="roodie"]Κοπέλα μου γλυκιά δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάθομαι να ακούω το πρόβλημά σου.Αν με κούραζες δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να απαντήσω αλλά θα σε ειρωνευόμουν κι όλας. Να γίνεις θρασύς κι ας κλαίγονται για τα ηλεκτρικά. Δεν το κατάλαβα....Κι αυτοί το ίδιο κάνουνε!!!Μετά τη βάφτιση λοιπόν κοπάνα τους το λογαριασμό!!!Κι άσε τον άντρα σου να τραγουδαει....[/quote

οχι το λεω γιατι και η μαμα μου το ιδιο με λεει αν ειναι να μην σαρεσει η συμπεριφορα της κανε κατι... οχι πια... ελεος...
εχω κουραστει να με ακουω και εγω η ιδια αλλα ειλικρινα μια απο σας να ειχα μπροστα σε μια συζητηση να διετε πως μου μιλαει πως απαιτει πως ολα... και καλοσ κακοσ ειναι η μανα του ανδρα μου τι να την πω αντε γ@@@σου ? δε μπορω προσπαθω να το κανω πλαγιως αλλα πως γινετε παντα κατι γινετε και χαλαει παντα ομως..

441Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 8:57 am

nanakaboubou

nanakaboubou
margdimitra έγραψε:Νανάκα μου δε μας επιβαρύνεις. Απλά καταλαβαίνω πόσο πιέζεσαι και σε συμβουλεύω να βάλεις  όρια σε όλους.
Ο άντρας σου είναι υπεύθυνος να σε προστατεύσει από την πεθερά σου. Μάνα του είναι. Να την κανονίσει εκείνος. Δεν πρέπει αναμεταξύ σας να κάνετε πολλές κουβέντες. Αδιαφορία και κράτα αποστάσεις.
Χωρίς να σας ξέρω σα ζευγάρι, ούτε και σαν άτομα, εκφράζω την άποψή μου τόσο αυθόρμητα γιατί νομίζω ότι δε θα με παρεξηγήσεις.
Νομίζω ταλαιπωρείσαι αρκετά. Μη δίνεις σε όλα τόση σημασία. Και μην ακούς κανέναν. Κάνε ό,τι θέλεις εσύ. Και είσαι και μικρή. Μια ζωή έτσι θα περάσεις?  Στη μιζέρια?  Οι καταστάσεις είναι δύσκολες το καταλαβαίνω, και όποιος είναι έξω από το χορό... λέει μια παροιμία... αλλά.....
Μην το βάζεις κάτω. Μίλα με τον άντρα σου με ηρεμία, ξανά και ξανά. Που θα πάει κάποτε θα καταλάβει. Καλά δε σε βλέπει που βασανίζεσαι?  

με βλεπει και το πιστευω οτι και αυτος στεναχωριεται αλλα δεν θελει να τα βαλει με την μανα του δεν θελει αυτο εχω καταλαβει σε 2 περιπτωσεις μεχρι τωρα με υπερασπιστηκε και μπραβο απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο αλλα απο κει και περα τι? να του ανοιξω το κεφαλι να του τα φοιτεψω?
δεν θα σας παρεξηγησω γιατι συνηθως απο ξενους ακους την αληθεια... δεν γουσταρω να με χαιδευουν τα αυτια γιατο δεν παρεξηγιουμε με την εντε που μιλαει αποτομα απλα δεν εχω κανεναν να καταλαβει το ακριβως πως ειναι τα πραματα!!!

442Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 9:00 am

roodie

roodie
Οσο σεβασμό αξίζει Νανά μου αυτή που είναι μάνα του άντρα σου άλλο τόσο αξίζεις κι ΕΣΥ που είσαι γυναικα του άντρα σου....Αν αυτό η πεθερά σου δεν το έχει καταλάβει θα πρέπει να της το κάνεις πιο λιανα...Για μένα κάθε άνθρωπος αξίζει το σεβασμό μου όταν με σέβεται κι έκείνος. Και σε κάθε άνθρωπο φέρομαι ανάλογα με το πως μου φέρεται....Wink Wink Wink Wink Wink Wink 

443Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 9:07 am

nanakaboubou

nanakaboubou
roodie έγραψε:Οσο σεβασμό αξίζει Νανά μου αυτή που είναι μάνα του άντρα σου άλλο τόσο αξίζεις κι ΕΣΥ που είσαι γυναικα του άντρα σου....Αν αυτό η πεθερά σου δεν το έχει καταλάβει θα πρέπει να της το κάνεις πιο λιανα...Για μένα κάθε άνθρωπος αξίζει το σεβασμό μου όταν με σέβεται κι έκείνος. Και σε κάθε άνθρωπο φέρομαι ανάλογα με το πως μου φέρεται....Wink Wink Wink Wink Wink Wink 

εχεις δικαιο... απολυτο κ σευχαριστω πολυ

444Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 10:11 am

nanakaboubou

nanakaboubou
roodie έγραψε:Για να καταλάβεις κάτι Νανά άκου ενα δικό μου παράδειγμα. Η πεθερά μου γουστάρει να μαγειρεύει για ένα λόχο. Έλα μου όμως που μένει μόνη της και δεν έχει ποιος να το  φάει το φαί. Έτσι λοιπόν ενώ εγώ μαγειρεύω καθημερινά μου φέρνει και το δικό της φαγάκι. Το είπα πολύ ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές στον άντρα μου πως μου τη δίνει να τρώω ξαναζεσταμένο φαγητό. Και πως δεν καταλαβαίνω γιατί το φέρνει αφού ούτε εγώ το θέλω ούτε εκείνος. Και σήμερα π.χ. εγώ δεν θέλω να φάω τα δικά της φασολάκια αλλά τα δικά μου ρεβύθια!Γούστο μου κι έτσι θα κάνω. Λοιπόν της είπε πολύ όμορφα μια και δύο και 15 φορές ο άντρας μου και με το καλό και με το άγριο πως δεν θέλουμε. Συνέχισε...έτσι κι εμείς μια μέρα μόλις το έφερε το πέταξε ο άντρας μου στα σκουπίδια...Ναι μην σε εκπλήσσει. Άρχισε να λέει τα δικά της και της απάντησα πως την είχαμε προειδοποιήσει και δεν το κατάλαβε. Αλλά δεν πίστευε οτι θα κάναμε την απειλή μας πράξη. Τώρα πια τέλος τα πεσκέσια....Αλλά δεν τους ζητάμε ποτέ τίποτα. Ούτε βοήθεια, ούτε χρήματα ΤΙΠΟΤΑ. Όλα μόνοι μας όσο και όπου μπορούμε....

τον χερομαι τον ανδρα σου! μπραβο του..

445Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 10:16 am

roodie

roodie
Εγώ να σου πώ την αλήθεια μου για το φαγάκι στενοχωρέθηκα πιο πολύ.Εξω πεινάει ένα σωρό κόσμος κι εμείς το πετάμε στα σκουπίδια!!!

446Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 10:25 am

nanakaboubou

nanakaboubou
roodie έγραψε:Εγώ να σου πώ την αλήθεια μου για το φαγάκι στενοχωρέθηκα πιο πολύ.Εξω πεινάει ένα σωρό κόσμος κι εμείς το πετάμε στα σκουπίδια!!!

καλαα σωστο και αυτο αλλα τουλαχιστον δειξατε ποιος εχει το πανω χερι και ποιανου περναει... μακαρι να μπορουσε να το κανει και ο δικος μου

447Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 10:33 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
ede έγραψε:
Lillybell έγραψε:

Δηλαδη ede στην φωτο σου που βλεπω απο αυριο ειστε...παρανομοι;;;Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ωχ ναι.

448Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 10:37 am

roodie

roodie
Κομμένες ο τσάρκες από αύριο!Επιτέλους να σε δεί λίγο και το σπίτι σου που δεν είχες αφήσει τρελα για τρέλα που να μην την κάνεις! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 

449Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 10:42 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μμμμμμμμμμμμμμ κρυαδες. λεγε τα μαρή να σου φυγει ο νταλκας. ''Δεν σου φταιμε.........''Τωρα μας θυμηθήκες?Laughing λεγε οτι θες ρε νανακα αλλα να ξερεις οτι εγω τουλαχιστον που σου τα λεω ετσι δεν τα λεω γαι να σε πειραξω ούτε να σε στενοχωρήσω. Στα λεώ γιατι είσαι μικρούλα είσαι και καλό παιδάκι σε εχει βρει εκει η καπατσοχωριατισα και σου λει βλακειες. Βαλε διαχωριστική γραμμή. Απο την μια προσπαθω να δω και την μερια της πεθερας. Αν ειναι σε χωριο και εχουν με τα ξαδερφια κολλητηλικια το καταλαβαινω. Θα επρεπε ομως να τα πληρωσει. και αυτό νανα μου θα έπρεπε να το απαιτήσεις εσύ. Τεσπα τώρα με το να λεμε τι θα επρεπε να γινει δεν αλλάζει η κατασταση αλλά απο εδώ και εμπρός τι γίνεται. Μην λες ομως κουβεντες για το τι γινεται. Να μην εχεις να φας να μην το πεις. Μαθε να εισαι υπερήφανη. Μην ανοίγεις τα στόματα κανενός.

450Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 Empty Απ: Το σαλόνι μας. #3 Τετ Ιουλ 17, 2013 10:45 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Κομμένες ο τσάρκες από αύριο!Επιτέλους να σε δεί λίγο και το σπίτι σου που δεν είχες αφήσει τρελα για τρέλα που να μην την κάνεις! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!
Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 215994 
Ναι για εμενα τα κανω. Ας μπορουσα να πινω καφέ μ΄πονη μου για 4 ώρες με ενα περιοδικό και σου ελεγα εγω αν θα σηκωνόμουν απο την καρέκλα. αλλα με αυτούς 2 δεν γιενται. Τωρα ο μεγαλος βαριεται και τις παιδικές χαρές και τους παιδότοπους μου ζηταει πιο εξτριμ....................Τι θα κανω? Ποτε θα ξεκινήσουν τα σχολείο και οι δραστηριοτητες του να κάτσω λιγουλάκι?Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 534787 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 534787 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 534787 Το σαλόνι μας. #3 - Σελίδα 18 534787 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις