351 Απ: To ''cafe'' μας Δευ Αυγ 19, 2013 11:19 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
αχ και εγω εδω και μερες αναρωτιεμαι που χαθηκε!!!darsel έγραψε:τι φλασια μου ηρθε, τωρα που ειπα για τσιμπουρι!!!!!! η anampel τι να κανει αραγε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ και εγω εδω και μερες αναρωτιεμαι που χαθηκε!!!darsel έγραψε:τι φλασια μου ηρθε, τωρα που ειπα για τσιμπουρι!!!!!! η anampel τι να κανει αραγε???
ενταξει γιατι ειχα και το αγχος αν εγκρινει και η πεθερα του το ονομα!!ουφ ξεγνοιασα!!darsel έγραψε:κατι ακουσα οτι τον γαμπρο μου θα τον λενε Διανελλο???? ψηφιζω δαγκωτο! αριστοκρατικοτατο!!!!!!!!!!!!demaki88 έγραψε:τσα!!! Εδω ειμαι μικρα κανω, τι αλλο;;;darsel έγραψε:κουκου!!!!! τι κανετε κυριες??? προφανως εχω χασει πολλα πολλα επεισοδια, που να σας προκαμω γαλιαντρες!!!! ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα!
η συμπεθερα μου τι κανει?????
το ξερω για αυτο στο ειπα, για να ησυχασεις!demaki88 έγραψε:ενταξει γιατι ειχα και το αγχος αν εγκρινει και η πεθερα του το ονομα!!ουφ ξεγνοιασα!!darsel έγραψε:κατι ακουσα οτι τον γαμπρο μου θα τον λενε Διανελλο???? ψηφιζω δαγκωτο! αριστοκρατικοτατο!!!!!!!!!!!!demaki88 έγραψε:τσα!!! Εδω ειμαι μικρα κανω, τι αλλο;;;darsel έγραψε:κουκου!!!!! τι κανετε κυριες??? προφανως εχω χασει πολλα πολλα επεισοδια, που να σας προκαμω γαλιαντρες!!!! ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα!
ωχ τι μπαστακας που ειναι;;μα να μην καταλαβαινει;;πες της:"ρε συ για τον γκομενο ηρθες να μεινεις εδω η για μενα;; τοσο διασημη εχω γινει πια;;"ε μην της ανοιγεις και συ!!ede έγραψε:λοιπον ακουστε σκηνικο. Εδω και καποιες μερες εχει ερθει μια νεα γειτονισσα. γκομενα ενος τυπου. Δεν την ξέρω. απο την ωρα που ηρθε αρχισε τις επισκεψεις πρωι μεσημερι βραδυ. Εγω δεν παω σε σπιτια και δεν θελω να μου ερχονται καθημερινα. Σημειωση η κοπελα δεν εχει παιδια. Εεεε το εκνα καμια 10 φορες την εγραψα λιγο, τιποτα. Της λεω πανω στην κουβεντα οτι ειμαι μονοχνωτη και δεν γουσταρω να ερχεται κανεις στο σπιτι μου ,εχω δουλειες, εχω παιδια κτλ. τιποτα κοριτσια. εεε προχθες πηγε να μπει στο σπιτι και της ειπα καληνυχτα Εφυγε. Μου σκαει κατι ωρες 8 το πρωι 4 το μεσημερι μεχρι τις 11.00:shock: Τεσπα μην σας τα κανω τσουρεκια εχθες της ειπα οτι θα προτιμουσα να μην ερχεται τοσο συχνα γιατι θελω να μενω και μονη μου . Εσεις τι θα κανατε? Δεν θα ξαναπ[αταγατε φανταζομαι ε? Ε μου ηρθε σημερα στις 5 και μου λεει ''Δεν ηρθα το πρωι, ξεκουραστηκες καθολου?'' να της ριξω ποντικοφαρμακο?
ελα και κλωτσαει!!!σε χαιρεταει ο γαμπρος!!darsel έγραψε:το ξερω για αυτο στο ειπα, για να ησυχασεις!demaki88 έγραψε:ενταξει γιατι ειχα και το αγχος αν εγκρινει και η πεθερα του το ονομα!!ουφ ξεγνοιασα!!darsel έγραψε:κατι ακουσα οτι τον γαμπρο μου θα τον λενε Διανελλο???? ψηφιζω δαγκωτο! αριστοκρατικοτατο!!!!!!!!!!!!demaki88 έγραψε:τσα!!! Εδω ειμαι μικρα κανω, τι αλλο;;;darsel έγραψε:κουκου!!!!! τι κανετε κυριες??? προφανως εχω χασει πολλα πολλα επεισοδια, που να σας προκαμω γαλιαντρες!!!! ελπιζω να ειστε οοοοολες καλα!
πρωτον δεν γινεται να μην ανοιγω . Ειμαι στην αυλη μονιμα. Τι σπιτι μαρη νομιζεις οτι εχω καμια βιλα? Δευτερον δεν ερχεται μονο σε εμενα παει σε ολη τη γειτονια. ολοι αυτο λεμε. Γυρναει ολα τα σπιτια. Ο γκομενος καθεται στο πισι δεν πανε ουτε για μπανιο και μας εχει γινει τσιμπουρι. Ασε που με ρωταει συνεχεια για την βαφτιση της μπεμπας. θα μου κανει κανενα ντου θα μου φυγει η μαγκια.demaki88 έγραψε:ωχ τι μπαστακας που ειναι;;μα να μην καταλαβαινει;;πες της:"ρε συ για τον γκομενο ηρθες να μεινεις εδω η για μενα;; τοσο διασημη εχω γινει πια;;"ε μην της ανοιγεις και συ!!ede έγραψε:λοιπον ακουστε σκηνικο. Εδω και καποιες μερες εχει ερθει μια νεα γειτονισσα. γκομενα ενος τυπου. Δεν την ξέρω. απο την ωρα που ηρθε αρχισε τις επισκεψεις πρωι μεσημερι βραδυ. Εγω δεν παω σε σπιτια και δεν θελω να μου ερχονται καθημερινα. Σημειωση η κοπελα δεν εχει παιδια. Εεεε το εκνα καμια 10 φορες την εγραψα λιγο, τιποτα. Της λεω πανω στην κουβεντα οτι ειμαι μονοχνωτη και δεν γουσταρω να ερχεται κανεις στο σπιτι μου ,εχω δουλειες, εχω παιδια κτλ. τιποτα κοριτσια. εεε προχθες πηγε να μπει στο σπιτι και της ειπα καληνυχτα Εφυγε. Μου σκαει κατι ωρες 8 το πρωι 4 το μεσημερι μεχρι τις 11.00:shock: Τεσπα μην σας τα κανω τσουρεκια εχθες της ειπα οτι θα προτιμουσα να μην ερχεται τοσο συχνα γιατι θελω να μενω και μονη μου . Εσεις τι θα κανατε? Δεν θα ξαναπ[αταγατε φανταζομαι ε? Ε μου ηρθε σημερα στις 5 και μου λεει ''Δεν ηρθα το πρωι, ξεκουραστηκες καθολου?'' να της ριξω ποντικοφαρμακο?
Ναι. λεει να περασω? Της λεω δηθεν για πλακα ''ΟΧΙ΄΄ αντε βρε μου λεει ολο με πειραζειςdemaki88 έγραψε:Να της λετε οτι ο γκομενος την εχει παραμελιμενη μπας και τον παρατηαει και φυγει και ησυχασετε και εσεις!!ετσι οπως μου τα λες μαλλον και ο γκομενος πραγματικα δεν την θελει και της το δειχνει αδιαφοροντας,ετσι κ. αυτη κοβει βολτες!!μα καλα ετσι συμτα ξεκαρφωτα ηρθς ε και σας χτυπισε την_ πορτα"γεια σας ηρθα!!???
emena μονο ο πρωτος με κουρασε λιγο στον υπνο. Που ηθελε κουνημα στο καροτσι. αν κοιμοταν δεν ξυπναγε πριν φέξει. επισης ολα ξυπνανε απο πολυ πρωι. 6, 6.30. Δεν με ενοχλει ομως. παντως ξενυχτι δεν ξερω τι θα πει.Δηλαδη με τρια παιδια σύνολο ξενυχτιου θα πω με το ζρι 1 μήνα αντε 2 γιατι ειμαι λαρτζ. αλλα μετα...............με εψησαν. Ειδικα ο μεγαλος....Αχ ο μεγαλος. !00 φορες να ξενυχτουσα νεογεννητο παρα αυτο που ζουμε απο τα 2 και μετα. Μην πω απο 1 θα πω απο τα 2. και καθε χρονο φτιαχνουμε με κοπο το ενα και χαλει κατι αλλο.demaki88 έγραψε:Ειδα που εγραψες για τον υπνο για τα παιδια σου στις μαιομανουλες.
Και τα δικα μου ετσι ηταν την νυχτα εγω τα ξυπνουσα τις πρωτες 40 μερες για γαλα τη νυχτα,την μικροτερη πιο πολυ γιατι ειχε ενα θεμα με τα κιλα ρμτην μεγαλη αν θυμαμαι καλα λιγοτερο.κοιμοντουσαν στις 9 για βραδυ και ξυπνουσαν μετα τα 1 μηνων 6 το πρωι μονες τους για το γαλα και παλι υπνο μεχρι τις 10.η μικρη καποιες φορες εκανε νουμερα και ξυπνουσε κατα τις 8 αλλα κ παλι καλα το λες!ομως τον υπνο μου το βραδυ λιγα βραδια τον εχασα!!ομως την μικρη στην αρχη ειχα κολλησει την κουνια με το κρεβατι για να της πιανω το χερακι,ετσι κοιμοταν..μετα ηρθε στο κρεβατι μου.η μεγαλη την ειχα μεχρι 5 μηνων σε λικνο και μετα μαλλον η κουνια της φαινοταν μεγαλη και δεν καθοταν οποτε κ αυτη στο κρεβατι!!με την μικρη ακομα προσπαθω να κοιμηθει μονη της αλλα τωρα πια στο δικο της το κρεβατι κοιμομαστε και εγω κοβω βολτες οταν ξυπναω απο κρεβατι σεε κρεβατι σερνοντας και το μαξιλαρι μου!!
απο θεμα ζωηραδας λες ε;;και νομιζα οτι τα αγορακια ειναι πιο συνεσταλμενα και υπακουα απο τα κοριτσια!!ede έγραψε:emena μονο ο πρωτος με κουρασε λιγο στον υπνο. Που ηθελε κουνημα στο καροτσι. αν κοιμοταν δεν ξυπναγε πριν φέξει. επισης ολα ξυπνανε απο πολυ πρωι. 6, 6.30. Δεν με ενοχλει ομως. παντως ξενυχτι δεν ξερω τι θα πει.Δηλαδη με τρια παιδια σύνολο ξενυχτιου θα πω με το ζρι 1 μήνα αντε 2 γιατι ειμαι λαρτζ. αλλα μετα...............με εψησαν. Ειδικα ο μεγαλος....Αχ ο μεγαλος. !00 φορες να ξενυχτουσα νεογεννητο παρα αυτο που ζουμε απο τα 2 και μετα. Μην πω απο 1 θα πω απο τα 2. και καθε χρονο φτιαχνουμε με κοπο το ενα και χαλει κατι αλλο.demaki88 έγραψε:Ειδα που εγραψες για τον υπνο για τα παιδια σου στις μαιομανουλες.
Και τα δικα μου ετσι ηταν την νυχτα εγω τα ξυπνουσα τις πρωτες 40 μερες για γαλα τη νυχτα,την μικροτερη πιο πολυ γιατι ειχε ενα θεμα με τα κιλα ρμτην μεγαλη αν θυμαμαι καλα λιγοτερο.κοιμοντουσαν στις 9 για βραδυ και ξυπνουσαν μετα τα 1 μηνων 6 το πρωι μονες τους για το γαλα και παλι υπνο μεχρι τις 10.η μικρη καποιες φορες εκανε νουμερα και ξυπνουσε κατα τις 8 αλλα κ παλι καλα το λες!ομως τον υπνο μου το βραδυ λιγα βραδια τον εχασα!!ομως την μικρη στην αρχη ειχα κολλησει την κουνια με το κρεβατι για να της πιανω το χερακι,ετσι κοιμοταν..μετα ηρθε στο κρεβατι μου.η μεγαλη την ειχα μεχρι 5 μηνων σε λικνο και μετα μαλλον η κουνια της φαινοταν μεγαλη και δεν καθοταν οποτε κ αυτη στο κρεβατι!!με την μικρη ακομα προσπαθω να κοιμηθει μονη της αλλα τωρα πια στο δικο της το κρεβατι κοιμομαστε και εγω κοβω βολτες οταν ξυπναω απο κρεβατι σεε κρεβατι σερνοντας και το μαξιλαρι μου!!
to 18 θα της παρεις νανα. το 16 και το 17 δεν θα της κανει με τιποτα.nanakaboubou έγραψε:καλημερουδια... I need help...
τωρα θα με πειτε τι ρωτας αλλο λεω μηπως παρω καμια γνωμη... η μικρη ειναι 6 μηνων.. τι νοουμερο παπουτσι φοραει? οταν πηγεναμε να δοκιμασουμε μια πωλητρια με ειπε οτι για την ηλικια της ειναι το 18αρι αλλα της ηταν βαρκα.. και τωρα θελω να παρω απο το ιντερνετ να παρω 16 η 17? η πατουσιτσα της ειναι 11,5cm και εχω καπως μπερδευτει βεβαια θα μου πειτε καλυτερα μεγαλυτερο να μπορει να το βαλει και μετα αυτα τα παπουτσακια ομως ειναι καλοκαιρινα καπως και για χειμωνα ειναι δυσκολο και επισης μη παμε στη εκκλησια και της φευγουν τι να βαλω βαμβακι αν ειναι μεγαλο?? δεν ειναι λιγο χαζο? να της φυγει και κανα παπουτσι και να ναι με τα βαμβακια στα δαχτυλα? !!
ειμαι 6,5 εβδομαδων περιπου, πηγα στο γιατρο και ειδαμε τον αμνιακο και τον λεκιθικο σακο και τωρα θα παω απο εβδομαδα για να ακουσουμε καρδιαroodie έγραψε:Τι κάνεις ιουλιάνα μου? Πως πάει η εγκυμοσύνη? Πόσο εβδομάδων εισαι? Πήγες στο γιατρό? Πές μου τα νέα σου!!!!!!
Περάσαμε πολύ ωραία. Μείναμε και στη μαμά μου 1 βδομάδα και με περιποιήθηκε ιδιαιτέρως. Οι ζαλάδες μου συνεχίζονται και η πίεση συνεχώς στα τάρταρα. Κάθε εγκυμοσύνη έχει τα δικά της οπότε μη σε αγχωνει. Εγώ ξεκίνησα και κάτι ενέσεις τώρα κι έχω γίνει μαύρη απ' τις μελανιές. Στη παραλία με κοιτούσανε καλά καλά. Πρέπει να νομίζανε οτι με χτυπάει ο άντρας μου!!! Την Παρασκευή θα κάνουμε και τη β' επιπέδου κι ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! Οι ενοχλήσεις που λές τι ακριβώς είναι???iouliana έγραψε:ειμαι 6,5 εβδομαδων περιπου, πηγα στο γιατρο και ειδαμε τον αμνιακο και τον λεκιθικο σακο και τωρα θα παω απο εβδομαδα για να ακουσουμε καρδιαroodie έγραψε:Τι κάνεις ιουλιάνα μου? Πως πάει η εγκυμοσύνη? Πόσο εβδομάδων εισαι? Πήγες στο γιατρό? Πές μου τα νέα σου!!!!!!
να σου την αληθεια εχω πολλες ενοχλησεις και πολυ αναγουλα που με εκνευριζει απιστευτα...
εσυ πως περασες?τι κανει το μπεμπακι σου?
Τι κάνεις τρελοκόριτσο? Πως πας με το αγόρι σου? Είναι φρόνιμο ή άρχισε απ' την κοιλιά να σε παιδεύει?demaki88 έγραψε:τι κανετε συμπασχουσες??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης