876 Απ: To ''cafe'' μας Παρ Σεπ 06, 2013 1:59 pm
ede
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια πως ειστε εξω? πως θα περιγραφατε τον εαυτο σας οσο πιο ρεαλιστικα θα μπορουσατε? μλκ ρωτησα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καθολου μλκια το σκεφτομουν σημερα μιας και για χιλιοστη φορα μαλωσα με καποιον στη δουλεια ασχημα .τα κακα μου ειναι οτι δεν λεω οχι σε κανενα ντρεπομαι και με πατουν αν ομως νιωσω αδικια γινομε αλλος ανθρωπος και μπορει και να σκοτωσω απο τα νευρα μου μαλλον για ψυχιατριο με βλεπω αυτα εν ολιγηςede έγραψε:ρε κοριτσια πως ειστε εξω? πως θα περιγραφατε τον εαυτο σας οσο πιο ρεαλιστικα θα μπορουσατε? μλκ ρωτησα?
χμμμμμ εγω παλι ειμαι το αντιθετο . Ευγενικη και χαμογελαστη παντα. Τρελαθηκες? αλλα παραειμαι ισως τσαουσα και τσαμπουκας οταν προκειται για δικιο μου. Μπορω μεχρι τμημα να φτασω (εχει γινει) δεν μου βγαινει παντα σε καλο. Εχω χασει πολλα πραγματα με αυτο. ειμαι γραφικα ειλικρινης στις αποψεις μου και στην γνωμη μου. Δεν μπορω, δεν ξερω να κρυβομαι. Αυτο βεβαια σε κανει να εχεις μονο 2 τυπους ανθρωπους. Φανατικυς εχθρους και φανατικους φιλους. η το αντεχει ή οχι. Υστερικη με τα παιδια σε κουραστικο σημειο. και εχω και κατι αλλο......................... αν θες να κανω κατι στα σιγουρα πες μου οτι δεν μπορω. αυτα ειναι κουσουρια αλλων εποχων. αλλα ειμαι και τρομερα σπαζαρχι@ω αν θελω κατι. με κουραζω οταν με ακουω. και ειμαι απιστευτα υπουλη. τον εχθρο μου τον κανω παντα φιλο και μετα ...............την πατησε ασχημα. αααα και αν μην μου την κανεις..................Δεν ξεχνω ποτε. μετα απο 40 χρονια θυμαμαι, καραδοκω και πυροβολω οταν ειναι η στιγμη η καταλληλη. και τα δικα μου ειναι για αναλυση και εγω η ιδια δηλαδη γιατρε μου.roodie έγραψε:Με πολλά θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω. Αλλά πιστεύω πως δεν θα ήμουν αντικειμενική. Χώρια που κάθε επίθετο που με χαρακτηρίζει θα ' πρεπε να στο αναλύσω για να καταλάβεις και να μην έχεις λανθασμένη εντύπωση. Είμαι για παράδειγμα κυκλοθυμική!!!!Τσαούσα με χαρακτηρίζουν οι φίλοι και οτι δεν μασάω εύκολα. Κι όμως αυτό μπορεί και να μην είναι αλήθεια. Άλλο τι δείχνεις άλλο τι νιώθεις!!!Αύριο όπως είπες κι εσύ. Καληνύχτα κι από μενα!!!
και εγω το εχω αυτο. Αν βρεθω καπου για πρωτη φορα ειμαι λιγο ψιλομυτα αλλα για τους ιδιους λογους με εσενα.Dori έγραψε:Εμένα οι περισσότεροι οταν με γνωρίζουν πρωτη φορά συνήθως για snob με περνάνε.ισως επειδη γενικα δεν συμπαθω ουτε αντιπαθω εύκολα κάποιον.απλα δεν ασχολούμαι.για να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με κάποιον θα πρεπει να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.οποτε φαινόμαι ψυχρή και στον κοσμο μου.ομως όσοι με γνωρίζουν καλύτερα παντα μου λενε οτι δεν εχω καμια σχέση με την πρωτη εικόνα.γενικα κανω πολυ χαβαλέ με ολα ακομα και με τα σοβαρά.επισης ειμαι ξεροκεφαλη και δεν συγχωρώ εύκολα αν κατι μέ ενοχλήσει.γενικως το κρατάω λίγο Μανιατικο που λενε.α κι ενα θετικο ειναι οτι δεν προδιδω ποτε μυστικά και γενικα ειμαι άνθρωπος εμπιστοσύνης.
καπως ετσι ειμαι και εγω μονο που αποφευγω να λεω παντα την γνωμη μου οχι γιατι φοβαμε για αυτη αλλα γιατι βαριεμε αφορητα να συζητω και να μην με ακουει ο αλλος και να επειμενει στο δικο του.με λιγα λογια θελω να γινετε το δικο μουυυυυ μονο.με τα παιδια δεν ειμαι τοσο υστερικη αλλα τα μεγαλωνω με τον δικο μου τροπο βασικα να μην αφηνουν τους αλλους να βλεπουν τις ευαισθησιες τους και να τους χτυπουν εκει.οσο για το οτι δεν λεω ποτε οχι εχει να κανει με τον πατερα μου που ειναι πολυ καλος ανθρωπος και δυστηχος μας εμαθε ετσι που θα παει ομως θα τα καταφερω να το λεω.οσο για τους εχθρους δεν τους κανω φιλους αλλα τους κτυπω αλυπιτα οσα χρονια και αν περασουν.τωρα δεν κοιμαμε μεχρι να σκεφτω τι θα κανω με τον μλκ που μου την εσπασε σημεραede έγραψε:χμμμμμ εγω παλι ειμαι το αντιθετο . Ευγενικη και χαμογελαστη παντα. Τρελαθηκες? αλλα παραειμαι ισως τσαουσα και τσαμπουκας οταν προκειται για δικιο μου. Μπορω μεχρι τμημα να φτασω (εχει γινει) δεν μου βγαινει παντα σε καλο. Εχω χασει πολλα πραγματα με αυτο. ειμαι γραφικα ειλικρινης στις αποψεις μου και στην γνωμη μου. Δεν μπορω, δεν ξερω να κρυβομαι. Αυτο βεβαια σε κανει να εχεις μονο 2 τυπους ανθρωπους. Φανατικυς εχθρους και φανατικους φιλους. η το αντεχει ή οχι. Υστερικη με τα παιδια σε κουραστικο σημειο. και εχω και κατι αλλο......................... αν θες να κανω κατι στα σιγουρα πες μου οτι δεν μπορω. αυτα ειναι κουσουρια αλλων εποχων. αλλα ειμαι και τρομερα σπαζαρχι@ω αν θελω κατι. με κουραζω οταν με ακουω. και ειμαι απιστευτα υπουλη. τον εχθρο μου τον κανω παντα φιλο και μετα ...............την πατησε ασχημα. αααα και αν μην μου την κανεις..................Δεν ξεχνω ποτε. μετα απο 40 χρονια θυμαμαι, καραδοκω και πυροβολω οταν ειναι η στιγμη η καταλληλη. και τα δικα μου ειναι για αναλυση και εγω η ιδια δηλαδη γιατρε μου.roodie έγραψε:Με πολλά θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω. Αλλά πιστεύω πως δεν θα ήμουν αντικειμενική. Χώρια που κάθε επίθετο που με χαρακτηρίζει θα ' πρεπε να στο αναλύσω για να καταλάβεις και να μην έχεις λανθασμένη εντύπωση. Είμαι για παράδειγμα κυκλοθυμική!!!!Τσαούσα με χαρακτηρίζουν οι φίλοι και οτι δεν μασάω εύκολα. Κι όμως αυτό μπορεί και να μην είναι αλήθεια. Άλλο τι δείχνεις άλλο τι νιώθεις!!!Αύριο όπως είπες κι εσύ. Καληνύχτα κι από μενα!!!
αν το σκεφτεις καλα το καλυτερο ειναι τιποτα. Τον εχεις απο κοντα , και οταν χαλαρωσει ............ ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ροδα ειναι και γυρναει. Εχω δει ανθρωπους που ενω κατηγορουσαν κατι το εκαναν με τα απο καιρο οι ιδιοι ή τα παιδια τους. Τοτε ειμαι εκει και τους το θυμιζω. περιτο να πω οτι και εγω πολλα απο αυτα που κατηγορησα τα εκανα . ευτυχως το σωνω πριν μου την πουν και το θυμιζω στον εαυτο μου μπροστα σε αλλους .σας λεω ειμαι υπουληgeorgia78 έγραψε:τωρα δεν κοιμαμε μεχρι να σκεφτω τι θα κανω με τον μλκ που μου την εσπασε σημερα
το θεμα ειναι οτι δεν τον ξερω ενας ασχετος ειναι που βαζει το αυτοκινητο του στο παρκινγκ του καταστηματος μου και εχει και την απαιτηση [δεν φτανει που το βαζει εκει ]να μην αφηνω τα παιδια μου να παιζουν εκει γιατι θα του γδαρουν το αυτοκινητο του και να τα μαθω να μην πηγαινουν κοντα στο αυτοκινητο του γιατι αυτος οταν ηταν μικρος ετσι του εμαθαν οι γονεις του σημειωση οτι τα παιδια μου παιζουν μπροστα απο το καταστημα και το αυτοκινητο του ειναι στα 20 μετρα απο εκει......αποφασισα αυριο αν το βαλει εκει θα του το κανω σκακι απο τα γδαρσιματα και ασ πει οτι θελει ετσι και αλιως ιδιοκτητρια ειμαι ασ μην το εβαζε δεν θα με δει και κανενας.......ede έγραψε:αν το σκεφτεις καλα το καλυτερο ειναι τιποτα. Τον εχεις απο κοντα , και οταν χαλαρωσει ............ ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι ροδα ειναι και γυρναει. Εχω δει ανθρωπους που ενω κατηγορουσαν κατι το εκαναν με τα απο καιρο οι ιδιοι ή τα παιδια τους. Τοτε ειμαι εκει και τους το θυμιζω. περιτο να πω οτι και εγω πολλα απο αυτα που κατηγορησα τα εκανα . ευτυχως το σωνω πριν μου την πουν και το θυμιζω στον εαυτο μου μπροστα σε αλλους .σας λεω ειμαι υπουληgeorgia78 έγραψε:τωρα δεν κοιμαμε μεχρι να σκεφτω τι θα κανω με τον μλκ που μου την εσπασε σημερα
ετσι ειναι ντορι μου και εγω αυτο πιστευω και οσο και αν ειναι παραξενο οσοι μου εκαναν κακο προσεξα οτι επαθαν χειροτερα.αλλα ρε γμτ δεν μπορω να μεινω απο κατω .τωρα μιλουσα με τον ηλιθιο στο τηλ και μου ελεγε συγνωμη και ηταν λαθος μου και ακομη δεν μου περασαν τα νευρα γιατι ειναι τοσο ηλιθιοι μερικοι δεν το καταλαβενω εμενα δεν μου αρεσει να ενοχλω κανεναν και για τιποτα και καθε μερα με καποιο θα μαλωσω που με ενοχλει αυτο το παρκινγκ φταιει που παντου εχω πινακιδες οτι απαγορευετε η σταθμευση και με γραφουν ολοι την αλλη φορα μου εστειλαν και μπραβους να με απειλησουν γιατι τους ειπα οτι δεν επρεπε να βαλουν εκει το αυτοκινητο τους η συνεχια ξεμαλιασα την ηλιθια που τους εφερε και αυτοι ζητουσαν συγνωμη επεσα τοσοοοοοο χαμηλα να δειρω ανθρωπο ναι ο ναι αλλα κανενας δεν με απειλει μεσα στο δικο μου καταστημα ευτυχως δεν ειχα πελατες εκεινη την ωρα και η αστυνομια καμια κινηση γιατι ειναι ιδιοτικος χωρος μου ειπαν μαλιστα οτι μπορω να τους κανω οτι θελω μιας και ειναι στο δικο μου χωρο αρα αν τους σκοτωνα ειχα το δικαιομα.......Dori έγραψε:Κι εγω το πιστεύω οτι ρόδα ειναι και γυρίζει γιαυτο δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες και οι απόλυτοι άνθρωποι.συνηθως αυτοί την πατάνε πρώτοι.εντομεταξυ τωρα που το σκέφτομαι μάλλον ειμαι και λίγο κακιά γιατι οταν τυχαίνει και γυρνάει η ρόδα ποτε δεν τον λυπάμαι τον εκάστοτε που την πατάει.γενικα πιστεύω πως οτι δίνεις παίρνεις οπότε αν την πάτησεις καλα να πάθεις.και φυσικα βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
τοση ωρα το διαβαζες????? τι σας ελεγα ειναι για τα μπαζα ολοι.δεν σου εστειλα το τελος που πηγε στο τμημα??esprit έγραψε:Για γέλια και για κλάμματα η τύπισσα! Άντε η μάνα και ο γιος είναι κατεστραμμένοι, αυτή με ποιά λογική κάθεται ακόμα με δαύτον;;;; Έλεος δηλαδή! Και οι γονείς της που είναι σε όλο αυτό; Ακόμα κι αν αυτη δεν είπα τίποτα η θεία δεν της έκοψε να ενημερώσει; Οτι να ναι... Τελικά τί έγινε στην συνέχεια;
Λοιπον υπαρχει και αλλη λυση σε αυτο..Τον προσθετει η καθε μια μας στη λιστα των εχθρων και πολυ απλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΑΝΑΡΤΑ!!! Δεν πα να γραφει να γραφει να γραφει;;;; Αν τον εχεις στους "εχθρους σου" δεν βλεπεις τιποτα!!!! Τελειο;;;;;;;Σκασιμο;;;;;ede έγραψε:επισης προτεινω........υποσχεση θελω οτι και να γραψει ο τρελος του μαχαλα καμια απαντηση ,κανενα σχολιασμο σαν να μην το εχει γραψει οσο και χοντρο να ειναι. Μπορουμε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης