901 Απ: To ''cafe'' μας Σαβ Σεπ 07, 2013 12:30 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
ναι ιουλιανα.iouliana έγραψε:ντεμη με την αδερφη σου ειστε ομοζυγωτικα διδυμα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι ιουλιανα.iouliana έγραψε:ντεμη με την αδερφη σου ειστε ομοζυγωτικα διδυμα?
πρεπει να ειναι πολυ περιεργο να ειναι καποιος ολοιδιος με σενα αν και λογικα σε εσας αυτο ειναι το συνηθισμενοdemaki88 έγραψε:ναι ιουλιανα.iouliana έγραψε:ντεμη με την αδερφη σου ειστε ομοζυγωτικα διδυμα?
πο πο απο την μια τελειο απο την αλλη σπαστικο... χαχαχαdemaki88 έγραψε:οι φιλοι και συγγενεις μας ξεχωριζουν.ομως εχει τυχει να μας μπερδεψει ακομα και η μανα μας..εμεις το διασκεδαζουμε οταν μας μπερδευουν!ξερεις που κολλαω λιγο?ειμαστε και οι δυο πολυ κοινωνινες και γνωριζουμε πολυ κοσμο.και ετσι υπαρχουν πολλοι γνωστοι μου που δεν τους ξερει η αδερφη μου και το αντιθετο.και βλεπω πολλες φορες καποιον να κατευθυνετε κατα πανω μου για χαιρετουρα και μου ειναι αγνωστος-η.
που να δεις ποσο σπαστικο οταν μας μπερδευε κανενας που την γουσταρε.nanakaboubou έγραψε:πο πο απο την μια τελειο απο την αλλη σπαστικο... χαχαχαdemaki88 έγραψε:οι φιλοι και συγγενεις μας ξεχωριζουν.ομως εχει τυχει να μας μπερδεψει ακομα και η μανα μας..εμεις το διασκεδαζουμε οταν μας μπερδευουν!ξερεις που κολλαω λιγο?ειμαστε και οι δυο πολυ κοινωνινες και γνωριζουμε πολυ κοσμο.και ετσι υπαρχουν πολλοι γνωστοι μου που δεν τους ξερει η αδερφη μου και το αντιθετο.και βλεπω πολλες φορες καποιον να κατευθυνετε κατα πανω μου για χαιρετουρα και μου ειναι αγνωστος-η.
demaki88 έγραψε:που να δεις ποσο σπαστικο οταν μας μπερδευε κανενας που την γουσταρε.nanakaboubou έγραψε:πο πο απο την μια τελειο απο την αλλη σπαστικο... χαχαχαdemaki88 έγραψε:οι φιλοι και συγγενεις μας ξεχωριζουν.ομως εχει τυχει να μας μπερδεψει ακομα και η μανα μας..εμεις το διασκεδαζουμε οταν μας μπερδευουν!ξερεις που κολλαω λιγο?ειμαστε και οι δυο πολυ κοινωνινες και γνωριζουμε πολυ κοσμο.και ετσι υπαρχουν πολλοι γνωστοι μου που δεν τους ξερει η αδερφη μου και το αντιθετο.και βλεπω πολλες φορες καποιον να κατευθυνετε κατα πανω μου για χαιρετουρα και μου ειναι αγνωστος-η.
Φτιάχνεις χειροποίητα κοσμήματα; Με μέταλλα ή χάντρες/κορδόνια κτλ; Έφτιαχνα κι εγώ για ένα διάστημα 2 χρόνων περίπου και σταμάτησα λόγω κρίσης. Δεν συνέφερε πια να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για τα υλικά για να πουλάω 1 και 1,5 ευρώ...margdimitra έγραψε:Συνεχίζουμε την αυτο προβολή μας λοιπόν....
Έχω ένα κακο ο,τι δεν ξέρω η δυσκολευόμαι να μάθω πχ οδήγηση το αναβάλω συνέχεια.
Επίσης δεν είμαι καθόλου τσιγκούνα. Μου τη δίνουν οι τσιγκουνιδες.
Κατα καιρούς Κολλάω σε διάφορα χόμπι και ξοδεύω αρκετα πχ ορχιδεες. Με τον καιρο μου περνά η όρεξη.
Τώρα μόλις βρω ευκαιρία θέλω να ξανασχοληθώ με το κόσμημα.
Μου αρέσουν πολ´υ και τα ρούχα και τα παπουτσια. Μπορει να εχω άπειρα αλλα να βολεύονται και να φοράω 2-3.
Τα παιδια τα αγαπώ πολ´υ αλλα θα περιοριστώ στο ένα. Έχω κύκλο με πολ´υ παιδομάνι γύρω μου όποτε εχω γκωσει μπορω να πω.
esprit έγραψε:Φτιάχνεις χειροποίητα κοσμήματα; Με μέταλλα ή χάντρες/κορδόνια κτλ; Έφτιαχνα κι εγώ για ένα διάστημα 2 χρόνων περίπου και σταμάτησα λόγω κρίσης. Δεν συνέφερε πια να πληρώνω ένα σκασμό λεφτά για τα υλικά για να πουλάω 1 και 1,5 ευρώ...margdimitra έγραψε:Συνεχίζουμε την αυτο προβολή μας λοιπόν....
Έχω ένα κακο ο,τι δεν ξέρω η δυσκολευόμαι να μάθω πχ οδήγηση το αναβάλω συνέχεια.
Επίσης δεν είμαι καθόλου τσιγκούνα. Μου τη δίνουν οι τσιγκουνιδες.
Κατα καιρούς Κολλάω σε διάφορα χόμπι και ξοδεύω αρκετα πχ ορχιδεες. Με τον καιρο μου περνά η όρεξη.
Τώρα μόλις βρω ευκαιρία θέλω να ξανασχοληθώ με το κόσμημα.
Μου αρέσουν πολ´υ και τα ρούχα και τα παπουτσια. Μπορει να εχω άπειρα αλλα να βολεύονται και να φοράω 2-3.
Τα παιδια τα αγαπώ πολ´υ αλλα θα περιοριστώ στο ένα. Έχω κύκλο με πολ´υ παιδομάνι γύρω μου όποτε εχω γκωσει μπορω να πω.
και εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα.δηλαδη θα ηθελα να ανοιξω ενα γραφειο που να ετοιμαζει εκδηλωσεις και να φτιαχνει κι ολας οτι χρειαζεται η εκδηλωση.nanakaboubou έγραψε:εγω παλι θα ηθελα να ασχοληθω με μπομπο.. μαρεσει πολυ να φτιαχνω να βλεπω πωςκαθετε καλυτερα να το επεξεργαζομαι στο φιογκο.. πολυ μαρεσει... θα θελα καποτε να το κοιταξω...
και μενα μου την δινουν η τσιγγουνιδες... την μιζερια δεν την μπορω καθολου..
ναι ακριβως και μενα πολυ.. αντε θα σε προτεινω συνεργασια!demaki88 έγραψε:και εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα.δηλαδη θα ηθελα να ανοιξω ενα γραφειο που να ετοιμαζει εκδηλωσεις και να φτιαχνει κι ολας οτι χρειαζεται η εκδηλωση.nanakaboubou έγραψε:εγω παλι θα ηθελα να ασχοληθω με μπομπο.. μαρεσει πολυ να φτιαχνω να βλεπω πωςκαθετε καλυτερα να το επεξεργαζομαι στο φιογκο.. πολυ μαρεσει... θα θελα καποτε να το κοιταξω...
και μενα μου την δινουν η τσιγγουνιδες... την μιζερια δεν την μπορω καθολου..
μαρεσει πολυ η οδηγηδη αλλα δεν την εασκησα καθολου.. μολις πηρα το διπλωμα μετα απο 1 μηνα εμεινα εγκυος και το παρατησα δεν εχω και δικο μου αμαξι και ελεγα εε αστο τωρα ομως που ειλικρινα το χρειαζομαι φοβαμαι.. ενω αν τα σκεφτομαι λεω οκ με πιανει φοβια και αισθανομαι πως θελω παλι εξασκηση...mhtsaina έγραψε:Ιουλιανα κι εγώ έχω χρόνια να οδηγήσω, αλλά τώρα πρέπει να ασχοληθώ ξανά εντατικά. Τι κάνω; Ξανά από την αρχή μαθήματα;
Αχ μητσαινα. Πως ξεκινάμε?mhtsaina έγραψε:Ιουλιανα κι εγώ έχω χρόνια να οδηγήσω, αλλά τώρα πρέπει να ασχοληθώ ξανά εντατικά. Τι κάνω; Ξανά από την αρχή μαθήματα;
Μου φαίνεται δεν έχουμε άλλη λύση κορίτσι. Δάσκαλος για να τς φρεσκάρουμεmargdimitra έγραψε:Αχ μητσαινα. Πως ξεκινάμε?mhtsaina έγραψε:Ιουλιανα κι εγώ έχω χρόνια να οδηγήσω, αλλά τώρα πρέπει να ασχοληθώ ξανά εντατικά. Τι κάνω; Ξανά από την αρχή μαθήματα;
Αυτήν τη απορία έχω και εγω.
Ο άντρας μου να μου μάθει δύσκολο.
Παλια αυτός με κομπλαρε και τα παράτησα.
μαρεσει πολυ η οδηγηδη αλλα δεν την εασκησα καθολου.. μολις πηρα το διπλωμα μετα απο 1 μηνα εμεινα εγκυος και το παρατησα δεν εχω και δικο μου αμαξι και ελεγα εε αστο τωρα ομως που ειλικρινα το χρειαζομαι φοβαμαι.. ενω αν τα σκεφτομαι λεω οκ με πιανει φοβια και αισθανομαι πως θελω παλι εξασκηση...mhtsaina έγραψε:Ιουλιανα κι εγώ έχω χρόνια να οδηγήσω, αλλά τώρα πρέπει να ασχοληθώ ξανά εντατικά. Τι κάνω; Ξανά από την αρχή μαθήματα;
ναι πουλακι μου την αλλη φορα με ολες τις ευχες μου να εχεις θετικο αποτελεσμα!!! θετικη να εισαι!!!mhtsaina έγραψε:nanakaboubou έγραψε:μαρεσει πολυ η οδηγηδη αλλα δεν την εασκησα καθολου.. μολις πηρα το διπλωμα μετα απο 1 μηνα εμεινα εγκυος και το παρατησα δεν εχω και δικο μου αμαξι και ελεγα εε αστο τωρα ομως που ειλικρινα το χρειαζομαι φοβαμαι.. ενω αν τα σκεφτομαι λεω οκ με πιανει φοβια και αισθανομαι πως θελω παλι εξασκηση...mhtsaina έγραψε:Ιουλιανα κι εγώ έχω χρόνια να οδηγήσω, αλλά τώρα πρέπει να ασχοληθώ ξανά εντατικά. Τι κάνω; Ξανά από την αρχή μαθήματα;
μητσαινα μου καπου διαβασα οτι ειχες βασιμες υποψιες.....??? τι εγινε?[/quote
Μη φοβάσαι κορίτσι, θα τα ξαναθυμηθούμε! Ψυχή μου, τελικά οι υποψίες δεν ήταν τόσο βάσιμες. Αδιαθετησα τα ξημερώματα. Δεν πειράζει, άλλη φορά!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης