426 Απ: το " cafe" μας #2# Τετ Σεπ 18, 2013 7:04 am
ede
Πρωταγωνιστής!!
επισης δηλωνω ανοιχτα πλεον .....φαν της Χαρουλας.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ντοινγκ!!!!!!ede έγραψε:σδφγηξ
και τριπλα μη σου πω!!!!Lillybell έγραψε:Πολλα διπλα προφιλια λεμεεε......
ναι!!!!trilly έγραψε:ντεμακι μαζι το ειπαμε !
ειμαι ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια . Συμφωνειτε?demaki88 έγραψε:τι τις βαρεσε σημερα και περημενουν ολες να τους πουν αυτο που θελουν να ακουσουν??
επλειτες ε???ουφ!!και εγω!!!αλλα σκεφτο;μι οτι σε λιγο θα ερθει κοσμος στο σπιτι και θα χασω την δραση!!!!ede έγραψε:αχ τι ωραια λιγη δραση
οχι εισαι μια κοντη με μαυρα μαλλια κορακι κακοκουρεμενα και κακασχημη!!!!ede έγραψε:ειμαι ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια . Συμφωνειτε?demaki88 έγραψε:τι τις βαρεσε σημερα και περημενουν ολες να τους πουν αυτο που θελουν να ακουσουν??
ede έγραψε:αχ τι ωραια λιγη δραση
Βάλε τη σκούπα πίσω απ' την πόρτα και αλάτι πίσω απ' τις καρέκλες τους....demaki88 έγραψε:επλειτες ε???ουφ!!και εγω!!!αλλα σκεφτο;μι οτι σε λιγο θα ερθει κοσμος στο σπιτι και θα χασω την δραση!!!!ede έγραψε:αχ τι ωραια λιγη δραση
ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΚΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟede έγραψε:ειμαι ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια . Συμφωνειτε?demaki88 έγραψε:τι τις βαρεσε σημερα και περημενουν ολες να τους πουν αυτο που θελουν να ακουσουν??
ε και? Τσοκαρο ψηλο ,ξανθο με πρασινα ματια δεν γινεται? μελαχροινα ειναι ολα?roodie έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΚΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟede έγραψε:ειμαι ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια . Συμφωνειτε?demaki88 έγραψε:τι τις βαρεσε σημερα και περημενουν ολες να τους πουν αυτο που θελουν να ακουσουν??
Είσαι άξια της μοίρας σου!!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ede έγραψε:ε και? Τσοκαρο ψηλο ,ξανθο με πρασινα ματια δεν γινεται? μελαχροινα ειναι ολα?roodie έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΚΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟede έγραψε:ειμαι ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια . Συμφωνειτε?demaki88 έγραψε:τι τις βαρεσε σημερα και περημενουν ολες να τους πουν αυτο που θελουν να ακουσουν??
αστην παναγια που να πρωτοπαει και αυτη καψερη? πανω απο τους υπερηχους, πανω στους τοκετους ,πανω στα τεστ εγκυμοσυνες. Μην την κουραζω και εγω.roodie έγραψε:Είσαι άξια της μοίρας σου!!!! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ede έγραψε:ε και? Τσοκαρο ψηλο ,ξανθο με πρασινα ματια δεν γινεται? μελαχροινα ειναι ολα?roodie έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΤΣΟΚΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟede έγραψε:ειμαι ψηλη, ξανθια, με πρασινα ματια . Συμφωνειτε?demaki88 έγραψε:τι τις βαρεσε σημερα και περημενουν ολες να τους πουν αυτο που θελουν να ακουσουν??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης