Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

226το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:04 am

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω συμφωνω με Ιουλιανα για τις φωσκολιαδες. Και δεν εχω ορμονες εγκυμοσυνης. Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να υπερβαλουν με αυτα που γραφουν, που θελουν να προκαλουν σωνει και ντε συναισθημα και τους αρεσει να το παιζουν βασιλακης καιλας. Επισης υπαρχει και κοινο που τις ακολουθει. 90% γυναικες, αυτες που λεω εγω "αχου τες" γιατι ετσι μιλανε, και αμα τους ζουληξεις τα μαγουλα θα τρεξει απο τα ματια τους παγωτο φραουλα και σιροπι καραμελαLaughing Laughing  καλα κανουν φυσικα! ο καθενας οπως "βολευεται"! Απλα εγω που δεν "βολευομαι" ετσι με πιανει ναγουλα με κατι τετοια!

227το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:06 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia78 έγραψε:
esprit έγραψε:
iouliana έγραψε:καλησπερα κοριτσια!

μολις εκαψα τον τραχανα!!!αλλα τον ψιλοξεκολλησα!!
η αρχικη κριση καλοσυνης που με ιεχε πιασει λογω εγυμοσυνης περασε ανεπιστρεπτι!!τωρα ειμαι ετσιτο " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 
Το καταλάβαμε... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
τι γινετε καλε και εχουμε ολες νευρα?????καλα εσυ ιουλιανα εχεις και τις ορμονες που ειναι σαν τραμπαλα εγω γιατι????
Η Ιουλιανα εχει ορμονες εσύ έχεις πεθερό Razz 

228το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:08 am

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:εγω συμφωνω με Ιουλιανα για τις φωσκολιαδες. Και δεν εχω ορμονες εγκυμοσυνης. Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να υπερβαλουν με αυτα που γραφουν, που θελουν να προκαλουν σωνει και ντε συναισθημα και τους αρεσει να το παιζουν βασιλακης καιλας. Επισης υπαρχει και κοινο που τις ακολουθει. 90% γυναικες, αυτες που λεω εγω "αχου τες" γιατι ετσι μιλανε, και αμα τους ζουληξεις τα μαγουλα θα τρεξει απο τα ματια τους παγωτο φραουλα και σιροπι καραμελαLaughing Laughing  καλα κανουν φυσικα! ο καθενας οπως "βολευεται"! Απλα εγω που δεν "βολευομαι" ετσι με πιανει ναγουλα με κατι τετοια!
και μενα ζινι για το μονο που θα λυπηθω ειναι κατι που θα το ξερω απο πρωτο χερι οτι ισχυει

229το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:09 am

zini

zini
georgia78 έγραψε:
zini έγραψε:εγω συμφωνω με Ιουλιανα για τις φωσκολιαδες. Και δεν εχω ορμονες εγκυμοσυνης. Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να υπερβαλουν με αυτα που γραφουν, που θελουν να προκαλουν σωνει και ντε συναισθημα και τους αρεσει να το παιζουν βασιλακης καιλας. Επισης υπαρχει και κοινο που τις ακολουθει. 90% γυναικες, αυτες που λεω εγω "αχου τες" γιατι ετσι μιλανε, και αμα τους ζουληξεις τα μαγουλα θα τρεξει απο τα ματια τους παγωτο φραουλα και σιροπι καραμελαLaughing Laughing  καλα κανουν φυσικα! ο καθενας οπως "βολευεται"! Απλα εγω που δεν "βολευομαι" ετσι με πιανει ναγουλα με κατι τετοια!
και μενα ζινι για το μονο που θα λυπηθω ειναι κατι που θα το ξερω απο πρωτο χερι οτι ισχυει
μα να λυπηθεις για κατι που υπαρχι λογος να λυπηθεις. η ιστορια που σχολιασε η Ιουλιανα εχει καλη εξελιξη οποτε ολα καλα! εκτος τουτου τα φρουφρου κουραζουν.

230το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:13 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:
georgia78 έγραψε:
μα να λυπηθεις για κατι που υπαρχι λογος να λυπηθεις. η ιστορια που σχολιασε η Ιουλιανα εχει καλη εξελιξη οποτε ολα καλα! εκτος τουτου τα φρουφρου κουραζουν.
Σχολίασα πριν δω τί έγραψε εκεί. Για άλλο λόγο το είπα Smile
Τέλος πάντων...

Ζινι Αγγλία είσαι;

231το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:14 am

georgia78

georgia78
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
esprit έγραψε:
georgia78 έγραψε:
esprit έγραψε:

η αρχικη κριση καλοσυνης που με ιεχε πιασει λογω εγυμοσυνης περασε ανεπιστρεπτι!!τωρα ειμαι ετσιτο " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 654655 
τι γινετε καλε και εχουμε ολες νευρα?????καλα εσυ ιουλιανα εχεις και τις ορμονες που ειναι σαν τραμπαλα εγω γιατι????
αντρα εχω που δεν βαζει τα πραγματα στη θεση τους πραγματικα δεν μπορω το ΑΔΙΚΟ.ο πεθερος ειναι αγιος ανθρωπος αλλα χελωνα στη δουλεια και οι διαταγες που δινει ειναι γιατι βαριετε θανασιμα να κανει κατι αλλα ποσο θα παει αυτο??
ζινι μου συγκινηθω ηθελα να γραψω

232το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:17 am

zini

zini
esprit έγραψε:
zini έγραψε:
georgia78 έγραψε:
Σχολίασα πριν δω τί έγραψε εκεί. Για άλλο λόγο το είπα Smile
Τέλος πάντων...

Ζινι Αγγλία είσαι;
Τωρα οχι. Ακομη Ελλαδα.

233το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:17 am

zini

zini
georgia78 έγραψε:
esprit έγραψε:
georgia78 έγραψε:
esprit έγραψε:

αντρα εχω που δεν βαζει τα πραγματα στη θεση τους πραγματικα δεν μπορω το ΑΔΙΚΟ.ο πεθερος ειναι αγιος ανθρωπος αλλα χελωνα στη δουλεια και οι διαταγες που δινει ειναι γιατι βαριετε θανασιμα να κανει κατι αλλα ποσο θα παει αυτο??
ζινι μου συγκινηθω ηθελα να γραψω
ναι νομιζω το συγκινηθω ταιριαζει καλυτερα. ενιγουει..

234το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:21 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι αλλά έχεις ζήσει Αγγλία ε; Ή σε μπερδεύω με κάποια άλλη; :/

235το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:39 am

zini

zini
esprit έγραψε:Ναι αλλά έχεις ζήσει Αγγλία ε; Ή σε μπερδεύω με κάποια άλλη; :/
Οχι δεν με μπερδευεις. Στην Αγγλια ζω μονιμα. Τωρα απλα ειμαι Ελλαδα. Θες να με ρωτησεις κατι; Επειδη θα βγω και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω, αν θες κατι να με ρτησεις στειλε μου π.μ μην χαθει εδω μεσα!

236το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 4:45 am

esprit

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zini έγραψε:
esprit έγραψε:Ναι αλλά έχεις ζήσει Αγγλία ε; Ή σε μπερδεύω με κάποια άλλη; :/
Οχι δεν με μπερδευεις. Στην Αγγλια ζω μονιμα. Τωρα απλα ειμαι Ελλαδα. Θες να με ρωτησεις κατι; Επειδη θα βγω και δεν ξερω ποτε θα ξαναμπω, αν θες κατι να με ρτησεις στειλε μου π.μ μην χαθει εδω μεσα!
Ναι θέλω να ρωτήσω για το cod και haddock!
Σου στέλνω πμ Smile

237το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 6:09 am

nanakaboubou

nanakaboubou
τον πιασαμε τον ενοχο τελικα?? τι εγιναν οι αστυνομικες σας ερευνες??

238το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 6:18 am

XaroulaTs

XaroulaTs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nanakaboubou έγραψε:τον πιασαμε τον ενοχο τελικα?? τι εγιναν οι αστυνομικες σας ερευνες??
Laughing  Laughing Laughing  Laughing Laughing 

Wink 

239το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 6:20 am

nanakaboubou

nanakaboubou
πο πο ομως ειλικρινα ειναι πολυ εκνευριστικος πως ενας χτυπημενος μας εχει κανει να τους βλεπουμε ολους με μισο ματι οπως ειπατε παραπανω.. σιγουρα θα κανει το come back και ακομα μπορει να μην εφυγε ποτε... μηπως εισαι εσυ?? μηπως εγω??? ποιος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος??Laughing Laughing Laughing 

240το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 6:48 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μολις διαβασα την ιστορια της καττυ με την πεθερα και εφριξα!!!εγω δεν κανω ουτε με την μανα μου για μερες που εχω το θαρρος να της πω και μια και μια κουβεντα(π.χ.αντε κανε και κανα σιδερο)με μια τετοια πεθερα δεν θα αντεχα 24ωρο!!!θα ετοιμαζα βαλιτσα και θα πηγαινα διακοπες με τα παιδια μου!

241το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 6:50 am

maria17

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
nanakaboubou έγραψε:πο πο ομως ειλικρινα ειναι πολυ εκνευριστικος πως ενας χτυπημενος μας εχει κανει να τους βλεπουμε ολους με μισο ματι οπως ειπατε παραπανω.. σιγουρα θα κανει το come back και ακομα μπορει να μην εφυγε ποτε... μηπως εισαι εσυ?? μηπως εγω??? ποιος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος??Laughing Laughing Laughing 
τελικά ο "τρολαντώνης" μας τρέλλανε!!!!θα θέλουν να μπούν καινούρια μέλη κ θα τρομοκρατούνται με εμάς τις τρελές!Shocked Shocked Shocked 
εδώ εγώ που μπαίνω καθημερινά -αλλά δεν συμμετέχω πάντα σε συζητήσεις- δέχτηκα 1-2 ειρωνικά σχόλια σήμερα κ πικράθηκα.φανταστείτε το κάθε καινούριο μέλος Crying or Very sad Sad  από εκεί κ πέρα δεν με νοιάζει αν είναι ο α ή ο β ή ο γ.....κρίμα να παρεξηγούμαστε για βλακείες!!!!!!!!!!!!!

242το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 6:51 am

nanakaboubou

nanakaboubou
maria17 έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:πο πο ομως ειλικρινα ειναι πολυ εκνευριστικος πως ενας χτυπημενος μας εχει κανει να τους βλεπουμε ολους με μισο ματι οπως ειπατε παραπανω.. σιγουρα θα κανει το come back και ακομα μπορει να μην εφυγε ποτε... μηπως εισαι εσυ?? μηπως εγω??? ποιος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος??Laughing Laughing Laughing 
τελικά ο "τρολαντώνης" μας τρέλλανε!!!!θα θέλουν να μπούν καινούρια μέλη κ θα τρομοκρατούνται με εμάς τις τρελές!Shocked Shocked Shocked 
εδώ εγώ που μπαίνω καθημερινά -αλλά δεν συμμετέχω πάντα σε συζητήσεις- δέχτηκα 1-2 ειρωνικά σχόλια σήμερα κ πικράθηκα.φανταστείτε το κάθε καινούριο μέλος Crying or Very sad Sad  από εκεί κ πέρα δεν με νοιάζει αν είναι ο α ή ο β ή ο γ.....κρίμα να παρεξηγούμαστε  για βλακείες!!!!!!!!!!!!!

συμφωνω !!!

243το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 7:02 am

krist rainbow

krist rainbow
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λοιπόν, 1ον, τωρα καταλαβα τι παίζει, και οτι χτες με κοροιδευατε μπροστα στα μουτρα μου Razz Τελως παντων.. Δεν παρεξηγω γιατι τα εχω περασει κι εγω με fake σε αλλο φορουμ που μου ειχε κανει την ζωη πατίνι και σας καταλαβαίνω
2ον θα μου εξηγησει καμια που ειναι αυτος ο χαρτης;Laughing Δεν ξερω γιατι δεν με βγαζει απο Χανιά, αλλά εκει μενω. Και σπουδαζω Ρεθυμνο. Δεν ξερω πως στο καλο να σας πεισω γι' αυτο
3ον, γραφτηκα τον Απριλη του ΄13 ή καπου εκει, δεν θυμαμαι. Δεν εμπαινα για αρκετο καιρο γιατι ειχα τρεξιματα και το ειχα ξεχασει και μπηκα τωρα τελευταια και το 1ο πραγμα που εκανα ηταν να δω αν ειχαν απαντησει σε παλιότερα θέματα μου. Και απαντησα σε αυτα που ειχαν απαντησει τοτε, γι' αυτο και ειναι ανεβασμενα παλια θεματα.
4ον, εχετε δικιο για την ιστορια με την μαμα μου, ειναι πολυ μελό. Και αισθανομαι ασχημα γιατι πραγματικα δεν ειμαι καθόλου ετσι κανονικά, απλά έτσι είδα πως ηταν το ολο κλιμα στο φορουμ και πως ολες σχεδον ετσι έγραφαν, οπότε ήθελα να μπω στο κλίμα και να ενταχθω με αυτον τον τροπο. Λαθος μου. Δεν ειναι ψεμα όμως η ιστορια, αν και δεν ειναι κατι φοβερο όπως ειπατε ( αν και από την μερια της μαμας μου και της καθε μαμας, ειναι). Φυσικα δεν ειστε υποχρεωμενες να με πιστεψετε γι' αυτό.
Συγγνωμη για το spam απλά δεν είναι ωραίο να σε κατηγορούν για κάτι που δεν είσαι.
Α, και όπως είπε μια κοπελα, εχω το blog μου στο προφιλ μου, αν αυτο σας πειθει για κατι, δεν ξερω.

http://krivesaikala.blogspot.gr/

244το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 7:31 am

margdimitra

margdimitra
Άντεξες και τη διάβασες βρε demaki?
Εκλεκτή πεθερά... και αν σου τύχει... σου αλλάζει τη ζωή.
Θέλει όμως ένα κοντρόλ για να στρώσει. Από το γιο της... από τη νύφη... δεν ξέρω από ποιόν.
Αν συνεχίσει έτσι θα διαλυθεί το ζευγάρι. Κρίμα.

245το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 7:59 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:Άντεξες και τη διάβασες βρε demaki?
Εκλεκτή πεθερά... και αν σου τύχει... σου αλλάζει τη ζωή.
Θέλει όμως ένα κοντρόλ για να στρώσει. Από το γιο της... από τη νύφη... δεν ξέρω από ποιόν.
Αν συνεχίσει έτσι θα διαλυθεί το ζευγάρι. Κρίμα.
μπα δεν νομιζω..μου κανει για καψουροζευγαρο και ο γιος δεν δειχνει μαμακιας..απ οτι καταλαβα..

246το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 8:14 am

margdimitra

margdimitra
Άντε να δροσίσει λίγο... να ξεκινήσω γενική το σπίτι.
Μάκα έχουμε πιάσει.

247το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 8:20 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω αυτο σκεφτομαι..εδω δροσισε λιγο και λεω απο βδομαδα να πω μια κυρια να ερθει για βοηθεια..

248το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 9:16 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
krist rainbow έγραψε:Λοιπόν, 1ον, τωρα καταλαβα τι παίζει, και οτι χτες με κοροιδευατε μπροστα στα μουτρα μου RazzΤελως παντων.. Δεν παρεξηγω γιατι τα εχω περασει κι εγω με fake σε αλλο φορουμ που μου ειχε κανει την ζωη πατίνι και σας καταλαβαίνω
2ον θα μου εξηγησει καμια που ειναι αυτος ο χαρτης;Laughing Δεν ξερω γιατι δεν με βγαζει απο Χανιά, αλλά εκει μενω. Και σπουδαζω Ρεθυμνο. Δεν ξερω πως στο καλο να σας πεισω γι' αυτο
3ον, γραφτηκα τον Απριλη του ΄13 ή καπου εκει, δεν θυμαμαι. Δεν εμπαινα για αρκετο καιρο γιατι ειχα τρεξιματα και το ειχα ξεχασει και μπηκα τωρα τελευταια και το 1ο πραγμα που εκανα ηταν να δω αν ειχαν απαντησει σε παλιότερα θέματα μου. Και απαντησα σε αυτα που ειχαν απαντησει τοτε, γι' αυτο και ειναι ανεβασμενα παλια θεματα.
4ον, εχετε δικιο για την ιστορια με την μαμα μου, ειναι πολυ μελό. Και αισθανομαι ασχημα γιατι πραγματικα δεν ειμαι καθόλου ετσι κανονικά, απλά έτσι είδα πως ηταν το ολο κλιμα στο φορουμ και πως ολες σχεδον ετσι έγραφαν, οπότε ήθελα να μπω στο κλίμα και να ενταχθω με αυτον τον τροπο. Λαθος μου. Δεν ειναι ψεμα όμως η ιστορια, αν και δεν ειναι κατι φοβερο όπως ειπατε ( αν και από την μερια της μαμας μου και της καθε μαμας, ειναι). Φυσικα δεν ειστε υποχρεωμενες να με πιστεψετε γι' αυτό.
Συγγνωμη για το spam απλά δεν είναι ωραίο να σε κατηγορούν για κάτι που δεν είσαι.
Α, και όπως είπε μια κοπελα, εχω το blog μου στο προφιλ μου, αν αυτο σας πειθει για κατι, δεν ξερω.
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed εγω σε πηρα στο λαιμο μου να το ξερεις. Οκ σε πηρε η μπαλα και θα παρει και αλλους. Ασε τον χαρτη μια φορα μια την εβγαζε οτι ηταν στην Βουλγαρια. παραδεχομαι το λαθος μου αλλα κριμα.............βρηκαμε νωρις οτι δεν εισαι εσυ. Πλακα ειχε. next please:lol: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ποια να κατηγορήσω απόψε???????Laughing Laughing 

249το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 9:22 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demaki88 έγραψε:Μολις διαβασα την ιστορια της καττυ με την πεθερα και εφριξα!!!εγω δεν κανω ουτε με την μανα μου για μερες που εχω το θαρρος να της πω και μια και μια κουβεντα(π.χ.αντε κανε και κανα σιδερο)με μια τετοια πεθερα δεν θα αντεχα 24ωρο!!!θα ετοιμαζα βαλιτσα και θα πηγαινα διακοπες με τα παιδια μου!
για χρονια κανω διακοπες με πεθερικα. σε διαφορετικο μεν σπιθτι αλλα κοινη αυλη. λοιπον φετος που ηταν και για λιγο σχετικα με αλλες χρονιες φρικαρα. Δεν ξερω μεγαλωνουμε ολοι, παραξενευουμε.......ειδικα ο πεθερος που τα παμε σουπερ σε γενικες γραμμες μου ζαλισε κυριολεκτικα τα @#@$ . Αν τον ειχα και στο δικο μου σπιτι θα ειχα σαλεψει ασχημα. Δεν ξερω τι επαθε φετος αλλα ειχε ανοιξει το κουτακι με τις μλκες και μας σαλταρα οικογενειακως.

250το " cafe" μας #2# - Σελίδα 10 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 14, 2013 9:43 am

Λιτσα34

ede μάλλον αυτό που λέs είναι.Μεγαλώνουμε όλοι και παραξενεύουμε.Ισωs μαθαίνουμε και στο δικό μαs χώρο,με τουs δικούs μαs κανόνεs και συνήθειέs,με το συντροφό μαs μόνο και τα παιδιά και οποιαδήποτε άλλη παρουσία μαs βγάζει απο τα νερά μαs.
Ποιάνω κι έγω καμιά φορά τον εαυτό μου[κυρίωs μετά τα 30]να ξεβολεύομαι ακόμα και στο πατρικό μου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις