126 Απ: το " cafe" μας #2# Παρ Σεπ 13, 2013 1:35 am
demaki88
Πρωταγωνιστής!!
ανυπομονω!!χθες εβλεπε στον υπνο μου οτι γεννησα και το θηλαζα!margdimitra έγραψε:Να σας ζήσει το μπεμπάκι demaki.
Και στα δικά σου βρε...
Ανυπομονείς ή όχι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ανυπομονω!!χθες εβλεπε στον υπνο μου οτι γεννησα και το θηλαζα!margdimitra έγραψε:Να σας ζήσει το μπεμπάκι demaki.
Και στα δικά σου βρε...
Ανυπομονείς ή όχι?
αστα να παν νανακα!χθες με αφορμη την επετειο αυτο σκεφτομουν και εγω!!πως περασαν τοσα χρονια?σαν χθες μου φαινεται που εμαθα πως ειμαι εγκυος στην πρωτη!!nanakaboubou έγραψε:καλημερα σας!!!
σημερα η μικρη μου εγινε 7 μηνων.. Χριστε μου πως περναει ο καιρος!!!!
δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
Αποκλείεται!! Που;;;zini έγραψε:δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
γεια σου! καλως ηρθες! εισαι μανουλα και εσυ; εισαι και μικρουλα!krist rainbow έγραψε:Γειά σας κι από εμένααα
α η Ede ειναι ο αστυνομος σαινις εδω περα ας αποκαλυψει αυτη τις υποψιες της! εγω παντως εχω πιστη σε αυτα που λεειEleen έγραψε:Αποκλείεται!! Που;;;zini έγραψε:δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
roodie πραγματικά πολύ συγκινητική διαφήμιση! μπράβο που την έβαλες!roodie έγραψε:http://www.videoman.gr/49372
λες;;; εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου!ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
αμεεεεεεεεεε. Θυμασαι με την εγκυμοσυνη ? σου ειχα πει την συνεχεια με λεπτομερειες 10 μερες πριν ή οχι?zini έγραψε:α η Ede ειναι ο αστυνομος σαινις εδω περα ας αποκαλυψει αυτη τις υποψιες της! εγω παντως εχω πιστη σε αυτα που λεειEleen έγραψε:Αποκλείεται!! Που;;;zini έγραψε:δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
Ενα στοιχείο; Κάτι;;ede έγραψε:αμεεεεεεεεεε. Θυμασαι με την εγκυμοσυνη ? σου ειχα πει την συνεχεια με λεπτομερειες 10 μερες πριν ή οχι?zini έγραψε:α η Ede ειναι ο αστυνομος σαινις εδω περα ας αποκαλυψει αυτη τις υποψιες της! εγω παντως εχω πιστη σε αυτα που λεειEleen έγραψε:Αποκλείεται!! Που;;;zini έγραψε:δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
ναι καλη μου εγω το εχω πει ειμαι φαν σου, σε θελω για συμπεθερα κλπ κλπede έγραψε:αμεεεεεεεεεε. Θυμασαι με την εγκυμοσυνη ? σου ειχα πει την συνεχεια με λεπτομερειες 10 μερες πριν ή οχι?zini έγραψε:α η Ede ειναι ο αστυνομος σαινις εδω περα ας αποκαλυψει αυτη τις υποψιες της! εγω παντως εχω πιστη σε αυτα που λεειEleen έγραψε:Αποκλείεται!! Που;;;zini έγραψε:δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
Δυστυχώς δεν είμαι μανούλα! Σπουδάζω Νηπιαγωγός, τωρα μπαινω 3ο ετος! Μ' αρέσει όμως να διαβάζω τις ιστορίες με τα παιδάκια σας τόοσο πολύ! Εσύ είσαι μανούλα;zini έγραψε:γεια σου! καλως ηρθες! εισαι μανουλα και εσυ; εισαι και μικρουλα!krist rainbow έγραψε:Γειά σας κι από εμένααα
Οχι! και σταματαμε εδω. Δεν φταιει σε τιποτα η κοπλεα να αποκοδικοποιει τα τρελα μας.Ειναι και Κρητικακι και ειναι ζορικες αυτεςEleen έγραψε:Ενα στοιχείο; Κάτι;;ede έγραψε:αμεεεεεεεεεε. Θυμασαι με την εγκυμοσυνη ? σου ειχα πει την συνεχεια με λεπτομερειες 10 μερες πριν ή οχι?zini έγραψε:α η Ede ειναι ο αστυνομος σαινις εδω περα ας αποκαλυψει αυτη τις υποψιες της! εγω παντως εχω πιστη σε αυτα που λεειEleen έγραψε:Αποκλείεται!! Που;;;zini έγραψε:δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
α ομορφα! χαρας το κουραγιο σου! εγω δεν θα μπορουσα με τιποτα. πριν κανω την κορη μου κρατουσα αποστασεις ασφαλειας με τα παιδια ! και τωρα συμπαθω μονο ενα, το δικο μου! εχω μια κορη 1+!krist rainbow έγραψε:Δυστυχώς δεν είμαι μανούλα! Σπουδάζω Νηπιαγωγός, τωρα μπαινω 3ο ετος! Μ' αρέσει όμως να διαβάζω τις ιστορίες με τα παιδάκια σας τόοσο πολύ! Εσύ είσαι μανούλα;zini έγραψε:γεια σου! καλως ηρθες! εισαι μανουλα και εσυ; εισαι και μικρουλα!krist rainbow έγραψε:Γειά σας κι από εμένααα
Καλαede έγραψε:Οχι! και σταματαμε εδω. Δεν φταιει σε τιποτα η κοπλεα να αποκοδικοποιει τα τρελα μας.Ειναι και Κρητικακι και ειναι ζορικες αυτεςEleen έγραψε:Ενα στοιχείο; Κάτι;;ede έγραψε:αμεεεεεεεεεε. Θυμασαι με την εγκυμοσυνη ? σου ειχα πει την συνεχεια με λεπτομερειες 10 μερες πριν ή οχι?zini έγραψε:α η Ede ειναι ο αστυνομος σαινις εδω περα ας αποκαλυψει αυτη τις υποψιες της! εγω παντως εχω πιστη σε αυτα που λεειEleen έγραψε:Αποκλείεται!! Που;;;zini έγραψε:δεν το λες γι αυτο που καταλαβα οτι το λες...ede έγραψε:Καλως τα δεχτηκαμε μανίτσες μου
χαχα ναι σε καταλαβαίνω, πολλοί μου το λένε αυτό όταν τους λέω τι σπουδάζω Εγώ πάλι φοβάμαι επειδή ''δίνομαι'' πολύ στα παιδιά τώρα, ότι δεν θα έχω αντοχες για τα παιδιά μου στο μέλλον. Ελπίζω να μην ισχύει :/zini έγραψε:α ομορφα! χαρας το κουραγιο σου! εγω δεν θα μπορουσα με τιποτα. πριν κανω την κορη μου κρατουσα αποστασεις ασφαλειας με τα παιδια ! και τωρα συμπαθω μονο ενα, το δικο μου! εχω μια κορη 1+!krist rainbow έγραψε:Δυστυχώς δεν είμαι μανούλα! Σπουδάζω Νηπιαγωγός, τωρα μπαινω 3ο ετος! Μ' αρέσει όμως να διαβάζω τις ιστορίες με τα παιδάκια σας τόοσο πολύ! Εσύ είσαι μανούλα;zini έγραψε:γεια σου! καλως ηρθες! εισαι μανουλα και εσυ; εισαι και μικρουλα!krist rainbow έγραψε:Γειά σας κι από εμένααα
σε ευχαριστω! δεν νομιζω να γινει αυτο που λεςτα δικα σου θα ειναι τα δικα σουkrist rainbow έγραψε:χαχα ναι σε καταλαβαίνω, πολλοί μου το λένε αυτό όταν τους λέω τι σπουδάζω Εγώ πάλι φοβάμαι επειδή ''δίνομαι'' πολύ στα παιδιά τώρα, ότι δεν θα έχω αντοχες για τα παιδιά μου στο μέλλον. Ελπίζω να μην ισχύει :/zini έγραψε:α ομορφα! χαρας το κουραγιο σου! εγω δεν θα μπορουσα με τιποτα. πριν κανω την κορη μου κρατουσα αποστασεις ασφαλειας με τα παιδια ! και τωρα συμπαθω μονο ενα, το δικο μου! εχω μια κορη 1+!krist rainbow έγραψε:Δυστυχώς δεν είμαι μανούλα! Σπουδάζω Νηπιαγωγός, τωρα μπαινω 3ο ετος! Μ' αρέσει όμως να διαβάζω τις ιστορίες με τα παιδάκια σας τόοσο πολύ! Εσύ είσαι μανούλα;zini έγραψε:γεια σου! καλως ηρθες! εισαι μανουλα και εσυ; εισαι και μικρουλα!krist rainbow έγραψε:Γειά σας κι από εμένααα
Nα χαίρεσαι την κορούλα σουυ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης