151 Απ: το " cafe" μας #2# Παρ Σεπ 13, 2013 11:39 am
krist rainbow
Σιωπηλή δύναμη
zini μακάρι!
ede, εγώ είμαι το κρητικάκι;
Μην φοβάσαι, δεν θα παίξω μπιστολιές
ede, εγώ είμαι το κρητικάκι;
Μην φοβάσαι, δεν θα παίξω μπιστολιές
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γιατι ποτιζεις ολη την ωρα.demaki88 έγραψε:Τι συμβαινει;;;γιατι χανω επισοδεια γαμωτη μου;;;;;
για κεφε ημουν μαντμ,ωστοσο παραλαλακολουθουσα οσο μπορουσα!!στο λιγο που δεν μπηκα προλαβαν τα μαντατα που εχασα!!!πππφφφ!!προσπαθω να συντονιστω!!!αν μπορουσες να με βοηθησεις κ λιγακι θα ησουν γλυκιτατη!!!ede έγραψε:γιατι ποτιζεις ολη την ωρα.demaki88 έγραψε:Τι συμβαινει;;;γιατι χανω επισοδεια γαμωτη μου;;;;;
γλυκιτατη και Εντε δεν συμβαδιζουν σωθηκες τωρα!demaki88 έγραψε:για κεφε ημουν μαντμ,ωστοσο παραλαλακολουθουσα οσο μπορουσα!!στο λιγο που δεν μπηκα προλαβαν τα μαντατα που εχασα!!!πππφφφ!!προσπαθω να συντονιστω!!!αν μπορουσες να με βοηθησεις κ λιγακι θα ησουν γλυκιτατη!!!ede έγραψε:γιατι ποτιζεις ολη την ωρα.demaki88 έγραψε:Τι συμβαινει;;;γιατι χανω επισοδεια γαμωτη μου;;;;;
ε και εσυ!!!τροποε του λεγειν!!τι ηθελες να πω;;;"πικροτατη;;;"zini έγραψε:γλυκιτατη και Εντε δεν συμβαδιζουν σωθηκες τωρα!demaki88 έγραψε:για κεφε ημουν μαντμ,ωστοσο παραλαλακολουθουσα οσο μπορουσα!!στο λιγο που δεν μπηκα προλαβαν τα μαντατα που εχασα!!!πππφφφ!!προσπαθω να συντονιστω!!!αν μπορουσες να με βοηθησεις κ λιγακι θα ησουν γλυκιτατη!!!ede έγραψε:γιατι ποτιζεις ολη την ωρα.demaki88 έγραψε:Τι συμβαινει;;;γιατι χανω επισοδεια γαμωτη μου;;;;;
δεν ειναι πικρη, ειναι ξινηdemaki88 έγραψε:ε και εσυ!!!τροποε του λεγειν!!τι ηθελες να πω;;;"πικροτατη;;;"zini έγραψε:γλυκιτατη και Εντε δεν συμβαδιζουν σωθηκες τωρα!demaki88 έγραψε:για κεφε ημουν μαντμ,ωστοσο παραλαλακολουθουσα οσο μπορουσα!!στο λιγο που δεν μπηκα προλαβαν τα μαντατα που εχασα!!!πππφφφ!!προσπαθω να συντονιστω!!!αν μπορουσες να με βοηθησεις κ λιγακι θα ησουν γλυκιτατη!!!ede έγραψε:γιατι ποτιζεις ολη την ωρα.demaki88 έγραψε:Τι συμβαινει;;;γιατι χανω επισοδεια γαμωτη μου;;;;;
Εμένα η κολλητή μου μου έφερε ενα βραχιόλι ασημένιο,γνωστής εταιρείας,που βάζεις σύμβολα. Μου είχε βάλει ενα κοριτσάκι και ενα αγοράκι και ενα μωβ γυάλινο μεταξύ τους. Δεν ξέρω εάν το περιγράφω καλα, Αλλα μου άρεσε πολυ...zini έγραψε:ρε κοριτσια ειτε καμια ιδεα για δωρο για τη νυφη μου που γενναει απο μερα σε μερα! Για το μωρο ξερω τι θα παρω, αλλα θελω κατι και για εκεινη.
μπορεις να της παρεις ένα καλαθάκι με αρωματικα αλατα για το μπανιο, προιοντα ομορφιας, κεράκια κτλ για να περιποιηθεί τον εαυτό της μετά την γέννα.zini έγραψε:ρε κοριτσια ειτε καμια ιδεα για δωρο για τη νυφη μου που γενναει απο μερα σε μερα! Για το μωρο ξερω τι θα παρω, αλλα θελω κατι και για εκεινη.
καταλαβα ποια λες. ωραια ειναι αυτα. εμενα η τρελη η κολλητη μου μου ειχε στειλει στο μαιευτηριο την ημερα που θα εβγαινα κομμωτρια! τρελη φυσικα, αλλα το ευχαριστιθηκα!Eleen έγραψε:Εμένα η κολλητή μου μου έφερε ενα βραχιόλι ασημένιο,γνωστής εταιρείας,που βάζεις σύμβολα. Μου είχε βάλει ενα κοριτσάκι και ενα αγοράκι και ενα μωβ γυάλινο μεταξύ τους. Δεν ξέρω εάν το περιγράφω καλα, Αλλα μου άρεσε πολυ...zini έγραψε:ρε κοριτσια ειτε καμια ιδεα για δωρο για τη νυφη μου που γενναει απο μερα σε μερα! Για το μωρο ξερω τι θα παρω, αλλα θελω κατι και για εκεινη.
το πρωτο που λες μ αρεσει!! τωρα για το αλμπουμ φοβαμαι μην τις φερουν και αλλα..krist rainbow έγραψε:μπορεις να της παρεις ένα καλαθάκι με αρωματικα αλατα για το μπανιο, προιοντα ομορφιας, κεράκια κτλ για να περιποιηθεί τον εαυτό της μετά την γέννα.zini έγραψε:ρε κοριτσια ειτε καμια ιδεα για δωρο για τη νυφη μου που γενναει απο μερα σε μερα! Για το μωρο ξερω τι θα παρω, αλλα θελω κατι και για εκεινη.
ή καποιο άλμπουμ/λευκωμα για να βαλει μεσα φωτογραφιες του μωρου και να σημειωνει τα κατορθωματά του ή καποια κορνίζα σε παιδικό στυλ για να βαλει την 1η φωτογραφία του μωρού.
ή μπορεις να της κάνεις κατι παρομοιο που έκαναν και σε σένα. πχ να της κλείσεις ραντεβού για μανικιουρ/πεντικιουρzini έγραψε:το πρωτο που λες μ αρεσει!! τωρα για το αλμπουμ φοβαμαι μην τις φερουν και αλλα..krist rainbow έγραψε:μπορεις να της παρεις ένα καλαθάκι με αρωματικα αλατα για το μπανιο, προιοντα ομορφιας, κεράκια κτλ για να περιποιηθεί τον εαυτό της μετά την γέννα.zini έγραψε:ρε κοριτσια ειτε καμια ιδεα για δωρο για τη νυφη μου που γενναει απο μερα σε μερα! Για το μωρο ξερω τι θα παρω, αλλα θελω κατι και για εκεινη.
ή καποιο άλμπουμ/λευκωμα για να βαλει μεσα φωτογραφιες του μωρου και να σημειωνει τα κατορθωματά του ή καποια κορνίζα σε παιδικό στυλ για να βαλει την 1η φωτογραφία του μωρού.
κάποια στιγμή θα χρειαστούν πάντωςmargdimitra έγραψε:Άλατα μπάνιου? κεριά αρωματικά? χρόνος να περιποιηθεις τον εαυτό σου μετα τη γέννα?
Ναι... Σίγουρα θα τα βάλει στο ράφι...
σωστο κ αυτο! το προσπερασα! αλλα κοσμηματα κλπ μου φαινεται οτι θα της φερουν και αλλοι. οι γονεις μου σιγουρα γιατι μου το ειπαν, οι γονεις της μπορει, ο αδερφος μου.. αχ δεν ξερω. για το μωρο εχω παρει, και επησεις με τη μαμα μου τς εχουμε κανει μια κουτα με αναλωσημα κλπ.margdimitra έγραψε:Άλατα μπάνιου? κεριά αρωματικά? χρόνος να περιποιηθεις τον εαυτό σου μετα τη γέννα?
Ναι... Σίγουρα θα τα βάλει στο ράφι...
να δεις πως εσκασα εγω μολις εσκασε τετοια βομβα μεχρι να το παρω ειδηση!!!Eleen έγραψε:Θα σκάσω, γαμωτη μου!
Η κουνιάδα μου μου πήρε ενα mei tai. Ναι ντεμακι,πήρα εμπρός και εγω. Λίγο αργά, Αλλα....zini έγραψε:ελα καλε! σε καμια δεν εφεραν κατι οταν γεννησε που να την χαροποιησε παρα πολυ;; ως προσωπικο δωρο ομως.
ναι αλλα και ολοι να παμε κοσμημα;; ειναι καπως, σαν να μην υπαρχει αλλη ιδεα!demaki88 έγραψε:Ζινι νομιζω πως οσα κοσμηματα και να εχει μια γυναικα παλι θα χαρει και αλλα!!
κατι αλλο που σκεφτηκα ειναι να την βγαλεις φωτο την στιγμη του θηλασμου μια στοργικη στιγμη και να κοιταει το μωρακι της εκεινη την στιγμη.και να την κανειις ασπρομαυρη κκαι μεγαλο καδρο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης