Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
675 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 675 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

551το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 3:02 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:καλημερα και απομενα!
ede αν σου γυριζει το καλο δεν ξερω..παντως σιγουρα αισθανεσαι εσυ καλα...
βεβαια ειναι τοοοσο μεγαλες οι αναγκες πλεον...που καθενας προσπαθει να βρει λεφτα απο οπουδηποτεCrying or Very sad Crying or Very sad 
ισως η μαμα που τα πουλαει βρισκεται πλεον σε πολυ δυσκολη θεση..
Δεν ξέρω μπορεί ..........αλλα στις φυλακες τα παιδια κρατουμένων, στα ιδρύματα ,στα νοσοκομεια να δεις τι αναγκες έχουν. Τα έχει επισκεφθεί ποτέ κανείς? Απιστευτες. Σε εμενα δεν αρέσει. Μου φαινεται κοροιδια μετα να μου λενε οι ιδιες (υποθετικα και γενικα μιλαω)οτι ''δεν ειναι καλο να ψωνιζεις απο τον ''εμπορο'' στη λαικη ρουχα γιατι δεν κοβει αποδειξη''.Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ενταξει μαλλον ειμαι εγω υπερβολικη. Το δεχομαι. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

552το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 3:07 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
JELLYFISH έγραψε:Ede μαζί σου. καλημέρα!
Δεν το παιζω πλουσια, δεν ειμαι. Εχω θέματα οπως όλα τα νοικοκυριά. Αλλα ρε γαμωτο και απο την μύγα ξύγκι?
εμενα αυτο που με παραξενευει ειναι γιατι τα πουλανε πρωτων και μαλιστα τα δωρα και δευτερον γιατι δε τα δινουν σε φιλες γνωστες εστω και ιδρυματα και ψαχνουν μεσα απο site αλλα ο καθενας εντε μου οπωε το σκεφτεται.. μπορει οι κοπελες που το κανουν να νομιζουν οτι κανουν το σωστο.. εγω παλι ρε παιδια εκτος απο το οτι μπορει να κανω και αλλο παιδακι δεν με παει η καρδια να τα δωσω που να τα πουλησω... θα ηθελα να τα κρατησω οπως εχει η μαμα μου κρατημενα δικα μου και μερικα ρουχακια καλα και με αντοχη στο χρονο τα φοραει η κορη μου.. ειναι συγκινητικο να βλεπεις φοτο δικη μου με το ιδιο ρουχαλακι που φοαραει τωρα η μικρη μου... μια φιλη με ειπε τσιγγουνα δε θες να τα δωσεις.. κατσε ρε συ.. ναι θα δωσω οτι ομως δεν χρειαζομαι.. τθι δηλαδη θα σε πω μετα φερτο πισω...?? εξηγουμαστε να μην παρεξηγουμαστε.. δε ξερω μπορει να σκεφτομαι και λαθος!
εγω εχω κρατησει καποια καλα ρουχαλακια ως ενθυμιο. Δεν γινεται να κρατησω τα παντα απο ολλες τις ηλικιες δεν θα χωραμε. εδωσα σε ιδρυματα ,σε καποιους γνωστους που ηξερα οτι εχουν αναγκη τα ρουχα και ταπραγματα που δεν χρειαζομαστε πλεον. Την κουνια που δεν την πληρωσα εγω και ειναι δωρο απο την πεθερα μου θα την δωσω τον χειμωνα στον κουνιαδο μου που περιμενουν μωρο. κατι καρεκλακια και κατι αλλα επισης θα τα δωσω . Πριν λιγες ημερες ηθελα να αγορασω ενα καρεκλακι αυτοκινητου. βρηκα ενα στα σκουπιδιαShocked  Πεντακαθαρο και σε αψογη κατασταση το αφησανσ το γωνια για οποιον εχει αναγκη φανταζομαι. αυτο θα το πουλησω αυριο μεθαυριο? εεεεε συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω να το κανω. να βγαλω φραγκα εστω και 3 ευρω απο κατι που πληρωσε καποιος αλλος.

553το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 3:16 am

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:
nanakaboubou έγραψε:
ede έγραψε:
JELLYFISH έγραψε:Ede μαζί σου. καλημέρα!
Δεν το παιζω πλουσια, δεν ειμαι. Εχω θέματα οπως όλα τα νοικοκυριά. Αλλα ρε γαμωτο και απο την μύγα ξύγκι?
εμενα αυτο που με παραξενευει ειναι γιατι τα πουλανε πρωτων και μαλιστα τα δωρα και δευτερον γιατι δε τα δινουν σε φιλες γνωστες εστω και ιδρυματα και ψαχνουν μεσα απο site αλλα ο καθενας εντε μου οπωε το σκεφτεται.. μπορει οι κοπελες που το κανουν να νομιζουν οτι κανουν το σωστο.. εγω παλι ρε παιδια εκτος απο το οτι μπορει να κανω και αλλο παιδακι δεν με παει η καρδια να τα δωσω που να τα πουλησω... θα ηθελα να τα κρατησω οπως εχει η μαμα μου κρατημενα δικα μου και μερικα ρουχακια καλα και με αντοχη στο χρονο τα φοραει η κορη μου.. ειναι συγκινητικο να βλεπεις φοτο δικη μου με το ιδιο ρουχαλακι που φοαραει τωρα η μικρη μου... μια φιλη με ειπε τσιγγουνα δε θες να τα δωσεις.. κατσε ρε συ.. ναι θα δωσω οτι ομως δεν χρειαζομαι.. τθι δηλαδη θα σε πω μετα φερτο πισω...?? εξηγουμαστε να μην παρεξηγουμαστε.. δε ξερω μπορει να σκεφτομαι και λαθος!
εγω εχω κρατησει καποια καλα ρουχαλακια ως ενθυμιο. Δεν γινεται να κρατησω τα παντα απο ολλες τις ηλικιες δεν θα χωραμε. εδωσα σε ιδρυματα ,σε καποιους γνωστους που ηξερα οτι εχουν αναγκη τα ρουχα και ταπραγματα που δεν χρειαζομαστε πλεον. Την κουνια που δεν την πληρωσα εγω και ειναι δωρο απο την πεθερα μου θα την δωσω τον χειμωνα στον κουνιαδο μου που περιμενουν μωρο. κατι καρεκλακια και κατι αλλα επισης θα τα δωσω . Πριν λιγες ημερες ηθελα να αγορασω ενα καρεκλακι αυτοκινητου.  βρηκα ενα στα σκουπιδιαShocked  Πεντακαθαρο και σε αψογη κατασταση το αφησανσ το γωνια για οποιον εχει αναγκη φανταζομαι. αυτο θα το πουλησω αυριο μεθαυριο? εεεεε συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω να το κανω. να βγαλω φραγκα εστω και 3 ευρω απο κατι που πληρωσε καποιος αλλος.
συμφωνω απολυτα...

554το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 3:54 am

ch.ze

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Διαφωνώ κορίτσια , υπάρχουν οικογένειες που πραγματικά έχουν μεγάλη ανάγκη και όχι απλά δυσκολία και ακόμα και ένα ευρώ να κερδίσουν απο τα ρούχα που θα πουλήσουν είναι βοήθεια . Και το θέμα δεν είναι μονόπλευρο οι γονείς που θα αγοράσουν τα ρούχα πολύ οικονομικά ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν καινούργια.
Έχω δει πολλές μαμάδες να πουλάνε ρούχα και μετά να αγοράζουν μεταχειρισμένα απο άλλη μαμά σε μεγαλύτερο νούμερο.
Και συγνώμη θεωρώ χειρότερο να κρατήσω τα ρούχα του μωρού 25 χρόνια για ενθύμιο εκεί πραγματικά δώστα.

555το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:05 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ch.ze έγραψε:Διαφωνώ κορίτσια , υπάρχουν οικογένειες που πραγματικά έχουν μεγάλη ανάγκη και όχι απλά δυσκολία και ακόμα και ένα ευρώ να κερδίσουν απο τα ρούχα που θα πουλήσουν είναι βοήθεια . Και το θέμα δεν είναι μονόπλευρο οι γονείς που θα αγοράσουν τα ρούχα πολύ οικονομικά ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν καινούργια.
Έχω δει πολλές μαμάδες να πουλάνε ρούχα και μετά να αγοράζουν μεταχειρισμένα απο άλλη μαμά σε μεγαλύτερο νούμερο.
Και συγνώμη θεωρώ χειρότερο να κρατήσω τα ρούχα του μωρού 25 χρόνια για ενθύμιο εκεί πραγματικά δώστα.
δεν λεω οτι εχεις αδικοRolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed αλλα επισης υπαρχουν και μαμαδες (να μου πεις τα παντα υπαρχουν) που πουλανε τα ρουχαλακια, αγοραζουν μεταχειρισμενα και μετα ερχονται και ρωτανε ''κομμωτρια να ερχεται στο σπιτι, μανικιουρ και μακιγιαζ για βαφτιση?'' Εχουν οντως αναγκη ? Δεν ξέρω Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Η αλήθεια έιναι οτι επειδη έχω δει και έχω ακουσει πολλά μάλλον περισσοτερο καχύποπτη απο οτι θα επρεπε ίσως. Για τα ενθυμια δεν εννοω να κρατησω τα παντα. ενα δυο ρουχαλακια που ειναι τα πρωτα του θα ηθελα να τα εχει αυριο μεθαυριο. Τι ειναι 2-3 ρουχαλακια μπροστα σε ντουλαπα ολοκληρη?

556το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:13 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια ειναι πλεον εξαιρετικα δυσκολα τα πραγματα...εδω δυσκολευονται πολλοι να αγορασουν το φαγητο της οικογενειας...

557το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:14 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Κοριτσια ειναι πλεον εξαιρετικα δυσκολα τα πραγματα...εδω δυσκολευονται πολλοι να αγορασουν το φαγητο της οικογενειας...
Αρα παραείμαι αυστηρη λες ε? Μπορει ρε γαμωτο δεν ξερω. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

558το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:19 am

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ede έγραψε:Μόνο εμένα ενοχλεί μάλλον το οτι η καθε μια πουλάει τα ρούχα , τα παιχνίδια και οτι σκα@α μας ερθει? Φυσικα και υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη. αλλά ρε γαμώτο αοφυ τα πλήρωσες που τα πλήρωσες άσε που μπορεί να σου τα εκαναν και δώρο ή να σου τα χάρισαν δώστα κάπου που ξέρεις οτι υπάρχει θέμα να σε ''συγχωράει'' κάποιος. Μου φαίνεται εκμετάλευση , μου φαίνεται καφρίλα και κατα τα αλλα ολλες μας επιασε η συγκινηση με την διαφήμιση της Ταυλανδης. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Δεν μιλαω για καρότσια ,κουνιες κλπ αλλα τα ρουχαλακια που το 80% σου τα εκαναν δώρο δώστα σε ενα- δυό παιδάκια και να δεις τι όμορφα θα αισθανθείς μετα απο μια τέτοια πράξη. Ασε που πιστευω οτι όταν κανεις κάτι καλό σου γυρνάει 10 φορές πίσω.
καλημερα σε ολες σας κοριτσια!
EDE ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

559το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:21 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι ετσι πιστευω..Embarassed 
αλλα αμα το καταλαβαινεις εισαι ενα βημα πριν απο το να το διορθωσεις..Wink 

560το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:24 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Ναι ετσι πιστευω..Embarassed 
αλλα αμα το καταλαβαινεις εισαι ενα βημα πριν απο το να το διορθωσεις..Wink 
Ακουω αυτα που μου λενε οι αλλοι και θελω να βλεπω την αλλη οπτικη γωνια αλλα ρε κοριτσια πολλες φορες βλεπω ΄΄την φοβερη και τρομεη αναγκη ΄΄ αλλα με ανταυγεια στο μαλλι ολοκαινουρια ,καινουριο ταττου και νυχι πολυελαιο ..............δεν μπορω κολάζομαι η μανα .Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 

561το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:25 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evianna80 έγραψε:
ede έγραψε:Μόνο εμένα ενοχλεί μάλλον το οτι η καθε μια πουλάει τα ρούχα , τα παιχνίδια και οτι σκα@α μας ερθει? Φυσικα και υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη. αλλά ρε γαμώτο αοφυ τα πλήρωσες που τα πλήρωσες άσε που μπορεί να σου τα εκαναν και δώρο ή να σου τα χάρισαν δώστα κάπου που ξέρεις οτι υπάρχει θέμα να σε ''συγχωράει'' κάποιος. Μου φαίνεται εκμετάλευση , μου φαίνεται καφρίλα και κατα τα αλλα ολλες μας επιασε η συγκινηση με την διαφήμιση της Ταυλανδης. Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Δεν μιλαω για καρότσια ,κουνιες κλπ αλλα τα ρουχαλακια που το 80% σου τα εκαναν δώρο δώστα σε ενα- δυό παιδάκια και να δεις τι όμορφα θα αισθανθείς μετα απο μια τέτοια πράξη. Ασε που πιστευω οτι όταν κανεις κάτι καλό σου γυρνάει 10 φορές πίσω.
καλημερα σε ολες σας κοριτσια!
EDE ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
Αη μαρη εσυ . μην δεις χριστιανικη παραξη να συμφωνήσειςRazz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

562το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:29 am

evianna80

evianna80
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αη μαρη εσυ ....Very Happy Very Happy Very Happy 
μια φορα συμφωνησαμε εμεις οι δυο σε κατι...!!!!!

563το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:31 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evianna80 έγραψε:Αη μαρη εσυ ....Very Happy Very Happy Very Happy 
μια φορα συμφωνησαμε εμεις οι δυο σε κατι...!!!!!
συμφωνουμε και σε αλλα απλα εγω δεν τα λεω. μερικα πραγματα δεν χρειαζεται να τα διατυμπανιζειςWink 

564το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:33 am

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα εννοειται οπως ειπες και συ ολα υπαρχουν..αλλα σιγουρα τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα...μιλαγα με μια μαμα τριτεκνη στην παιδικη χαρα..ειναι απο αλβανια..με ρωτουσε ποσο ειναι το επιδομα των τριτεκνων και οτι αυτηδεν μπορει νατο παρει λογω καταγωγης κλπ...της λεω λοιπον εξαρταται απο το εισοδημα...αν ειναι κατω απο 10000 το παιρνεις ολοκληρο κλπ κλπ...ναιειναι μου λεει αφου κανεις μας δενεχει δουλεια...Embarassed Embarassed  τι να πεις εκει...δε θα πουλησει τα φορμακια για να βγαλει 10 ευρω?

565το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:37 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
love4 έγραψε:Καλα εννοειται οπως ειπες και συ ολα υπαρχουν..αλλα σιγουρα τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα...μιλαγα με μια μαμα τριτεκνη στην παιδικη χαρα..ειναι απο αλβανια..με ρωτουσε ποσο ειναι το επιδομα των τριτεκνων και οτι αυτηδεν μπορει νατο παρει λογω καταγωγης κλπ...της λεω λοιπον εξαρταται απο το εισοδημα...αν ειναι κατω απο 10000 το παιρνεις ολοκληρο κλπ κλπ...ναιειναι μου λεει αφου κανεις μας δενεχει δουλεια...Embarassed Embarassed  τι να πεις εκει...δε θα πουλησει τα φορμακια για να βγαλει 10 ευρω?
ναι αλλα πιθανον η ιδια κυρια μπορει πριν 8 ημερες να χτυπησε ενα ταττου στην πλαταη με το ονομα των παιδων της και φτερα αγγελου. Μην μου πειτε οτι δεν το εχετε δει αυτο.

566το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:53 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω εδω και 20 χρονια περίπου δίνω ρούχα παπούτσια και γενικα χρήσιμα πράγματα και δικά μας και του μικρού, σε μια γυναίκα στη γειτονιά μου η οποία τα μοιράζει σε άπορες οικογένειες και σε ορφανοτροφεία.ομως για να ειμαι ειλικρινής τα μεγάλα και ακριβά οπως κούνια καρότσι ενδοεποικοινωνια κ.λ.π τα δίνω κατα προτεραιότητα σε συγγενείς η φίλους.δεν εχω σκεφτει ποτε να πούληςω κατι και ουτε το κατηγορώ γιατι σιγουρα υπαρχουν οικογένειες που πραγματικα έχουν ανάγκη.πιστευω ομως οτι υπαρχουν και πολλοί που απλα το βλέπουν σαν χαρτζιλίκι.σου λέει γιατι να το πετάξω αφου μπορω να το κανω μεροκάματο;ε αυτο ειναι γυφτια!!

567το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 4:55 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dori έγραψε:Εγω εδω και 20 χρονια περίπου δίνω ρούχα παπούτσια και γενικα χρήσιμα πράγματα και δικά μας και του μικρού, σε μια γυναίκα στη γειτονιά μου η οποία τα μοιράζει σε άπορες οικογένειες και σε ορφανοτροφεία.ομως για να ειμαι ειλικρινής τα μεγάλα και ακριβά οπως κούνια καρότσι ενδοεποικοινωνια κ.λ.π τα δίνω κατα προτεραιότητα σε συγγενείς η φίλους.δεν εχω σκεφτει ποτε να πούληςω κατι και ουτε το κατηγορώ γιατι σιγουρα υπαρχουν οικογένειες που πραγματικα έχουν ανάγκη.πιστευω ομως οτι υπαρχουν και πολλοί που απλα το βλέπουν σαν χαρτζιλίκι.σου λέει γιατι να το πετάξω αφου μπορω να το κανω μεροκάματο;ε αυτο ειναι γυφτια!!
Αυτο το τελευταιο νομιζω οτι ειναι η πλειοψηφια για αυτο ειμαι καχυποτπτη.

568το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 5:10 am

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ede έγραψε:
Dori έγραψε:Εγω εδω και 20 χρονια περίπου δίνω ρούχα παπούτσια και γενικα χρήσιμα πράγματα και δικά μας και του μικρού, σε μια γυναίκα στη γειτονιά μου η οποία τα μοιράζει σε άπορες οικογένειες και σε ορφανοτροφεία.ομως για να ειμαι ειλικρινής τα μεγάλα και ακριβά οπως κούνια καρότσι ενδοεποικοινωνια κ.λ.π τα δίνω κατα προτεραιότητα σε συγγενείς η φίλους.δεν εχω σκεφτει ποτε να πούληςω κατι και ουτε το κατηγορώ γιατι σιγουρα υπαρχουν οικογένειες που πραγματικα έχουν ανάγκη.πιστευω ομως οτι υπαρχουν και πολλοί που απλα το βλέπουν σαν χαρτζιλίκι.σου λέει γιατι να το πετάξω αφου μπορω να το κανω μεροκάματο;ε αυτο ειναι γυφτια!!
Αυτο το τελευταιο νομιζω οτι ειναι η πλειοψηφια για  αυτο ειμαι καχυποτπτη.
κι εγω το πιστευω.και οχι οτι ειμαι πλούσια αλλα ειδικα οταν δίνω κατι καλο η ακριβό η ενα ωραίο παιχνίδι, πραγματικα χαίρομαι και λεω πω πω ποιο τυχερό παιδάκι θα το χαρεί;

569το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 5:12 am

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια μονο τα δικα μου παιδια κανουν τα παιχνιδια για πεταμα ?Δεν εχω δωσει ποτε παιχνιδι περα απο μια τσουληθρα σε ενα νηπιαγωγείο. Ολα τα αλλα τα εχουν κανουν σαν την μουρη τους. Razz 

570το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 5:42 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κπριτσια!!
Λοιπον αυτη τη δουλεια εκανα σημερα ε χω ετοιμασει δυο μαυρες σακουλες αλλα απειδη δεν ξερω καποιον συγγεκριμενον να τα παω θα τα δωσω στην εκκλησια.
μου εφυγε ο κ@λος σημερα με το ρουχομανι που βολεψα!!

571το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 5:56 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ede έγραψε:ρε κοριτσια μονο τα δικα μου παιδια κανουν τα παιχνιδια για πεταμα ?Δεν εχω δωσει ποτε παιχνιδι περα απο μια τσουληθρα σε ενα νηπιαγωγείο. Ολα τα αλλα τα εχουν κανουν σαν την μουρη τους. Razz 
οχι δεν ειναι μονο τα δικα σου!!ειναι και τα δικα μου!!σκεψου οτι την τρταρτη τους πηρε δωρα η αδερφη μου απο ενα μουσικο κουτι.η μικρη το χαλασε επιτοπου!!!και γενικα ολα τα χαλανε.πεταω συνεχεια μεγαλες σακουλες με χαλασμενες μπαρμπη μωρακια μισα μαρκαδορους που μπηγουν μεσα τις μυτες τα παντα ρε γαμωτο.αφου ε χω πει στους δικους μας να μην ξαναφερουν παιχνιδια γιατι κουραστικα να πεταω.

572το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 5:57 am

roodie

roodie
Bγάλε τη lacta ΤΩΡΑ!!!!Πάλι μ' έπιασε λυγουρα Sad Sad Sad Sad Sad !!!!!!!!!Δε με λυπάσαι???

573το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 5:59 am

margdimitra

margdimitra
ede έγραψε:ρε κοριτσια μονο τα δικα μου παιδια κανουν τα παιχνιδια για πεταμα ?Δεν εχω δωσει ποτε παιχνιδι περα απο μια τσουληθρα σε ενα νηπιαγωγείο. Ολα τα αλλα τα εχουν κανουν σαν την μουρη τους. Razz 
Eγώ προλαβαίνω και τα κρύβω πριν τα σαραβαλιάσει. Με το που τα βγάλει από τη συσκευασία ξεκινά να τα καταστρέφει.
Έλεος πια. Τα παίρνω λοιπόν και εγώ και τα κρύβω για να τα χαρίσω. Και συνέχεια λέω να μην του φέρνουν παιχνίδια ακριβά.
Αλήθεια έχω τόσα παιχνίδια να χαρίσω.
Ξέρετε που?

574το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 6:01 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
roodie έγραψε:Bγάλε τη lacta ΤΩΡΑ!!!!Πάλι μ' έπιασε λυγουρα Sad Sad Sad Sad Sad !!!!!!!!!Δε με λυπάσαι???
που την ειδες την λακτα μαρα;;;ιον ειναι!!

575το " cafe" μας #2# - Σελίδα 23 Empty Απ: το " cafe" μας #2# Σαβ Σεπ 21, 2013 6:03 am

roodie

roodie
demaki88 έγραψε:
roodie έγραψε:Bγάλε τη lacta ΤΩΡΑ!!!!Πάλι μ' έπιασε λυγουρα Sad Sad Sad Sad Sad !!!!!!!!!Δε με λυπάσαι???
που την ειδες την λακτα μαρα;;;ιον ειναι!!
Με τη λυγούρα που με πιάνει κάθε φορά που τη βλέπω, βγάζουν αστράκια τα μάτια μου!!!!ΑΠΑΙΤΩ να αλλάξει άβαταρ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις